Stekni najcenjeniji poslovni sertifikat!

Iskustva i uspesi naših polaznika

Online je pravo rešenje za mene, jer zbog svog posla nisam nikada imala vremena da učim, a posao je to zahtevao

"Pre nepunih mesec dana odlučila sam se za obuku po programu Cambridge International Business Studies. Obično neki opšti utisak formiramo na kraju, ali ja u ovom trenutku želim sa Vama da podelim svoje oduševljenje.

Priroda posla kojim se bavim ostavlja mi malo slobodnog vremena, zato su Online kursevi za mene bingo. Uzela sam varijantu samostalnog učenja, ali definitivno nisam sama. BRAVO ZA TEHNIČKU PODRŠKU! Fenomenalan je osećaj znati da je neko tu, kada imam neki problem, dilemu.

Još samo nekoliko reči. Ovo je prvi put da učim, a da imam potpuno drugačiji osećaj. Način na koji ste obradili gradivo, omogućava mi da ga usvajam prirodno i nenametljivo. Sve u svemu stvarno sam srećna što sam naletela na Vas."

Irena Rančić, Beograd

Moji utisci daleko su prevazišli očekivanja

„Prije godinu dana sam saznala za BusinessAcademy i detaljno istražila sve o programu edukacije, načinu učenja i certifikaciji. Odlučila sam upisati akademiju očekujući zaista kvalitetan edukativni program, međutim, danas su moji utisci puno veći i bogatiji od očekivanih. Razlog ovome je činjenica da je sistem online edukacije koncipiran tako da maksimalno olakšava učenje (što je naročito važno za ljude koji imaju stalno zaposlenje i niz drugih obaveza), program je zanimljiv i potkrijepljen brojnim praktičnim primjerima, te je stečeno znanje automatski primjenjivo u struci.

Poseban benefit akademije je u tome što, pored redovne nastave, nudi i mogućnost dodatnih treninga i obuka, kao što je Google AdWords seminar kojem sam nedavno prisustvovala, te je ovo prilika za sticanje novih vještina i certifikata koji nisu nužno uključeni u primarni program koji je student odabrao.

Zaista bih toplo preporučila svima koji su zainteresovani za dalji napredak i razvoj karijere da se raspitaju o programu koji nudi BusinessAcademy, jer ovaj tip školovanja omogućava brz i kvalitetan stručni razvoj i napredak u karijeri.”

Mirela Laković, Sarajevo

BusinessAcademy – nudi znanja, vještine i praktičan rad

Kao diplomirani inžinjer elektrotehnike suočen sam sa različitim tipovima projekata, njihovim planiranjem i razvojem. Kada sam počeo raditi za svog sadašnjeg poslodavca Iskraemeco Sarajevo, koji se bavi mjerenjem i upravljanjem energijom, susreo sam se i sa velikim problemima koje donosi jedna takva odgovornost.

BusinessAcademy se sa najboljim regionalnim rejtingom, nametnuo kao prirodno rješenje. Prilikom edukacije na BusinessAcademy, prvi put sam se susreo sa praktičnim radom na DL platformi. Iako je bio prisutan određeni skepticizam prema tom načinu edukacije, sada sam čvrstog stava da je to jedan jako dobar koncept, naročito za ljude koji su zaposleni. Platforma nudi slobodu u vremenskoj organizaciji, fleksibilnost, komunikaciju, adekvatan izvor informacija.

Program i predavači su ispunili moja očekivanja. Izuzetno pozitivan momenat mi je taj da sam stekao određene vještine i iz drugih oblasti biznisa, kako kroz obaveznu skupinu predmeta, tako i kroz izborne predmete. Prilikom implementacije jednog proizvodnog projekta sam se držao isključivo principa upravljanja projektima, koje sam naučio u sklopu BusinessAcademy. Bio sam iznenađen pozitivnim rezultatima. A pohvale od strane inostranih partnera, kao i rukovodstvenog i upravljačkog dijela firme na moj rad, pokazatelj su da se uložena investicija počela isplaćivati i prije nego se to moglo i očekivati.

Nakon završetka procesa edukacije na BusinessAcademy, mogu slobodno reći da sam opseg svog djelovanja proširio na više segmenata privrede. Upravljanje projektima, kao i druge grane biznisa koje se izučavaju na BusinessAcademy su prisutne u različitim sferama poslovanja i samim tim stečena znanja, vještine i alati daju dodatno samopouzdanje, ali i konkuretnost za proširenje djelovanja kad je pretraga potencijalnih novih zaposlenja u pitanju. Naročito kad je u pitanju inostrano tržište, gdje se još više cijene stečene vještine i znanja iz različitih biznis oblasti.

Moja preporuka budućim kolegama je da svakako maksimalno iskoriste znanja i vještine koje BusinessAcademy nudi kroz jednogodišnji program obuke. Model preko DL platforme nudi dosta. Jedino na taj način će se iskoristiti puni potencijal koji nudi ova platforma. Isto tako, neke stvari bi trebalo shvatiti isključivo kao alat za rad, koji će pomoći da se adekvatno primjene znanja i vještine koji su stečeni u primarnoj grani struke.

Emir Beća, Sarajevo

BusinessAcademy mi je pomogla da pokrenem najposećeniji nezavisni portal u SrbijiIvana Radovanović, portal „Mogu ja to sama”

Napredovao sam u Raiffeisen Bank sa završenim školovanjem na odseku Management

"Ja sam stalno zaposlen u jednoj od najvećih banaka u Srbiji, Raiffeisen Bank, na mestu Facility Management Unit Head-a. Link group mi je pružio priliku da se ubrzano školujem na programu za Menadžment. Za vrlo kratko vreme sam stekao znanje koje mi je omogućilo napredovanje, a samim tim bolju poziciju i bolju platu u mojoj kompaniji."

Radovan Matić, Beograd

Biznis Akademija je jedno od mojih najlepših iskustava

„Moje iskustvo sa školovanjem na Business Academy je jedno od najljepših iskustava koje sam imala priliku doživjeti. Obzirom da pripadam generaciji koja je sada u nekim zrelijim srednjim godinama, ja sam već posjedovala radno iskustvo, kada sam odlučila da uradim nešto za sebe,nešto što će poboljšati moj trenutni položaj u kompaniji ili pružiti dobar temelj da konkurišem u nekoj drugoj kompaniji. BuisnessAcademy sam upisala 2016. godine i ta odluka je kompletno promijenila smjer moje karijere. Ne samo da mi je omogućila da napredujem u poslu, nego sam svojim znanjem, koje sam stekla na smjeru Finansijski menadžment mogla primjeniti i time povećati vrijednost svoga rada a time i kompanije. BuisnessAcademy posjeduje i ima najkvalitetnije predavače koje možete poželjeti danas. Jedan profesionala i srdačan odnos prema svima koji je posjete. To ćete primjetiti već nakon prve posjete BusninessAcademy Predavači su izuzetno elokventni i posjeduju iskustva koja su sticala diljem svijeta, zaista i to sve na jednom mjestu Zato bih toplo preporučila da upišete neki od programa, ja sam odabrala Finansijski Menadžment na BuisnessAcademy i nisam se pokajala U potpunosti ćete povećati svoju vrijednost u kompaniji u kojoj radite ili ćete ukoliko tražite zaposlenje, uvećati svoje šanse, dati vam slobodu izbora i povećati mogućnosti . Rad na sebi je najbolja odluka koju možete donijeti. I kao što je već davno rekao Lee " ...da potreba za radom na sebi prestaje tek sa smrću…”. ”

Sanja Kristafor, Sarajevo. 

