Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Zašto je bitno imati priznat sertifikat

Iako je većina karijera iz oblasti komunikacija, menadžmenta i IT industrije unosna i vodi brzom napretku, možete ići napred čak i brže, ukoliko posedujete odgovarajući sertifikat. U stvari, često možete obezbediti povećanje plate od 20% i više kada postanete sertifikovan stručnjak.

Kakve su koristi od sertifikacije?

Preduzeća zahtevaju da njihovi stručnjaci budu kvalifikovani kako bi ocenili njihove veštine, ali i kako bi garantovali da oni mogu uspešno da obavljaju svoj posao. Ukratko, sertifikacija će pomoći stručnjaku da dobije dobar posao i da ostane konkurentan u onome što je sada visoko zahtevajuće okruženje.

priznat sertifikat

Budući da su promene u savremenom biznisu gotovo svakodnevne, a kvalitetan kadar koji je spreman da se usavršava i prilagođava promenama veoma redak, od strateškog je interesa za preduzeća da ulagažu u edukaciju svojih kadrova.

Zato BusinessAcademy obrazuje kadrove po najsavremenijim principima i u oblastima koje su u žiži interesovanja stručnjaka u različitim oblastima biznisa - menažmentu, marketingu, prodaji, ljudskim resursima...

Sertifikacija zaposlenih doprinosi:

  • objektivnom utvrđivanju nivoa znanja i veština pri zapošljavanju novih radnika,
  • uvođenju standarda u svakodnevno poslovanje,
  • demonstraciji da organizacija ulaže u ljudske resurse,
  • podsticanju razvoja zaposlenih,
  • povećanju zadovoljstva zaposlenih.

Brojke ne lažu - sertifikat donosi tržišni uspeh

Sposobnost savremenih menadžera da anticipiraju trendove i kretanja na tržištu, kao i promene preferencija i očekivanja potrošača u skladu s novim tehnologijama i mogućnostima koje one pružaju, određuje njihovu i uspešnost njihovih preduzeća. Onaj ko ne uhvati “poslednji voz” za digitalnu ekonomiju, uskoro bi mogao biti potpuno potisnut s tržišta.

Jedan od načina da se priključi nizu i nastavi razvoj u skladu sa zahtevima modernog doba jeste i sertifikovanje postojećih profesionalaca u biznisu. Na taj način se uz minimalne troškove zadovoljavaju potrebe unutar firme i uspostavljaju standardi.

Iskustva kompanija sa najmanje 25% sertifikovanih zaposlenih pokazuje:

  • 15% povećanje iskorišćenosti vremena i budžeta na razvoju projekata,
  • 18% manje "praznog hoda" u radu,
  • 14% povećanje zadovoljstva potrošača.

Zato, ako ne verujete rečima, verujte brojevima koji nedvosmisleno pokazuju da sertifikat donosi ne samo opstanak, već i uspeh na tržištu pojedincima i odganizacijama u svim oblastima poslovanja.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se