Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Iskustva i uspesi naših polaznika

Zahvaljujući znanjima i veštinama koje sam stekla na programu Project Management postala sam direktorka internacionalne srednje škole

Nakon unapređenja u kompaniji u kojoj sam tada radila, susrela sam se sa zadacima i izazovima koji su od mene zahtevali određena praktična znanja koja ranije nisam imala prilike da usvojim. Opcija da nešto „ne znam” u mom slučaju nije dolazila u obzir, te sam odlučila da svoje obrazovanje nastavim i nakon fakulteta.

Tokom ozbiljnog višemesečnog istraživanja Biznis akademija se pokazala kao jedina institucija koja će mi pružiti praktična znanja i bogate resurse koje ću odmah moći da primenim na svom radnom mestu. Kako kao master filozof nisam imala previše iskustva sa poslovnom organizacijom i projektima, biznis planovima i finansijskim analizama, odlučila sam se za program Project Management jer je on najviše odgovarao zahtevima mog posla i mojoj želji za napredovanjem i usavršavanjem. Ispostavilo se da nisam pogrešila.

Zahvaljujući Distance Learning platformi znanje je bilo udaljeno doslovno na samo jedan klik. Pored svojih gustih poslovnih obaveza, mogla sam da unapređujem svoje kompetencije kod kuće putem kompjutera u vreme koje meni odgovara, a zahvaljujući mobilnoj aplikaciji učila sam i u prevozu i kad god sam mogla da uhvatim trenutak slobodnog vremena. Zbog toga sam, pored svojih gustih poslovnih obaveza, uspela da završim uspešno i na vreme školovanje na Biznis akademiji.

Jednostavno, sve je prilagođeno polazniku i njegovim obavezama i potrebama, tako da sve što vam je potrebno jesu dobra volja i rešenost. Lekcije su sažete i jasne, ali detaljno objašnjene, a predavači su uvek dostupni i voljni da odgovore na svako pitanje i prenesu svoja znanja i iskustva. Nekome kao što sam ja, ko je startovao bez puno predznanja, ali sa jakom željom za napretkom, to je posebno značilo. Za svako novo istraživanje imala sam na raspolaganju mnogobrojne resurse u okviru same platforme: pretraživanje knjiga i članaka putem onlajn biblioteke, razmena znanja putem grupnih diskusija na EduWallu, konsultacije sa predavačima. Na taj način usvajala sam znanja iz različitih izvora. Kada učite nešto novo, uvek želite da znate da li dovoljno napredujete, krećete li se u pravom smeru. Sjajna opcija koju DL platforma nudi upravo je praćenje sopstvenog napretka kroz testove, ali i praktične zadatke. I upravo su mi ovi praktični zadaci pomogli da kasnije svoje znanje primenim sa uspehom na radnom mestu. Jednostavno, nakon svakog praktičnog zadatka, od predavača sam dobijala konkretne predloge za unapređenje.

Zbog toga sam nakon samo nekoliko meseci od apsolutnog početnika u menadžmentu došla do toga da mogu potpuno samostalno da uradim kompleksnu marketing analizu, Gantt chart, izradim održiv biznis plan, pa i analizu finansija u projektima. Zbog toga što sam pristupila svojoj karijeri sa željom da se neprestano usavršavam i odlučila se za Biznis akademiju, došla sam do pozicije direktora internacionalne srednje škole, gde svakodnevno koristim sva znanja koja mi je akademija pružila. Pored toga što mi je omogućila da ispunim i prevaziđem sva očekivanja na novom radnom mestu i da se posebno istaknem kvalitetom svog rada i kompetencijama, Biznis akademija mi je pomogla i da unapredim i kvalitet svakodnevnog života. Naime, svaka pređena lekcija pružala mi je praktične savete kako da organizujem lični budžet i svakodnevne aktivnosti. Poslovni svet i tržište rada doživljavaju do sada najveću ekspanziju, a znanje i kompetencije postali su najbitniji faktori koji razdvajaju posao od karijere. Biznis akademija je, upravo zbog toga, najvredniji resurs koji će svakom polazniku omogućiti put do uspešne karijere, bez obzira na prethodne kvalifikacije ili znanje. Stoga svima koji žele da zakorače u uzbudljivi svet poslovanja savetujem da upišu Biznis akademiju. ”

Zorana Živanović, Beograd, Project management

BusinessAcademy sam doživela kao priliku za učenje, ali i profesionalno i lično usavršavanje!

Školovanje na BusinessAcademy ima toliko svojih prednosti – od znanja i veština koje usvojimo i kvalitetnih predavanja do predavača koji su, bez sumnje, ozbiljni stručnjaci! Iako sam bila tradicionalni polaznik, DL platforma mi je veoma značila zbog dostupnosti sadržaja i različitih kurseva, koji su mi pomogli da proširim svoja znanja na polju menadžmenta.

Ono što je možda i najvažnije je da sam već tokom školovanja dobila praksu u LINK group Professional Education, a danas sam i zaposlena na poziciji HR asistenta tako da znanje stečeno na BusinessAcademy već primenjujem u praksi. BusinessAcademy nije samo školovanje već i prava prilika da po njegovom završetku budete deo biznis sveta.

Maja Bogdanović, Beograd; Menadžment ljudskih resursa

Pokrenuću sopstveni biznis zahvaljujući znanjima koja sam ovde stekao

U procesu sam pokretanja sopstvenog biznisa u vidu poljoprivrednog gazdinstva, ali to je tek početak. Imam 20 godina i siguran sam da će mi ovo znanje koje sam stekao doneti mnogo uspeha i novca. Kada sam završio BusinessAcademy, dobijao sam mnogo ponuda za posao. Biznis Akademija je jedna ozbiljna institucija koja pruža praktično znanje i mogućnosti mladima i svim ljudima koji žele da se dodatno usavršavaju.

Za ovih godinu dana sam naučio mnogo toga, a pre svega kako funkcionišu velike i najbolje kompanije u svetu u raznim oblastima, kao što su HR, PR, menadžment i organizacija poslovanja, prodaja, marketing itd. i, što je još važnije, sada znam kako da započnem i održavam sopstveni biznis. Predavačima sam posebno oduševljen. To su stručnjaci koji odlično poznaju materiju iz svojih oblasti i pre svega znaju da prenesu suštinu i praktično znanje.

Vojin Petrović, Preduzetništvo

Imala sam želju da znanja koja sam stekla na BusinessAcademy odmah primenim u praksi

BusinessAcademy je bilo jedno divno iskustvo u mom dosadašnjem školovanju. Predavanja su prilagođena polaznicima sa različitim nivoima predznanja, interaktivna su i na vrlo zanimljiv način predstavljena. Završila sam Menadžment ljudskih resursa. Najjači utisak ostavila su na mene predavanja predavača sa konkretnim iskustvima iz prakse, njihovi realni primeri iz poslovnog okruženja u Srbiji, mogućnosti za rešavanje i prevazilaženje izazova na radnom mestu ili izazova sa kojima bi se susreli pri pokretanju sopstvenog biznisa.

Znanja koja sam stekla na BusinessAcademy će mi definitivno pomoći u daljoj karijeri. Naučila sam da bolje sagledam svoje celokupno poslovno okruženje, da razumem kolege i menadžere i prilagodim se njihovim reakcijama i zahtevima na adekvatan i asertivan način. Posle svakog predavanja imala sam želju da odmah primenim u praksi stečeno znanje jer sam uvidela kako mi to konkretno može pomoći u daljem razvoju karijere. Predavači su na mene ostavili najjači utisak.

Predavanja su vrlo konkretna i usmerena na rešenje izazova koji nas očekuju u karijeri. Insistirali su na uključenosti polaznika, podsticali interakciju i postavljanje pitanja tokom predavanja i na konkretnim primerima i vežbanjima materiju prikazali na prijemčiv način kako bismo je lakše i brže usvojili. DL platforma olakšava učenje, čini materijale lako dostupnim i za vreme vanredne situacije u kojoj smo se našli tokom ove školske godine pokazala je veliku prednost – nije bilo prekida u predavanjima tokom kojih je i dalje nastavljena i podsticana interakcija predavača sa polaznicima. Mislim da sa kojim god predznanjem da upisujete BusinessAcademy, bilo kao početnik u karijeri ili kao senior u svojoj oblasti koji želi da proširi i usavrši svoja znanja, to će biti pravi izbor za vas. Znanja su lako primenljiva, dobija se šira slika poslovanja, upoznaju se alati koji se mogu primeniti za bolji razvoj biznisa, komunikacije i odnosa sa kolegama i menadžerima. 

Nevena Kuzmanović, Beograd

Unapredio sam svoja znanja i postao bolji u svom poslu

Iako već imam stabilan posao, osetio sam potrebu da se usavršavam, učim i dalje napredujem. Školovanje na BusinessAcademy se savršeno uklopilo u moje ciljeve i proširilo moja znanja i poslovna interesovanja.

Uglješa Ostojić, Beograd; Cambridge business program

Napredovao sam u svom poslu zahvaljujući znanju koje sam stekao na BusinessAcademy

Pošto sam po struci viši radni i srednji fizioterapeut, a zaposlen sam već osam godina u poznatoj kompaniji koja se bavi prodajom, odlučio sam da upišem jednogodišnji program – smer Prodaja i menadžment prodaje kako bih svoje dragoceno retail iskustvo (a danas je to ukupno 16 godina) spojio sa teorijskim i praktičnim znanjem koje sam program donosi.

Mogu vam reći da sam mnogo toga naučio i sa uspehom primenio kako u poslovnom, tako i u privatnom životu i ostvario napredak u karijeri. Svi predavači su bili izuzetno profesionalni i dobri u prenošenju znanja i prezentovanju veština zasnovanih i dokazanih na praktičnim primerima. Najveći utisak je na mene ostavio profesor ekonomije. Platforma odlično funkcioniše i preporučio bih je svakome, naročito zaposlenima i ljudima koji nemaju dovoljno vremena za put do akademije i tradicionalna predavanja, već sami sebi mogu organizovati rad od kuće i programom predviđene obaveze.

Marko Krsmanović, Prodaja i menadžment prodaje

Želim da radim u HR sektoru, a imam i nekoliko ideja za pokretanje sopstvenog biznisa

Pregledavši sve programe koje BusinessAcademy nudi, shvatila sam da mi je najinteresantniji i najbliži mojim interesovanjima smer Menadžment ljudskih resursa – HR, za koji sam se i odlučila i koji sam uspešno i sa zadovoljstvom završila. Program je sveobuhvatan, potpun i po njegovom završetku stičemo sva znanja neophodna kako za rad u HR sektoru tako i za pokretanje sopstvenog biznisa.

Takođe, svi dostupni materijali za učenje su prilagođeni širem čitalačkom auditorijumu i veoma brzo se usvajaju. Testovi i zadaci koje treba uraditi nakon prelaženja gradiva u potpunosti obuhvataju materiju sa kursa, a rešavanjem zadataka naučeno primenjujemo u praksi. Oduševljena sam ponudom obaveznih i dodatnih kurseva – svi su veoma povezani i pružaju znanje sa širokim domenom primene.

S obzirom na to da sam tek nedavno, pre manje od dve nedelje, završila svoje školovanje, još uvek nisam dobila posao u HR sektoru, ali sam već počela da ga tražim i mnogo bih volela kada bih znanja koja sam do sada stekla mogla da primenim i naknadno usavršim tako što ću raditi posao u ovoj struci. Stečena znanja su mi umnogome pomogla u poslu kojim se trenutno bavim – radim kao rudnički i istražni inženjer geologije u Rudniku bakra „Majdanpek” i smatram da se ove dve oblasti mogu odlično povezati. O pokretanju sopstvenog biznisa sam razmišljala i imam nekoliko ideja, a znanje stečeno na BusinessAcademy će biti od ključnog značaja za njihovo pokretanje. Sve u svemu, BusinessAcademy je jedna od mojih najboljih životnih odluka i veoma sam ponosna i srećna što sam završila baš nju.

Aleksandra Pavlović, Varvarin, Menadžment ljudskih resursa

Nastaviću svoje školovanje na BusinessAcademy

Završila sam smer Odnosi sa javnošću i stekla sertifikat PR menadžera. Prezadovoljna sam godinom provedenom na BusinessAcademy. Predavači i voditelji kurseva uvek su bili dostupni za sva pitanja i pomoć, a način njihovog predavanja olakšao mi je razumevanje gradiva i podsticao me na rad. DL platforma je najbolja platforma za učenje kojoj možete pristupiti i način rada i učenja na njoj su bili uživanje.

BusinessAcademy je organizovana obrazovna ustanova, sa timom profesionalaca, i znanje stečeno tokom godinu dana mi je pomoglo i podstaklo me da radim, tako da ću sigurno upisati još jedan smer.

Jovana Gačević, Beograd, Odnosi sa javnošću

Unapredio sam poslovanje i prodaju u kompaniji u kojoj radim

BusinessAcademy je ispunila sva moja očekivanja. Stekao sam konkretna znanja iz određene oblasti koja mogu da primenim u svakodnevnom poslovanju. Znanje koje sam stekao je imalo veliki uticaj na unapređenje kako privatnih tako i poslovnih performansi. Primenjivanjem tehnika i alata koje sam savladao tokom školovanja uspeo sam da unapredim procese i pospešim proizvodnju unutar kompanije u kojoj sam zaposlen.

Aleksandar Petrović, Vlasotince; Menadžment projekata

BusinessAcademy sam preporučila svojim prijateljima

BusinessAcademy je za mene bio veoma neobično iskustvo – toliko ljubaznosti pre svega, predusretljivosti i profesionalizma na jednom mestu. Voditelji kurseva su maksimalno posvećeni svakom pojedincu ponaosob, što je izuzetno važno. Sama DL platforma je potpuno funkcionalna sa puno mogućnosti, a tehnička podrška na nivou.

S obzirom na to da radim u ljudskim resursima duži niz godina, ovo školovanje mi je donelo mogućnost da svoj praktični rad (iskustvo) objedinim sa teorijskim znanjem. S druge strane, oni koji nemaju iskustva mogu kroz primere i zadatke da nauče mnogo praktičnih stvari.

Dragana Mitić, Jagodina, Menadžment ljudskih resursa

Školovanje mi je donelo napredak na ličnom planu

Veoma sam zadovoljna školovanjem na BusinessAcademy. Kursevi koje sam pohađala na smeru su izuzetno lepo koncipirani, nude veliki broj podataka i primera koji sticanje znanja i veština iz ove oblasti čine lakšim i zanimljivijim. Posebno bih pohvalila zadatke koji omogućavaju da teorijsko znanje sa kurseva primenim u praksi. Pored stečenih stručnih kvalifikacija, školovanje na BusinessAcademy mi je pomoglo i u ličnom rastu i razvoju, kao i u prepoznavanju i ostvarivanju sopstvenih potencijala.

DL platforma je pregledna, organizovana i jednostavna za korišćenje. Obuhvata sve potrebne informacije u vezi s kursevima, statistikom učenja i polaganjem kurseva, uslove školovanja i dobijanja sertifikata, finansije, čet-konsultacije, biblioteku, Centar za razvoj karijere itd. Sve se nalazi na jednom mestu i može mu se brzo pristupiti. Odlično funkcioniše

S obzirom na to da još uvek ne radim, nisam uspela da primenim stečeno znanje na radnom mestu, ali mi je dosta pomoglo u drugim sferama života.

Emilija Popović, Kosovska Mitrovica, Menadžment ljudskih resursa

Unaprediću porodični biznis zahvaljujući znanjima sa BusinessAcademy

Na BusinessAcademy završila sam smer Finansijski menadžment. Za ovaj smer sam se odlučila zbog dodatne edukacije, koja mi je potrebna kako bih preuzela vođenje finansija i odlučivala o budućim koracima važnim za razvoj porodičnog biznisa i za svoj profesionalni napredak. Akademija mi je bila izvor motivacije, znanja i ideja koje sam odmah mogla da primenim, s obzirom na to da sam školovanje započela u trenutku kada sam se pridružila porodičnoj firmi.

Sve vreme sam učila na daljinu iz komfora svog doma i ni u jednom trenutku nisam osetila da nešto propuštam ili da informacije kasne. Predavači se konstantno obraćaju i nama, polaznicima ispred malih ekrana, i svaki odgovor se dobija brzo.

Zorica Popov, Novi Sad, Finansijski menadžment

Želim da pokrenem sopstveni posao primenjujući znanja koja sam stekla na Akademiji

Školovanje na BusinessAcademy bilo je veoma korisno kada je reč o teorijskom delu i veoma kreativno kada je reč o samostalnim projektima, u kojima sam posebno uživala. Oni su mi pružali mogućnost da proverim svoje teorijsko znanje, stavljajući me u razne pozicije, situacije i probleme, koji zahtevaju kreativno razmišljanje i domišljata rešenja, te su me na taj način odlično pripremili za slične situacije u daljoj karijeri koje bi od mene zahtevale odgovornost i domišljatost.

Na BusinessAcademy sam stekla visok novo znanja iz oblasti koje sam odabrala. To je znanje koje se i te kako može primeniti, što i nameravam da učinim pri pokretanju sopstvenog biznisa, i to je bio razlog da odaberem baš BusinessAcademy.

Jelisaveta Đokić, Beograd, Marketing i marketing menadžment

Na BusinessAcademy dobila sam pre svega znanje, ali i samopouzdanje

Pohađala sam smer Poslovna administracija, jer je to oblast u kojoj sam želela da napredujem. Mogla bih svakome da preporučim da upiše BusinessAcademy, jer su predavači i voditelji veoma posvećeni i spremni da pomognu kad god je to potrebno. Platforma je sjajna, ima apsolutno sve, a njenu najveću prednost predstavlja školovanje na daljinu. Radim i imam dete, pa nemam previše vremena, ali sam svoje slobodno vreme posvetila školovanju, a platforma mi je bila dostupna 24/7.

Verujem da ću sa diplomom BusinessAcademy napredovati u svom poslu, jer imam više samopouzdanja, ali pre svega znanja da nastavim da se dalje razvijam!

Kristina Đurić, Beograd, Poslovna administracija

Dobila sam unapređenje na poslu posle završene BusinessAcademy

Dugo sam vagala i kalkulisala pre odluke da upišem BusinessAcademy i danas mi je jako drago da sam donela tu odluku. Već od prvog dana sam bila oduševljena organizacijom i profesionalnošću zaposlenih. Na BusinessAcademy sam završila program za menadžera ljudskih resursa. Kako sam bila zaposlena u trenutku kada sam upisala studije, mogućnost praćenja onlajn nastave mi je mnogo značila. DL platforma je sjajno koncipirana i sve funkcioniše besprekorno.

U svakom trenutku su dostupni materijali, video-arhiva, biblioteka, a tu je i mogućnost komunikacije sa voditeljima kurseva. Najjači utisak na mene su ostavili predavači, koji ne samo što su vrhunski stručnjaci u svojim oblastima već su i maksimalno podsticali interakciju sa polaznicima, trudeći se da prenesu i praktična znanja, a ne samo teoriju. Sticanje sertifikata iz menadžmenta ljuskih resursa mi je pomoglo da dobijem unapređenje u kompaniji u kojoj radim i, što je meni još značajnije, stekla sam nove veštine i proširila znanje.

Onlajn kursevi su izuzetno dobro osmišljeni, jer ih ne možete kompletirati bez urađenog zadatka, a sami zadaci su tako postavljeni da vas teraju da primenite znanje. Ako niste razumeli materiju, teško ćete tačno uraditi zadatak, a to je suština učenja, da pre svega razumemo naučeno i šta to znači u praksi. BusinessAcademy je pravi izbor za svakoga ko želi da stekne nova znanja ili unapredi postojeća bez obzira na to da li je svršeni srednjoškolac ili već izgrađeni profesionalac.

Nevena Mutavdžić, Beograd, Menadžment ljudskih resursa 

Želeo sam karijeru i BusinessAcademy mi je to omogućila

Smer Prodaja i menadžment prodaje odabrao sam zbog toga što u kompaniji u kojoj radim u svim sferama imamo neku vrstu prodaje. Školovanje na BusinessAcademy je bilo jedno lepo iskustvo, pre svega obrazovno, zbog konkretnih i primenjivih znanja. Ovo školovanje sam odabrao da bih upotpunio stara i stekao nova znanja iz sfere biznisa, koja će mi pomoći u razvoju sopstvenog poslovanja.

Tokom školovanja sam shvatio razliku između posla i karijere, pa odlučio da zapravo želim karijeru. Za mene je posao nešto od čega živimo, a karijera nešto za šta živimo. Konkretno, moj fokus u karijeri jeste saradnja sa više kompanija i formiranje pasivnih prihoda, i mogu da kažem da sam na BusinessAcademy mnogo proširio vidike ka tim ciljevima.

Pa, mogu da kažem da jesam uspeo da iskoristim znanje. Naime, već tokom školovanja na BusinessAcademy počeo sam saradnju sa kompanijom „InFace Invest Group“ iz Beograda, koja se bavi razvojem web shopa, SFT21 samoodržive binarne matrice, kao i SFToYou društvene mreže. Ako želite konkretna i primenjiva znanja iz preduzetništva, marketinga, prodaje, odnosa sa klijentim, BusinessAcademy je pravo mesto za vas. Kao što sam ranije rekao, moraju da postoje samodisciplina i odricanje, ali to su cene uspeha.