Ovo je prilika koja se ne propušta, a meni se već isplatilo!

„Kada sam putem interneta videla da postoji online školovanje na BusinessAcademy, odmah sam popunila prijavu za program Odnosi s javnošću. Program sam završila putem interneta za godinu dana, ne plaćajući put do Beograda, smeštaj i hranu, što je isplativije u odnosu na druge strukovne škole, čak i one na internetu. Veštine koje sam stekla na BusinessAcademy pokazale su se kao lako primenjive u realnim situacijama. Od planiranja, pravilne primene poslovnih tehnologija, preko kreiranja kredibilnih marketing i prodajnih materijala, organizacije timova zaposlenih, stvaranja jakih odnosa sa partnerima i investitorima, pa sve do rukovođenja poslovnim sektorima, bićete opremljeni veštinama za razvoj preduzeća.

Poseban akcenat stavila bih na profesore i celokupno osoblje BusinessAcademy koji su mi izlazili u susret u pogledu svih kurseva koji su mi dodeljivani, kao i tehničkoj podršci i finansijskoj službi. BusinessAcademy je pravi izbor jedne perspektivne osobe koja je željna rada i usavršavanja sposobnosti potrebnih za biznis kojim se bavi ili će se baviti.

BusinessAcademy bih preporučila svima pre započinjanja sopstvenog biznisa. Ona predstavlja najbolji i najkvalitetniji put ka ostvarivanju vaših želja. Zato požurite! Meni se već isplatilo! Upisni rok je otvoren za sve vas bez obzira na godine i školu koju ste prethodno završili, jer je ona inovativna, drugačija i napreduje rame uz rame sa vama... Ne navikavajte se na osrednjost, uradite nešto za sebe – uložite u sebe i svoje znanje, a ovo je prilika koja se ne propusta!”

Nadežda Stanimirović, Smederevo. 

Postajete konkurentniji i privlačniji kandidati za inostrane i domaće poslodavce

„Diplomirani sam ekonomista iz Banja Luke. Uža oblast mog rada i interesovanja su: javne finansije, upravljanje ljudskim resursima - HRM, finansijsko upravljanje i kontrola, strateško planiranje i upravljanje rizicima. Motiv upisa BusinessAcademy je dodatna specijalizacija i unapređenje znanja iz oblasti HRM. Učenje na daljinu putem DL platforme je bio savršen izbor za mene zbog poslovnih i drugih životnih obaveza koje mi ne ostavljaju dovoljno vremena za tradiocionalno in class učenje.

Ispiti/kursevi na HRM programu se izučavaju prema materijalima koji obiluju primjerima i studijama slučaja iz savremene/up-to-date međunarodne i regionalne prakse. Posebno stimulativno dejstvo na mene je imala i mogućnost međunarodne sertifikacije po izboru.

Online biblioteka i ostali servisi pružaju mogućnost korištenja velikog fonda literature na engleskom jeziku, što mi je pomoglo da dodatno obogatim znanje engleskog jezika. Saradnju sa osobljem BusinessAcademy bih ocijenio kao veoma produktivnu i efiksanu, dostupni su u principu 24/7, a nadasve jako ljubazni i uslužni.

Školovanje i usavršavanje na Business Academy bih preporučio svim budućim kolegama/inicama koji žele da steknu nova, te da osvježe i unaprijede postojeća znanja i kompetencije i na taj način postanu konkurentniji i privlačniji kandidati za inostrane i domaće poslodavce.

Bojan Stevandić, Banja Luka

Sav svoj uspeh dugujem isključivo BusinessAcademy i programu koji sam prošao

"Iako sam bio polaznik još 2008. godine i dalje redovno pratim sve što se dešava na BusinessAcademy i često pratim online seminare Centra za razvoj karijere. Sav svoj uspeh dugujem isključivo BusinessAcademy i programu koji sam prošao. Iz ličnog iskustva znam da BusinessAcademy ima odličan edukativni sistem i kvalitetan tim zaposlenih, tako da čim budem imao vremena za dalje usavršavanje moj izbor će definitivno ponovo biti BusinessAcademy."

Miodrag Gavrilović, Kraljevo

Imam svoju agenciju koja se bavi pružanjem IT usluga, a Biznis Akademija mi je pomogla da bolje obavljam posao

Aneta Nikolić Džavić

Cambridge International A&AS level Business Studies je izvanredna teoretska i praktična podrška mom radnom iskustvu

"Dok sam radila u američkoj nevladinoj organizaciji ACDI/VOCA, pred kraj projekta sam se odlučila za pripremu i polaganje za Cambridge International A&AS level Business Studies, jer je izvanredna teoretska i praktična podrška mom radnom iskustvu, a pored toga prepoznata je od strane poslodavaca iz inostranstva i omogućava veću prohodnost na tržištu rada.

Nastavu sam pohađala na klasičan način, u poslepodnevnim časovima, jer su tempo i dinamika rada prilagođeni zaposlenim osobama. Bila sam presrećna kada sam dobila međunarodno priznatu diplomu, koja mi je zaista i omogućila novi posao nakon završetka projekta na kome sam radila u toku pohađanja ove škole."

Marica Pavlović, Kragujevac

Znanja sa BusinessAcademy su mi mnogo pomogla na poslu

„Zovem se Amel Mušanovic, imam 38 godina i po zanimanju sam Bechelor Poslovne ekonomije. Prvi put za BusinessAcademy sam čuo od svoje šefice koja mi je prenijela da je BusinessAcademy dobar način da se proširi znanje iz oblasti prodaje. Nakon toga bolje sam istražio i svidjelo mi se sve što nudi BusinessAcademy, te sam se odlučio za upis iste. Prezadovoljan sam programom, predavačima i samom DL platformom. Znanje i vještine koje sam stekao pomažu mi da se lakše nosim sa svim zadacima koje imam na radnom mjestu. Trenutno radim u kompaniji za proizvodnju mesa i mesnih prerađevina. Zaposlen sam kao komercijalista, te sam zadovoljan. U narednom periodu planiram da upišem i ITAcademy. ”

Amel Mušanović, Kakanj. 

Najbolji je način predavanja kojim se "gađa" suština

"Najbolji deo školovanja na BusinessAcademy je način predavanja. Razlog tome je što se uvek “gađa” suština koja kroz primere mnogo olakšava shvatanje gradiva. Dakle, nivo bespotrebnih teorija je sveden na minimum." 


