Stekni najcenjeniji poslovni sertifikat!

Šta je baza znanja i zašto vam je potrebna?

Lične veštine

Strategije pregovaranja sa kupcima

https://www.biznis-akademija.com/pregovaranje-sa-kupcima Saznajte koje su to osnovne strategije pregovaranja koje možete koristiti u pregovaranju sa kupcima kako biste postigli željeni ishod pregovaranja.

Prilagodljivost - zašto je važna i kako da je razvijete

https://www.biznis-akademija.com/razvijanje-prilagodljivosti Saznajte kako da razvijete prilagodljivost kako biste uspešno savladali nepovoljne događaje kao i koje su to karakteristike prilagodljivih ljudi.

12 saveta za uspešno pregovaranje

https://www.biznis-akademija.com/12-saveta-za-uspesno-pregovaranje Pročitajte 12 dobrih saveta koji vam mogu pomoći da pregovarate lako i jednostavno i koji vas mogu dovesti do uspešnog ishoda procesa pregovaranja.

Svesnost o procesima mišljenja

https://www.biznis-akademija.com/svesnost-o-procesima-misljenja Svesnost o procesima mišljenja, racionalno razmišljanje i pozitivno razmišljanje su jednostavni alati koji će vam pomoći da razmišljate pozitivno.

Emocionalna inteligencija

https://www.biznis-akademija.com/emocionalna-inteligencija Saznajte šta obuhvata emocionalna inteligencija i kako da naučite da koristite sopstvene osećaje za donošenje dobrih odluka u životu.

25 saveta za bolju komunikaciju sa ljudima

https://www.biznis-akademija.com/25-saveta-za-bolju-komunikaciju-sa-ljudima Dobra komunikacija sa ljudima je jedan od preduslova da se ostvari uspeh u poslovanju. Saznajte kako možete bolje komunicirati sa ljudima.

Odbacite loše radne navike

https://www.biznis-akademija.com/odbacite-lose-radne-navike Jeste li ikad pomislili da su vaše loše radne navike krivac što ne napredujete na poslu? Saznajte koje su to radne navike kojih treba da se oslobodite.

Kako reći ne i kada treba reći ne

https://www.biznis-akademija.com/kada-treba-reci-ne Pročitajte više ukoliko vas zanima kako reći ne u situacijama kada ne želite da uradite nešto što ne spada u vaše prioritete.

10 karakteristika koje treba da poseduje uspešan pregovarač

https://www.biznis-akademija.com/10-karakteristika-dobrog-pregovaraca Pročitajte više ukoliko vas interesuje koje karakteristike treba da poseduje dobar pregovarač.

Četiri načina da pokrenete svoju kreativnost

https://www.biznis-akademija.com/cetiri-nacina-da-pokrenete-svoju-kreativnost Pročitajte više ukoliko vas zanima kako možete da oslobodite svoju kreativnost i pokrenete sjajan posao.

Kako se grade ugled i dobri odnosi s kolegama na poslu?

https://www.biznis-akademija.com/kako-izgraditi-ugled-na-radnom-mestu Pročitajte više ukoliko vas zanima kako se gradi ugled i kako se uspostavljaju dobri odnosi s kolegama na poslu.

Kako promeniti život i pronaći uzrok nezadovoljstvu

https://www.biznis-akademija.com/upravljajte-svojim-zivotom Naučite da upravljate svojim životom. Pročitajte više ukoliko vas zanima kako promeniti život i šta sve može biti uzrok vašem nezadovoljstvu.

Verbalna i neverbalna komunikacija u organizaciji

https://www.biznis-akademija.com/komuniciranje-i-obavestavanje-unutar-organizacije Pročitajte više ukoliko vas zanima na koji način se verbalna i neverbalna komunikacija koriste u svakodnevnom poslovanju.

7 strategija koje će vam pomoći da se napravi dobra prezentacija

https://www.biznis-akademija.com/7-strategija-da-odrzite-dobru-prezentaciju Zanima vas kako se pravi dobra prezentacija? Saznajte na šta je potrebno da obratite pažnju kako bi se odradila dobra priprema prezentacije.

Merenje stresa - izmerite koliko ste pod stresom

https://www.biznis-akademija.com/izmerite-koliko-ste-pod-stresom Merenje stresa vam može pomoći da odredite koliko ste pod stresom. Izmerite koliko stres utiče na vas kako biste preduzeli neophodne korake.

Stilovi komunikacije

https://www.biznis-akademija.com/9-stilova-komunikacije Pročitajte više ukoliko vas zanima koji sve stilovi komunikacije postoje i šta je karakteristično za svaki od njih.

Problemi u komunikaciji

https://www.biznis-akademija.com/7-najvecih-problema-u-komunikaciji Pročitajte više ukoliko vas zanima koji su to najveći problemi u komunikaciji do kojih može doći ukoliko se poruka ne prenese na odgovarajući način.

Telefonska komunikacija

https://www.biznis-akademija.com/lak-nacin-da-vodite-telefonsku-komunikaciju Saznajte kako se vodi telefonska komunikacija u današnjem brzom svetu i o kojim stvarima treba voditi računa u ovakvoj vrsti komunikacije.

Kako razviti kreativnost i podstaći maštu

https://www.biznis-akademija.com/3-metode-koje-mozete-upotrebiti-da-podstaknete-svoju-mastu Pročitajte više ukoliko vas zanima kako razviti kreativnost i koje metode možete koristiti da podstaknete svoju maštu.

Sujeta i timski rad

https://www.biznis-akademija.com/sujeta-i-timski-rad Visoka sujeta ne mora da se javi u svim poslovnim aktivnostima nego se vezuje za aktivnosti koje su nekoj osobi bitne ili je u njih uložila mnogo truda.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.