Moja konačna poruka za svaku osobu jeste: Izađi iz svoje zone komfora i zgrabi još veći komfor u svojoj budućnosti! Svako od nas ima neograničen potencijal za razvoj, samo treba da izbriše granice sa svog horizonta, usvoji nova znanja i krene napred.

Srđan Simić, Frankfurt; Prodaja i menadžment prodaje

Stekla sam sva potrebna znanja da se upustim u posao sa nekretninama

Odlučila sam da upišem ovu poslovnu oblast kako bih stekla praktično znanje iz finansija, prava, marketinga, prodaje, odnosa sa javnošću i personalnih veština i uspješno se osposobila za buduće poslovanje u aspektima nepokretnosti.

Želela sam da pronađem školu koja će mi kroz svoj edukativni program pružiti moderan obrazovni sistem i mogućnost sticanja međunarodno priznatog sertifikata, sa adekvatno izabranim predavačima i voditeljima kurseva, kao i organizovanu platformu za učenje na daljinu. Tokom tri trimestra imate šansu da prođete kroz proces edukacije koji biste prošli za tri-četiri godine na određenom fakultetu, tako da je ovaj sistem vrlo zahvalan. Sasvim sam sigurna da ću u skorijoj budućnosti opet imati priliku da primenim stečeno znanje u oblasti trgovanja nekretninama, dok sopstveni biznis trenutno ne planiram, ali nije isključeno, jer sam kroz školovanje stekla znanje o raznim ključnim fazama u procesu stvaranja uspešnog sopstvenog biznisa.

Milica Jolić, Tivat; Menadžment prometa nepokretnosti

Postao sam produktivniji na poslu zahvaljujući BusinessAcademy

Školovanje na BusinessAcademy je bilo pun pogodak za moju karijeru. Dopunio sam svoje znanje stečeno formalnim obrazovanjem, a kroz teoriju i praktične primere stekao sam nova znanja iz raznih oblasti koje se tiču moje profesije.

Predavači su učinili da svako predavanje bude zanimljivo i opravdali sva moja očekivanja, s obzirom na to da sam sva predavanja pratio onlajn, pa je trebalo zadržati pažnju svakog trenutka tokom predavanja, što su oni sa lakoćom postizali, pre svega interesantnim primerima iz prakse, koji su svakako potrebni da bi se znanje upotpunilo.

Znanje stečeno tokom školovanja sam počeo da primenjujem istog trenutka na svom poslu, s obzirom na to da sam zaposlen u struci. Pojedine operacije na poslu sam ubrzao i izmenio i postao sam produktivniji. Znanja o poslu sam proširio, a otvorili su mi se i novi vidici kada je reč o mogućnostima za poboljšavanje poslovanja.

Luka Božanić, Jagodina; Finansijski menadžment

Odmah nakon školovanja pokrenula sam sopstveni biznis

Veoma sam srećna što sam odmah nakon završetka školovanja pokrenula sopstveni biznis. Povučena željom, ambicijom i dodatnim znanjem koje sam dobila na BusinessAcademy započela sam ženski modni brend „Favorito Spasić”.

Imala sam sumnje u onlajn način obrazovanja, jer sam bila naviknuta na tradicionalno školovanje, ali odmah nakon prvog uspešnog završenog kursa i odslušanog predavanja shvatila sam koliko je sve objašnjeno na praktičnim primerima iz života uspešnih ljudi u svetu poslovanja. Sada mogu sa sigurnošću reći da je učenje na daljinu bila prava odluka za moje dalje usavršavanje i u pokretanje sopstvenog poslovanja. Dodatna znanja koje sam dobila na BusinessAcademy su postala praktično primenljiva.

Školovanje na BusinessAcademy bih preporučila svima koje žele da započnu sopstveni biznis ali onima koji žele da unaprede postojeći. Veliki značaj za polaznike su voditelji kursa koji su uvek dostupni za sva naša pitanja. Voditelji kursa su uvek tu da pomognu oko neke nedoumiceu vezi sa učenjem, ali i da daju savete, smernice i sugestije ukoliko projekat nije u skladu sa zadatom temom. Dok sam pohađala kurs radila sam, a DL platforma je bila tu da mogu da se uskladim sa svojim slobodnim vremenom. U svakom trenutku na platformi je moguće pristupiti svim kursevima, njihovim testovima, načinom izrade projekta ili seminarskog rada. Od velikog značaja za mene je predstavljala video arhiva svih predavanja.

Aleksandra Spasić, Preduzetništvo 

Svoja pozitivna iskustva sa BusinessAcademy sam prenela prijateljima od kojih su neki već postali polaznici

Školovanje na BA je specifično u odnosu na tradiocionalno što je meni u potpunosti odgovaralo. Ispiti su bili sažeti ali su zahtevali potpuno angažovanje. Uživala sam u taskovima i iskoristila sam prilika da i za izborne predmete radim taskove jer sam shvatila da je to dobar pokazatelj koliko sam savladala gradivo. Mislim da je praktični deo na kojem insistirate najbolji adut u odnosu na druge institucije. Svidela mi se činjenica da postoji značajan broj izbornih predmeta tako da sam kroz njih obuhvatila većinu oblasti koje me dodatno zanimaju. Ispiti su dobro osmišljeni i daju dodatne informacije iz prakse što omogućava bolje ovladavanje gradivom.

Oduševljena sam i sa PDP programom. Školovanje mi je pomoglo da ostvarim kontinuitet u sticanju potrebnih znanja da ovladam veštinama koje su mi otvorile put za unapređenje postojećeg posla i mogućnost da razmišljam o promeni delatnosti. Već sam svoja pozitivna iskustva uveliko prenela na prijatelje i saradnike od kojih su neki već polaznici BusinessAcademy.

Mirjana Jevtić, Menadžment ljudskih resursa 

Zaposlaila sam se još u toku školovanja na BusinessAcademy

Ovo je za mene bilo novo iskustvo. Sviđa mi se što imamo predavanja na raspolaganju u bilo kom trenutku i brz odgovor voditelja. Nakon tri meseca otkako sam počela sa školovanjem na BusinessAcademy, zaposlila sam se kao komercijalista. Rad mi je pomogao da lakše savladam gradivo, a školovanje da lakše savladam posao. To je zato što je materijal koji smo proučavali obogaćen praktičnim delom i primerima.

Zaista sam zadovoljna i razmišljam o tome da upišem još jedan program.

Daniela Moskova, Udovo, Prodaja i menadžment prodaje 

Stečena znanja primenjujem u svom poslu svakodnevno

Veoma mi je drago da sam donela ovu investicionu odluku, budući da na ovo školovanje gledam upravo tako – kao na jednu veoma dobru investiciju. Završila sam Finansijski menadžment, a najjači utisak su definitivno predavanja, razmena znanja i komunikacija sa predavačima. Znanja koja sam dobila za vreme školovanja na BusinessAcademy primenjujem u svom poslu svakodnevno i to je najveći benefit ovog školovanja. Večina predavača je vrlo motivisana, stručna i spremna da prenese praktična znanja, što je važno za ovakav vid nastave.

Svima onima koji se dvoume želela bih da poručim da odaberu oblast koja ih zanima i od velike količine korisnih informacija koje će dobiti na BusinessAcademy zadrže ono što im je relevantno i značajno za karijeru.

Milica Terzić, Beograd

Stekla sam samopouzdanje u poslu koji obavljam

Prema mom mišljenju, jedna od boljih stvari kod pohađanja BusinessAcademy je mogućnost pristupa materijalima 24/7, što je posebno dobro za polaznike koji su zaposleni, mentori su odlični, lekcije temeljite i poučne, a znanje koje se dobija koncizno i primenljivo.

Predavači su jako kvalitetni i ljubazni, sve odgovore na pitanja dobijala sam u najbržem roku. Zadovoljna sam predavačima i njihovom saradnjom sa studentima, kao i celim timom BusinessAcademy koji mi je u više navrata izašao u susret. Završetkom školovanja stekla sam veće samopouzdanje i sigurnost u poslu koji trenutno obavljam.

Poslovne uspehe još nisam ostvarila, rezultate očekujem u narednom periodu. Sve pohvale i preporuke za BusinessAcademy, kao i za predavače i ceo tim sa kojima sam imala prilike da sarađujem.

Vedrana Tomić, Beograd, Poslovna administracija

Zahvaljujući školovanju na BusinessAvademy radim ono što volim

Celokupno školovanje i utisak koji sam stekla tokom šolovanja mogu oceniti najvišom mogućom ocenom. Predavači i voditelji kurseva su vrlo ljubazni, odgovorni i kreativni i znaju kako da prenesu svoje znanje. Takođe, DL platforma kojom sam se služila jedna je od najbolje kreiranih platformi za onlajn nastavu, bez ikakve greške.

Nakon što sam uspešno završila smer koji izuzetno volim, poslovne ponude mi svakodnevno stižu. Uspela sam da stečeno znanje svakodnevno praktikujem i radim ono što volim. Ovim putem bih još jednom zahvalila BusinessAcademy što su mi omogućili da budem uspešan menadžer ljudskih resursa.

Nataša Petrović, Menadžment ljudskih resursa

Svima bih preporučila BusinessAcademy

Posle 12 godina rada u školstvu poželela sam da se dodatno edukujem i krenem novim putem i rešila sam da postanem polaznik BusinessAcademy, smera HR, ili menadžer ljudskih resursa. Od samog početka pa do kraja školovanja iznova sam se oduševljavala načinom kako to predavači rade i uspeju da zadrže moju pažnju, savesno sam odrađivala sve zadatke, jer sam želela da prikupim što više informacija koje bih iskoristila kasnije i primenjivala na novom poslu. Sama DL platforma je koncipirana tako da je zadovoljstvo raditi u svako doba dana ili noći, meni je zaista bilo zadovoljstvo da je koristim. Još uvek nisam uspela da pronađem zaposlenje u HR sektoru, ali se nadam da će se to desiti u skorije vreme. Sva svoja znanja koja sam stekla u toku školovanja primenjujem tako što putem društvenih mreža dodatno usavršavam i nadograđujem prateći besplatne vebinare ili HR grupe na Facebooku ili nekim drugim mrežama. Svim ljudima koji žele da se edukuju i dodatno usavršavaju preporučila bih da upišu HR smer na BusinessAcademy. Hvala svim predavačima i voditeljima kurseva, bilo je ovo jako lepo putovanje, čiji je cilj da naučimo nove i primenljive stvari i budemo u toku sa dešavanjima u vremenu u kom živimo i radimo.

Tijana Krstić, Gračanica, Menadžment ljudskih resursa

Našla sam posao u inostranstvu

Nakon sticanja sertifikata IT menadžera, odlučila sam se za smer Cambridge menadžment na istoimenoj BusinessAcademy. Tokom školovanja odmah sam počela primenjivati stečeno znanje iz raznih oblasti menadžmenta, što je omogućilo da veoma brzo dobijem posao spa menadžera u kompaniji iz inostranstva.

Od akademije i mentora sam imala svu profesionalnu pomoć i podršku. Prezadovoljna sam rezultatima i planiram da nastavim školovanje na smeru Međunarodno poslovanje. Iskrene preporuke za buduće polaznike.

Marijana Stanić, Cambridge Business Program

Online je pravo rešenje za mene, jer zbog svog posla nisam nikada imala vremena da učim, a posao je to zahtevao

Pre nepunih mesec dana odlučila sam se za obuku po programu Cambridge International Business Studies. Obično neki opšti utisak formiramo na kraju, ali ja u ovom trenutku želim sa Vama da podelim svoje oduševljenje.

Priroda posla kojim se bavim ostavlja mi malo slobodnog vremena, zato su Online kursevi za mene bingo. Uzela sam varijantu samostalnog učenja, ali definitivno nisam sama. BRAVO ZA TEHNIČKU PODRŠKU! Fenomenalan je osećaj znati da je neko tu, kada imam neki problem, dilemu.

Još samo nekoliko reči. Ovo je prvi put da učim, a da imam potpuno drugačiji osećaj. Način na koji ste obradili gradivo, omogućava mi da ga usvajam prirodno i nenametljivo. Sve u svemu stvarno sam srećna što sam naletela na vas.

Irena Rančić, Beograd

Moji utisci daleko su prevazišli očekivanja

Prije godinu dana sam saznala za BusinessAcademy i detaljno istražila sve o programu edukacije, načinu učenja i certifikaciji. Odlučila sam upisati akademiju očekujući zaista kvalitetan edukativni program, međutim, danas su moji utisci puno veći i bogatiji od očekivanih. Razlog ovome je činjenica da je sistem online edukacije koncipiran tako da maksimalno olakšava učenje (što je naročito važno za ljude koji imaju stalno zaposlenje i niz drugih obaveza), program je zanimljiv i potkrijepljen brojnim praktičnim primjerima, te je stečeno znanje automatski primjenjivo u struci.

Poseban benefit akademije je u tome što, pored redovne nastave, nudi i mogućnost dodatnih treninga i obuka, kao što je Google AdWords seminar kojem sam nedavno prisustvovala, te je ovo prilika za sticanje novih vještina i certifikata koji nisu nužno uključeni u primarni program koji je student odabrao.

Zaista bih toplo preporučila svima koji su zainteresovani za dalji napredak i razvoj karijere da se raspitaju o programu koji nudi BusinessAcademy, jer ovaj tip školovanja omogućava brz i kvalitetan stručni razvoj i napredak u karijeri.

Mirela Laković, Sarajevo

BusinessAcademy – nudi znanja, vještine i praktičan rad

Kao diplomirani inžinjer elektrotehnike suočen sam sa različitim tipovima projekata, njihovim planiranjem i razvojem. Kada sam počeo raditi za svog sadašnjeg poslodavca Iskraemeco Sarajevo, koji se bavi mjerenjem i upravljanjem energijom, susreo sam se i sa velikim problemima koje donosi jedna takva odgovornost.

BusinessAcademy se sa najboljim regionalnim rejtingom, nametnuo kao prirodno rješenje. Prilikom edukacije na BusinessAcademy, prvi put sam se susreo sa praktičnim radom na DL platformi. Iako je bio prisutan određeni skepticizam prema tom načinu edukacije, sada sam čvrstog stava da je to jedan jako dobar koncept, naročito za ljude koji su zaposleni. Platforma nudi slobodu u vremenskoj organizaciji, fleksibilnost, komunikaciju, adekvatan izvor informacija.

Program i predavači su ispunili moja očekivanja. Izuzetno pozitivan momenat mi je taj da sam stekao određene vještine i iz drugih oblasti biznisa, kako kroz obaveznu skupinu predmeta, tako i kroz izborne predmete. Prilikom implementacije jednog proizvodnog projekta sam se držao isključivo principa upravljanja projektima, koje sam naučio u sklopu BusinessAcademy. Bio sam iznenađen pozitivnim rezultatima. A pohvale od strane inostranih partnera, kao i rukovodstvenog i upravljačkog dijela firme na moj rad, pokazatelj su da se uložena investicija počela isplaćivati i prije nego se to moglo i očekivati.

Nakon završetka procesa edukacije na BusinessAcademy, mogu slobodno reći da sam opseg svog djelovanja proširio na više segmenata privrede. Upravljanje projektima, kao i druge grane biznisa koje se izučavaju na BusinessAcademy su prisutne u različitim sferama poslovanja i samim tim stečena znanja, vještine i alati daju dodatno samopouzdanje, ali i konkuretnost za proširenje djelovanja kad je pretraga potencijalnih novih zaposlenja u pitanju. Naročito kad je u pitanju inostrano tržište, gdje se još više cijene stečene vještine i znanja iz različitih biznis oblasti.

Moja preporuka budućim kolegama je da svakako maksimalno iskoriste znanja i vještine koje BusinessAcademy nudi kroz jednogodišnji program obuke. Model preko DL platforme nudi dosta. Jedino na taj način će se iskoristiti puni potencijal koji nudi ova platforma. Isto tako, neke stvari bi trebalo shvatiti isključivo kao alat za rad, koji će pomoći da se adekvatno primjene znanja i vještine koji su stečeni u primarnoj grani struke.

Emir Beća, Sarajevo

BusinessAcademy mi je pomogla da pokrenem najposećeniji nezavisni portal u SrbijiIvana Radovanović, portal „Mogu ja to sama”

Napredovao sam u Raiffeisen Bank sa završenim školovanjem na odseku Management

Ja sam stalno zaposlen u jednoj od najvećih banaka u Srbiji, Raiffeisen Bank, na mestu Facility Management Unit Head-a. Link group Professional Education mi je pružio priliku da se ubrzano školujem na programu za Menadžment. Za vrlo kratko vreme sam stekao znanje koje mi je omogućilo napredovanje, a samim tim bolju poziciju i bolju platu u mojoj kompaniji.

Radovan Matić, Beograd

Biznis Akademija je jedno od mojih najlepših iskustava

Moje iskustvo sa školovanjem na BusinessAcademy je jedno od najljepših iskustava koje sam imala priliku doživjeti. Obzirom da pripadam generaciji koja je sada u nekim zrelijim srednjim godinama, ja sam već posjedovala radno iskustvo, kada sam odlučila da uradim nešto za sebe,nešto što će poboljšati moj trenutni položaj u kompaniji ili pružiti dobar temelj da konkurišem u nekoj drugoj kompaniji. BuisnessAcademy sam upisala 2016. godine i ta odluka je kompletno promijenila smjer moje karijere. Ne samo da mi je omogućila da napredujem u poslu, nego sam svojim znanjem, koje sam stekla na smjeru Finansijski menadžment mogla primjeniti i time povećati vrijednost svoga rada a time i kompanije. BuisnessAcademy posjeduje i ima najkvalitetnije predavače koje možete poželjeti danas. Jedan profesionala i srdačan odnos prema svima koji je posjete. To ćete primjetiti već nakon prve posjete BusninessAcademy Predavači su izuzetno elokventni i posjeduju iskustva koja su sticala diljem svijeta, zaista i to sve na jednom mjestu Zato bih toplo preporučila da upišete neki od programa, ja sam odabrala Finansijski Menadžment na BuisnessAcademy i nisam se pokajala U potpunosti ćete povećati svoju vrijednost u kompaniji u kojoj radite ili ćete ukoliko tražite zaposlenje, uvećati svoje šanse, dati vam slobodu izbora i povećati mogućnosti . Rad na sebi je najbolja odluka koju možete donijeti. I kao što je već davno rekao Lee "...da potreba za radom na sebi prestaje tek sa smrću…”. 

Sanja Kristafor, Sarajevo 

Ovo je prilika koja se ne propušta, a meni se već isplatilo!

Kada sam putem interneta videla da postoji onlajn školovanje na BusinessAcademy, odmah sam popunila prijavu za program Odnosi s javnošću. Program sam završila putem interneta za godinu dana, ne plaćajući put do Beograda, smeštaj i hranu, što je isplativije u odnosu na druge strukovne škole, čak i one na internetu. Veštine koje sam stekla na BusinessAcademy pokazale su se kao lako primenjive u realnim situacijama. Od planiranja, pravilne primene poslovnih tehnologija, preko kreiranja kredibilnih marketing i prodajnih materijala, organizacije timova zaposlenih, stvaranja jakih odnosa sa partnerima i investitorima, pa sve do rukovođenja poslovnim sektorima, bićete opremljeni veštinama za razvoj preduzeća.

Poseban akcenat stavila bih na profesore i celokupno osoblje BusinessAcademy koji su mi izlazili u susret u pogledu svih kurseva koji su mi dodeljivani, kao i tehničkoj podršci i finansijskoj službi. BusinessAcademy je pravi izbor jedne perspektivne osobe koja je željna rada i usavršavanja sposobnosti potrebnih za biznis kojim se bavi ili će se baviti.

BusinessAcademy bih preporučila svima pre započinjanja sopstvenog biznisa. Ona predstavlja najbolji i najkvalitetniji put ka ostvarivanju vaših želja. Zato požurite! Meni se već isplatilo! Upisni rok je otvoren za sve vas bez obzira na godine i školu koju ste prethodno završili, jer je ona inovativna, drugačija i napreduje rame uz rame sa vama... Ne navikavajte se na osrednjost, uradite nešto za sebe – uložite u sebe i svoje znanje, a ovo je prilika koja se ne propusta!

Nadežda Stanimirović, Smederevo 

Postajete konkurentniji i privlačniji kandidati za inostrane i domaće poslodavce

Diplomirani sam ekonomista iz Banja Luke. Uža oblast mog rada i interesovanja su: javne finansije, upravljanje ljudskim resursima – HRM, finansijsko upravljanje i kontrola, strateško planiranje i upravljanje rizicima. Motiv upisa BusinessAcademy je dodatna specijalizacija i unapređenje znanja iz oblasti HRM. Učenje na daljinu putem DL platforme je bio savršen izbor za mene zbog poslovnih i drugih životnih obaveza koje mi ne ostavljaju dovoljno vremena za tradiocionalno in class učenje.