Vladimir Mirčetić, Inđija

Biznis akademija je u potpunosti ispunila moja očekivanja

BA polaznik Anđela Veljković

„Kada ste tokom studija samo posvećeni učenju, a ne primeni naučenog u praksi, kao što je slučaj u Srbiji, zapitate se kako ćete se zaposliti bez trunke iskustva, jer je zapravo to ono što odnosi prevagu u uspehu. Za Biznis akademiju sam čula od poznanika, a potom i sama istražila na internetu malo više o načinu pohađanja nastave, ali i predmetima koji bi me čekali. Nakon godinu dana, bila sam sigurna u svoju odluku i upisala sam program Marketing i marketing menadžment. Veoma sam zahvalna na znanju i iskustvu koje su mi preneli fantastični predavači. Smatram da u poslu nikada ne treba da prestanete da se usavršavate. Konkretno, kada je u pitanju moja struka – marketing, praćenje trendova je neminovno. Biznis akademija je u potpunosti ispunila moja očekivanja jer su predavanja obuhvatila samu suštinu marketinga.

Posebno bih istakla odličnu interakciju sa profesorima, koja mi je pomogla da dopunim i utemeljim svoje znanje. Sada sam zaposlena u kompaniji LINK group na poziciji marketing asistent. Znanje koje sam stekla na Biznis akademiji pomaže mi u svakodnevnoj interakciji sa klijentima, ali i širokom spektru poslova koji obavljam.”


Anđela Veljković, Beograd

Ocenjuju nas renomirani stručnjaci

"Zadovoljna sam što kod većine kurseva polovinu kredita koje je moguće osvojiti "nosi" upravo izrada assignmenta i taskova, koje pregledaju i ocijenjuju kompetentni stručnjaci za date oblasti. To je, po meni, najmjerodavniji pokazatelj razumijevanja i savladavanja gradiva."

Nataša Jusufbegović, Sarajevo

Brzo učenje, primeri iz prakse, puno korisnih informacija

“Za smer Menadžment i za celu Biznis Akademiju jedino što mogu da kažem jeste da je utisak odličan. Brzo učenje, primeri iz prakse, puno korisnih informacija. Profesori i osoblje su uvek dostupni sa odgovorima na sva pitanja i uvek spremnim infomacija za sve što nas je kao polaznike moglo interesovati. Sve pohvale za koncept i sadržaj predavanja.

Ono što stvarno očekujem posle završene Biznis Akademije je prilika za bolje zaposlenje ili osnivanje sopstvenog biznisa.”

Kristina Orahovac, Beograd

Godinu dana učenja na Biznis Akademiji se svodi na godinu dana praktičnog rada


Isidora Krunić

Novac kojim sam platila ovo školovanje nije trošak. Osećam da je ovo jako dobra investicija!

„O BusinessAcademy čula sam pre nekoliko godina od ljudi koje smatram velikim stručnjacima i profesionalcima u svom poslu. Međutim, to je za mene predstavljalo samo informaciju, sve do trenutka kada sam odlučila da uradim još nešto po pitanju svog školovanja u cilju usavršavanja. Tada sam tu informaciju iskoristila unoseći ključne reči „BusinessAcademy” u pretraživač, kako bih saznala sve o školovanju.

Mogućnost školovanja na daljinu je ono što je predstavljalo „okidač” u donošenju odluke o školovanju na BusinessAcademy. To je bilo vrlo važno za mene u tom trenutku. Majka, supruga, zaposlena. Bilo je neophodno pronaći najbolje rešenje da između dotadašnjih uloga umetnem i ulogu studenta.

Permanentno usavršavanje smatram vrlo važnim u današnje vreme i nikada se neću zaustaviti. Sada mogu da napravim vrlo jasnu razliku između studija nekad i sad. Ovde se radi konkretno. Nudi se bogato, jasno i praktično znanje. Govore stručnjaci, profesionalci, ljudi sa bogatim iskustvom. Sve je dostupno, počev od raznih korisnih sadržaja, pa sve do nesebične stručne podrške na BusinessAcademy. Stekla sam veliko znanje i iskustvo na svom radnom mestu u proteklih sedam godina, posedujem sertifikat opšteg pružaoca usluga u poslovanju MMSP (mikro, malim i srednjim preduzećima), prisustvovala sam raznim seminarima i obukama, ali bez obzira na sve to, BusinessAcademy smatram najboljim izvorom znanja, a prema tome i najboljom odlukom koju sam donela u korist svog usavršavanja.

Ljudi u mom okruženju, slušajući moje utiske, impresije i iskustva sa školovanjem koje nudi BusinessAcademy, postali su potencijalni polaznici kako BusinessAcademy, tako i ITAcademy.”

Dragana Momčilović Tupanjac, Zrenjanin

Potpuno sam promenila karijeru, postala sam HR stručnjak

„Po struci sam magistar historije, međutim, ekonomska situacija i nekonkurentnost mog zanimanja u našoj državi, navela me je da razmišljam u drugom pravcu. Osjetila sam da mi treba životna promjena, novi izazov sa kojim ću se suočiti, nova sfera rada koja nudi nove i bolje poslovne šanse...Stoga sam i izabrala BusinessAcademy i Menadžment ljudskih resursa. BusinessAcademy u sklopu svog programa nudi kvalitetna predavanja od strane vrhunskih stručnjaka iz te oblasti, nov i dinamičan oblik učenja na daljinu i omogućava svojim polaznicima da steknu nova znanja i vještine iz ove oblasti, koja se konstantno razvija dinamičnim tempom. Poboljšala sam svoje liderske vještine, unaprijedila znanja iz socijalne i emocionalne inteligencije i sada ih primjenjujem čak i u svakodnevnoj interakciji sa drugima. Velika mi je želja da se unapređujem i usavršim u ovoj oblasti rada. Znanje koje sam stekla pohađajući program BusinessAcademy smatram izuzetno važnim i nastojat ću da, čim dobijem toliko željenu priliku, unaprijedim sebe u profesionalnom smislu i izgradim se kao uspješan i stručan Menadžer ljudskih resursa. ”

Amra Pijadžer, Sarajevo. 

Hvala vam što postojite!

"Samo školovanje na Business Academy ja vidim kao svoj privatni uspeh! Neizmerna je sreća, kada ste već tako daleko, da imate nekoga ko može i želi da vas dovede do cilja. Zato, hvala im što postoje!" 

Zdravka Tomasović, Kanada

Slučajno sam čula za Vas, a sada mnogo više znam o ekonomiji od nekih mojih prijatelja koji već studiraju ili su, recimo, na trećoj godini fakulteta – Ekonomije, Menadžmenta, Biznisa

"Slučajno sam čula za Biznis Akademiju i videla na Internetu. Student sam medicine, ali sam odlučila da upišem ovaj kurs jer smatram da je veoma korisno i jako mi se dopada.

I predavanja i teme i predavači su stvarno odlični. Sviđa mi se što je cela priča oko predavanja i učenja interaktivna i korisna i u svakodnevnom životu. Odličan načlin za proširivanje znanja, dinamičan, u skladu sa modernim načinom života.

