Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Praksa ispred teorije

Da li je dovoljno samo vaše zvanje na papiru ili morate zaista da znate da osmislite i realizujete marketinšku kampanju da bi vas klijent angažovao? Šta vam znači sertifikat ako ne možete uspešno da vodite svoj tim ili kompaniju? Da li je važnije da znate napamet sve definicije iz knjige ili da neprestano donostite rast zarade svom preduzeću? Niko vam neće verovati na reč da znate da radite ukoliko stečeno znanje ne možete da primenite u praksi i rešite konkretne probleme i zadatke.

Šta ćete naučiti da radite?

Danas, u uslovima globalne konkurencije, informacione eksplozije, dinamičkog razvoja biznisa, znanje je ono što razdvaja uspešne od neuspešnih. Ali znanje i kvalifikacije koji su primenjivi i priznati u oblasti vašeg poslovanja.

Osim teorijskih znanja o strategijama, metodama i tehnikama koje se primenjuju u biznisu, na BusinessAcademy steći ćete i ostale veštine koje su vam neophodne ukoliko želite da se zaposlite, dobro zarađujete ili pokrenete sopstveni biznis.

BusinessAcademy će vas opremiti svim potrebnim znanjima i veštinama da ostvarite lični i kompanijski uspeh na tržištu, u kojoj god grani privrede da poslujete.

Naučićete da vodite i realizujete internacionalne poslovne projekte, da osnujete sopstvenu firmu koja će nadmašiti konkurenciju na tržištu, izgradite imidž i reputaciju kompanije koji će i vama samima predstavljati preporuku, da uspešno investirate i uvek ostvarujete profit ili da na inovativan način upravljete najznačajnijim resursom kompanije - ljudima.

Rad na studijama slučaja

Rad na praktičnim primerima, rešavanje problema i zadataka iz prakse, rad na različitim, primenjivim studijama slučaja, timski rad i specijalizovani kursevi su ono je što odlikuje nastavu na BusinessAcademy.

Program BusinessAcademy zvanično je ovlašćen od Cambridge odeljenja za međunarodne ispite i pet prestižnih svetskih univerziteta. Dakle, osim što ćete na BusinessAcademy dobiti ekspertska zvanja, steći ćete i veštine koje možete primeniti u samostalnom radu na realnim projektima, bez obzira na to da li imate prethodno radno iskustvo.

Vaše je samo da učite i usvajate znanja koje vam naši visokostručni i obučeni predavači prenose, a mi ćemo vas obučiti za sve situacije u kojima se možete naći u svom budućem profesionalnom radu. Sigurni smo da ćete, po završetku BusinessAcademy, uspeti da rešite svaki problem na koji naiđete u radu, izvršite bilo koji zadatak koji se stavi pred vas i samostalno realizujete projekat svoje kompanije.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se