Ispiti/kursevi na HRM programu se izučavaju prema materijalima koji obiluju primjerima i studijama slučaja iz savremene/up-to-date međunarodne i regionalne prakse. Posebno stimulativno dejstvo na mene je imala i mogućnost međunarodne sertifikacije po izboru.

Online biblioteka i ostali servisi pružaju mogućnost korištenja velikog fonda literature na engleskom jeziku, što mi je pomoglo da dodatno obogatim znanje engleskog jezika. Saradnju sa osobljem BusinessAcademy bih ocijenio kao veoma produktivnu i efiksanu, dostupni su u principu 24/7, a nadasve jako ljubazni i uslužni.

Školovanje i usavršavanje na BusinessAcademy bih preporučio svim budućim kolegama/inicama koji žele da steknu nova, te da osvježe i unaprijede postojeća znanja i kompetencije i na taj način postanu konkurentniji i privlačniji kandidati za inostrane i domaće poslodavce.

Bojan Stevandić, Banja Luka

Sav svoj uspeh dugujem isključivo BusinessAcademy i programu koji sam prošao

Iako sam bio polaznik još 2008. godine i dalje redovno pratim sve što se dešava na BusinessAcademy i često pratim onlajn seminare Centra za razvoj karijere. Sav svoj uspeh dugujem isključivo BusinessAcademy i programu koji sam prošao. Iz ličnog iskustva znam da BusinessAcademy ima odličan edukativni sistem i kvalitetan tim zaposlenih, tako da čim budem imao vremena za dalje usavršavanje moj izbor će definitivno ponovo biti BusinessAcademy.

Miodrag Gavrilović, Kraljevo

Imam svoju agenciju koja se bavi pružanjem IT usluga, a BusinessAcademy mi je pomogla da bolje obavljam posao

Aneta Nikolić Džavić

Cambridge International A&AS level Business Studies je izvanredna teoretska i praktična podrška mom radnom iskustvu

Dok sam radila u američkoj nevladinoj organizaciji ACDI/VOCA, pred kraj projekta sam se odlučila za pripremu i polaganje za Cambridge International A&AS level Business Studies, jer je izvanredna teoretska i praktična podrška mom radnom iskustvu, a pored toga prepoznata je od strane poslodavaca iz inostranstva i omogućava veću prohodnost na tržištu rada.

Nastavu sam pohađala na klasičan način, u poslepodnevnim časovima, jer su tempo i dinamika rada prilagođeni zaposlenim osobama. Bila sam presrećna kada sam dobila međunarodno priznati sertifikat, koji mi je zaista i omogućio novi posao nakon završetka projekta na kome sam radila u toku pohađanja ove škole.

Marica Pavlović, Kragujevac

Znanja sa BusinessAcademy su mi mnogo pomogla na poslu

Zovem se Amel Mušanovic, imam 38 godina i po zanimanju sam Bechelor Poslovne ekonomije. Prvi put za BusinessAcademy sam čuo od svoje šefice koja mi je prenijela da je BusinessAcademy dobar način da se proširi znanje iz oblasti prodaje. Nakon toga bolje sam istražio i svidjelo mi se sve što nudi BusinessAcademy, te sam se odlučio za upis iste. Prezadovoljan sam programom, predavačima i samom DL platformom. Znanje i vještine koje sam stekao pomažu mi da se lakše nosim sa svim zadacima koje imam na radnom mjestu. Trenutno radim u kompaniji za proizvodnju mesa i mesnih prerađevina. Zaposlen sam kao komercijalista, te sam zadovoljan. U narednom periodu planiram da upišem i ITAcademy. 

Amel Mušanović, Kakanj

Najbolji je način predavanja kojim se „gađa” suština

Vladimir Mirčetić iz Inđije, zadovoljni polaznik BusinessAcademy

Najbolji deo školovanja na BusinessAcademy je način predavanja. Razlog tome je što se uvek „gađa” suština koja kroz primere mnogo olakšava shvatanje gradiva. Dakle, nivo bespotrebnih teorija je sveden na minimum.


Vladimir Mirčetić, Inđija

Biznis akademija je u potpunosti ispunila moja očekivanja

BA polaznik Anđela Veljković

Kada ste tokom studija samo posvećeni učenju, a ne primeni naučenog u praksi, kao što je slučaj u Srbiji, zapitate se kako ćete se zaposliti bez trunke iskustva, jer je zapravo to ono što odnosi prevagu u uspehu. Za Biznis akademiju sam čula od poznanika, a potom i sama istražila na internetu malo više o načinu pohađanja nastave, ali i predmetima koji bi me čekali. Nakon godinu dana, bila sam sigurna u svoju odluku i upisala sam program Marketing i marketing menadžment. Veoma sam zahvalna na znanju i iskustvu koje su mi preneli fantastični predavači. Smatram da u poslu nikada ne treba da prestanete da se usavršavate. Konkretno, kada je u pitanju moja struka – marketing, praćenje trendova je neminovno. Biznis akademija je u potpunosti ispunila moja očekivanja jer su predavanja obuhvatila samu suštinu marketinga.

Posebno bih istakla odličnu interakciju sa profesorima, koja mi je pomogla da dopunim i utemeljim svoje znanje. Sada sam zaposlena u kompaniji LINK group Professional Education na poziciji marketing asistent. Znanje koje sam stekla na Biznis akademiji pomaže mi u svakodnevnoj interakciji sa klijentima, ali i širokom spektru poslova koji obavljam.

Anđela Veljković, Beograd

BusinessAcademy mi je otvorila vrata nove profesije

Ovaj program sam izabrao jer je najviše odgovarao mojim potrebama. Program sam prepoznao kao jedan od najzahtjevnijih te sam želio da dobijem najviše znanja i potrebnih alata za rad u ovoj profesiji. Zahtjevan je i težak, zato se i isplati.

Najbolji dio školovanja su mi bila predavanja koja sam pratio online, puna su konkretnih primjera iz života i konkretne poslovne prakse. Najzahtjevniji poslovni problemi su prevedeni na jednostavni jezik tako da iz njih možemo brzo učiti i savladati predviđeno gradivo. Najteži dio i ujedno najbolji bili su mi taskovi koje smo morali uraditi. Zadaci su od nas tražili primjenu naučenog gradiva, ne samo teoriju već smo morali koristiti dodatne izvore informacija i razmišljati izvan okvira prosjeka. Samo razmišljanje izvan okvira nas priprema za poslovne izazove koji nas čekaju u budućnosti.

Sa Biznis akademije nosim samo pozitivna iskustva i mnoštvo pozitivnih feedbackova, a to se odnosi na predavače i na podršku tijekom učenja. Po prvi put u životu doživio sam da me netko motivira koliko god stvari izgledale teško i naizgled gotovo nemoguće. Najveći benefit koji mi je donijelo školovanje na BusinessAcademy je to što mi je otvorilo vrata u novi svijet i novu profesiju, i do priznatog certifikata. Dobio sam znanje i alate a dalje je sve na meni. Moji planovi za dalju karijeru su nastaviti obrazovanje na BusinessAcademy. Planiram nastaviti usavršavanje iz područja ljudskih resursa kako bih zaokružio obrazovanje u jednu kvalitetnu cjelinu.

Silvio Pantoš, Odnosi sa javnošću

Brzo učenje, primeri iz prakse, puno korisnih informacija

Za smer Menadžment i za celu Biznis Akademiju jedino što mogu da kažem jeste da je utisak odličan. Brzo učenje, primeri iz prakse, puno korisnih informacija. Profesori i osoblje su uvek dostupni sa odgovorima na sva pitanja i uvek spremnim infomacija za sve što nas je kao polaznike moglo interesovati. Sve pohvale za koncept i sadržaj predavanja.

Ono što stvarno očekujem posle završene Biznis Akademije je prilika za bolje zaposlenje ili osnivanje sopstvenog biznisa.

Kristina Orahovac, Beograd

Godinu dana učenja na Biznis Akademiji se svodi na godinu dana praktičnog rada

Isidora Krunić

Novac kojim sam platila ovo školovanje nije trošak. Osećam da je ovo jako dobra investicija!

O BusinessAcademy čula sam pre nekoliko godina od ljudi koje smatram velikim stručnjacima i profesionalcima u svom poslu. Međutim, to je za mene predstavljalo samo informaciju, sve do trenutka kada sam odlučila da uradim još nešto po pitanju svog školovanja u cilju usavršavanja. Tada sam tu informaciju iskoristila unoseći ključne reči „BusinessAcademy” u pretraživač, kako bih saznala sve o školovanju.

Mogućnost školovanja na daljinu je ono što je predstavljalo „okidač” u donošenju odluke o školovanju na BusinessAcademy. To je bilo vrlo važno za mene u tom trenutku. Majka, supruga, zaposlena. Bilo je neophodno pronaći najbolje rešenje da između dotadašnjih uloga umetnem i ulogu studenta.

Permanentno usavršavanje smatram vrlo važnim u današnje vreme i nikada se neću zaustaviti. Sada mogu da napravim vrlo jasnu razliku između studija nekad i sad. Ovde se radi konkretno. Nudi se bogato, jasno i praktično znanje. Govore stručnjaci, profesionalci, ljudi sa bogatim iskustvom. Sve je dostupno, počev od raznih korisnih sadržaja, pa sve do nesebične stručne podrške na BusinessAcademy. Stekla sam veliko znanje i iskustvo na svom radnom mestu u proteklih sedam godina, posedujem sertifikat opšteg pružaoca usluga u poslovanju MMSP (mikro, malim i srednjim preduzećima), prisustvovala sam raznim seminarima i obukama, ali bez obzira na sve to, BusinessAcademy smatram najboljim izvorom znanja, a prema tome i najboljom odlukom koju sam donela u korist svog usavršavanja.

Ljudi u mom okruženju, slušajući moje utiske, impresije i iskustva sa školovanjem koje nudi BusinessAcademy, postali su potencijalni polaznici kako BusinessAcademy, tako i ITAcademy.

Dragana Momčilović Tupanjac, Zrenjanin

Potpuno sam promenila karijeru, postala sam HR stručnjak

Po struci sam magistar historije, međutim, ekonomska situacija i nekonkurentnost mog zanimanja u našoj državi, navela me je da razmišljam u drugom pravcu. Osjetila sam da mi treba životna promjena, novi izazov sa kojim ću se suočiti, nova sfera rada koja nudi nove i bolje poslovne šanse...Stoga sam i izabrala BusinessAcademy i Menadžment ljudskih resursa. BusinessAcademy u sklopu svog programa nudi kvalitetna predavanja od strane vrhunskih stručnjaka iz te oblasti, nov i dinamičan oblik učenja na daljinu i omogućava svojim polaznicima da steknu nova znanja i vještine iz ove oblasti, koja se konstantno razvija dinamičnim tempom. Poboljšala sam svoje liderske vještine, unaprijedila znanja iz socijalne i emocionalne inteligencije i sada ih primjenjujem čak i u svakodnevnoj interakciji sa drugima. Velika mi je želja da se unapređujem i usavršim u ovoj oblasti rada. Znanje koje sam stekla pohađajući program BusinessAcademy smatram izuzetno važnim i nastojat ću da, čim dobijem toliko željenu priliku, unaprijedim sebe u profesionalnom smislu i izgradim se kao uspješan i stručan Menadžer ljudskih resursa. 

Amra Pijadžer, Sarajevo 

Hvala vam što postojite!

Samo školovanje na BusinessAcademy ja vidim kao svoj privatni uspeh! Neizmerna je sreća, kada ste već tako daleko, da imate nekoga ko može i želi da vas dovede do cilja. Zato, hvala im što postoje!


Zdravka Tomasović, Kanada

Certifikat priznat u mnogim državama

Upisao sam BusinessAcademy zbog toga što sertifikat koji dobijamo vredi u mnogim državama. Nameravam da nakon završetka Akademije odem u inostranstvo i zaposlim se. Najviše mi se dopadaju odlična predavanja i materijali za učenje. Platforma za učenje na daljinu odlično je organizovana. 

Kažu da sve ima svoje uspone i padove, ali u protekloj godini ja nisam doživio niti jedno razočarenje. Za to su zaslužni uposlenici, predavači i cjelokupni sistem rada BusinessAcademy. Prvi put sam se susreo sa nečim ovako modernim, od DL platforme za rad, do praktičnog pristupa obradi zadataka.

Cambridge ispit je na visokom nivou organizacije i ocjenjuje se samo primjena stečenog znanja. BusinessAcademy nam daje mogućnost dosezanja visoke stručnosti i priliku konkurisanja za mnoge svjetske firme. Ogromna je prednost što se školujete i sa većinski zaposlenim ljudima; neki od njih imaju i svoje kompanije; stvarate nove kontakte i prilike za poslovnu saradnju.

Ovdje ćete naučiti kako treba da izgleda i da radi jedna velika i moderna kompanija, kao i da sve u životu ima svoju statistiku, uspjeh i bezbroj mogućnosti.

Semir Godinjak, Sarajevo

Naučio sam ono što je najvažnije za svakog privatnika: više zarađujem

Sada mnogo bolje razumem sve procese u organizaciji i imam jasniju sliku šta treba promeniti, šta zadržati. Naučio sam i nove metode koje ću primeniti u svojoj firmi i, nadam se, ostvariti još bolji profit, još veću zaradu.

Ono što smatram svojim najvećim uspehom, koji sam postigao zahvaljujući Biznis Akademiji, jeste da sada stvarno bolje razumem kako funkcioniše moj tim i mogu efikasnije da motivišem sve njegove članove, bolji sam u pregovorima, lakše sam zaključio dosta poslova od kada koristim steknuta znanja. I, ono što je cilj svakog preduzetnika – više zarađujem.

Vladimir Ljubić, Beograd

Nastaviću školovanje na BusinessAcademy

Zovem se Ivana Pavlić i diplomirani sam pedagog – psiholog. U nedostatku posla u Bosni i Hercegovini, godine 2014. dobila sam posao u internacionalnoj kompaniji Royal Carribean International. S obzirom na to da je moj posao usko povezan sa turizmom i ugostiteljstvom, željela sam da usavršim postojeće znanje o menadžmentu i rukovođenju u organizaciji. Za BusinessAcademy saznala sam preko društvenih mreža, čitajući iskustva polaznika u vezi sa njom. Odlučila sam da upišem Cambrige poslovni program, jednogodišnji studij, jer upravo taj program sadrži sve segmente koji su meni lično neophodni za rad u organizaciji, polazeći od osnova menadžmenta, preko marketinga, finansija, do odnosa s javnošću i dr. Studirajući preko DL platforme, uspjela sam da bez mnogo stresa i napora odradim svoje obaveze.

Najbolji dio sveukupnog obrazovanja na BusinessAcademy jesu odlična predavanja i izrada zadataka, koji su bili dio svakog predmeta. Predavači su nastojali da u svojim predavanjima zadate teme prikažu kroz primjere u praksi, što je daleko jednostavnije za razumijevanje i kasniju primjenu u svakodnevnom poslu kojim se bavite. Kvalitetnim obrazovanjem na BusinessAcademy odlučila sam da iskoristim stečeno znanje i vještine za unapređenje postojećeg posla kojim se bavim, a također planiram i da nastavim školovanje na BusinessAcademy, te u narednom periodu upišem jos neki od smjerova. Moja preporuka svim ljudima koji imaju želju i volju za proširenje znanja i sposobnosti jeste da upišu BusinessAcademy, te svoje vrijeme iskoriste na razvoj i proširenje vlastitog znanja, koje im u budućnosti može donijeti samo uspjeh i napredak.

Ivana Pavlić, Cambridge poslovni program

Napredovala sam na poziciju direktora u CAS Media grupaciji

Završila sam Prvu gimnaziju i Pravni fakultet u Sarajevu. Za BusinessAcademy sam saznala preko medijskog oglašavanja te preporuke prijatelja. Privukli su me međunarodno priznati certifikati i ozbiljnost akademije te fleksibilnost u pogledu njenog pohađanja, tačnije mogućnost da se pristupi materijalima i polaganjima sa bilo kog mjesta u bilo koje vrijeme. Smjer prodaje i menadžmenta prodaje odabrala sam iz želje da napredujem na tom polju. Danas radim u prodaji i marketingu, a napredovala sam na poziciju direktora u CAS Media grupaciji. Posebno sam zadovoljna obrazovanim i certificiranim predavačima. Najviše me je dojmila njihova pristupačnost i ekspeditivnost kako bi polaznicima olakšali edukaciju. Akademija mi je pomogla da slobodnije i sa većim znanjem pristupam poslovnim izazovima. U budućnosti planiram dodatno certificiranje. Preporuka svima je dalja nadogradnja, jer obrazovanje je uvijek IN!

Vedrana Iđanović, Prodaja i Menadžment prodaje

Nove metode rada koje sam naučila primjeniću u svojoj firmi

Nade obrazovanih jače su od bogatstva neukih.” – Demokrit Akademiji me je dovelo slučajno poznanstvo kroz sadašnji posao i odlična je prilika za napredovanje u mom trenutnom poslu. Program Prodaja i menadžment prodaje mnogo je obogatio moje znanje. Najzanimljiviji i najproduktivniji dio bili su mi praktični zadaci i oni gdje smo najbolje mogli pokazati ono što smo naučili kroz lekcije i predavanja. Profesori su bili veoma ažurni, kao i cijela ekipa na DL platformi, koji su u najbržem mogućem roku slali odgovore na meni nejasna pitanja.

Najviše mi se dopalo što program BusinessAcademy nije klasično učenje teorije, nego praktično primjenjivanje gradiva i radnih zadataka koji nas sutra čekaju na poslu. Naučila sam nove metode rada koje ću primijeniti u svojoj firmi i sigurna sam da ću ovim znanjem ostvariti još bolji profit i zaradu. Dobila sam znanje i potrebne alate za uspješniju prodaju, marketing i menadžment, a na meni je da to implementiram u praksi. Preporučila bih ovaj program svima koji žele napredovati u poslovnom svijetu.

Berina Delić, Prodaja i menadžment prodaje

Unapredila sam sopstveni biznis zahvaljujući znanjima koja sam stekla na Biznis Akademiji. Značila mi je više nego fakultet, jer daje primere iz života

Dragana Jeftić

BusinessAcademy mi daje sigurnost da ispravno radim

Znanje i informacije naučene na BusinessAcademy svakodnevno primenjujem u sopstvenoj firmi sa kojom sam još na početku, ali BusinessAcademy mi daje neku vrstu sigurnosti u ispravan rad. 


Spomenka Tomišić, Subotica

Ozbiljnija karijera za ozbiljniji novac u budućnosti

Radim za inostranu firmu BMW, u predstavništvu u Beogradu. Za Biznis Akademiju sam se odlučio prvenstveno zbog inovativnog načina učenja. Nemam mnogo slobodnog vremena i ono što je bitno kod Online načina učenja, to je da sam mogu da rasoplažem svojim vremenom i da svoje zadatke mogu da obavljam kada za to realno imam mogućnosti.


Ovo je prvi put da ovako uči i stvarno sam zadovoljan. Znanje koje dobijem na Biznis Akademiji direktno mogu da isprobam i primenim u praksi, u stvarnom poslu, a to meni mnogo znači.

Ono što očekujem po završetku školovanja je da se oseti stvarna nadogradnja mog znanja i u skladu sa tim da nađem, u bližoj budućnosti, malo ozbiljniji posao za malo ozbiljniji novac. Biznis Akademiju bih, naravno, preporučio svima. Učenje ovde je mnogo drugačije i zaista interesantno.

Benić Mladen, Beograd

BusinessAcademy je daleko naprednija od svega što trenutno postoji u Srbiji.

Puna sam reči hvale za program BusinessAcademy. Mogu slobodno da kažem da sam stekla ogromno znanje koje ću, naravno, nastaviti da unapređujem. BusinessAcademy predstavlja jedan potpuno novi način učenja, daleko napredniji od svega što trenutno postoji u Srbiji. 

Svima koji žele da unaprede svoje znanje bih toplo preporučila da se prijave i redovno prate predavanja, jer su predavači zaista odlični. Meni u poslu zaista mnogo koristi znanje koje sam stekla, a znanje danas predstavlja konkurentsku prednost na tržistu. Jer, sve se može kopirati danas – i izrada robnih marki, i nečiji stil oblačenja ili ponašanja, samo se znanje ne može kopirati. Ili ga imaš ili ga nemaš. Zato, ukoliko želite da budete u prednosti u odnosu na druge ili želite da se po nečemu bitnom razlikujete od drugih, neka to bude nivo znanja koji ćete steći na BusinessAcademy.

Najbolji deo školovanja na BusinessAcademy je upoznavanje sa ostalim kolegama koji uče na DL platformi. Ohrabrivanje jednih drugih i osećanje pripadnosti grupi ljudi sa sličnim stavovima, pogledima na svet i ambicijama.

Biljana Spirić, Leskovac

Zahvaljujući BusinessAcademy napredovala sam na poziciju marketing menadžera

Malo vremena, puno obaveza – pravi izbor je BusinessAcademy

Živim u Podgorici i radim na mestu izvšnog direktora u „Europlakatu“. Biznis Akademiju sam upisala jer mi odgovara način učenja preko Interneta. Puno radim, vremena imam jako malo, samo preko vikenda ili kasno uveče.