Veoma bitna stvar je sertifikat koji je priznat u Evropi i mogućnost nastavka školovanja tog tipa. Predavanja su u suštini potpuno različita od predavanja na Medicinskom fakultetu. Mogu da kažem da sam do sada naučila mnogo više i da mnogo više znam o ekonomiji od nekih mojih prijatelja koji već studiraju ili su, recimo, na trećoj godini fakulteta – Ekonomije, Menadžmenta, Biznisa.

Po završenom kursu cilj mi je da steknem osnovna znanja iz biznisa i menadžmenta i Cambridge međunarodnu diplomu.

Na Akademiju sam došla kao apsolutni početnik, nikakvo predznanje nisam imala, ali su mi predavanja u potpunosti odgovarala. To znači da i neko ko je početnik i iz totalno druge sfere može da se uključi i da mu sve to bude jako dostupno.

Dopada mi se to da su svi problemi i stvari koje nama, polaznicima nisu odgovarale, jako brzo rešavani i do sada svi rešeni, u susret nam se izlazilo maksimalno. Efikasnost, brzina, dinamičnost u radu.

Rado bih preporučila svojim prijateljima i već jesam. Neki od njih već imaju želju da se prijave.“

Maja Tuvedžić, Beograd

Diploma priznata u mnogim državama

"Upisao sam BusinessAcademy zbog toga što diploma vredi u mnogim državama. Nameravam da nakon završetka Akademije odem u inostranstvo i zaposlim se. Najviše mi se dopadaju odlična predavanja i materijali za učenje. Platforma za učenje na daljinu odlično je organizovana. 


Kažu da sve ima svoje uspone i padove, ali u protekloj godini ja nisam doživio niti jedno razočarenje. Za to su zaslužni uposlenici, predavači i cjelokupni sistem rada BusinessAcademy. Prvi put sam se susreo sa nečim ovako modernim, od DL platforme za rad, do praktičnog pristupa obradi zadataka.

Cambridge ispit je na visokom nivou organizacije i ocjenjuje se samo primjena stečenog znanja. BusinessAcademy nam daje mogućnost dosezanja visoke stručnosti i priliku konkurisanja za mnoge svjetske firme. Ogromna je prednost što se školujete i sa većinski zaposlenim ljudima; neki od njih imaju i svoje kompanije; stvarate nove kontakte i prilike za poslovnu saradnju.

Ovdje ćete naučiti kako treba da izgleda i da radi jedna velika i moderna kompanija, kao i da sve u životu ima svoju statistiku, uspjeh i bezbroj mogućnosti."

Semir Godinjak, Sarajevo

Naučio sam ono što je najvažnije za svakog privatnika: više zarađujem

“Sada mnogo bolje razumem sve procese u organizaciji i imam jasniju sliku šta treba promeniti, šta zadržati. Naučio sam i nove metode koje ću primeniti u svojoj firmi i, nadam se, ostvariti još bolji profit, još veću zaradu.

Ono što smatram svojim najvećim uspehom, koji sam postigao zahvaljujući Biznis Akademiji, jeste da sada stvarno bolje razumem kako funkcioniše moj tim i mogu efikasnije da motivišem sve njegove članove, bolji sam u pregovorima, lakše sam zaključio dosta poslova od kada koristim steknuta znanja. I, ono što je cilj svakog preduzetnika – više zarađujem.”

Vladimir Ljubić, Beograd

Unapredila sam sopstveni biznis zahvaljujući znanjima koja sam stekla na Biznis Akademiji. Značila mi je više nego fakultet, jer daje primere iz života

Dragana Jeftić

BusinessAcademy mi daje sigurnost da ispravno radim

"Znanje i informacije naučene na BusinessAcademy svakodnevno primenjujem u sopstvenoj firmi sa kojom sam još na početku, ali BusinessAcademy mi daje neku vrstu sigurnosti u ispravan rad." 

Spomenka Tomišić, Subotica

Ozbiljnija karijera za ozbiljniji novac u budućnosti

"Radim za inostranu firmu BMW, u predstavništvu u Beogradu. Za Biznis Akademiju sam se odlučio prvenstveno zbog inovativnog načina učenja. Nemam mnogo slobodnog vremena i ono što je bitno kod Online načina učenja, to je da sam mogu da rasoplažem svojim vremenom i da svoje zadatke mogu da obavljam kada za to realno imam mogućnosti.

Ovo je prvi put da ovako uči i stvarno sam zadovoljan. Znanje koje dobijem na Biznis Akademiji direktno mogu da isprobam i primenim u praksi, u stvarnom poslu, a to meni mnogo znači.

Ono što očekujem po završetku školovanja je da se oseti stvarna nadogradnja mog znanja i u skladu sa tim da nađem, u bližoj budućnosti, malo ozbiljniji posao za malo ozbiljniji novac. Biznis Akademiju bih, naravno, preporučio svima. Učenje ovde je mnogo drugačije i zaista interesantno.“

Benić Mladen, Beograd

BusinessAcademy je daleko naprednija od svega što trenutno postoji u Srbiji.

"Puna sam reči hvale za program BusinessAcademy. Mogu slobodno da kažem da sam stekla ogromno znanje koje ću, naravno, nastaviti da unapređujem. BusinessAcademy predstavlja jedan potpuno novi način učenja, daleko napredniji od svega što trenutno postoji u Srbiji. 


Svima koji žele da unaprede svoje znanje bih toplo preporučila da se prijave i redovno prate predavanja, jer su predavači zaista odlični. Meni u poslu zaista mnogo koristi znanje koje sam stekla, a znanje danas predstavlja konkurentsku prednost na tržistu. Jer, sve se može kopirati danas - i izrada robnih marki, i nečiji stil oblačenja ili ponašanja, samo se znanje ne može kopirati. Ili ga imaš ili ga nemaš. Zato, ukoliko želite da budete u prednosti u odnosu na druge ili želite da se po nečemu bitnom razlikujete od drugih, neka to bude nivo znanja koji ćete steći na BusinessAcademy.

Najbolji deo školovanja na BusinessAcademy je upoznavanje sa ostalim kolegama koji uče na DL platformi. Ohrabrivanje jednih drugih i osećanje pripadnosti grupi ljudi sa sličnim stavovima, pogledima na svet i ambicijama."

Biljana Spirić, Leskovac

Malo vremena, puno obaveza - pravi izbor je Biznis Akademija

"Živim u Podgorici i radim na mestu izvšnog direktora u „Europlakatu“. Biznis Akademiju sam upisala jer mi odgovara način učenja preko Interneta. Puno radim, vremena imam jako malo, samo preko vikenda ili kasno uveče.

