Započnite karijeru HR menadžera od nule

Pearson English International Certificate

Pearson Education

Pearson Education Ltd, najveća je organizacija u Ujednjenom Kraljevstvu za verifikaciju kvalifikacija (UK awarding organization), sa tradicijom dugom gotovo dva veka, koja u okviru svog portfolija ima globalno priznate akademske i stručne kvalifikacije, kao što su Edexcel, BTEC, EDI i druge. 

Pearson kvalifikacije regulisane su od svih agencija za kvalifikacije Ujedinjenog Kraljevstva: Ofqual (Engleska), SQA Accreditation (Škotska), CCEA Accreditation (Severna Irska) i Qualifications Wales (Vels). Samo u 2022. godini Pearson je imao više od 160 miliona kandidata i korisnika obrazovnih usluga širom sveta.

Koji Pearson English sertifikat možete da steknete na BusinessAcademy

Kao polaznici BusinessAcademy, dobijate mogućnost da polažete za sledeći sertifikat iz engleskog jezika:

icm-logo

  • Pearson English International Certificate 

Pearson English International Certificate je prestižni sertifikat iz engleskog jezika kojim možete da dokažete svoje znanje i veštine poslodavcima i obrazovnim institucijama. Prihvaćen je od strane stotina škola, univerziteta i državnih institucija širom sveta.

Fokusira se na veštine korišćenja engleskog jezika u stvarnom životu, oslanjajući se na jezik koji se koristi u različitim društvenim kontekstima. Format testa omogućava da se izrazite i pokažete svoje veštine kroz poznate svakodnevne aktivnosti i scenarije kao što su pisanje poruka, razumevanje novinskih članaka i učestvovanje u razgovorima.

Pearson English sertifikacija dostupna je u šest nivoa (A1, A2, B1, B2, C1 i C2) i polaže se kao computer based test.

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se