Odgovara mi što ne moram da prisustvujem časovima i predavanjima. Ovaj nači je jedini da unapredim svoje znanje, tako da ću sigurno posle završetka ovog kursa, upisati još jedan Online kurs. Vrlo sam zadovoljna svim aspektima studiranja na Biznis Akademiji i već sam je preporučila svojim prijateljima.

Branka Pavlović, Podgorica

Predavači su odlični

Trenutno obavljam funkciju direktora kompanije „Omnico distribucija”, koja se bavi distribucijom prehrambenih proizvoda za renomirane robne marke: „Polimark”, „Danone”, „Zdenka”, „Kras”... Potreba za dodatnim znanjima pojavila se nakon najave prelaska sa funkcije direktora prodaje na funkciju generalnog direktora kompanije. Za novu funkciju nedostajala su mi znanja iz oblasti upravljanja ljudskim resursima i finansija. 

Odlučio sam se za BusinessAcademy na osnovu pozitivnih preporuka. Upisao sam smer Finansijski manadžment i koristio „Program +” koji mi je omogućio da lakše organizujem vreme, jer sam bio u mogućnosti da predavanja na koja nisam uspeo da stignem zbog obaveza pratim onlajn.

Moja iskustva sa BusinessAcademy su vrlo pozitivna: predavači su odlični i uglavnom imaju iskustva u privredi, što ostavlja mogućnost i za pitanja van predviđenih tema. Na sva pitanja koja sam postavio dobio sam krajnje profesionalan odgovor. Učionice su izuzetno tehnički opremljene, što daje prostor za održavanje tehnički zahtevnih vežbi i predavanja čini interesantnijim. Materijali su korisni i jako dobro organizovani, tako da ih koristim u svakodnevnom poslu. Sve u svemu, izuzetno sam zadovoljan stečenim znanjima i mogućnošću njihove primene u praksi.

Svetislav Žerženka, Beograd

Znanja koja sam stekla iskoristiću za pokretenje sopstvenog biznisa

Iako imam 50 godina odlučila sam nastaviti školovanje. Jako sam zadovoljna cjelokupnim programom BusinessAcademy, predavačima i podrškom. Znanje koje sam stekla je zaista veliko i spremna sam da ga primjenim u praksi bez problema. Planovi za budućnost su pokretanje vlastitog biznisa. Budućim kolegama želim poručiti da nikada nije kasno posvetiti se svom usavršavanju, ulaganje u znanje se uvijek isplati.

Indira Karkelja, Marketing i marketing management

Stvari koje sam naučio na Biznis Akademiji na smeru Finansijski menadžment počeo sam da primenjujem na poslu, na svakom projektu

Slobodan Šućur

Ulaganje u kvalitetno obrazovanje je najbolja investicija u životu


Za BusinessAcademy sam saznala putem interneta i dugo sam se dvoumila po pitanju upisa, jer jer djelovalo previše dobro da bi bilo istinito, ali sam ipak odlučila da je upišem i nisam se pokajala. Prvo što me je privuklo je to što je reč o Cambridge certifikatu koji je priznat širom svijeta.

Ja sam prezadovoljna školovanjem i načinom rada na BusinessAcademy. Profesori su dostupni uvijek, uči se na osnovu posljednjih naučnih istraživanja i, što je najbitnije, rade se praktični radovi na osnovu kojih se ocjenjuje stečeno znanje, što je dobar pokazatelj spremnosti za buduće poslovne izazove. Na BusinessAcademy sam naučila stvari koje nisam naučila za tri godine fakultetskog obrazovanja na državnom fakultetu.

BusinessAcademy preporučujem svima koji žele da njihova karijera ide uzlaznom putanjom.

Melina Junuzović, Visoko

Gradivo koje obrađujemo predstavlja suštinu stvari sa akcentom na primenljivost u svakodnevnoj poslovnoj praksi

Zovem se Valentin Princip iz Temerina sam i upisao sam jednogodišnje školovanje na BusinessAcademy.

Prezadovoljan sam školovanjem na BusinessAcademy, onlajn učenjem. Predmeti koje sam do sada prešao su odlično obrađeni, predstavljaju suštinu stvari sa akcentom na primenjivost u svakodnevnoj poslovnoj praksi. Oduševljava me ukupna organizacija BusinessAcademy od prvog Vašeg e-maila do modula, predmeta, testova, komentara... Jako dobro osmišljeno, organizovano i odlično sprovedeno.

Valentin Princip, Temerin

Svakodnevno koristim znanja stečena na BusinessAcademy

Radim kao key account manager u marketingu kompanije „Marketing press” koja se bavi proizvodnjom i prodajom promotivnih artikala i svega vezanog za vizuelnu komunikaciju, kao i konsaltingom marketinških firmi. Time se bavim već osam meseci, otkako sam iz Italije došao u Srbiju. Prethodno sam se osam godina bavio estradnim menadžmentom i imao svoju agencij u Italiji. 


Kada sam se vratio u Srbiju, ljudi su me malo uplašili da neću moći da se zaposlim zato što nemam „papir” u smislu diplome. Nije mi bio potreban fakultet zbog znanja, koje sam već velikim delom stekao kroz iskustvo, više mi je bilo potrebno usavršavanje. Srpski mi nije maternji jezik i ranije sam imao problema u poslovnoj komunikaciji da baratam izrazima na srpskom jeziku, a želeo sam i da bolje i brže upoznam kako funkcionišu ekonomija i finansije za mala, srednja i velika preduzeća u Srbiji. BusinessAcademy mi je pomogla u svemu tome.

Svakodnevno koristim ono što sam ovde naučio, možda čak i nesvesno. Sigurno da sam ovde, dolazeći na predavanja i slušajući ljude koji su eksperti u svojim poljima, mnogo naučio. Osim toga, profesionalnost i tačnost su zaista na nivou.

Mattia Giacchino, Beograd

4 godine školovanja na fakultetu mi nije dalo potrebna praktična znanja, za godinu dana na akademiji sam to dobila

Pre svega bih napomenula da sam se za ovaj vid učenja odlučila jer sam htela da usavršim svoja znanja iz savremenog poslovanja. S obzirom na to da sam završila fakultet u trajanju od 4 godine, bila sam svesna da mi nedostaju praktična znanja koja bih mogla da primenim. Na ovim kursevima sam za kratko vreme stekla praktično, primenljivo znanje iz svih oblasti koje su me zanimale i svakom bih preporučila ovaj vid edukacije.

Smatram da se na klasičnim fakultetima dobije teorijsko znanje koje nije primenljivo u praksi i da su programi preobimni. Učenjem na daljinu dobije se višestruka korist, prvenstveno u organizovanju vremena, profesori su odlični, gradivo je koncizno i jasno objašnjeno, a za sva pitanja i nedoumice posebno mi je značila podrška konsultanata koji su bili vrlo ljubazni.

Vrlo sam zadovoljna ovim načinom učenja kao i kompletnom organizacijom i profesionalnošću ljudi koji rade u Link Group Professional Education. Srdačno vas pozdravljam i nadam se da ću i ja doprineti razvoju vaše uspešne kompanije.

Marta Tot, Novi Sad

BusinessAcademy mi je pomogla da postanem pravi lider

Ja sam regionalni Sales Manager u Credit Agricole banci od 2007. godine. Osnovni motiv što sam upisala BusinessAcademy bio je što, iako sam visokoobrazovana, nisam od ekonomske struke, što sam definitivno osećala kao veliku otežavajuću okolnost u svojoj stručnosti. Zato sam odlučila da upišem smer Finansijski menadžment na BusinessAcademy. Vaša ponuda za edukaciju učinila mi se veoma pristupačnom u smislu vremena koje ću provoditi učeći. Velika pogodnost je bilo onlajn studiranje, s obzirom na to da je meni jedino to bilo prihvatljivo. 


Kada je reč o kvalitetu materijala i gradiva koje smo pohađali, mogu samo da dam sve pohvale, s obzirom na to da se trudim da ono što sam ovde naučila koristim u što većoj meri u poslu, i uspevam u tome. Moj posao je menadžerski i zahteva jaku motivaciju ljudi koji rade u filijalama, u delu prodaje, razvoja biznisa, profitabilnosti i produktivnosti, tako da – sve što sam naučila na BusinessAcademy, počevši od maketinga kojim se razvija prodaja bankarskih proizvoda, preko HR menadžmenta, do opštih pojmova menadžmenta – mnogo mi je pomoglo u tome da tim ljudima zaista postanem lider. Ne mogu da kažem koji mi deo nije praktično koristio od znanja koje sam stekla na BusinessAcademy. Bilo je naporno, ali se isplatilo.

Silvana Milivojević, Beograd

Najviše mi je značilo što sam predavanja mogla da pratim onda kada meni to odgovara

Jadranka Trkulja

Kursevi na BusinessAcademy su mi otkrili postojanje mojih skrivenih ambicija

Radim u izdavačkoj firmi na mestu urednika preloma. Firma ima stvarno razvijenu saradnju sa velikim brojem partnera. Osećala sam da mi je potrebna ta neka tanka nit koja bi mi pomogla u komunikaciji i pregovaranjima sa ljudima. Zato sam i upisala BusinessAcademy, Online varijantu.

Vrlo sam zadovoljna stečenim znanjem i mnogo stvari mogu i sada da primenim u nekim realnim situacijama. Žao mi je što nemam više vremena da posvetim čitanju materijala koji prate lekciju. Koristim svaki slobodan trenutak da se posvetim učenju. Organizacija vremena je najbolja preporuka ovom učenju, a i materijal koji dobijamo je stvarno kvalitetan.

Ne moram da putujem, mogu da učim kod kuće, kada odem u šetnju, nisam vezana za samo jedno mesto. Kursevi na Biznis Akademiji su mi otkrili postojanje mojih skrivenih ambicija. Sve vijše razmišljam o privatnom biznisu. Tamo gde sada radim nema mnogo mesta za napredovanje. Sada, iako je prošlo malo vremena, imam druge planove, druge vizije, druge motive.

Biznis Akademiju bih naravno preporučila svim prijateljima, ko god sebi može da priušti dodatno obrazovanje, trebalo bi da se raspita o ovoj školi. Ono što bih još istakla je gradivo koje je sistematizovano, lepo oblikovano, upakovano tako da Vam jednostavno predočava sve ono što ste znali, ali niste obraćali pažnju na to.

Sve to može zaista mnogo da koristi posebno onim osobama koje su na takvim mestima da uvek treba da se usavršavaju i idu dalje.

Dragana Meseldžija, Budimpešta

Zaposlio sam se zahvaljujući radionici Centra za razvoj karijere

Zaposlen sam u kompaniji „Nelt” na poziciji PSR Helper. Moj posao se sastoji u unapređenju saradnje sa klijentima kroz merchandising aktivnosti, adekvatno predstavljanje kompanije – profesionalan odnos sa klijentima, iniciranju saradnje sa novim kupcima, anketiranju kupaca i sakupljanju podataka sa terena u vezi sa tržištem, promociji proizvoda – edukacija krajnjih potrošača i promocija brendova, kao i u pozicioniranju proizvoda po principima maksimalne vidljivosti i dostupnosti. 


Zaposlio sam se preko otvorenog konkursa, a od velike pomoći bila mi je radionica Centra za razvoj karijere u okviru BusinessAcademy „Postanite idealan kandidat za posao” na kojoj sam dosta naučio – od toga kakav stajling treba imati do toga kako odgovarati na takozvana trik pitanja. Stečena znanja na BusinessAcademy mi već sada u velikoj meri pomažu, ali, imajući u vidu da radim tek oko mesec dana, iskustvo stečeno u vašoj školi će tek doći do izražaja u nastavku građenja karijere.

Ivan Đorđević, Beograd

Zahvaljujući DL platformi, školovanje na BusinessAcademy je u potpunosti prilagođeno ljudima sa obavezama

Iznenadila me je izuzetna ažurnost i organizovanost celokupnog tima BusinessAcademy. Dostupna su sva obaveštenja, predavači i instruktori nude dodatnu podršku i DL platforma je jedna od najbolje napravljenih za to. Program akademije podstiče dalju motivaciju kao što će i mene podstaći da tražim posao na osnovu mojih kompetencija.

Za mene je ovo iskustvo bilo više od poslovne škole, pored stručnih instruktora i predavača, kontinuirane tehničke podrške, ova škola nudi široki raspon znanja i drugih veština, zanimljive seminare i načine prevazilaženja problema u današnjem poslovnom svetu.

Vera Praštalo, Finansijski menadžment

Zahvaljujući Biznis akademiji brže napredujem u poslu i sve zadatke obavljam s lakoćom

BA polaznik AnastazijaŠkolovanje na BusinessAcademy mi je donelo posao o kom sam sanjala. Na programu Menadžment ljudskih resursa uz materijale koji obiluju primerima iz prakse i studijama slučaja iz međunarodne i regionalne prakse naučila sam i više nego što sam očekivala. Predavanja i iskusni profesori su svojim znanjem i umećem na savršen način preneli svoja iskustva iz prakse, ali i dugogodišnjeg rada sa različitim klijentima iz zemlje i inostranstva.

Želela sam da uđem u samu srž organizacije jedne kompanije, a nakon završene Biznis akademije sam i dobila priliku za to, i to u multinacionalnoj kompaniji LINK group Professional Education. Zaposlena sam u HR službi i sva ova zaduženja obavljam s lakoćom, baš zbog toga što sam imala priliku da tokom školovanja na BusinessAcademy od najboljih stručnjaka naučim sve potrebne veštine, ali i dobitne načine komunikacije sa ljudima.

Anastazija Lazić, Beograd

Na BusinessAcademy znanje je uvek dostupno

Akademiju sam upisala na početku svog roditeljstva i jako mi je značilo to što je školovanje u potpunosti fleksibilno i što sama mogu da planiram kada ću se posvetiti kursevima. Ono što bih najviše pohvalila je savremena literatura, koja sažeto i konkretno objašnjava temu date jedinice i zaista poseduje bitne informacije i smernice za napredak u daljoj karijeri. Po profesiji sam diplomirani ekonomista, sa vise od 6 godina iskustva, međutim smatram da je moj personalni razvoj nikada veći upravo zahvaljujući školovanju na BusinessAcademy.

DL platforma je vrlo pregledna i jednostavna za korišćenje, a opet sadržajna, posebno mi se dopao deo sa predstojećim vebinarima koje ste organizovali.

Smatram da sam jako unapredila procese u svom radu, upravo pomoću novih veština koje sam savladala na kursevima na BusinessAcademy.

Marija Andrić, Menadžment projekata

Zahvaljujući DL platformi, školovanje na BusinessAcademy je u potpunosti prilagođeno ljudima sa obavezama

Moj cilj u školovanju na BusinessAcademy na smeru Menadžment ljudskih resursa je da steknem veštine i informacije koje su potrebne kako bih postala uspešna osoba. Svidelo mi se to što su se predavači, prilikom predstavljanja predmeta, fokusirali na one aspekte za koje verujem da će i dalje biti korisne nakon što se školovanje završi. Umesto da površno pokrivamo velike količine materijala, trudimo se da detaljnije istražimo ključne aspekte svake teme.

Kao zaposlena na poziciji HR referenta u švedskoj kompaniji mogu reći da mi BusinessAcademy pruža dovoljno prostora da svoje vreme posvetim učenju, kao i radu u kompaniji. Takođe, dodala bih da je platforma na kojoj se usavršavamo najpristupačniji i najjednostavniji način savremenog obrazovanja u vremenu kako nam današnji uslovi života diktiraju. 

Kako ne postoji ništa važnije od obrazovanja, smatram da se investicija u znanje i veštine najviše isplati i zato sam izabrala BusinessAcademy.

Tara Milović, Menadžment ljudskih resursa

Na BusinessAcademy znanje je uvek dostupno

Školovanje na BusinessAcademy je lepo i pozitivno iskustvo koje mi je donelo mnogo novih znanja i specifičnih pristupa drugačijem vidu školovanja. Predavači su pre svega kvalifikovani, svako u svojoj oblasti, i raspoloženi za svaki vid komunikacije i pružanja pomoći kako bi omogućili studentima lakše usvajanje novih znanja. Sama DL platforma je organizovana tako da se svako može lako snaći i koristiti je.

Meni je školovanje na BusinessAcademy značilo proširivanje postojećih ali i ovladavanje novim znanjima, što je u velikoj meri uticalo na proširenje mog angažovanja u oblasti copywritinga.

Znanja koja sam stekla omogućila su mi unapređenje i razvoj postojećeg biznisa, kao i dodatno usavršavanje u toj oblasti.

Katarina Rakić, Copywriter and Content Creator

Na BusinessAcademy znanje je uvek dostupno

BusinessAcademy sam upisala kako bih unapredila sopstveni biznis. Smer Copywriter and Content Creator mi je delovao kao logičan izbor zbog prirode posla kojim se bavim. 

Velika prednost je i što sam znanja koja sam stekla u toku školovanja odmah primenjivala u praksi. 

Prezadovoljna sam saradnjom sa predavačima koji su u vrlo kratkom roku odgovarali na sve nedoumice sa kojima sam se susretala.

Ivana Josipović, Copywriter and Content Creator Professional

Dobila sam nove ideje u poslovanju

Školovanje na akademiji bih preporučila svim osobama koje osjećaju da im nedostaje djelić savršenstva da upotpune svoje trenutne i otkriju nove vještine, uz stručni tim koji na velikim primjerima slikovito olakšava cjelokupno učenje. Iz ličnog iskustva mogu da kažem da mi je školovanje na akademiji promijenilo način razmišljanja, pomoglo u boljem analiziranju sadašnjih i budućih situacija te da me je motiviralo za stvaranje novih zanimljivih ideja u poslovanju. Kao posebno važnu, izdvojila bih provjeru znanja na osnovu (assignment/task) praktičnih zadataka, jer se na ovom dijelu najbolje mogu uočiti promjene u načinu razmišljanja i rješavanja određenih situacija.

Marija Luić, Strategijski i operativni menadžment

BusinessAcademy je unaprijedila moj dosadašnji način rada

Po struci sam bachelor psihologije, a po zanimanju specijalista ljudskih resursa u bosanskohercegovačkoj kompaniji. Na početku mog radnog iskustva jedino znanje koji sam posjedovala je bilo ono osnovno što pređete na fakultetu, ali s obzirom na to da sam završila smjer psihologije, nikad se nismo detaljno posvećivali baš organizacijskoj psihologiji i vođenju ljudskih resursa unutar kompanije. Kako sam sticala praktično znanje, željela sam ga unaprijediti i teorijskim, te mi se za to BusinessAcademy činila idealnom prilikom. Ono što mi je stvarno olakšalo moju edukaciju jeste činjenica da DL program stvarno ostavlja dosta mogućnosti za fleksibilnost, što je meni bilo zaista potrebno jer dinamika poslovnih obaveza nije u svakom trenutku bila ista, nekad je zahtijevala manje, a nekad više angažmana. Platforma je jednostavna za korištenje, a materijali koje smo dobijali su zaista jasni i koncizni. Završetak BusinessAcademy je definitivno unaprijedio moj dosadašnji način rada, te mi dao mnogo ideja šta implementirati u budućnosti kada je HR odjel u pitanju. Budućim kolegama želim poručiti da su svako novo iskustvo i znanje prilika za lično i profesionalno usavršavanje i da BusinessAcademy upravo to i omogućava.

Selma Begić, Menadžment ljudskih resursa

Uspešna misija širenja i podsticanja slobode misli

Koristim priliku da Vam od sveg srca čestitam prestižnu nagradu E-trgovina AWARD 2011 za doprinos razvoju elektronskog poslovanja u Srbiji. Nagrada je značajnija time što je to projekat prodaje usluge obrazovanja. Velike svetske nacije nisu velike zato što poseduju povoljan geografski položaj ili zato što u nedrima svoje zemlje sadrže značajne mineralne sirovine. Velike i snažne, uticajne i ispred svih drugih jesu samo zato što su njihovi građani obrazovaniji i sposobniji u kreiranju i iskorištavanju životnih prilika u odnosu na pripadnike ostalih nacija. 


Vi ne samo što edukujete, vi širite slobodu misli, podstičete na nju i podučavate kako da se ona stvara. Ostvarivanje Vaše misije najlepša je svrha postojanja jedne kompanije.

Ponosan sam što sam korisnik vaših usluga u jednom delu vremena svoga života, za koji znam da je sigurno utrošen na pravi način. Osećam se zadovoljan dok ovo pišem, a bio sam ponosan na vaš kolektiv dok sam čitao poruku u kojoj ste me obavestili o vašem uspehu.

Sve vas srdačno pozdravljam i znajte da ste na ponos naciji kojoj pripadate.

Saša Jevtović, Velika Plana

Postao sam menadžer prodaje i marketinga

Ovako treba da rade sve škole u Srbiji

Radio sam u sektoru za ljudske resurse u ProCredit banci, ali sada sam uzeo neplaćeno odsustvo i odlazim u SAD na usavršavanje jezika. Upravo zbog toga sam završio i Cambridge ispite kako bi stekao sertifikat za koji mislim da će mi tamo biti od značaja. 