Odgovara mi što ne moram da prisustvujem časovima i predavanjima. Ovaj nači je jedini da unapredim svoje znanje, tako da ću sigurno posle završetka ovog kursa, upisati još jedan Online kurs. Vrlo sam zadovoljna svim aspektima studiranja na Biznis Akademiji i već sam je preporučila svojim prijateljima.“

Branka Pavlović, Podgorica

Predavači su odlični

"Trenutno obavljam funkciju direktora kompanije „Omnico distribucija”, koja se bavi distribucijom prehrambenih proizvoda za renomirane robne marke: „Polimark”, „Danone”, „Zdenka”, „Kras”... Potreba za dodatnim znanjima pojavila se nakon najave prelaska sa funkcije direktora prodaje na funkciju generalnog direktora kompanije. Za novu funkciju nedostajala su mi znanja iz oblasti upravljanja ljudskim resursima i finansija. 


Odlučio sam se za BusinessAcademy na osnovu pozitivnih preporuka. Upisao sam smer Finansijski manadžment i koristio „Program +” koji mi je omogućio da lakše organizujem vreme, jer sam bio u mogućnosti da predavanja na koja nisam uspeo da stignem zbog obaveza pratim online.

Moja iskustva sa BusinessAcademy su vrlo pozitivna: predavači su odlični i uglavnom imaju iskustva u privredi, što ostavlja mogućnost i za pitanja van predviđenih tema. Na sva pitanja koja sam postavio dobio sam krajnje profesionalan odgovor. Učionice su izuzetno tehnički opremljene, što daje prostor za održavanje tehnički zahtevnih vežbi i predavanja čini interesantnijim. Materijali su korisni i jako dobro organizovani, tako da ih koristim u svakodnevnom poslu. Sve u svemu, izuzetno sam zadovoljan stečenim znanjima i mogućnošću njihove primene u praksi."

Svetislav Žerženka, Beograd

Stvari koje sam naučio na Biznis Akademiji na smeru Finansijski menadžment počeo sam da primenjujem na poslu, na svakom projektu. 

Slobodan Šućur

Ulaganje u kvalitetno obrazovanje je najbolja investicija u životu.


„Za BusinessAcademy sam saznala putem interneta i dugo sam se dvoumila po pitanju upisa, jer jer djelovalo previše dobro da bi bilo istinito, ali sam ipak odlučila da je upišem i nisam se pokajala. Prvo što me je privuklo je to što je reč o Cambridge certifikatu koji je priznat širom svijeta.

Ja sam prezadovoljna školovanjem i načinom rada na BusinessAcademy. Profesori su dostupni uvijek, uči se na osnovu posljednjih naučnih istraživanja i, što je najbitnije, rade se praktični radovi na osnovu kojih se ocjenjuje stečeno znanje, što je dobar pokazatelj spremnosti za buduće poslovne izazove. Na BusinessAcademy sam naučila stvari koje nisam naučila za tri godine fakultetskog obrazovanja na državnom fakultetu.

BusinessAcademy preporučujem svima koji žele da njihova karijera ide uzlaznom putanjom.”

Melina Junuzović, Visoko

Gradivo koje obrađujemo predstavlja suštinu stvari sa akcentom na primenljivost u svakodnevnoj poslovnoj praksi

"Zovem se Valentin Princip iz Temerina sam i upisao sam jednogodišnje školovanje na BusinessAcademy.

Prezadovoljan sam školovanjem na BusinessAcademy, online učenjem. Predmeti koje sam do sada prešao su odlično obrađeni, predstavljaju suštinu stvari sa akcentom na primenjivost u svakodnevnoj poslovnoj praksi. Oduševljava me ukupna organizacija BusinessAcademy od prvog Vašeg e-maila do modula, predmeta, testova, komentara... Jako dobro osmišljeno, organizovano i odlično sprovedeno.“

Valentin Princip, Temerin

Svakodnevno koristim znanja stečena na BusinessAcademy

Radim kao key account manager u marketingu kompanije „Marketing press” koja se bavi proizvodnjom i prodajom promotivnih artikala i svega vezanog za vizuelnu komunikaciju, kao i konsaltingom marketinških firmi. Time se bavim već osam meseci, otkako sam iz Italije došao u Srbiju. Prethodno sam se osam godina bavio estradnim menadžmentom i imao svoju agencij u Italiji. 


Kada sam se vratio u Srbiju, ljudi su me malo uplašili da neću moći da se zaposlim zato što nemam „papir” u smislu diplome. Nije mi bio potreban fakultet zbog znanja, koje sam već velikim delom stekao kroz iskustvo, više mi je bilo potrebno usavršavanje. Srpski mi nije maternji jezik i ranije sam imao problema u poslovnoj komunikaciji da baratam izrazima na srpskom jeziku, a želeo sam i da bolje i brže upoznam kako funkcionišu ekonomija i finansije za mala, srednja i velika preduzeća u Srbiji. BusinessAcademy mi je pomogla u svemu tome.

Svakodnevno koristim ono što sam ovde naučio, možda čak i nesvesno. Sigurno da sam ovde, dolazeći na predavanja i slušajući ljude koji su eksperti u svojim poljima, mnogo naučio. Osim toga, profesionalnost i tačnost su zaista na nivou.

Mattia Giacchino, Beograd

4 godine školovanja na fakultetu mi nije dalo potrebna praktična znanja, za godinu dana na akademiji sam to dobila

"Pre svega bih napomenula da sam se za ovaj vid učenja odlučila jer sam htela da usavršim svoja znanja iz savremenog poslovanja. S obzirom na to da sam završila fakultet u trajanju od 4 godine, bila sam svesna da mi nedostaju praktična znanja koja bih mogla da primenim. Na ovim kursevima sam za kratko vreme stekla praktično, primenljivo znanje iz svih oblasti koje su me zanimale i svakom bih preporučila ovaj vid edukacije.

Smatram da se na klasičnim fakultetima dobije teorijsko znanje koje nije primenljivo u praksi i da su programi preobimni. Učenjem na daljinu dobije se višestruka korist, prvenstveno u organizovanju vremena, profesori su odlični, gradivo je koncizno i jasno objašnjeno, a za sva pitanja i nedoumice posebno mi je značila podrška konsultanata koji su bili vrlo ljubazni.

Vrlo sam zadovoljna ovim načinom učenja kao i kompletnom organizacijom i profesionalnošću ljudi koji rade u Link Group-u. Srdačno Vas pozdravljam i nadam se da ću i ja doprineti razvoju Vaše uspešne kompanije."

Marta Tot, Novi Sad

BusinessAcademy mi je pomogla da postanem pravi lider.

Ja sam regionalni Sales Manager u Credit Agricole banci od 2007. godine. Osnovni motiv što sam upisala BusinessAcademy bio je što, iako sam visokoobrazovana, nisam od ekonomske struke, što sam definitivno osećala kao veliku otežavajuću okolnost u svojoj stručnosti. Zato sam odlučila da upišem smer Finansijski menadžent na BusinessAcademy. Vaša ponuda za edukaciju učinila mi se veoma pristupačnom u smislu vremena koje ću provoditi učeći. Velika pogodnost je bilo online studiranje, s obzirom na to da je meni jedino to bilo prihvatljivo. 


