Nova BusinessAcademy iOS aplikacija

Znanje na dodir i svuda sa Vama


Zaboravite na knjige i učionice!
Kreirali smo alat za edukaciju podržanu najsavremenijim tehnologijama – BusinessAcademy iOS aplikaciju za mobilno učenje i praćenje nastave.

Da li ste spremni da promenite način na koji učite? Da nova znanja usvajate još brže i lakše? Da iskusite nešto potpuno revolucionarno i jedinstveno u oblasti obrazovanja na ovim prostorima?

Besplatna BusinessAcademy iOS aplikacija omogućava Vam pristup jedinstvenoj e-Learning platformi za potpuno savremen način učenja na daljinu – preko Vašeg iPhone ili iPad uređaja.
Preuzmite aplikaciju.Iskusite nešto potpuno revolucionarno u oblasti obrazovanja na ovim prostorima

Besplatna BusinessAcademy iOS aplikacija omogućava Vam pristup jedinstvenoj e-Learning platformi za potpuno savremen način učenja na daljinu – preko Vašeg iPhone ili iPad uređaja.

BusinessAcademy aplikacija proširuje iskustvo tradicionalne učionice, smeštajući celokupan nastavni materijal u Vaš omiljeni Apple gedžet. Preuzmite aplikaciju.Proverite svoje znanje bilo kada i bilo gde

Nikad nije bilo tako lako pripremiti se za test. Aplikacija Vam omogućava da u svakom trenutku rešavate assignmente, taskove i testove za kurs koji pohađate. U nekoliko klikova saznaćete koliko ste napredovali. Izaberite, prevucite ili dopišite tačan odgovor. Jednostavno i lako. Sada svoje znanje možete proveriti bilo kada i bilo gde.

Pratite predavanja uživo

Više ne morate da posećujete učionicu. Od sada ćete, nezavisno od mesta gde se nalazite, preko live streama moći uživo da pratite najnovija predavanja i da sa ostalim kolegama ravnopravno učestvujete u nastavi. Iako ste kilometrima daleko od učionice u kojoj se nastava odvija.

Ostanite povezani i van časa

Pomoću BusinessAcademy iOS aplikacije uvek ćete biti u kontaktu sa svojim predavačima i kolegama. Na sva pitanja u vezi sa nastavom predavači Vam odgovaraju u roku od 24 sata, a o svemu što Vas zanima ili Vam nije jasno možete razgovarati i uživo, za vreme redovnih konsultacija i na predavanjima sa grupnim chat sesijama. Na BusinessAcademy forumu i eduWallu ćete pronaći odgovore na najčešće postavljana pitanja, voditi diskusije sa kolegama o novim idejama, zajednički rešavati probleme i razmenjivati savete.

Budite u toku sa svim informacijama

Ostanite u toku sa svim aktivnostima u vezi sa nastavom, dešavanjima na BusinessAcademy i aktuelnostima iz oblasti u kojoj se edukujete. Poruke, vesti, instrukcije za učenje, priručnike i obaveštenja dobijaćete direktno na svoj iPhone ili iPad.

Svi materijali za učenje na samo jedan dodir od Vas

Bilo da ste u prevozu, kafiću, parku ili na ulici, sada kod sebe imate moćan alat koji će Vam omogućiti maksimalnu slobodu u učenju.

Pristupite kursevima, nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzmite materijale, uključite se uživo u predavanja, rešavajte testove, komunicirajte sa predavačem i organizujte svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara. Sve Vam je nadohvat ruke. Sve vreme.

Besplatna BusinessAcademy App

  • Znanje na dodir i svuda sa Vama
  • Svi materijali za učenje na samo jedan dodir od Vas
  • Proverite svoje znanje bilo kada i bilo gde
  • Pratite predavanja uživo
  • Ostanite povezani van časa
  • Budite u toku sa svim informacijama
slika

Preuzmite aplikaciju odmah

BusinessAcademy iOS aplikaciju možete preuzeti preko App Store prodavnice (klikom na sliku).

Ako želite da svakodnevno učite i napredujete, a da pritom sami organizujete svoje vreme i ne zanemarujete obaveze, isprobajte učenje preko BusinessAcademy iOS aplikacije!