Prethodno sam na BusinessAcademy završio smer Poslovna administracija. Smatram da su predmeti jako dobro osmišljeni i koncipirani, i mislim da bi tako trebalo da se radi i u ostalim obrazovnim institucijama u Srbiji. Nadam se da ćemo za koju godinu svuda u Srbiji raditi po tim principima, i kada je reč o međuljudskim odnosima, samoj administraciji, komunikaciji i koordinaciji celokupnog gradiva koje BusinessAcademy daje. Nadam se da će i poslodavci to uskoro uvideti, a ja sam za neke od svojih projekata izvukao pouke i primenio znanja iz primera koje sam ovde imao priliku da upoznam.

S obzirom na to da sam u banci bio zadužen za više od 1.200 zaposlenih, ono što sam primenio u praksi, lepo se odrazilo i na njih. Važno je da čovek uvek radi na sebi i svom usavršavanju. Jeste naporno, mora da se odvoji bar dva sata dnevno za učenje, ali takav je program, i to sam znao i pre nego što sam upisao BusinessAcademy.

Nikola Savić, Beograd

BusinessAcademy je fokusirana na savremene trendove u poslovanju

Želela sam praktična znanja odmah primenljiva u praksi. Uzimajući u obzir današnje turbulentno vreme, ulaganje u znanje je jedini put ka uspehu. Edukacija na Akademiji je fokusirana na savremene trendove u poslovanju, programi su efikasni, pa u kratkom roku stičemo praktične veštine.

Predavači pružaju precizno odabrana teorijska znanja i nesebično prenose svoja iskustva, što čini savršenu kombinaciju u edukaciji. Savremena platforma podstiče na rad ali omogućava i fleksibilnost, što olakšava učenje na daljinu svim osobama.

Stečena znanja svakodnevno primenjujem na trenutnom poslu.

Marija Todorović, Preduzetništvo, Beograd

Distance learning platforma je odlično organizovana i velika je prednosti Biznis Akademije

Želim izaći na strano tržište sa priznatim sertifikatom, da budem poznata po tome

Radim na poziciji generalnog direktora firme koja se bavi investicijama, knjigovodstvenim poslovima i izradom elaborata za bankarske sisteme za Evropsku uniju. S obzirom na to da radim puno sa inostranstvom i da je sama Hrvatska ušla u Evropsku uniju, ja moram da podignem i firmu i znanje na evropski standard da bih mogla prodavati usluge na novom tržištu.

Završila sam fakultet na klasičan način što je podrazumevalo pohađanje predavanja. Nije ni to loš način obrazovanja, ali sada kada sam zaposlena, to ne bih mogla da izvedem. Ono što je prednost onlajn učenja, to je da ja dok sam i na poslu, mogu da pustim CD i da slušam i par puta da ponovim ako mi nije jasno, da preslušam pononovo.

Upravo u toj uštedi vremena je velika prednost, ponavljanje, dostupnost materijala i uvek imam podršku profesora. Profesori su stvarno uvek na raspolaganju, ne osećam se samom u celoj priči. Oni su uvek tu da prate moj razvoj, da me vode i upućuju.

Još uvek nisam izašla na ispite, ali sam već upotrebila svoje znanje u praksi, u svojoj firmi. Počinjem da podučavam svoje radnike, a da naučene tehnike isprobavam na svojim klijentima. Kod nas ovakve škole ne postoje, ne postoji ovakav način obrazovanja, saradnja sa Kembridžom. Moj cilj je proširiti firmu, imati više znanja, na strana tržišta želim izaći sa priznatim sertifikatom, da budem poznata po tome.

Već sam mnogim svojim prijateljima preporučila BusinessAcademy. I nadam se da će vam se javiti, jer su i moji prijateljli privatnici, koji nemaju vremena, a imaju portebe za znanjem i usavršavanjem. Veliki pozdrav svim predavačima i saradnicima.

Lidija Karaćanin, Zagreb

Pronalazim se u svijetu prometa nepokretnosti zahvaljujući BusinessAcademy

Uspješno sam završio smjer za agenta u prometu nepokretnosti. Nisam neko ko je volio školu. Volim praktičnu edukaciju i učenje onoga što ću moći iskoristiti. Upravo zbog toga sam i izabrao BusinessAcademy. Sačuvao sam sebi dosta vremena učeći preko DL platforme, a program školovanja me je oduševio. Smjer agenta u prometu nepokretnosti donio mi je mnogo više od same diplome, a naučio sam mnoge važne lekcije. Moj certifikat mi mnogo znači jer mi otvara vrata u svijet gdje ljudi rade prave stvari, a gdje se ja pronalazim već sada. Zahvaljujem cijelom timu BusinessAcademy.

Ognjen Lučar, Real Estate Agent Professional, Gradiška

Zaposlio sam se na novom radnom mjestu u struci koju volimAdis Gonđo, Ilijaš, Poslovna administracija

Moj život se u potpunosti promijenio nakon edukacije na BusinessAcademy

Iz želje da promijenim svoj život odlučila sam da upišem BusinessAcademy. Dočekao me je jedan veoma ljubazan tim, prije svega stručnih i obrazovanih ljudi koji su mi pomogli da odaberem pravi smjer za sebe, a to je bila Poslovna administracija.

Moji utisci sa Akademije su pozitivni – prezadovoljna sam. Naši predavači dolazili su iz različitih sfera poslovanja. Bili su zaista pristupačni i uvijek na raspolaganju da nam objasne sve što nam nije bilo jasno. Predavanja su konceptualno maksimalno prilagođena svakom polazniku, pa tako i meni kao poslovnoj ženi. Sve sam uspijevala da postignem jer nam je sve bilo pristupačno – prisustvovala sam tradicionalnoj nastavi i pratila DL platformu i video-arhivu predavanja. Energija naših predavača je činila da uvijek želimo da se vratimo ponovo. Pored svojih poslovnih obaveza, trudila sam se odazvati se svim besplatnim seminarima i radionicama koje pruža BusinessAcademy.

S obzirom na to da sam željela ogromnu promjenu u svom životu, došla sam na BusinessAcademy i to sam i ostvarila! Štaviše, odlučila sam da nastavim svoju edukaciju na još višem nivou, što želim i svima vama.

Mersida Prohić, Poslovna administracija, Sarajevo

Polaznici BusinessAcademy jednoglasni: Najviše nam je značila praktična nastava

Unaprijedila sam svoje znanje i želim da dobijem certifikat za HR menadžere

Ja sam lifelong learner i HR menadžment na BusinessAcademy upisala sam za svoju dušu. Radim u državnoj firmi kao rukovodilac ispostave u ZZOKS, između ostalog rukovodim ljudima, odlučila sam se poslije 4 godine Ekonomskog fakulteta (umjesto mastera) da upišem HR menadžment na BA. To mi je nudilo konkretnije, odnosno usmjerenije obrazovanje. Međuljudski odnosi, šta motiviše ljude, rješavanje konflikata, mobing, upravljanje ljudskim resursima, zaštita na radu, analiza poslova, poslovna etika... samo je dio znanja koji sam osvježila i usvojila pohađajući BusinessAcademy.

Poklon od vas – Personal Development program – bio je šlag na torti! Definitivno sam proširila vidike, unaprijedila svoj rad i imam plan da se priključim Udruženju HR menadžera, jer sam dobila informaciju da je ovaj certifikat ulazna karta i da je dosta cijenjen.

Hana Kos, Menadžment ljudskih resursa, Sarajevo

Postala sam certifikovani menadžer

Zovem se Emina Hatemić, imam 24 godine. Bavim se aktivizmom pokreta osoba sa invaliditetom. Na polju obrazovanja prije BusinessAcademy, nažalost ili na sreću, nemam iskustva. Možda baš zbog toga što nisam imala iskustvo sa nastavnim jedinicima, profesorima i slično, to je i bila moja motivacija da se oprobam na BusinessAcademy smjer Cambridge poslovni program. Poslije godinu dana školovanja na BusinessAcademy postala sam certifikovani menadžer.

DL platforma mi je bila praktična za korištenje, ništa nije komplikovano, predavači su ljubazni i uvijek spremni pomoći. Također, odgovaralo mi je to što mogu učiti i izrađivati testove bilo kada, jer postoji mogućnost da pauziramo kurseve, te iste aktiviramo kada smo u mogućnosti da se posvetimo učenju. Moja topla preporuka svim mladim ljudima jeste, da upišu jednu od tri ponuđene akademije, neće se pokajati, na taj način mogu itekako napredovati i steći novo znanje i vještine koje akademije nude.

Emina Hatemić, Cambridge poslovni program, Donja Orahovica

Na BusinessAcademy stekla sam samopouzdanje i sposobnost da se suočim sa novim poslovnim izazovom – menadžerskom pozicijomIrma Konaković, Cambridge poslovni program, Sarajevo

Mnogo su mi značili savjeti iskusnih predavača

Kroz poslovnu priliku da radim u oblasti Menadžmenta Ljudskih resursa shvatila sam da je to područje u kojem želim graditi svoju karijeru i dodatno se profesionalno obrazovati i usavršiti. Upravo tu na scenu stupa BusinessAcademy, kao opcija koja se pokazala izuzetno zanimljivom i korisnom u cilju sticanja mnogobrojnih znanja iz ove oblasti. Brojni primjeri i iskustava odličnih predavača iz “stvarnog svijeta”, osoba koje rade u struci i koje izuzetno dobro vladaju materijom koju predstavljaju, čini da su predavanja zaista jako zanimljiva i akcenat je na praktičnoj primjeni usvojenih znanja i osposobljavanju za buduće radne izazove.

Platforma i koncept rada su jednostavani, a još jedna prednost je i mogućnost prilagođavanja vremena učenja i ispunjavanja obaveza vlastitom rasporedu. Kroz ovaj program sam stekla bogato znanje o oblasti HR-a, koje je zasigurno odlična odskočna daska za daljnji rad u struci, imala priliku i dodatno raditi na razvoju vještina, kao što su vještine aktivnog slušanja, asertivnosti, pregovaranja, organizacije vremena,… Planovi za ubuduće su zasigurno vezani za oblast ljudskih resursa i svakako se nadam daljnjem profesionalnom napredku i usavršavanju.

Anita Divković, Menadžment ljudskih resursa, Sarajevo

To što smo rješavali realne probleme i zadatke mi je mnogo pomoglo

Nakon završenog fakulteta horticulture i više godina rada s ljudima shvatila sam da mi je komunikacija s ljudima uvijek bila jako bitna i da se u tome jako dobro snalazim. Radila sam u više kompanija i tu shvatila koliko je ta jedna osoba, HR menadžer, bitna za povezivanje svih odjela jedne kompanije. Želja mi je bila da to postanem ja. Obzirom da kod nas u Sarajevu ne postoji fakultet za HR Menadžera upisala sam Bussines Academy i tu na vrlo jednostavan, ali učinkovit način savladala znanje iz ove oblasti. Ono što me je najviše dojmilo su zadaci nakon svakog kursa koji mi putem realnih primjera pomognu da shvatim i primjenim suštinu. Smatram ovakav vid učenja vrlo učinkovit i zanimljiv, svakom bih ga preporučila.

Mirela Šatara, Menadžment ljudskih resursa, Sarajevo

Zasluge za unapređenje na poslu pripisujem edukaciji na BusinessAcademyKenan Begić, Sarajevo, Menadžment ljudskih resursa

Sretna sam što i ovu diplomu imam u svom CV-ju

O akademiji sam čula putem medija, tačnije na vanjskom oglasnom prostoru vidjela sam zanimljiv natpis oko BusinessAcademy što me zainteresovalo da posjetim web stranicu akademije. Tako je krenulo interesovanje. Predavači su izvrsni. Vrlo jasni i koncizni. Koriste razumljiv jezik i zaista sam sa velikim interesovanjem pratila njihova izlaganja. Ono što mi se posebno svidjelo su praktični zadaci koji su sastavni dijelovi za polaganje svakog kursa. Kroz praktični zadatak gradivo naučeno kroz lekcije se još bolje savlada. Zaista sve pohvale. Komunikacija sa predavačima je uvijek bila ekspresna. Način rada akademije bi super bilo da koriste i druge školske ustanove, jer je izvrsno koncipiran. Na postavljene upite su uvijek brzo odgovarali. Imam nekoliko godina radnog iskustva i sretna sam što i ovu diplomu imam u svom CV-u.

Amra Velić, Prodaja i menadžment prodaje, Sarajevo

DL sistem učenja je odličan, to je budućnost obrazovanja

Završio sam Ekonomiju, smjer Marketing i trenutno sam na Master programu Menadžment i organizacija. Moj motiv upisa bio je specijalizacija i nadogradnja, smatram da mnogo nedostaje funkcionalnog znanja u formalnom sistemu obrazovanja. Tada sam tražio nešto novo da se nadogradim pored diplome koju ću steći, te sam se odlučio za BusinessAcademy. Mislim da je za svaku osobu jako bitno to obrazovanje bilo da je formalno ili neformalno kako bi dalje sebe mogli graditi kao ličnost. Predavači na BusinessAcademy su jako dobri, uvijek su bili dostupni za sva pitanja i pomoć, Predavanja i materijal koji nam je bio dostupan može mnogo obogati znanje i vještine kod ljudi koje nažalost ne mogu steći kroz formalno obrazovanje. Smatram da je DL sistem odličan i da je to budućnost obrazovanja. Dosta znanja sam usvojio kroz analize koje smo obrađivali, a sa kojima nisam imao priliku da se susretnem na fakultetu. Kroz te analize sam shvatio koliko mogu biti korisne za oblikovanje strategija u preduzećima. Sve vještine koje možete usvojiti kroz ovakav vid obrazovanja su potrebne za realni sektor. Moja poruka budućim kolegama bi bila da je edukacija najvažnija stvar, samim tim što je kod nas u Bosni i Hercegovini jako ograničena. Ovdje imate sve materijale na našem jeziku, ovo je odličan vid edukcije i specijalizacije. Sami certifikat BusinessAcademy će vas izdvojiti na tržištu i sigurno ćete lakše dobiti zaposlenje.

Alija Ahmetović, Cambridge poslovni program, Sarajevo

Izgradio sam sebe u profesionalnom smislu: unaprijedio sam poslovnu komunikaciju i zakoračio u različite poslovne sfereAdmir Boja, Sarajevo, Menadžment projekata

Ukoliko se prati raspored, sve može da se postigne

Moj osnovni motivator je bio pronalazak boljeg radnog mesta. Prezadovljna sam školovanjem na Biznis Akademiji, Online učenjem. Sve može da se postigne jer postoji dobar raspored za sve obaveze i ukoliko se prati raspored, sve obaveze se ispunjavaju. Profesori su stvarno stručni i izlaze nam u susret u svakom trenutku, odgovaraju na sva pitanja. Saslušaju, odgovore, sasvim prirodni, a profesionalni, izvrsni u svom poslu.

Svi predmeti su odlično obrađeni. Prednosti Online učenja su velike, prvenstveno prostor. Ne moram da dolazim iz Niša u Beograd da bih naučila sve što je dostupno polaznicima koji su tamo. Da nije tako, morala bih neko vreme da provedem u Bogradu što ne bi bilo tako lako izvodljivo zbog moje porodice, ostalih obaveza koje imam ovde. Drugo – vreme.

Fenomenalno osmišljeno da se sami polaznici mogu organizovati kako im odgovara. Pri polaganju ispita nema treme, ne polažete direktno ispred profesora, čini mi se da su na taj način i rezultati bolji.

Ono što očekujem je da naučim dosta toga što se nudi u lekcijama, a posle i da se zaposlim na boljem radnom mestu i da znam da radim ono što mi bude posao.

BusinessAcademy bih svima preporučila i već jesam.

Marinković Violeta, Niš

Studentski servis omogućava da u svakom trenutku znam koje su moje obaveze, dokle sam stigla, koji zadaci su mi preostali, šta sam odslušala, šta još imam...

Ranije sam na BusinessAcademy pohađala kratke kurseve iz oblasti menadžmenta ljudskih resursa i uopšte menadžmenta. Kada sam saznala da postoji i ovaj, jednogodišnji kurs, upisala sam odmah jer sadrži stvarno mnogo stvari koje su mi potrebne na poslu.

Zadovoljna sam znanjem koje dobijam jer je praktično primenljivo u svakom trenutku. Odgovara mi Online učenje jer mogu sebi da organizujem vreme. Na poslu sam veći deo dana i nikakav drugi način školovanja mi ne bi bio dostupan.

Profesori su izvanredna podrška, a postoji i servis za studente koji omogućava da u svakom trenutku imam informaciju koje su moje obaveze, dokle sam stigla, koji zadaci su mi preostali, šta sam odslušala, šta još imam...

Znanjem koje nudite stvarno sam zadovoljna jer bi mi bez ovog kursa bilo potrebno mnogo vremena da nađem sve što mi je potrebno i što me interesuje. Ovako je sve na jednom mestu, odlično osmišljeno, Nadam se da ću moći još više naučenog gradiva da primenim u poslu, kao što već primenjujem dobar deo, da ću moći da unesem još korisnih novina u rad svoje firme.

Svima, ko želi ozbiljno da se bavi poslom danas, svima bih preporučila da upišu BusinessAcademy jer postoje stvarno korisne stvari koje sam ja tu naučila, potrebne za savremeno poslovanje.

Milena Grozdanović, Niš

BusinessAcademy od svojih polaznika stvara cijenjene profesionalce

Rad s ljudima i za ljude je ono što me ispunjava i čini sretnom. Sa BusinessAcademy napokon imam šansu da budem izvrstan HR menadžer, s mogućnošću rada i u inostranstvu. Za našu stručnost zaslužni su visoko kvalitetan kadar profesora i instruktora, uvijek dostupnih za pomoć i savjet, kao i izuzetno korisno gradivo. Nismo opterećeni nepotrebnim teorijskim opisima, već nam je predočena srž materije i načini kako možemo primjeniti stečena znanja u praksi. 


BusinessAcademy od svojih polaznika stvara cijenjene profesionalce, za kojima tragaju svi poslodavci koji žele stvoriti renomiranu firmu i reputaciju izvrsnog i profitabilnog poslovanja.

Maja Petrović, Sarajevo

Obrazovanje bez granica: BusinessAcademy je prilagođena svim generacijamaJasmina Kujan, Sarajevo, Menadžment ljudskih resursa

Kao direktor kvaliteta i održivog razvoja u Delhaize Serbia, svakodnevno koristim i sa kolegama delim stečena znanja

Katarina Bošković, Beograd

Najkompletnija ponuda na našem tržištu

Na BusinessAcademy je trenutno najkompletnija ponuda kod nas na tržištu. Ja sam na mestu menadžera u firmi i Online način učenja mi sasvim odgovara jer je inače i predviđen za zaposlene ljude koji bi svoje slobodno vreme mogli da posvete edukaciji i da sami izaberu vreme za učenje.

Poslodavci dosta verifikuju i vrednuju veštine koje se mogu steći kod Vas na Akademiji i ovim načinom učenja. Dosta ste poradili na interfejsu i na tehnićkoj podršci. Najbitnije mi je da dobijem znanje, a svojim mestom u firmi sam zadovoljan jer ne bih mogao dalje da napredujem. Nadam se da ću svoje znanje osavremeniti i upotpuniti. Svojim prijateljima iz Beograda i Novog Sada sam već preporučio BusinessAcademy.

Milivoje Melentijević, Beograd

Znanje koje sam stekao na BusinessAcademy uspješno sam iskoristio za upravljanje projektima u oblastima IT-ja 

Oduvijek sam posmatrao menadžment kao avanturu. Potrebno znanje koje se stječe uz čitanje, slušanje i praktični rad. Tražio sam način da ubrzam svoje učenje i dođem do potrebnih informacija za oblast koju proučavam. BusinessAcademy mi je omogućila sve to.

Učenje na daljinu putem Distance Learning platforme omogućava svima da organiziraju svoje vrijeme za učenje, a pri tome su im profesori najveća podrška svojom stručnošću i spremnošću za pomoć.

Unaprijedio sam svoje znanje u oblastima ekonomije, psihologije i komunikacije. Znanje koje sam stekao na BusinessAcademy uspješno sam iskoristio za upravljanje projektima u oblastima IT-ja.

Kristian Marić

Svaki kurs predstavlja srž onoga što treba da se zna

BusinessAcademy sam izabrao po preporuci svojih prijatelja koji već pohađaju neki od kurseva. Kada sam pogledao i na sajtu ceo program, takav projekat mi se još više svideo.

Želim da usavršim svoje znanje i kvalitete pošto već radim na poziciji Operations menadžera i da proverim ono znanje koje sam stekao kroz praksu. Jako sam zadovoljan kursevima koji su predviđeni i mislim da predstavljaju srž svakog predmeta.

Na Online varijanti stvarno sve funkcioniše besprekorno. Prednosti Online učenja u odnosu na tradicionalan način su ustvari odlike koje zahteva savremeni način života: ušteda vremena, samostalna organizacija vremena za učenje i to što nema potrebe da se bilo gde odlazi.