Kada je reč o kvalitetu materijala i gradiva koje smo pohađali, mogu samo da dam sve pohvale, s obzirom na to da se trudim da ono što sam ovde naučila koristim u što većoj meri u poslu, i uspevam u tome. Moj posao je menadžerski i zahteva jaku motivaciju ljudi koji rade u filijalama, u delu prodaje, razvoja biznisa, profitabilnosti i produktivnosti, tako da – sve što sam naučila na BusinessAcademy, počevši od maketinga kojim se razvija prodaja bankarskih proizvoda, preko HR menadžmenta, do opštih pojmova menadžmenta – mnogo mi je pomoglo u tome da tim ljudima zaista postanem lider. Ne mogu da kažem koji mi deo nije praktično koristio od znanja koje sam stekla na BusinessAcademy. Bilo je naporno, ali se isplatilo.

Silvana Milivojević, Beograd

Najviše mi je značilo što sam predavanja mogla da pratim onda kada meni to odgovara


Jadranka Trkulja

Kursevi na Biznis Akademiji su mi otkrili postojanje mojih skrivenih ambicija

"Radim u izdavačkoj firmi na mestu urednika preloma. Firma ima stvarno razvijenu saradnju sa velikim brojem partnera. Osećala sam da mi je potrebna ta neka tanka nit koja bi mi pomogla u komunikaciji i pregovaranjima sa ljudima. Zato sam i upisala Biznis Akademiju, Online varijantu.

Vrlo sam zadovoljna stečenim znanjem i mnogo stvari mogu i sada da primenim u nekim realnim situacijama. Žao mi je što nemam više vremena da posvetim čitanju materijala koji prate lekciju. Koristim svaki slobodan trenutak da se posvetim učenju. Organizacija vremena je najbolja preporuka ovom učenju, a i materijal koji dobijamo je stvarno kvalitetan.

Ne moram da putujem, mogu da učim kod kuće, kada odem u šetnju, nisam vezana za samo jedno mesto. Kursevi na Biznis Akademiji su mi otkrili postojanje mojih skrivenih ambicija. Sve vijše razmišljam o privatnom biznisu. Tamo gde sada radim nema mnogo mesta za napredovanje. Sada, iako je prošlo malo vremena, imam druge planove, druge vizije, druge motive.

Biznis Akademiju bih naravno preporučila svim prijateljima, ko god sebi može da priušti dodatno obrazovanje, trebalo bi da se raspita o ovoj školi. Ono što bih još istakla je gradivo koje je sistematizovano, lepo oblikovano, upakovano tako da Vam jednostavno predočava sve ono što ste znali, ali niste obraćali pažnju na to.

Sve to može zaista mnogo da koristi posebno onim osobama koje su na takvim mestima da uvek treba da se usavršavaju i idu dalje.“

Dragana Meseldžija, Budimpešta

Zaposlio sam se zahvaljujući radionici Centra za razvoj karijere.

"Zaposlen sam u kompaniji „Nelt” na poziciji PSR Helper. Moj posao se sastoji u unapređenju saradnje sa klijentima kroz merchandising aktivnosti, adekvatno predstavljanje kompanije – profesionalan odnos sa klijentima, iniciranju saradnje sa novim kupcima, anketiranju kupaca i sakupljanju podataka sa terena u vezi sa tržištem, promociji proizvoda – edukacija krajnjih potrošača i promocija brendova, kao i u pozicioniranju proizvoda po principima maksimalne vidljivosti i dostupnosti. 


Zaposlio sam se preko otvorenog konkursa, a od velike pomoći bila mi je radionica Centra za razvoj karijere u okviru BusinessAcademy „Postanite idealan kandidat za posao” na kojoj sam dosta naučio – od toga kakav stajling treba imati do toga kako odgovarati na takozvana trik pitanja. Stečena znanja na BusinessAcademy mi već sada u velikoj meri pomažu, ali, imajući u vidu da radim tek oko mesec dana, iskustvo stečeno u vašoj školi će tek doći do izražaja u nastavku građenja karijere."

Ivan Đorđević, Beograd

Zahvaljujući Biznis akademiji brže napredujem u poslu i sve zadatke obavljam s lakoćom

BA polaznik Anastazija„Školovanje na Biznis akademiji mi je donelo posao o kom sam sanjala. Na programu Menadžment ljudskih resursa uz materijale koji obiluju primerima iz prakse i studijama slučaja iz međunarodne i regionalne prakse naučila sam i više nego što sam očekivala. Predavanja i iskusni profesori su svojim znanjem i umećem na savršen način preneli svoja iskustva iz prakse, ali i dugogodišnjeg rada sa različitim klijentima iz zemlje i inostranstva.

Želela sam da uđem u samu srž organizacije jedne kompanije, a nakon završene Biznis akademije sam i dobila priliku za to, i to u multinacionalnoj kompaniji LINK group. Zaposlena sam u HR službi i sva ova zaduženja obavljam s lakoćom, baš zbog toga što sam imala priliku da tokom školovanja na Biznis akademiji od najboljih stručnjaka naučim sve potrebne veštine, ali i dobitne načine komunikacije sa ljudima.


Anastazija Lazić, Beograd

Uspešna misija širenja i podsticanja slobode misli

"Koristim priliku da Vam od sveg srca čestitam prestižnu nagradu E-trgovina AWARD 2011 za doprinos razvoju elektronskog poslovanja u Srbiji. Nagrada je značajnija time što je to projekat prodaje usluge obrazovanja. Velike svetske nacije nisu velike zato što poseduju povoljan geografski položaj ili zato što u nedrima svoje zemlje sadrže značajne mineralne sirovine. Velike i snažne, uticajne i ispred svih drugih jesu samo zato što su njihovi građani obrazovaniji i sposobniji u kreiranju i iskorištavanju životnih prilika u odnosu na pripadnike ostalih nacija. 


Vi ne samo što edukujete, Vi širite slobodu misli, podstičete na nju i podučavate kako da se ona stvara. Ostvarivanje Vaše misije najlepša je svrha postojanja jedne kompanije.

Ponosan sam što sam korisnik Vaših usluga u jednom delu vremena svoga života, za koji znam da je sigurno utrošen na pravi način. Osećam se zadovoljan dok ovo pišem, a bio sam ponosan na Vaš kolektiv dok sam čitao poruku u kojoj ste me obavestili o Vašem uspehu.

Sve Vas srdačno pozdravljam i znajte da ste na ponos naciji kojoj pripadate."

Saša Jevtović, Velika Plana

Ovako treba da rade sve škole u Srbiji

"Radio sam u sektoru za ljudske resurse u ProCredit banci, ali sada sam uzeo neplaćeno odsustvo i odlazim u SAD na usavršavanje jezika. Upravo zbog toga sam završio i Cambridge ispite kako bi stekao sertifikat za koji mislim da će mi tamo biti od značaja. 


Prethodno sam na BusinessAcademy završio smer Poslovna administracija. Smatram da su predmeti jako dobro osmišljeni i koncipirani, i mislim da bi tako trebalo da se radi i u ostalim obrazovnim institucijama u Srbiji. Nadam se da ćemo za koju godinu svuda u Srbiji raditi po tim principima, i kada je reč o međuljudskim odnosima, samoj administraciji, komunikaciji i koordinaciji celokupnog gradiva koje BusinessAcademy daje. Nadam se da će i poslodavci to uskoro uvideti, a ja sam za neke od svojih projekata izvukao pouke i primenio znanja iz primera koje sam ovde imao priliku da upoznam.

