Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

O osnivaču

BussinesAcademy, poslovna škola koja radi po zvaničnom ovlašćenju odeljenja za međunarodne ispite Cambridge University, organizacioni je deo LINK group Professional Education kompanije, koja posluje od 1998. godine. Kao vodeća regionalana kompanija iz oblasti edukacije u sferi informacionalnih tehnologija, biznisa, projektovanja i implementacije informacionih sistema, elektronskog poslovanja na internetu i edukativnih softvera, LINK group Professional Education je prisutna u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Rumuniji i Ukrajini. Pokrivenost tržišta obuhvata celokupno područje jugoistočne Evrope, uključujući i Sloveniju.

LINK group Professional Education prvenstveno čine obrazovne institucije BusinessAcademy i ITAcademy u Beogradu, Sarajevu i Banja Luci, ITAcademy junior, Company Academy, OK School. U njenom sastavu su i Visoka škola za informacione tehnologije ITS, Srednja škola za informacione tehnologije ITHS, Fakultet savremenih umetnosti, Savremena osnovna škola, Savremena gimnazija, International School, koje se nalaze u Beogradu, Allison Academy u SAD i LINK Academy i BusinessAcademy koje posluju u Rumuniji, kao i LINK Academy u Ukrajini. Takođe, prisutno je odeljenje za razvoj, planiranje i održavanje softvera Softlink kao i servis za učenje preko interneta Link-eLearning.

 

Lider u jugoistočnoj Evropi

LINK group Professional Education je lider ovog dela Evrope u razvoju softvera za učenje na daljinu putem interneta – Distance Learning System i svetski pionir u razvoju adaptivnih sistema za usavršavanje na daljinu.

Potvrda ugleda, profesionalnosti i kvaliteta LINK group Professional Education najviše se ogleda u dugogodišnjoj saradnji i partnerstvu sa brojnih najuglednijim međunarodnim organizacijama i institucijama, kao što su: Microsoft, Cambridge University, Adobe, ECDL, Pearson Vue, IQN, Privredna komora Srbije, i mnogim drugim. Cilj ulaska u mrežu institucija i organizacija je, pre svega, podizanje kvaliteta rada i pružanje polaznicima sertifikata svetskog kredibiliteta.

 

Isticanje na osnovu kredibiliteta

Naši studenti u svojoj biografiji poseduju Adobe, Microsoft i Cambridge sertifikate, koji ih odvajaju od njihovih vršnjaka u pogledu znanja, kompetencija i prestiža. Svoje obrazovanje su stekli u najsavremenije opremljenim multimedijalnim učionicama ili putem napredne DLS platfome, koja je odgovor na svetski trend da je proces učenja nezavistan od fizičkog prostora.

Posvećeni smo konceptu permanentnog obrazovanja, koji počiva na ideji da je učenje doživotan, bilo formalan, bilo neformalan proces.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se