Potvrdio sam i usavršio svoje prethodno iskustvo i znanje i to potvrđivanje mi mnogo znači. Bitno mi je da još više unapredim svoje znanje i napredujem u poslu, a u skladu sa zahtevima tržišta možda jednog dana i da promenim posao. Svi kursevi su jako zanimljivi i parktični. Iako već imam prijatelje koji su na BusinessAcademy, naravno da bih i ostalima preporučio ovu školu i ovakav način školovanja.

Nenad Tašić, Beograd

Prošireno i osavremenjeno gradivo, tražene i cenjene diplome i sertifikati

BusinessAcademy sam upisala po preporuci jer sam čula da je veoma cenjena od strane poslodavaca zbog znanja koje se dobija i diploma i sertifikata koje su proverene i sa tradicijom, veoma tražena od strane polaznika i da veoma znači pri traženju posla ili napredovanju.

I sama sam vrlo zadovoljna pravcem u kome se odvija moje napredovanje znanja, naročito u oblasti menadžmenta jer je moja struka oblast menadžmenta i finansija.

Korisno je i u svakodnevnom životu, u određenim oblastima. Ja sam inače završila fakultet iz oblasti biznisa, tako da sada nadograđujem svoje znanje, a mislim da je ovo i prošireno i osavremenjeno gradivo u odnosu na ono koje sam ja već savladala tako da mi stvarno puno znači.

Samo Online učenje mi omogućava da i pored posla, zbog koga ne bih mogla da pohađam predavanja, dodatno se usavršavam i edukujem.

Bitan mi je Kembridž sertifikat koja je cenjena, a koja bi perfektno mogla da verifikuje i oceni moje znanje. Svima bih preporučila BusinessAcademy, a već tri moje koleginice su upisale po mojoj preporuci. I dalje ću vas preporučivati jer sam izuzetno zadovoljna.

Sanja Ćurić, Sombor

Iz svakog predavanja se nauči dosta korisnog

Akademija je nešto što sam već i ranije želio upisati i završiti, jer nudi idealan program za sve koji se žele usavršavati za oblasti biznisa ili IT-a. Konkurs i stipendiranje Zavoda za zapošljavanje Kantona Sarajevo bio je izvanredna prilika da pokušam to i ostvariti. Zahvalan sam na prilici koja mi se ukazala i svakako sam nastojao to opravdati angažmanom, učenjem i uspjehom.

Kompletan sistem edukacije i polaganja na Akademiji je dobar, nije klasični „sjedi i nauči napamet, položi i onda zaboravi” sistem. Program BusinessAcademy ima jako puno vježbi i praktičnih primjera što jednostavno ostane zapamćeno i korisno za rad. Krenuo sam s privatnim radom i radio za lokalne firme. Imajući u vidu situaciju u državi potrebno je dobro razmisliti kome svoje znanje ponuditi i u kojem smjeru krenuti.

Plan za ubuduće je iskoristiti stečeno znanje i vještine za unaprijeđenje onoga čime se već bavim, a planiram i rad u inostranstvu.

Alen Đuderija, Sarajevo

BusinessAcademy je nadmašila moja očekivanjaNedim Pandur, Sarajevo, Strategijski i operativni menadžment

Prezadovoljna sam kvalitetom nastave i svojim napretkom

Zadovoljna polaznica BusinessAcademy Cambridge poslovnog programa - Dejana Deljanin

Završila sam Cambridge poslovni program i stekla Cambridge sertifikat, a malo je reći da sam prezadovoljna načinom školovanja i kursevima na BusinessAcademy. Zbog toga sam odlučila da upišem još jedan program, kako bih dodatno proširirila svoje znanje i napredovala u karijeri. Najverovatnije će to biti smer Menadžment projekata, zato što smatram da mi može pružiti najviše praktičnih znanja iz oblasti koja me interesuje. 

Uopšte, jako sam zadovoljna kvalitetom nastave na BusinessAcademy, a naročitio napretkom svoje karijere nakon što sam završila ovu školu.

Dejana Deljanin, Beograd

Znanje iz ljudskih resursa mi značajno unapređuje karijeru

Na BusinessAcademy sam došla da bih stekla dodatna znanja iz oblasti ljudskih resursa jer se u firmi u kojoj radim, pored finasija, bavim i tom oblašću. Zvršila sam Ekonomski fakultet tako da nisam posedovala neko posebno znanje o ljudskim resursima. Ovde sam došla to da naučim. Umesto postdiplomskih studija na Ekonomskom, izabrala sam BusinessAcademy.

Radim u stranoj kompaniji na poziciji finansijskog direktora, ali uz pomoć znanja koje sam stekla ovde, baviću se i ljudskim resursima, dakle, radiću na dve pozicije.

Što se tiče programa BusinessAcademy i ostalih škola, definitivno mogu da kažem da je jako drugačiji. Ali drugačija je bila i moja lična motivacija, ne samo da prođem kroz celu obuku i da završim kurs, već da što više naučim, da steknem što više praktičnog znanja koje će mi koristiti u poslu kojim ću se baviti.

S te strane sam zadovoljna jer sam upravo iz predmeta koji su bili u mom fokusu dobila najviše konkretnih podataka, korisnih informacija, objašnjeni su mi načini na koje nešto mogu da uradim, kako da dođem do cilja.

Priznati sertifikati mi nisu bila osnovni motivator za upis, već znanje koje mi je potrebno da posao koji budem preuzela radim ispravno i da znam šta radim. Primenjivaću stečena znanja u praksi, recimo analiza posla ili, konkretno, analiza radnih mesta koja će meni puno značiti jer ću se njome i baviti.

BusinessAcademy bih preporučila svima koji znaju šta hoće od sebe i svog znanja. Ko smatra da to može ovde da dostigne, u svakom slučaju ima moju preporuku.

Snežana Filipović, Beograd

BusinessAcademy bih preporučila svakome ko želi da pokrene svoju karijeru

BusinessAcademy bih preporučila svakome ko želi da unapredi svoja znanja i pokrene svoju karijeru. Osim što sam stekla praktična i odmah primenjiva znanja iz oblasti menadžmenta, upravljanja ljudskim resursima, marketinga, prodaje, upravljanja projektima, stekla sam i brojne lične veštine neophodne za uspeh u današnjem biznisu. 

Na programu Preduzetništvo usvojila sam kako praktična znanja za započinjanje sopstvenog biznisa, tako i za uspešan rad i unapređenje poslovanja u svim tipovima organizacija, od malih firmi do najvećih svetskih kompanija.

Upisala sam BusinessAcademy zato što smatram da je znanje najvažniji kapital koji je potreban kompaniji. Takođe sam izuzetno zahvalna LINK group Professional Education što su uvideli moj potencijal i primili me kao praktikanta u ljudskim resursima, poslu u kojem uživam sve više svakog dana.

Tatjana Orlov, Beograd

Uspjeh polaznice BusinessAcademy Danijele Kapetanović: Završila sam preduzetništvo i dobila posaoDanijela Kapetanović, Banja Luka, Preduzetništvo;

Upisao sam Akademiju po preporuci prijatelja iz Londona

BusinessAcademy sam upisao prošle godine, smer Marketing i prodaja. Osnovni motiv upisivanja Biznis Akademije je napredovanje u firmi. Već sam to postigao: sa mesta komercijaliste napredovao sam na mesto šefa prodaje, a iskreno se nadam da ću uskoro, po završteku Akademije i dobijanju Cambridge sertifikata, dobiti i mesto direktora prodaje.

Za BusinessAcademy sam saznao preko prijatelja iz Londona koji su mi toplo preporučili da se upšem ovde. Dosta sam doprineo firmi, koja se inače bavi uvozom i prodajom cveća iz Holandije, tako što sam insistirao na promeni našeg sajta. Bio je neozbiljan. Sada ćemo, po uzoru na sajtove iz Amerike, Francuske, Engleske, napraviti svoj sajt jer mislim da je to veoma bitno za prodaju cveća, bar kod nas, u Srbiji.

Znanje koje sam sticao ranije, od starijih klolega, bilo je površno. Ovde sam mogao i sam da se edukujem zahvaljujući biblioteci i ostalim izvorima koje sam bio u prilici da koristim van predavanja.

Inače, profesori BusinessAcademy su izvrsni, dolaze sa Beogradskog univerziteta: sa FON-a, Pravnog fakulteta, Menadžmenta. Mogu samo još jednom da im se zahvalim i da poželim da ova škola još dugo traje i da se otvori još mnogo drugih smerova.

Svi koji me poznaju, znaju da sam u ovoj školi. Prvo su bili skeptični, ali sada su se, posebno kolege sa posla, kada sam im pričao o kursu organizacija vremena i „kradljivcima vremena“, zamislili i počeli da razmišljaju o upisu.

Pero Mihaljica, Beograd 

BusinessAcademy se zasniva na potpuno inovativnom sistemu učenja

Zahvalila bih na zanimljivom iskustvu tokom školovanja na BusinessAcademy. Za mene je ovo potpuno nov i inovativan sistem učenja, uz brojne dodatne mogućnosti u ponudi, kao što su: lajv čet-sesije, video-lekcije, dostupnost predavača i mentora u svakom trenutku, mogućnost razmjene mišljenja sa drugim kolegama i kolegicama itd.

Zahvalna sam i na svim materijalima koje smo dobili u toku školovanja, kao i linkovima za dodatnu literaturu i primjere iz prakse. Nastavni sadržaji su svakako u skladu sa današnjim vremenom i tehnologijama, što je izuzetno važno jer se ova materija mijenja skoro na dnevnoj osnovi.

Marketing i marketing menadžment u svojim postavkama stoje na istim temeljima, samo se nadograđuju novim tehnologijama, čime je odgovornost marketing-menadžera i marketinških stručnjaka uopšte mnogo veća. Ovakva vrsta edukacije predstavlja veliku nadogradnja mog konvencionalnog školovanja na odsjeku žurnalistike i vjerujem da ću uspješno kombinirati sva stečena znanjima i koristiti se njima. Znanje jeste moć, ali nikad ne znamo dovoljno, već cijeli život treba da učimo. Stoga bih svakako preporučila BusinessAcademy i mlađim i starijim kolegama. Hvala puno na prilici za učenje i profesionalnosti koju ste mi pokazali.

Azra Topić, Gračanica, Marketing i marketing menadžment

Stekao sam dragocjena znanja koja su mi odmah donijela nove poslovne prilike

Na BusinessAcademy upisao sam program Poslovna administracija, jer me je ta oblast oduvijek zanimala. S obzirom na to da sam zaposlen, odabrao sam online način pohađanja nastave, jer sam svoje obaveze na taj način mogao prilagoditi učenju. Dok sam radio na kursevima od velike pomoći su mi bili voditelji, koji su mi uvijek davali odgovore na sva moja pitanja, kao i sugestije za izradu zadataka.

Uspješno sam položio sve obavezne predmete, među kojima su Računovodstvo, Osnove ekonomije, Menadžment informacionih sistema, ali i Engleski jezik, koji je jedan od razloga zbog kojih sam upisao Poslovnu administraciju. Na engleskom jeziku stigao sam do nivoa C1. Pored toga, imali smo mogućnost da biramo dodatne predmete u sklopu PDP radionice, na kojima sam stekao dodatne vještine, kao što su pregovaračke sposobnosti, organizacione vještine i efektivno donošenje odluka.

Za vrijeme trajanja edukacije na BusinessAcademy zaposlio sam se na poziciji projektanta u jednoj velikoj domaćoj kompaniji. Znanja koja sam stekao na BusinessAcademy mnogo su mi pomogla u obavljanju poslovnih zadataka i veoma sam zadovoljan svojim radnim mjestom. Posebno mi se dopao plan i program, koji obuhvata sve oblasti koje su potrebne za rast i razvoj jedne kompanije (PR, marketing, menadžment, finansije itd.). Sve osobe koje žele unaprijediti sebe i svoju karijeru trebaju upisati BusinessAcademy, jer je ona pravo mjesto za to!

Adis Gonđo, Poslovna administracija, Ilijaš

Praktično znanje i primeri iz realnog poslovnog života

Za BusinessAcademy sam saznala preko interneta, tražeći neku instituciju koja mi može pružiti stručno usavršavanje u oblasti Odnosa s javnošću ili novinarstva. Nakon konsultovanja sa vama i upoznavanja sa utiscima prethodnih polaznika, nije mi mnogo vremena trebalo da odlučim da se upišem.

Sistem predavanja je veoma moderan i praktičan, što mi se najviše svidelo. Praktično znaje i primeri iz poslovnog života je ono što čoveka zaista priprema za rad u pravoj firmi, a ne mehaničko učenje definicija i teorija. Predavači su fantastični i dobri sagovornici. Objašnjavaju na realnim primerima koji se lako pamte.

BusinessAcademy sam već preporučila nekim prijateljicama i nadam se da će postati polaznice ove godine.

Aleksandra Vidić

Stečena znanja na BusinessAcademy prenosim radnim kolegama

Menadžment ljudskih resursa je moj posao nešto više od 7 godina, i prošao sam mnogo obuka i drugih seminara vezanih za unapređenje vještina. Međutim, ukazana prilika da pohađam BusinessAcademy i da unaprijedim svoje znanje u ovoj oblasti, a posebno prilika da istu pohođam kroz platformu za učenje na daljinu, tako da mogu planirati svoje vrijeme, mi se zaista učinila odlična.

I naravno, bilo je sve odlično tokom trajanja nastave, ali i polaganja ispita. Veoma dobro pripremljen materijal od strane predavača je za svaku pohvalu, a posebno mi se svidjela činjenica da smo imali umrežavanje studenata sa ovog smjera iz Srbije i BiH, te smo razmjenivali ideje i prakse.

Posebno bih istakao da mi je pohađanje pomoglo da unaprijedim vještine iz upravljanja kvalitetom i upravljanja projektima, ali i to da menadžment ljudskih resursa, generalno, posmatram iz jednog do sada zaista drugačijeg ugla.

Kako imam priliku da kolegama često držim predavanja na temu upravljanja kvalitetom u javnoj upravi, potrudit ću se da neka stečena znanja probam prenijeti i njima. Moja poruka budućim kolegama je veoma jednostovna, konstantno učenje i unapređenje je samo vaš plus, nikako minus.

Kenan Avdagić, Živinice

Dobila sam novu poslovnu priliku

Završila sam studij Žurnalistike u Tuzli, i imam radno iskustvo u elektronskim medijima kao voditeljica i urednica.

Izrazito zanimanje za oblast komunikacija a posebno PR-a, odnosa s javnošću, te pozitivne preporuke prijatelja motivisali su me da upišem BusinessAcademy. S obzirom da sam u tom periodu zbog nepovoljne situacije na tržištu ostala bez posla, nisam padala u depresiju već sam tražila način kako da iskoristim svoje slobodno vrijeme.

Akademija mi je pomogla da unaprijedim svoje znanje i da prebrodim taj period, jer sam sve vrijeme bila fokusirana na stvari koje su me zanimale, a o kojima nisam mnogo znala.

Na akademiji nećete naučiti samo stvari iz poslovnog svijeta već ćete naučiti i svakodnevne životne stvari npr. da organizujete sebe tj. svoje vrijeme, kako da budete efikasni i efektivni, kako da spoznate sebe, a tek onda druge što se sve u konačnici odražava na vaš posao.

DL platforma je odlično rješenje za one koji nisu u mogućnosti fizički prisustvovati nastavi, jer pomoću DL pratite uživo sva predavanja gdje god da se nalazite a ako nemate vremena ista predavanja imate u arhivi; komunicirate sa predavačima i studentima; imate dostupnu svu literaturu; polažete ispite i još mnogo toga. Predavači su prije svega profesionalne osobe koje imaju direktno iskustvo u oblasti koje predaju i koji na najbolji mogući način, a to je primjerima iz prakse, na nas prenose svoje znanje.

Budućim kolegama i kolegicama bih poručila da se uopšte ne dvoume oko upisa na BusinessAcademy. Bitno je da izaberu smjer koji ih najviše zanima, da budu uporni, aktivni i da iskoriste velike mogućnosti u sticanju znanja koje im ovaj program pruža. Ja sam dobila novu poslovnu šansu i vjerujem da ću svoje stečeno znanje prenijeti sadašnjem poslodavcu na obostrano zadovoljstvo.

Elvisa Suljkanović, Lukavac

Uveren sam da ću zahvaljujući znanjima sa BusinessAcademy pronaći odličan posao

Na BusinessAcademy završio sam kurs Investicioni menadžment i berzansko poslovanje. Predavači su veoma profesionalni, susretljivi i uvek spremni da pomognu, što je veoma bitno, pogotovo na ovako zahtevnom kursu. Uvek su dostupni putem imejla i tu su da odgovore na sva pitanja i nedoumice koje imamo, a i sama predavanja su interaktivna.

Pošto sam nedavno završio školovanje, za sada još nisam zaposlen, ali sam uveren da će mi znanja stečena na Akademiji sigurno pomoći da što pre pronađem odličan posao.

Danijel Gajin, Sesvete, Investicioni menadžment i berzansko poslovanje

Preporučila bih ovaj program svakome ko želi napredovati u poslovnom svijetu

Profesorica sam engleskog jezika i književnosti i bosnist, kroatist, serbist te magistrica lingvističkih nauka.

BusinessAcademy upisala sam stoga što sam željela proširiti svoja znanja iz oblasti biznisa. DL platforma koju BusinessAcademy nudi je jednostavna i pristupačna. Cambridge poslovni program, koji sam ja pohađala, vrlo je obiman i podrazumijeva usavršavanje iz različitih oblasti (ekonomije, finansija, upravljanja projektima, upravljanja ljudskim resursima, odnosa s javnošću itd). Predavanja i nastavni materijal vrlo su sistematično uređeni i osim teorije, nude praktične primjere. Zadaci i testovi omogućuju polaznicima da provjere svoja znanja i vrlo su važni savjeti koje sam dobila od predavača u komentarima na urađene zadatke.

Platforma nudi različite opcije komunikacije kako s kolegama tako i s predavačima iz pojedinih oblasti. Zahvaljujući ovom smjeru unaprijedila sam svoja znanja iz oblasti koje su mi neophodne za moje buduće poslovne poduhvate.

Preporučila bih ovaj program svakome ko želi napredovati u poslovnom svijetu.

Senka Ahmetović-Palić, Sarajevo

Cijenjeni certifikati i kvalifikovani predavači najveća snaga BusinessAcademy

Akademija je pravi izbor za unaprijeđenje i usavršavanje, bez obzira koje prethodno obrazovanje imamo

Moje radno iskustvo i navike počinju od srednje škole, gdje sam radila kao promoter na sajmovima i kao turistički vodič, a kasnije i u proizvodnji. Nakon što sam završila Ekonomski fakultet u Sarajevu, smjer za bankarstvo i osiguranje, počela sam raditi u Privrednoj banci Sarajevo, gdje sam se zadržala osam godina. Tu sam stekla dosta znanja i iskustva u radu sa ljudima različitih profila. Pošto sam htjela da napredujem, ali nisam dobila priliku, odlučila sam da je krajnje vrijeme da se pokrenem. Tada sam istraživala i naišla sam na ovu akademiju.

Dobila sam priliku da se zaposlim u IMAC-u kao referent u računovodstvu, a poslije tri mjeseca i ponudu da radim u ljudskim resursima. Trebalo je da se doškolujem i smatrala sam da je akademija najbolji izbor. Firma mi je omogućila upis i bila sam veoma motivisana. Smatram da čovjek treba uvijek da radi na sebi kroz školovanje, kurseve i čitanje literature.

DL platforma je za mene bila nešto novo. Na početku je bilo dosta pitanja i zaista sam dobila veoma profesionalne i ljubazne odgovore i pomoć. Odlično je osmišljena, pregledna, sve je nadohvat ruke. Imali smo sve na raspolaganju: predavanja, konsultacije, u svakom momentu smo mogli tražit pomoć. Da je zahtjevno, jeste, ali upravo to polaznicima treba da bude motivacija – da će tu zaista i naučiti, ništa nije površno.

Zadaci koje smo imali poslije gradiva najbolji su i najproduktivniji dio na akademiji. Tu sam primjenila stečeno znanje i, kada uradimo tako nešto, kada vizualizujemo stvari, to ostaje duže u pamćenju. Tako poslije akademije odmah možemo samostalno raditi.

Ovo je napredak u mojoj karijeri, radim nešto novo, izazovno, radim posao budućnosti. Imala sam sreće, pored toga što sam upisala akademiju, da sretnem poslodavca koji mi je taj napredak i omogućio i koji u meni vidi potencijal za razvoj i napredovanje. A to i ja vidim u sebi. Akademija je pravi izbor za unaprijeđenje i usavršavanje bez obzira na to koje prethodno obrazovanje imamo. Treba truda, rada, vremena i strpljenja da se ispune sve obaveze, međutim, bogatiji smo za neko znanje i ispunjeni pozitivnom energijom, jer su nas u toku školovanja pratili naši predavači, vjerovali u nas, davali nam pozitivan feedback. Osposobljeni smo sami raditi zadatke, te postaviti temelje za dobar i kvalitetan rad. Hvala akademiji i svim predavačima.