S obzirom na to da sam u banci bio zadužen za više od 1.200 zaposlenih, ono što sam primenio u praksi, lepo se odrazilo i na njih. Važno je da čovek uvek radi na sebi i svom usavršavanju. Jeste naporno, mora da se odvoji bar dva sata dnevno za učenje, ali takav je program, i to sam znao i pre nego što sam upisao BusinessAcademy."

Nikola Savić, Beograd

Distance learning platforma je odlično organizovana i velika je prednosti Biznis Akademije

Želim izaći na strano tržište sa priznatom diplomom, da budem poznata po tome

"Radim na poziciji generalnog direktora firme koja se bavi investicijama, knjigovodstvenim poslovima i izradom elaborata za bankarske sisteme za Evropsku uniju. S obzirom na to da radim puno sa inostranstvom i da je sama Hrvatska ušla u Evropsku uniju, ja moram da podignem i firmu i znanje na evropski standard da bih mogla prodavati usluge na novom tržištu.

Završila sam fakultet na klasičan način što je podrazumevalo pohađanje predavanja. Nije ni to loš način obrazovanja, ali sada kada sam zaposlena, to ne bih mogla da izvedem. Ono što je prednost online učenja, to je da ja dok sam i na poslu, mogu da pustim CD i da slušam i par puta da ponovim ako mi nije jasno, da preslušam pononovo.

Upravo u toj uštedi vremena je velika prednost, ponavljanje, dostupnost materijala i uvek imam podršku profesora. Profesori su stvarno uvek na raspolaganju, ne osećam se samom u celoj priči. Oni su uvek tu da prate moj razvoj, da me vode i upućuju.

Još uvek nisam izašla na ispite, ali sam već upotrebila svoje znanje u praksi, u svojoj firmi. Počinjem da podučavam svoje radnike, a da naučene tehnike isprobavam na svojim klijentima. Kod nas ovakve škole ne postoje, ne postoji ovakav način obrazovanja, saradnja sa Kembridžom. Moj cilj je proširiti firmu, imati više znanja, na strana tržišta želim izaći sa priznatom diplomom, da budem poznata po tome.

Već sam mnogim svojim prijateljima preporučila BusinessAcademy. I nadam se da će vam se javiti, jer su i moji prijateljli privatnici, koji nemaju vremena, a imaju portebe za znanjem i usavršavanjem. Veliki pozdrav svim predavačima i saradnicima.“

Lidija Karaćanin, Zagreb

Dobila sam posao koji mi je promenio život

"Nakon Pedagoškog fakulteta nisam dobila priliku da radim u struci. U potrazi za stalnim zaposlenjem, upisala sam Poslovnu administraciju na BusinessAcademy. Tu sam se upoznala s novim tehnologijama i programima za rad, usavršila poslovni engleski jezik i stekla samopouzdanje kroz rad sa ljudima koji imaju zavidne karijere. 


Cambridge certifikat otvara mogućnost rada i za inostrane kompanije. Konkursa je bilo mnogo, ali ja sam tačno znala koji posao želim. Aplicirala sam za grupaciju koja je meni promijenila život i, zamislite, postala sam dio tima BusinessAcademy."

Elma Prndelj, Sarajevo

Ukoliko se prati raspored, sve može da se postigne

"Moj osnovni motivator je bio pronalazak boljeg radnog mesta. Prezadovljna sam školovanjem na Biznis Akademiji, Online učenjem. Sve može da se postigne jer postoji dobar raspored za sve obaveze i ukoliko se prati raspored, sve obaveze se ispunjavaju. Profesori su stvarno stručni i izlaze nam u susret u svakom trenutku, odgovaraju na sva pitanja. Saslušaju, odgovore, sasvim prirodni, a profesionalni, izvrsni u svom poslu.

Svi predmeti su odlično obrađeni. Prednosti Online učenja su velike, prvenstveno prostor. Ne moram da dolazim iz Niša u Beograd da bih naučila sve što je dostupno polaznicima koji su tamo. Da nije tako, morala bih neko vreme da provedem u Bogradu što ne bi bilo tako lako izvodljivo zbog moje porodice, ostalih obaveza koje imam ovde. Drugo - vreme.

Fenomenalno osmišljeno da se sami polaznici mogu organizovati kako im odgovara. Pri polaganju ispita nema treme, ne polažete direktno ispred profesora, čini mi se da su na taj način i rezultati bolji.

Ono što očekujem je da naučim dosta toga što se nudi u lekcijama, a posle i da se zaposlim na boljem radnom mestu i da znam da radim ono što mi bude posao.

BusinessAcademy bih svima preporučila i već jesam."

Marinković Violeta, Niš

Studentski servis omogućava da u svakom trenutku znam koje su moje obaveze, dokle sam stigla, koji zadaci su mi preostali, šta sam odslušala, šta još imam...

"Ranije sam kod Vas pohađala kratke kurseve iz oblasti menadžmenta ljudskih resursa i uopšte menadžmenta. Kada sam saznala da postoji i ovaj, jednogodišnji kurs, upisala sam odmah jer sadrži stvarno mnogo stvari koje su mi potrebne na poslu.

Zadovoljna sam znanjem koje dobijam jer je praktično primenljivo u svakom trenutku. Odgovara mi Online učenje jer mogu sebi da organizujem vreme. Na poslu sam veći deo dana i nikakav drugi način školovanja mi ne bi bio dostupan.

Profesori su izvanredna podrška, a postoji i servis za studente koji omogućava da u svakom trenutku imam informaciju koje su moje obaveze, dokle sam stigla, koji zadaci su mi preostali, šta sam odslušala, šta još imam...

Znanjem koje nudite stvarno sam zadovoljna jer bi mi bez ovog kursa bilo potrebno mnogo vremena da nađem sve što mi je potrebno i što me interesuje. Ovako je sve na jednom mestu, odlično osmišljeno, Nadam se da ću moći još više naučenog gradiva da primenim u poslu, kao što već primenjujem dobar deo, da ću moći da unesem još korisnih novina u rad svoje firme.

Svima, ko želi ozbiljno da se bavi poslom danas, svima bih preporučila da upišu Biznis Akademiju jer postoje stvarno korisne stvari koje sam ja tu naučila, potrebne za savremeno poslovanje.“

Milena Grozdanović, Niš

BusinessAcademy od svojih polaznika stvara cijenjene profesionalce

"Rad s ljudima i za ljude je ono što me ispunjava i čini sretnom. Sa BusinessAcademy napokon imam šansu da budem izvrstan HR menadžer, s mogućnošću rada i u inostranstvu. Za našu stručnost zaslužni su visoko kvalitetan kadar profesora i instruktora, uvijek dostupnih za pomoć i savjet, kao i izuzetno korisno gradivo. Nismo opterećeni nepotrebnim teorijskim opisima, već nam je predočena srž materije i načini kako možemo primjeniti stečena znanja u praksi. 


