Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Online podučavanje jedan na jedan

Instruktori posvećeni samo vama i vašem znanju vas vode do izvanrednih rezultata !

Najvažniji učesnici u svakom školovanju ste vi i vaš učitelj, odnosno lični instruktor. On je taj koji vas u toku učenja putem specijalizovane platforme za učenje na daljinu usmerava tako što vam daje povratne informacije, motiviše vas i ohrabruje tokom procesa učenja. Instruktori BusinessAcademy su stručni, iskusni i ostvareni u svojoj oblasti. Njihova misija je da temeljno procene vaše zadatke i projekte i pomognu vam odgovarajući na sva vaša pitanja i probleme sa kojima se suočavate.

Tokom čitavog školovanja imaćete konstantnu podršku svog instruktora i od njega ćete dobijati pravovremene povratne informacije nakon predaje svakog zadatka.

Steći ćete odlično znanje, a ne odlične ocene!

Verujemo da svakog profesionalca za unapređivanje karijere kvalifikuje savladavanje novih veština, a ne samo puko dobijanje dobrih ocena. Zapravo, vi ne dobijate ocene. Umesto toga, instruktori BusinessAcademy se staraju da imate kvalitetno znanje za svaki koncept i zadatak koji vam je dodeljen pre nego što pređete na sledeću lekciju. To u praksi znači da se ne prelazi na sledeći zadatak ili lekciju sve dok vi ne budete sigurni da ste naučili ili shvatili materiju.

Online podučavanje
Svi instruktori Biznis akademije poseduju značajno iskustvo u obrazovanju na daljinu i podučavanju kroz ovu metodologiju učenja i sticanja visokog nivoa znanja. Umesto da vam drže predavanja, oni koriste naš inovativni online sistem da procene kvalitet urađenih zadataka i komuniciraju sa vama, neprekidno vodeći računa o vašem stilu učenja. Napredna platforma za učenje sprečava da, iako je jako bitna, tehnologija bude u prvom planu i da zaseni ono što je najvažnije – vas i razvoj vaših veština.

Ono što zapravo radimo jeste da pažljivo ispitujemo i nadgledamo svaki aspekt naše jedinstvene metodologije učenja, uključujući kvalifikacije instruktora, obuku, sredstva i metode evaluacije. Time želimo da ostvarimo ključne ciljeve koji su posvećeni vama i koji će vam omogućiti brojne pogodnosti tokom školovanja:


1. Radićete sa iskusnim stručnjakom koji je tu samo zbog vas

Vaš rad i napredak tokom čitavog školovanja na BusinessAcademy pratiće iskusni mentori, stručnjaci u svojoj oblasti. Na taj način imaćete konstantnu podršku svog instruktora, gde god da se nalazite. On je jedina osoba koja procenjuje vaše zadatke i komunicira sa vama o aktivnostima u vezi sa kursom. Kroz interakciju sa njim izgradićete istinski odnos sa nekim ko je upoznat sa vama, vašim radom i vašim sposobnostima. U anketama nakon završetka kursa polaznici uvek navode online rad sa instruktorom kao jedno od najboljih iskustava tokom školovanja na BusinessAcademy.

2. Mnogo lakše ćete savladati planirano gradivo

Kursevi na BusinessAcademy su kreirani tako da koriste model savladavanja jedinica (unit mastery) koji uključuje formativnu procenu (formative assessment). Na ovaj način od svog mentora dobijaćete korisne povratne informacije o svojim radovima kako biste unapredili svoj rad dok potpuno ne razumete koncept koji trenutno obrađujete. To podrazumeva da se od vas traži puno objašnjenje vaših rešenja. Ovaj metod vam dozvoljava da radite na projektima na načine koji reflektuju vaše individualne pristupe rešavanju problema. Kad prođete zadatak, bićete sigurni da ste potpuno savladali lekciju i položili temelj na koji ćete nadograditi veštine iz lekcije koja sledi.

3. Maksimalno ćete uživati u učenju

Deca uče kroz igru, stvaranje i pravljenje grešaka i pritom se dobro zabavljaju. BusinessAcademy želi da vas učini aktivnim igračem u procesu otkrivanja, vežbe i stvaranja, u nadi da vam vratimo deo te dečje radosti učenja, unapređujući vaše profesionalne veštine na način koji podrazumeva bolje razumevanje i duže zadržavanje stečenog znanja, ohrabrujući njegovu neposrednu primenu. Potpuno smo uvereni da ćete se uz to i dobro zabaviti!

4. Postizaćete rezultate i iznad svojih očekivanja

Najbolji pokazatelj svega o čemu smo do sada govorili biće upravo vaši rezultati koji će uslediti. Zahvaljujući potpunoj posvećenosti instruktora koji radi sa vama i detaljno prati vaš napredak, primetićete koliko lakše savladavate materiju i koliko je bolje razumete. Ništa ne može da zameni iskusnog stručnjaka koji je u toku procesa učenja posvećen samo vama i tome da vam prenese znanje koje ćete razumeti i znati da primenite. Online podučavanje uz pratnju instruktora je još jedna u nizu specijalnih pogodnosti i metoda koji će vam olakšati školovanje i koji će od vas stvoriti vrhunskog profesionalca!

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se