Sana Mujezinović-Ibrahimkadić, Menadžment ljudskih resursa

Odlična prilika za sve one koji žele raditi na stručnom usavršavanju

BusinessAcademy preporučujem svima koji žele usavršiti svoja znanja, te razmijeniti postojeća iskustva sa kolegama iz regiona.

Zahvaljujući mojoj odluci za pohađanje akademije usavršila sam postojeća znanja iz oblasti Odnosa s javnošću, ali i stekla neka nova iz različitih oblasti djelovanja.

Ovo je odlična prilika za sve one koji žele raditi na stručnom usavršavanju, te olakšati sebi pri zaposlenju ili promjeni posla.

Sve pohvale za predavače i tehničku ekipu, koji su u svakom momentu dostupni za podršku i savjete.

Muamera Šehić

Sa sigurnošću mogu reći „Slobodno upišite”

BusinessAcademy upisala sam zahvaljujući dodeljenoj stipendiji za koju sam aplicirala motvacionim pismom nakon Sajma za zapošljavanje 2016. godine.

U toku mog studija na BusinessAcademy, sve što se tiče DL platforme i programa mi se izrazito sviđa, jer s obzirom na to da trenutno stažiram, ne bih imala vremena da idem na klasična predavanja, a platforma mi omogućava da sva predavanja odslušam kada za to imam vremena.

Uspješno završavam program BusinessAcademy, bez da sam osjećala tjeskobu i da sam bila pod stresom. Zahvaljujući iskustvu u pisanju projekata i pisanju biznis plana na BusinessAcademy i u Centru za promociju civilnog društva, dobila sam poticaje od ministarstava za moju inovaciju kako bi mogla da pokrenem svoje buduće preduzeće.

Za buduće kolege koji imaju neku sumnju i nedoumicu da li da upišu BusinessAcademy ili ITAcademy, sa sigurnošću mogu reći „Slobodno upišite“. Zahvaljujući BusinessAcademy već sam dobila priliku da radim na nekoliko projekata koji se tiču preduzetništva, a vjerujem da je ovo tek početak onoga što me čeka u budućnosti.

Zubčević Nađa

Preporuka svim ljudima koji žele da izađu iz mase prosječnosti

Moj put je krenuo slučajnim upoznavanjem sa BusinessAcademy, a zatim i saznanjem kako ista ima plan kojim me je „za ruku” odvela do mog cilja, a to je bio sticanje certifikata za zvanje Menadžera ljudskih resursa.

BusinessAcademy mi je isplanirala fond predmeta i predložila najbolju terminologiju za polaganje predviđenih ispita. Na svako moje pitanje i zahtjev za pomoć, moji mentori su ekspeditivno i iscrpno odgovarali.

Za siguran uspjeh mi je bilo potrebno ozbiljno, ali ne i pretjerano zalaganje zbog kojeg niti jednog momenta nije trpio moj poslovni, a ni privatni život.

Stoga je preporuka svim ljudima koji žele da izađu iz mase prosječnosti da se obrate ljubaznom osoblju Biznis Akademije koji će, siguran sam, predložiti ono školovanje koje najviše odgovara vašoj osobnosti i sklonosti.

Sedin Zolj

Primeri iz prakse, primenljivost, znanje, to je ono što mi znači za posao

BusinessAcademy sam upisao jer sam tražio školu, odnosno neki vid ili formalnog ili neformalnog obrazovanja u trajanju od najduže dve godine. Bilo mi je važno da je znanje koje se stekne realno primenljivo. Bitan kriterijum je bila i cena.

Ono što je jako korisno ovde je živa reč, interakcija između profesora i studenata, načini predavanja, teme predavanja koje su trenutno primenljive, puno primera iz prakse – ono što će meni mnogo značiti za posao.

Jako sam zadovoljan napretkom svog znanja u smislu da sam stekao uvid u nova znanja, stekao sam neke nove veštine i nove metode koje koristim u svom poslu.

Sviđa mi se što je sve jako profesionalno, jako kratko, jako sažeto.

Ono o čemu stalno razmišljam jeste da ću moći bolje da upravljam svojim timom kada budem završio školu. Imaću veštine i metode kojima do sada nisam raspolagao i mislim da ću biti uspešniji u poslovanju, u celokupnom menadžerskom poslu.

Sve ono što sam naučio, već polako implementiram, koristim sa svojim timom, usavršavam i pratim rezultate.

Već sam razgovarao sa svojim prijateljima i svima bih, naravno, preporučio BusinessAcademy.

Vladimir Ljubić, Beograd

Želela sam da napredujem u stranoj kompaniji za koju radim

Na BusinessAcademy sam na smeru Marketing i prodaja. Inače sam zaposlena u međunarodnoj kompaniji Dufry na aerodromu u Beogradu.

Htela sam da napredujem na poslu i da steknem znanja iz marketinga jer se moja firma prvenstveno time bavi. Ja sam sada u odseku za finansije, ali u našoj firmi su marketing i finansije usko povezani.

Osnovna prednost Biznis Akademije u odnosu na fakultet na kome sam ja studirala je u tome što su grupe manje. Meni to stvarno znači. Dalje, predavanja su savremenija, a naročito je bitna komunikacija na predavanjima. Znanja, naročito ona koja nisu usko stručna, koja nisu u vezi sa marketingom, već sam uspela da praktično primenim. Recimo iz Human Resource-a ili upravljanja vremenom. U toku rada nastojim da uvidim i ispravim svoje greške i da primenim ono što sam naučila.

Predmeti koji se ovde uče su mi posebno učinili lakšim za razumevanje komunikacije sa pretpostavljenima i ostalim ljudima u kompaniji, organizaciju vremena i funkcionisanje marketinga.

Očekujem da po završetku Biznis Akademije i dobijanju Cambridge sertifikata prvenstveno primenim stečena znanja, a onda i da napredujem u sferi marketinga i prodaje u svom preduzeću. Prijateljima sam već preporučila Biznis Akademiju i neki od njih su se već uključili u ceo program.

Tijana Konjević, Beograd

Bitno mi je da sebe izgradim kao osobu, da naučim nešto. Ovde to mogu

Za BusinessAcademy sam saznala preko vašeg sajta i dopalo mi se sve to što sam tamo videla: način na koji ste se predstavili, način na koji ste predstavili odnos sa polaznicima, ono što se radi na kursevima. Sertifikacija nije bila presudna za moju odluku. Sertifikat je bitan kao potvrda da sam završila taj kurs i dalje, za posao, ali meni je bitno da sebe izgradim kao osobu, da naučim nešto.

Sve na BusinessAcademy je prilagođeno studentima, opušteno. Najinteresantnji su mi predmeti koji se tiču marketinga i prodaje, ali mislim da je sve što se ovde uči potrebno i poučno.

Posle završene Akademije očekujem da ću naći posao, ali mi je bitnije da naučim nešto što do sada nisam znala.

Preporučila bih svima školovanje ovde, naročito ljudima koji rade.

Aleksandra Tanić, Beograd

Polaznici su uvek na prvom mestu

Kvalitet nastave i ozbiljnost jesu nešto što odlikuje akademiju. Posebno bih pohvalila kordinatore nastave koji svojom ljubaznošću motivišu polaznike da u toku svog školovanja ostvare sjajne rezultate. Oni svojim savetima jasno stavljaju do znanja da su polaznici škole na prvom mestu.

Rada Kostić

Svoja znanja sam nadogradila što će mi mnogo pomoći u sadašnjem ali i budućim poslovima

Motiv za upis na BusinessAcademy bio je moj trenutni posao. U organizaciji u kojoj radim već nekoliko godina, na različitim pozicijama koje zahtjevaju različite vještine, program „Poslovne administracije“ mi se činio kao jako koristan da pored praktičnih vještina steknem i teoretska znanja koje će mi itekao pomoći u mom budućem radu. Iskustvo koje nosim sa BusinessAcademy je jako pozitivno. DL Platforma je jako pristupačna dobro organizovana. Niti jednom nisam imala problem sa pristupanjem i korištenjem svih materijala za učenje. Predavači su na sva upućena pitanja i poslane zadatke odgovarali izuzeno brzo i uvjek su bili na raspolaganju.

Kroz školovanje na BusinessAcademy sve svoje dosadašnje vještine i znanja sam nadogradila, neka potvrdila i naučila dosta novih. Vjerujem da će mi itekako pomoći u poslu administrativno-finasijskog asistenta koji trenutno obavljam. Takođe će mi pomoći ukoliko u budućnosti budem tražila neko novo zaposlenje, i bez obzira šta budem radila, program „Poslovne adminstracije“ daje vještine za širok dijapaznon zanimanja.

Elvedina Polimac, Sarajevo, Poslovna administracija

Istaknuti uspjeh na novoj menadžerskoj poziciji pripisujem kompetencijama stečenim na BusinessAcademy

Ponosna sam polaznica BusinessAcademy. Trenutno sam zaposlena na poziciji Country Managera u jednoj renomiranoj IT kompaniji. BusinessAcademy sam upisala kako bih stekla nova znanja i iskustva potrebna za menadžersku poziciju koja mi je nedavno dodijeljena i koja sa sobom nosi određene izazove koje je trebalo savladati. BusinessAcademy je došla kao ključni alat u svemu tome.

Kao sigurne beneficije koje donosi pohađanje BusinessAcademy istakla bih savršenu atmosferu na interaktivnim predavanjima, savjete, ideje i iskustva stručnih predavača, kao i sjajnu ekipu. Pored znanja koja ću zasigurno ponijeti sa sobom, na Akademiji sam stekla i nova, trajna prijateljstva. Vrlo važna informacija za buduće polaznike i specijalna pogodnost su besplatni seminari, koji su obogatili moje dotadašnje znanje i doprinijeli dodatnom napretku u karijeri, te bih svima preporučila da to iskoriste. Predavači su sjajni, kako na samim predavanjima tako i na seminarima.

Moja poruka za sve buduće polaznike je sljedeća: Ulažite u svoje znanje, investirajte u to da izgradite najbolju moguću verziju sebe. Svi oni koji žele raditi na sebi, steći nova znanja i promijeniti svoj život sigurno treba da upišu BusinessAcademy, jer će naučiti kako da napreduju i u kom smjeru treba da idu!

Irma Konaković, Cambridge poslovni program, Sarajevo

Zahvaljujući konkretnim primjerima iz prakse, naučio sam mnogo o prodaji

Po završetku Medicinskog fakulteta, smjer Farmacija, zaposlio sam se u farmaceutskoj kompaniji Krka, u januaru 2011, na poziciji stručnog saradnika za teritoriju Republike Srpske. U novembru 2012. godine počinjem sa radom u farmaceutskoj kompaniji Takeda, gdje sam zaposlen i danas, na poziciji stručnog saradnika. Tokom rada na terenu kao stručni saradnik shvatio sam da je potrebno da se usavršavam u svakodnevnom radu i da je potrebno da naučim nešto novo u području prodaje i prodajnih vještina. Odlučio sam se na upis BusinessAcademy, praktične i sadržajne akademije za usvajanje novih znanja i vještina.

Upisao sam smjer Prodaja i menadžment prodaje, jednogodišnji program, koji je intenzivan, dinamičan, sa izvanrednim predavačima koji na predavanju iznose primjere iz prakse, tako da su lakše razumljivi. Predavanja su bila odlična i interesantna, tako da je period trajanja bio u drugom planu, a što se tiče DL platforme sve je bilo jednostavno za primjenu.

Najinteresantniji su bili zadaci neophodni za polaganje svakog predmeta. Mogao sam da naučim o realnim situacijama koje mogu primjeniti u svakodnevnom radu. Dostupnost profesora je uvijek bila izvanredna. Tokom školovanja sam usvojio dosta novih znanja i vještina u oblasti prodaje i svakako da su mi pomogli u svakodnevnom radu. U suštini, svrha školovanja je da usvajamo nova znanja i vještine i da bolje poznajemo oblasti koje radimo, gdje činimo svakodnevni rad produktivnijim, a napredovanje je splet internih i eksternih faktora i tu nam je presudna SWOT analiza.

Svakako da bih Biznis akademiju preporučio svima koji su u svakodnevnoj komunikaciji sa ljudima, jer im ovaj jednogodišnji program može značajno doprinijeti u usvajanju novih znanja i vještina; po meni je dodatna prednost što je na lokalnom jeziku, jer olakšava praćenje i bolje razumijevanje svih predavanja.

Boris Kasapović, Banja Luka

Ostvario sam veliki napredak u karijeri: nove poslovne vještine i unapređenje na poslu

BusinessAcademy se istakla kao jedina relevantna institucija u našoj državi koja se bavi unapređenjem poslovne prakse. Moji prvi utisci bili su izuzetno pozitivni – ozbiljan i profesionalan pristup uz veoma produktivan i pozitivan ambijent u startu su predstavljali veliku razliku u odnosu na univerzitetska predavanja i svima nama poslužili su kao dodatni motiv za učenje.

Ono što bih izdvojio kao najveće beneficije ove institucije jesu praktična nastava, te seminari i radionice, koji su potpuno besplatni za polaznike i dostupni su im tokom cijele školske godine, dok se na nekim drugim institucijama dodatno naplaćuju. Još jedna važna činjenica koja sigurno najviše interesuje nove polaznike je šta smo kolege i ja postigli nakon deset mjeseci edukacije: svi smo ostvarili veliki napredak u poslovnoj karijeri, dobili unapređenje i znatno proširili svoje vidike u odnosu na početak.

BusinessAcademy mi je omogućila potpunije razumijevanje rada ostalih sektora u poslovnom sistemu, kao što su PR, administracija, marketing i sl., te da stečena znanja implementiram i tako dobijem unapređenje na svom radnom mjestu! Programe na BusinessAcademy preporučio bih svim osobama koje žele da unaprijede svoje poslovne kompetencije, bez obzira na njihovu starosnu dob i prethodno radno iskustvo.

Kenan Begić, Menadžment ljudskih resursa, Sarajevo

Preporučujem Biznis akademiju svima koji žele savremen pristup učenju i savladavanje znanja kroz konkretne situacije

Diplomirani sam psiholog. Univerzitet u Sarajevu, odjel za psihologiju završila sam 2003. godine. Nažalost, do sada nisam imala priliku raditi kao psiholog, nego sam radno iskustvo stekla u implementaciji raznih projekata, i to u oblasti volonterskog rada, razvoja resursnog centra, zakonodavstva i pravosuđa. Akademiju, Menadžment ljudskih resursa, upisala sam iz želje da se dodatno obrazujem u oblasti koja me interesuje. Naime, zahvaljujući radnom iskustvu, dobila uvid u to čime se želim baviti i u kojoj oblasti lično usavršiti.

Moje iskustvo sa Akademijom je za svaku pohvalu. Platforma je izvrsno prilagođena učenju na daljinu i osobama koje nisu u mogućnosti lično prisustvovati predavanjima. Predavanja i materijali prilagođeni su modernom načinu poslovanja – nakon teoretskog dijela, koji su polaznici dužni položiti, putem eseja i radova koji se baziraju na praktičnom iskustvu polaznici su u mogućnosti ispitati svoje znanje, te isto to znanje kasnije primijeniti u konkretnim svakodnevnim situacijama.

Akademija se prvenstveno orijentiše na praktične primjere i situacije sa kojima se suočavamo na radnom mjestu i na taj način polaznike priprema na radne zadatke. Na isti način olakšava i poslodavcima, koji će uštedjeti puno vremena pripremajući novouposlenog koji je završio ovu Akademiju naspram ostalih novouposlenih. Nažalost, ja nemam mogućnost napredovanja u karijeri na trenutnom radnom mjestu, ali svakako se veselim novim prilikama i situacijama na kojima ću moći pokazati usvojeno znanje.

Preporučujem upis na Akademiju svim osobama koje žele savremen pristup učenju, radu i ličnom usavršavanju. Ujedno, Akademija vam pruža priliku za networking, razmjenu iskustava sa kolegama i nova poznanstva.

Biljana Miladinović, Sarajevo

Program akademije je inovativan i interesantan

BusinessAcademy je za mene jedno novo iskustvo i veliko unapređenje. Završila sam srednju građevinsku školu i nastavila studij na tom smjeru, a danas radim kao menadžer prodaje i veoma sam zadovoljna. Program akademije je inovativan i interesantan i pružio mi je priliku da iskusim obrazovanje kroz praksu, upoznam nove ljude i unaprijedim svoje poslovanje.

Podrška profesora, mogućnost onlajn praćenja programa, kao i uživo prenos predavanja, dodatno su doprinijeli pozitivnom utisku i uspješnom završavanju programa.

Na BusinessAcademy sam upoznala sebe kroz sve segmente poslovanja i preporučila bih ovaj program svakome ko razmišlja o daljem obrazovanju i unapređenju poslovnih vještina.

Ema Muftić, Bugojno, Cambridge poslovni program

Zahvaljujući BusinessAcademy, dobio sam nešto što do sada nisam imao – motivaciju i sigurnost

Živim u Sarajevu i zaposlen sam u kompaniji Atlantic Argeta. Za BusinessAcademy sam saznao od poznanika i odlučio sam da iskoristim beneficije školovanja na Akademiji. Odabrao sam smjer Menadžment projekata, jer je usko povezan sa mojim trenutnim zanimanjem. Smatram da se najveća beneficija ogleda u tome što sam svoje znanje unaprijedio i obogatio onim što su nam pokazali predavači na BusinessAcademy. Posebno bih pohvalio voditelje kurseva, koji su adekvatno i blagovremeno pružali odgovore na sve moguće zadatke, kao i smjernice ako neki dio nije bio dobro urađen i prezentovan.

Zahvaljujući BusinessAcademy i kursevima koji su mi bili dodijeljeni, promijenio sam kompletan svoj način razmišljanja u pogledu posla – uspio sam da unaprijedim svoju poslovnu komunikaciju, a raznovrsnost kurseva omogućila mi je da se upoznam i sa oblastima koje nisu bile u direktnoj vezi sa mojim poslom. Dobio sam nešto što do sada nisam imao, a to su motivacija i sigurnost!

BusinessAcademy preporučujem svima koji imaju želju da napreduju u svom poslovnom okruženju i da izgrade sebe kao ličnost u profesionalnom smislu.

Admir Boja, Menadžment projekata, Sarajevo

Zahvalna sam cijelom timu BusinessAcademy

Najbolji i najefikasniji način da se istaknem na tržištu je bio upis i potom uspješan završetak BusinessAcademy odmah nakon srednje škole. Odlučila sam se za program Poslovna administracija, jer sam radila u administraciji i shvatila da mi nedostaje znanja, vještina i iskustva iz te oblasti. Kroz jednogodišnju edukaciju stekla sam potrebne vještine, koje sam odmah primijenila u praksi.

BusinessAcademy mi se posebno dopala zbog predavača koji su profesionalni, elokventni i uvijek dostupni za pomoć. Zahvaljujući BusinessAcademy certifikatu aplicirala sam i za bolje pozicije, te dobila pozitivne bodove i reakcije na intervjuima za posao. Sada radim u marketing timu u poznatoj sarajevskoj kompaniji Europlakat. Zahvalna sam cijelom timu BusinessAcademy, jer uvijek misle na polaznike i organizuju dodatne prakse i seminare koji nam pomažu da se istaknemo na poslu i stalno napredujemo u karijeri.

Amna Hrbat, Sarajevo, Poslovna administracija

Najviše mi se dopao način polaganja kroz realne projekte

Odlučio sam se za usavršavanje na BusinessAcademy zbog praktičnog znanja koje je odmah primjenjivo na mom radnom mjestu. Najviše mi se dopao način polaganja kroz realne projekte, što je neprocjenjivo iskustvo koje će svima pomoći u daljem razvoju karijere. Jedan od motiva upisa za mene je bio i međunarodno priznati Cambridge certifikat. Predavači su profesionalni, sa bogatim iskustvom i znanjem, te uvijek spremni pomoći.

Adnan Kunić, Sarajevo, Cambridge poslovni program

BusinessAcademy mi je pružila priliku da vidim drugu stranu obrazovanja

Polaznica sam programa Menadžment ljudskih resursa i dopada mi se praksa koje ne nedostaje na BusinessAcademy. Smatram da je takav način učenja neophodan posebno mladim ljudima koji tek traže posao i grade karijeru. S obzirom na to da sam zaposlena, još jedna od prednosti programa za mene jeste fleksibilan raspored, gdje možemo uskladiti edukaciju sa ostalim obavezama.

Akademija je prava prilika za sve koji žele napredovati, ali i one koji su tek na početku karijere. BusinessAcademy mi je pružila priliku da vidim drugu stranu obrazovanja, unaprijedim svoje vještine i mislim da je upis na akademiju prava odluka.

