Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Misija i vizija

Professional Knowledge - Successful Career

Naš zadatak je efikasno prenošenje primenjivih i aktuelnih znanja iz oblasti savremenog poslovanja.

Omogućili smo vam najbolje uslove, međunarodno priznate diplome i sertifikate i ekspertske veštine koje ćete odmah moći da unovčite. Ispunjavanjem visokih standarda brojnih eminentnijih svetskih kompanija i Univerziteta potvrdili smo kvalitet i obezbedili vam najpriznatije svetske potvrde znanja.

Misija nam je da svima koji žele znanje pružimo maksimum. Pomoći svakome ko želi da ostvari punu finansijsku nezavisnost kroz izgradnju uspešnog sopstvenog biznisa ili karijere. Da posle jednogodišnjeg školovanja budete potpuno osposobljeni za rad, da vas Cambridge, HRC, CMI,... i drugi sertifikati izdvajaju od konkurencije bez obzira gde se na svetu nalazio vaš poslodavac.

Naša vizija je svet srećnih, bogatih i nezavisnih ljudi.

Cenimo vaše vreme i zato želimo da za kratak period ostvarite najbolje moguće rezultate. Nudimo vam praktična znanja, najnoviju opremu, platforme za učenje na daljinu, visoko kvalifikovane profesore i predavače.

BusinessAcademy je tu da svojim polaznicima pomogne u dobijanju potrebnih vrhunskih znanja za uspešan razvitak karijere na biznis tržištu u što kraćem roku.

Obrazujemo vas u skladu sa trendovima budućnosti.

Veliki broj nezaposlenih mladih ljudi zabrinjava, ali ne iznenađuje. On je samo posledica globalne krize u obrazovanju koja je i nastala zbog toga što se u edukaciji još uvek koriste stare metode, principi i načini prenošenja znanja iz industrijskog doba. Tehnologije se nedovoljno primenjuju, diplome se po značaju izdižu iznad relevantnog znanja, a osnovna uloga obrazovanja je potpuno zaboravljena. Zvanje se stavlja iznad znanja, a to je model koji u digitalnom dobu više ne funkcioniše.

Mi nastojimo to da promenimo!

Želimo da pokažemo da postoji i drugačiji model sticanja znanja. Naša misija je da vam pružimo obrazovanje koje je u skladu sa savremenim trendovima. Ti trendovi podrazumevaju da je polaznik u središtu obrazovnog procesa, nastava se izmešta iz učionica, da se uloga profesora koji je jednostrano izlagao gradivo promenila u ulogu vodiča učenicima, sve se više radi u grupama i na realnim projektima, a nove tehnologije omogućavaju aktivniju razmenu znanja i iskustva. Dominantan trend u edukaciji svakako je online učenje koje omogućava da se uči čitavog života, jer je znanje na taj način dostupno svima, u bilo koje doba dana, kada god mogu da pristupe računaru, tabletu ili mobilnom uređaju.

Svi ovi principi obrazovanja budućnosti utkani su u našu viziju. BusinessAcademy vam pruža obrazovanje koje će vas voditi u budućnost, otvarati vam vrata uspešne karijere i omogućiti vam da radite posao koji volite.

Savremeno obrazovanje postavlja znanje iznad zvanja.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se