Započnite karijeru HR menadžera od nule

Zašto da izaberete BusinessAcademy

✓ Moderno školovanje u skladu sa zahtevima tržišta

BusinessAcademy prevazilazi jaz koji postoji između onoga što nudi tradicionalni obrazovni sistem i stvarnih potreba na tržištu. Osnovna mana tradicionalnog obrazovanja jeste nedostatak prakse - studenti provode od pet do sedam godina baveći se teorijom, bez osvrta na njenu praktičnu primenu.

Dodatni problem predstavljaju loša tehnička opremljenost i zastareli nastavni programi koji nude neupotrebljiva znanja. Nakon završenih studija, menadžeri i inženjeri se susreću s problemom zaposlenja. Savremenog poslodavca interesuje šta konkretno umeju da urade, a ne šta su završili.

Naši kursevi su kombinacija fundamentalnih, teorijskih znanja i veština.

✓ Siguran put ka uspešnoj karijeri

Danas, u uslovima globalne konkurencije, informacione eksplozije, dinamičkog razvoja nauke i tehnologije, znanje je ono što razdvaja uspešne od neuspešnih. Pored tehničkih znanja kroz školovanje steći ćete i ostale veštine koje su neophodne ukoliko želite da se dobro zaposlite ili pokrenete sopstveni biznis.

✓ Zanimljiv, tražen i dobro plaćen posao

Neverovatno brz razvoj novih tehnologija i tržišta doveo je do pojave velikog broja novih zanimanja, poput poslovnih administratora, operativnih i strateških menadžera, PR menadžera, poslovnih sekretara, a tu su i poslovi prodaje i marketinga proizvoda i usluga, internet marketinga itd.

BusinessAcademy program je nastao kao rezultat uočenih tendencija na tržištu i naglašene potrebe za stručnjacima ovih profila. Naime, svi ekonomski i privredni pokazatelji u svetu govore da su najplaćeniji i najtraženiji poslovi upravo gore navedeni.

S druge strane, malo je institucija osim BusinessAcademy koje nude adekvatno obrazovanje iz pomenutih oblasti.

✓ Korisnik na prvom mestu

Na BusinessAcademy sve je organizovano tako da vama bude lakše, lepše i zanimljivije. Nastavni program, način i uslovi rada naše škole prilagođeni su potrebama i stilu života mladih, mobilnih, dobro informisanih ljudi. Da bismo postigli maksimalne rezultate u učenju, koristimo sve mogućnosti savremene tehnologije: Distance Learning System, Online Testing System, redovno sprovodimo analize kvaliteta, prilagođavamo se potrebama polaznika, usvajamo realne predloge i kritike, a sve to da bismo poboljšali kvalitet rada.

Mi ostajemo u kontaktu sa našim polaznicima i pošto završe obuku, s ciljem da im pomognemo u razvoju karijere kroz saradnju i konsalting.

✓ Od početnika do profesionalca

Školovanje na BusinessAcademy je namenjeno svim strukturama društva. Ovo znači da ne postoji definisan prag znanja potreban za upis. Potrebno je samo da se prijavite na vreme i uradite test procene znanja, koji služi raspoređivanju polaznika prema nivou pokazanog predznanja.

Prijemni ispit ne postoji. Neki od sertifikata BusinessAcademy biće najbolji dokaz vaših kompetencija prilikom konkurisanja za posao, a pored toga, bićete u prilici da steknete međunarodno priznate sertifikate i Cambridge Internatinal Business sertifikate.

✓ Odlični tehnički uslovi i opremljenost

Prva smo organizacija na našem području koja je razvila Distance Learning platformu (sistem za kreiranje online kurseva i distribuciju znanja putem interneta), koja primenjuje Computer Based Education (kompjuterski podržano učenje) i Web Based Training (obuka putem Interneta).

Celokupni program školovanja prebacili smo u elektronsku formu, obogatili multimedijom i smestili na internet. Učenje na daljinu je sada omogućeno savremnoj, online varijanti.

✓ Kvalitetni predavači

Naši predavači su vrsni stručnjaci, doktori nauka, magistri, diplomirani ekonomisti i inženjeri.

Pored stručnosti, odlikuje ih predusretljivost, ljubaznost i orijentisanost ka polazniku. Njihov autoritet ne izvodi se iz hijerarhijske pozicije, već iz ličnih osobina i sposobnosti.

✓ Međunarodni standardi i sertifikacija

Naši programi su usklađeni sa međunarodnim standardima i omogućavaju vam da steknete mnogobrojne sertifikate koji su priznati i veoma cenjeni svugde u svetu - na većini visokoškolskih ustanova, najuglednijim univerzitetima koledžima i uspešnim kompanijama.

Veliki broj međunarodnih sertifikacija koje posedujemo govori o dokazanom kvalitetu naših programa i usluge.

BusinessAcademy Vam nudi obrazovanje na evropskom nivou, Cambridge International Business sertifikate, ECDL i IQN sertifikate koji se priznaju u svetu.

✓ Neprekidno usklađivanje programa školovanja sa razvojem tržišta

Današnje poslovno okruženje karakteriše izuzetno dinamičan razvoj. Čitavi poslovni koncepti se promene svakih nekoliko godina, a iz dana u dan taj period je sve kraći. Stoga se od institucija koje se bave edukacijom očekuje da neprekidno unapređuju i usklađuju programe rada sa razvojem ekonomije, marketinga i menadžmenta, što mi na BusinessAcademy upravo i činimo.

Članstvo u međunarodnim organizacijama nas obavezuje da stalno pratimo nove trendove i neprestalno se usavršavamo tako da naši polaznici imaju priliku da rade po najsavremnijim programim koje koriste poslovni ljudi širom razvijenog sveta i da uče samo ono što je aktuelno.

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se