Naida Omanović, Sarajevo, Menadžment ljudskih resursa

Prezadovoljna sam DL platformom i ažurnošću predavača

Završila sam Ekonomski fakultet Univerziteta u Banja Luci. Imam 15 godina radnog iskustva u domaćim i multinacionalnim kompanijama na različitim pozicijama. Motiv upisa je bio potreba za stalnim usavršavanjem i sticanjem novih znanja i vještina.
U suštini, moje impresije su veoma pozitivne kada je u pitanju DL platforma, jer sam po prvi put koristila ovaj način učenja i svakako ga preporučujem svim budućim polaznicima koji nisu u mogućnosti da prisustvuju predavanjima. Također, željela bih pohvaliti pravovremene odgovore predavača, bilo da se radilo o određenim nedoumicama ili odgovorima na urađene zadatke.

Budućim kolegama svakako bih preporučila usavršavanje na BusinessAcademy jer sam sigurna da svaki program omogućava polaznicima da nauče suštinu područja koja ih interesuju bez suvišnih i nepotrebnih informacija.

Nikolina Vukajlović, Banja Luka

Kao rukovodilac sa dugogodišnjim iskustvom, BusinessAcademy bih preporučila svima

Zadovoljstvo mi je što sam sa 54 godine postala uspješan polaznik BusinessAcademy. Diplomirani sam mašinski inženjer i radim u jednom javnom preduzeću. Godinama sam radila kao projektant, a nakon toga sam promijenila svoju poziciju. Trenutno sam rukovodilac jedne akreditovane laboratorije sa posebnim interesovanjem za oblast ljudskih resursa (HR). Smatram da je HR nešto što svaka kompanija treba da ima, pa čak i one sa veoma malim brojem ljudi treba da brinu o svojim radnicima, načinu na koji se oni ponašaju i tome koliko su zadovoljni, jer i kada je zadovoljan jedan radnik, firma ostvaruje veći profit, pogotovo u današnje vrijeme borbe za kompetentnog radnika. Smatram da svaka firma treba da brine o edukaciji svojih zaposlenih.

Ono što mi se posebno svidjelo na BusinessAcademy jeste činjenica da je edukacija svima dostupna. U mojoj grupi je bilo srednjoškolaca, ali i ljudi koji su već u penziji. Prezadovoljna sam kompletnom edukacijom, naročito nastavom i kompetentnim predavačima. Pored redovnog školovanja, imali smo i znatan broj seminara, kao i bonus kurseve iz informatike, koji su veoma cijenjeni i smatram da su dodatno doprinijeli našoj edukaciji.

Moja topla preporuka za sve one koji razmišljaju da prošire svoje znanje iz bilo koje oblasti koja ova akademija pruža je da se prvo upoznaju sa programima i porazgovaraju sa ljubaznim osobljem, a potom odluče koja je najbolja opcija za njih. Na taj način sam i ja upisala BusinessAcademy!

Jasmina Kujan, Menadžment ljudskih resursa, Sarajevo

Željela sam nova znanja iz svih poslovnih oblasti i to sam pronašla na BusinessAcademy

Prije upisa BusinessAcademy radila sam u hotelu na recepciji, gdje sam zavoljela rad sa ljudima. Godine radnog iskustva na toj poziciji su probudile u meni ambiciju za napredovanjem i ulazak u svijet menadžmenta, zbog čega sam se i odlučila upisati smjer Strategijski i operativni menadžment. Željela sam pronaći program edukacije gdje ću moći naučiti sve u vezi sa poslovnim svijetom: od finansija, preko upravljanja ljudskim resursima i marketinga, do same organizacije vremena, motivacije, vještine komunikacije i slično.

Upravo to sam pronašla na BusinessAcademy i to je bilo jedno prelijepo iskustvo za mene, koje je u teškim momentima koji su se desili u mom životu bilo velika motivacija da ne stagniram, ne odustajem od rada na sebi i ličnog napredovanja. Tok edukacije je bio veoma uzbudljiv. Pored mnoštva materijala, realnih primjera, ljubaznog i pozitivnog osoblja, stručnih predavača koji drže pažnju tokom samih predavanja, tu su bili i praktični projekti gdje bismo primijenili stečeno znanje i pokazali kako bismo to iznijeli u praksi. Svaki projekat je bio novi izazov i predstavljao je novo uzbuđenje za mene.

Podrška je bila stalna, a najdraže su mi bile smjernice na projektima gdje bi mi stručni tim BusinessAcademy ukazao na načine na koje mogu da unaprijedim svoj projekat. Posebno sam uživala u predmetima iz oblasti menadžmenta ljudskih resursa, finansijskog menadžmenta i marketinga. Iznova sam svaki put bila oduševljena primjerima predavača i njihovim iskustvom iz poslovnog svijeta, što je dodatno uticalo na moju motivaciju da postignem više. Radovali su me odgovori predavača na moja pitanja tokom prenosa predavanja uživo iako sam pratila nastavu onlajn. Osjećala sam se kao dio tima i to je mnogo doprinijelo mom uspjehu kroz samu edukaciju, te bih svakome preporučila, bez obzira na sve obaveze koje savremeni čovjek ima, da uradi nešto veliko i dobro za sebe i upiše BusinessAcademy.

Amila Alić, Sarajevo, Strategijski i operativni menadžment

Zahvaljujući znanjima stečenim na BusinessAcademy spremna sam za nove poslovne prilike i izazove

Zahvaljujući BusinessAcademy i programu Marketing i menadžment marketinga proširila sam svoja znanja i vještine. Motivi upisa su nadogradnja dugogodišnjeg iskustva u oblasti marketinga i lični napredak. Kao polaznik mogu reći da sam bila zadovoljna i DL platformom i predavačima, koji su nesebično podijelili svoja iskustva iz prakse, kao i cijelim osobljem akademije, koje je bilo tu na raspolaganju da nam pomogne i olakša proces školovanja.

Sigurno je da smo kroz program proširili svoja znanja i vještine – od toga kako da komuniciramo u kriznim situacijama do načina na koji treba da djelujemo u marketingu i menadžmentu. S obzirom na širinu usvojenog znanja, spremna sam za nove poslovne prilike i izazove.

Tea Feriz, Sarajevo; Marketing i marketing menadžment

Upisao sam istovremeno BusinessAcademy i fakultet i postigao uspjeh na oba polja

Za Akademiju sam saznao preko društvenih mreža i odmah sam odlučio da se prijavim jer me je program koji sam odabrao (Strategijski i operativni menadžment) oduvijek zanimao. Moji utisci sa BusinessAcademy su fenomenalni! Svi zaposleni i predavači na BusinessAcademy bili su izuzetno ljubazni i ažurni. Zbog fakulteta nisam mogao često da prisustvujem predavanjima uživo, tako da sam ih slušao preko DL platforme, koja je toliko pristupačna i ispunjena svim potrebnim informacijama da sam se osjećao kao da sam u učionici. Platforma je sadržala sve kurseve, zadatke, kao i obiman materijal, koji je bio dovoljan da se sve nauči i da se urade konkretni zadaci.

Sva potrebna znanja stekao sam upravo na BusinessAcademy! Između ostalog, to je blockchain tehnologija, koja me je i ranije zanimala, ali ovdje je sve bilo tako konkretno objašnjeno da sam mogao da upotpunim to znanje. Tu je, naravno, još oblasti, poput upravljanja s javnošću, digitalnog marketinga i mnogih drugih.

BusinessAcademy bih preporučio svima! Ja sam je upisao odmah nakon završetka srednje škole, paralelno sa fakultetom, i to mi nije predstavljalo nikakav problem. Svakome ko želi da upiše BusinessAcademy poručio bih da to i učini jer neće zažaliti!

Nedim Pandur, Strategijski i operativni menadžment, Sarajevo

Značilo mi je što sam mogla da učim u vreme kad meni odgovara

Kao onlajn-polaznik imala sam izvesnu slobodu kada je reč o vremenu i prostoru za učenje i obavljanju dužnosti u vezi sa testovima i zadacima. Najveća prednost ogleda se u tome što su predavanja i materijali dostupni i nakon prenosa uživo. Moje iskustvo je više nego pozitivno.

Predavači i voditelji kurseva su ljubazni, susretljivi i sasvim jasni u komunikaciji. Veoma su pristupačni i uvek dostupni, te nema čekanja ako zatreba bilo kakva pomoć. Stečena znanja su lako primenjiva u svakodnevnom životu, a sigurno i u budućem poslu.

Elena Vuruna, Prijedor, Odnosi sa javnošću

Mnogo sam uspješniji u svom poslu nakon završetka BusinessAcademy

Završio sam Cambridge Business Program na BusinessAcademy. Za program imam samo riječi hvale – sam koncept programa odlično je osmišljen, a predavači i voditelji kurseva zaslužuju svaku pohvalu. DL platforma je prosto odlična – isplanirana je do posljednjeg detalja, te ju je veoma lako koristiti.

Akademiju sam upisao radi samounapređenja, kako bih osvježio i dopunio znanja koja sam, prije nešto više od 10 godina, stekao na fakultetu. Nakon završenog programa mogu da kažem da sam u tome definitivno i uspio, što mi je, između ostalog, pomoglo da postanem bolji u poslu kojim se trenutno bavim.

Amir Mujić, Sarajevo, Cambridge poslovni program

S obzirom na to da sam majka dvoje djece sa stalnim zaposlenjem, dinamika online školovanja je bila idealna opcija za mene

Za BusinessAcademy sam prvi put čula putem portala, nakon čega sam istražila detaljno plan i program i odlučila upisati smjer Strategijski i operativni menadžment. S obzirom na to da sam majka dvoje djece sa stalnim zaposlenjem, odabrala sam online školovanje i praćenje nastave od kuće. Na ovaj način sam sebi olakšala organizaciju svog slobodnog vremena i drugih obaveza.

DL platforma nudi mnogo mogućnosti, a moram da pohvalim komunikaciju sa voditeljima kurseva, kojima smo mogli u bilo kojem trenutku postavljati pitanja za sve nedoumica koje imamo prilikom čitanja lekcije ili izrade zadataka. Također, ne smijem izostaviti ni nastavu u učionicama, koju sam pratila putem live streama na platformi. Predavači na nastavi su bili veoma stručni i svi su se trudili da nesebično podijele svoja znanja i iskustva sa nama polaznicima.

Na BusinessAcademy stekla sam brojna nova znanja i vještine, a izdvojila bih ona u sferi ljudskih resursa i komunikacije sa zaposlenima, koja sam već uspješno primijenila na svom radnom mjestu.

U skladu sa ličnim pozitivnim iskustvom, BusinessAcademy toplo preporučujem svima koji žele da unaprijede sebe. Da li ćete odabrali online ili tradicionalna školovanje, potpuno je svejedno, jer je kvalitet prenosa znanja isti. 

Aida Ramić, Sarajevo, Strategijski i operativni menadžment 

BusinessAcademy mi je omogućila da proširim svoja znanja iz oblasti biznisa

Na BusinessAcademy sam upisala smjer Cambridge poslovni program zbog želje da unaprijedim i proširim svoja znanja iz oblasti biznisa generalno.

S obzirom na to da sam zaposlena i da imam porodicu, online model učenja mi najviše odgovara. Fleksibilnost rada na BusinessAcademy je stvarno olakšavajuća. Svakako su potrebni samodisciplina i kontinuiran trud i rad, ali dodatnu motivaciju pružaju pohvale predavača prilikom izrade domaćih zadataka i njihovi podsticaji na kreativnost i učenje.

Predavači su jako ažurni i stručni. Kadar je izuzetno kvalitetan i uvijek dostupan za sva pitanja i pomoć. Ono što bih istakla kao najveći benefit školovanja na BusinessAcademy jeste dostupnost materijala 24/7 na DL platformi. Lekcije, pismeni radovi, probni testovi i voditelji koji su uvijek tu olakšavaju rad i učenje na BusinessAcademy.

Zineta Samardžić, Cambridge poslovni program

Zahvaljujući DL platformi, školovanje na BusinessAcademy je u potpunosti prilagođeno ljudima sa obavezama

Nakon završenog smjera Odnosi s javnošću sam ovladala naprednim teorijskim i praktičnim znanjima i vještinama neophodnim za efikasnu komunikaciju sa ciljnom javnošću, ali i unaprijedila vještine u cilju usavršavanja na ličnom planu. Bilo je zadovoljstvo sarađivati sa eminentnim predavačima i posvećenim voditeljima kurseva.

Kao zaposlena majka i žena, sve predviđene nastavne obaveze sam mogla prilagoditi postojećim, zahvaljujući funkcionalnosti DL platforme, što mi je u značajnoj mjeri olakšalo edukaciju. Prethodno iskustvo u novinarstvu uz stečeno znanje, tokom školovanja mi je, dodatno, olakšalo realizaciju projekata u oblastima efektivne komunikacije sa različitim ciljnim grupama, građenju i očuvanju korporativnog imidža i reputacije... .

Primjenom stečenih znanja i vještina tokom školovanja sam realizovala postojeće i postavila nove ciljeve u segmentima prodaje i korisničkog zadovoljstva, jer temelj uspješne prodaje čine: reputacija, edukacija i vještine komunikacije.

Zorica Radovanović, Odnosi s javnošću

Celokupno školovanje na BusinesAcademy je iskustvo i period mog života koji nikada neću zaboraviti

Pohađala sam smer Real Estate Agent Professional. Celokupno školovanje na BusinesAcademy je iskustvo i period mog života koji nikada neću zaboraviti. Naučila sam nove veštine, stekla nove prijatelje a znanje stečeno na BusinessAcademy će mi evidentno pomoći tokom moje buduće karijere Real Estate agenta.

Predavači kurseva na BusinessAcademy su uvek bili od velike pomoći i njihovo znanje koje su podelili sa nama ću koristiti na mom daljem putu kroz život. DL platforma je takođe bila od velike pomoći jer sam preko nje mogla da pratim kurseve online kada nisam bila u mogućnosti da uživo prisustvujem. Platforma mi je omogućila kalendar sa datumima kurseva kroz ceo mesec, kako bih mogla unapred da se organizujem. Dodeljeni kursevi se takodje pronalaze preko ove platforme, kao na primer kurs engleskog jezika koji je od velike pomoći za unapređivanje znanja na tom polju.

Posle završetka kursa na BusinessAcademy lako ću doći do zaposlenja, zato što sam stekla znanje koje mi omogućava poziciju agenta za nekretnine.

Dea Jovanović, Real Estate Agent Professional

Na BusinessAcademy znanje je uvek dostupno

Odlučila sam se za upis na BusinessAcademy, smjer Menadžment ljudskih resursa, jer sam htjela da proširim prethodno znanje. S obzirom na to da sam zaposlena, jedna od prednosti programa je fleksibilan raspored koji mogu da uskladim sa svojim obavezama. 

BusinessAcademy mi je pružila šansu da vidim i doživim drugu stranu obrazovanja, unaprijedim svoju ličnost i mislim da sam napravila pravi izbor. Predavači su uvijek spremni da nam pomognu i izađu u susret ako je nešto nejasno. Posebno bih istakla da su mi zadaci koje imamo na kraju svake oblasti zaista pomogli u razvijanju vještina i logičkog razmišljanja.

Budućim kolegama bih poručila da sticanje novih znanja i vještina BusinessAcademy upravo to i omogućava. Nove metode i znanja cu sigurno nastaviti primjenivati u svojoj firmi.

Lejla Dupovac, Menadžment ljudskih resursa

Na BusinessAcademy znanje je uvek dostupno

Upisala sam smjer Prodaja i menadžment prodaje, te od prvog predavanja pa do posljednjeg, uvjerila sam se u tačnost izbora, ne naglašavajući druge primjere, poput profesionalnosti uposlenih, predavača, fleksibilnost u učenju i praktični primjeri uspješnih poslovnih ljudi na raznim poljima, te savjeta i proširenje vidika u svim sektorima poslovnog svijeta, ne samo prodaje. 

Kada bih ocijenila cjelokupno školovanje, u potpunosti je drugačije od onog kojeg smo navikli. Pored redovnog pohađanja nastave, tu je bila dostupna i DL platforma. Stranica koje je pored redovnih predavanja, omogućavala ponovno pregledavanje časova, razne kurseve i uvid u vaš napredak u cjelokupnom školovanju. 

Nakon završetka BusinessAcademy, pogled na poslovni svijet se svakako promijenio. Imam više samopouzdanja i znanja koji su mi omogućili bolje snalaženje i komunikaciju na tim poljima. Posebno bih istakla to što, pored predavanja koja su namijenjena vašem smjeru, redovno se održavaju predavanja koja su fokusirana na vaše mentalno zdravlje, njegovo jačanje, komunikaciju, te prevazilaženje barijera koje nas svakodnevno koče. Također, slobodu i potpunu pomoć kada je riječ o pitanjima i pomoći u vidu učenja, polaganja ispita i literaturi. Na sve ovo najviše bih pohvalila profesionalnost, koja se vidi i osjeti u ambientu i spremnost na pomoć.

Džejna Čehić, Prodaja i menadžment prodaje

Jednogodišnjim školovanjem sam se uvela u svijet biznisa i njegovog funkcionisanja

Moje ime je Maida Gibanica i svoje obrazovno usavršavanje nakon gimnazije i Ekonomskog fakulteta u Sarajevu sam usmjerila ka BusinessAcademy.

U periodu kada sam završavala fakultet i poslala svoj prvi CV, prijava na akademiju mi je predstavljala izazov, obzirom da sam svoje slobodno vrijeme željela provoditi na dodatnim časovima koji su bazirani na praktičnim primjerima i dugogodišnjim iskustvima profesora. Moja želja i motivi za usavršavanjem i novim iskustvom su me vodili do samog kraja, kao i činjenica da su predavači kao i kompletno osoblje ljubazni, profesionalni i uvijek spremni pomoći kada nam je nešto nejasno ili kada su u pitanju poteškoće tehničkog karaktera. Već sam upoznata s DL programom, te sam shodno tome opet birala ovaj način usvajanja gradiva, sto se ispostavilo kao dobra odluka, jer sam mogla uskladiti svoje vrijeme učenja po volji, kao i praćenje nastave. Uz stručne predavače, pune volje i želje za dijeljenjem znanja je nemoguce ostati uskraćen za nešto sto je neophodno znati, kao i za nešto sto je novo i nama nepoznato. Akademija mi je pružila mogućnost detaljnijeg poznavanja i korištenja word-a, excel-a sto me je u tehničkom smislu unaprijedilo, dok s druge strane smo i jezički potkovani, sto svjedoče kursevi njemačkog, kao i engleskog, sto je za mene bio još jedan ogroman plus, obzirom da po završetku polaznici imaju mogućnost izlaska na polaganje Cambridge certifikata.

Jednogodišnjim školovanjem sam se uvela u svijet biznisa i njegovog funkcionisanja, kao i razmišljanje i shvatanje ljudi s psihološkog stajališta, kako bismo bili upućeni u tržište i njegova očekivanja. Preporučila bih upis na akademiju kako biste proširili i unaprijedili stečeno znanje vještinama i znanjima koja su u sferi vašeg interesovanja. Kroz zanimljiv način strukturiranja casova i predstavljanja istih, bit ćete u mogućnosti uobličiti sve naučeno kako biste bili sigurni u ono sto znate i umijete.

Maida Gibanica, Strategijski i operativni menadžment, Sarajevo

Cjelokupno školovanje na BusinessAcademy je uveliko nadmašilo moja očekivanja

Zahvaljujući smjeru Strategijski i operativni menadžment proširila sam svoja znanja, te unaprijedila svoje menadžerske vještine. Ovaj program je jedini potpuni jednogodišnji program, koji obuhvata sva polja od strategijskog upravljanja organizacijom, funkcija menadžmenta, vođenja projekata, organizacije timova, konflikata u timu, kriznog menadžmenta, menadžerkih poslovnih vještina, finansija, prodajnih vještina, psihologije ličnosti, liderstva, swot analiza, pregovaranja, razvoja biznis planova uz dosta dodatne materije vezane za sve dijelove vođenja i planiranja rada organizacionih jedinica.

Cjelokupno školovanje na BusinessAcademy je uveliko nadmašilo moja očekivanja. DL platforma je odlično osmišljena na način da je vrlo jednostavna za korištenje, čak i putem mobilnog telefona, a materijali sa predavanja dostupni na platformi odmah poslije održanog predavanja.

Znanje stečeno na akademiji sam uspjela primijeniti u poslu koji trenutno obavljam, te iz dana u dan isto svakodnevno primjenjujem.

Dženana Bečić, Strategijski i operativni menadžment

Znanje stečeno na BusinessAcademy je u potpunosti opravdalo uložena  sredstva i vrijeme

Ukoliko mogu da biram, izabrala bih ponovo upravo školovanje koje sam imala tokom prethodne akademske godine, gdje sam bila u mogućnosti u potpunosti uskladiti poslovne obaveze i obaveze koje je proces školovanja zahtijevao od mene. Vrlo brzo sam napredovala na poslu, a završeni smjer je odlična dopuna dosadašnjem znanju. Smatram da je potrebno izdvojiti pristup koji Akademija ima ka svojim polaznicima i način na koji je proces školovanja dizajniran, uz konstantnu uključenost profesora i zaposlenih na Akademiji. Znanje i način njegovog prenošenja na polaznike je jedinstven, inspirativan i u potpunosti opravdava uložena sredstava i vrijeme u ovaj oblik školovanja.

Jovana Zeljaja, Copywriter and Content Creator

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se