BusinessAcademy od svojih polaznika stvara cijenjene profesionalce, za kojima tragaju svi poslodavci koji žele stvoriti renomiranu firmu i reputaciju izvrsnog i profitabilnog poslovanja."

Maja Petrović, Sarajevo

Kao direktor kvaliteta i održivog razvoja u Delhaize Serbia, svakodnevno koristim i sa kolegama delim stečena znanja

Katarina Bošković, Beograd

Najkompletnija ponuda na našem tržištu

"Na Biznis Akademiji je trenutno najkompletnija ponuda kod nas na tržištu. Ja sam na mestu menadžera u firmi i Online način učenja mi sasvim odgovara jer je inače i predviđen za zaposlene ljude koji bi svoje slobodno vreme mogli da posvete edukaciji i da sami izaberu vreme za učenje.

Poslodavci dosta verifikuju i vrednuju veštine koje se mogu steći kod Vas na Akademiji i ovim načinom učenja. Dosta ste poradili na interfejsu i na tehnićkoj podršci. Najbitnije mi je da dobijem znanje, a svojim mestom u firmi sam zadovoljan jer ne bih mogao dalje da napredujem. Nadam se da ću svoje znanje osavremeniti i upotpuniti. Svojim prijateljima iz Beograda i Novog Sada sam već preporučio Biznis Akademiju.“

Milivoje Melentijević, Beograd

Znanje koje sam stekao na Business akademiji uspješno sam iskoristio za upravljanje projektima u oblastima IT-ja 

Oduvijek sam posmatrao menadžment kao avanturu. Potrebno znanje koje se stječe uz čitanje, slušanje i praktični rad. Tražio sam način da ubrzam svoje učenje i dođem do potrebnih informacija za oblast koju proučavam. BusinessAcademy mi je omogućila sve to.

Učenje na daljinu putem Distance Learning platforme omogućava svima da organiziraju svoje vrijeme za učenje, a pri tome su im profesori najveća podrška svojom stručnošću i spremnošću za pomoć.

Unaprijedio sam svoje znanje u oblastima ekonomije, psihologije i komunikacije. Znanje koje sam stekao na Business akademiji uspješno sam iskoristio za upravljanje projektima u oblastima IT-ja.

Kristian Marić

Svaki kurs predstavlja srž onoga što treba da se zna

"Biznis Akademiju sam izabrao po preporuci svojih prijatelja koji već pohađaju neki od kurseva. Kada sam pogledao i na sajtu ceo program, takav projekat mi se još više svideo.

Želim da usavršim svoje znanje i kvalitete pošto već radim na poziciji Operations menadžera i da proverim ono znanje koje sam stekao kroz praksu. Jako sam zadovoljan kursevima koji su predviđeni i mislim da predstavljaju srž svakog predmeta.

Na Online varijanti stvarno sve funkcioniše besprekorno. Prednosti Online učenja u odnosu na tradicionalan način su ustvari odlike koje zahteva savremeni način života: ušteda vremena, samostalna organizacija vremena za učenje i to što nema potrebe da se bilo gde odlazi.

Potvrdio sam i usavršio svoje prethodno iskustvo i znanje i to potvrđivanje mi mnogo znači. Bitno mi je da još više unapredim svoje znanje i napredujem u poslu, a u skladu sa zahtevima tržišta možda jednog dana i da promenim posao. Svi kursevi su jako zanimljivi i parktični. Iako već imam prijatelje koji su na Biznis Akademiji, naravno da bih i ostalima preporučio ovu školu i ovakav način školovanja.“

Nenad Tašić, Beograd

Prošireno i osavremenjeno gradivo, tražene i cenjene diplome

"Biznis Akademiju sam upisala po preporuci jer sam čula da je veoma cenjena od strane poslodavaca zbog znanja koje se dobija i diploma koje su proverene i sa tradicijom, veoma tražena od strane polaznika i da veoma znači pri traženju posla ili napredovanju.

I sama sam vrlo zadovoljna pravcem u kome se odvija moje napredovanje znanja, naročito u oblasti menadžmenta jer je moja struka oblast menadžmenta i finansija.

Korisno je i u svakodnevnom životu, u određenim oblastima. Ja sam inače završila fakultet iz oblasti biznisa, tako da sada nadograđujem svoje znanje, a mislim da je ovo i prošireno i osavremenjeno gradivo u odnosu na ono koje sam ja već savladala tako da mi stvarno puno znači.

Samo Online učenje mi omogućava da i pored posla, zbog koga ne bih mogla da pohađam predavanja, dodatno se usavršavam i edukujem.

Bitna mi je Kembridž diploma koja je cenjena, a koja bi perfektno mogla da verifikuje i oceni moje znanje. Svima bih preporučila Biznis Akademiju, a već tri moje koleginice su upisale po mojoj preporuci. I dalje ću Vas preporučivati jer sam izuzetno zadovoljna.“

Sanja Ćurić, Sombor

Iz svakog predavanja se nauči dosta korisnog

Akademija je nešto što sam već i ranije želio upisati i završiti, jer nudi idealan program za sve koji se žele usavršavati za oblasti biznisa ili IT-a. Konkurs i stipendiranje Zavoda za zapošljavanje Kantona Sarajevo bio je izvanredna prilika da pokušam to i ostvariti. Zahvalan sam na prilici koja mi se ukazala i svakako sam nastojao to opravdati angažmanom, učenjem i uspjehom.

Kompletan sistem edukacije i polaganja na Akademiji je dobar, nije klasični „sjedi i nauči napamet, položi i onda zaboravi” sistem. Program BusinessAcademy ima jako puno vježbi i praktičnih primjera što jednostavno ostane zapamćeno i korisno za rad. Krenuo sam s privatnim radom i radio za lokalne firme. Imajući u vidu situaciju u državi potrebno je dobro razmisliti kome svoje znanje ponuditi i u kojem smjeru krenuti.

Plan za ubuduće je iskoristiti stečeno znanje i vještine za unaprijeđenje onoga čime se već bavim, a planiram i rad u inostranstvu.

Alen Đuderija, Sarajevo

Prezadovoljna sam kvalitetom nastave i svojim napretkom

"Završila sam Cambridge poslovni program i stekla Cambridge sertifikat, a malo je reći da sam prezadovoljna načinom školovanja i kursevima na BusinessAcademy. Zbog toga sam odlučila da upišem još jedan program, kako bih dodatno proširirila svoje znanje i napredovala u karijeri. Najverovatnije će to biti smer Menadžment projekata, zato što smatram da mi može pružiti najviše praktičnih znanja iz oblasti koja me interesuje. 


Uopšte, jako sam zadovoljna kvalitetom nastave na BusinessAcademy, a naročitio napretkom svoje karijere nakon što sam završila ovu školu."

Dejana Deljanin, Beograd

Znanje iz ljudskih resursa mi značajno unapređuje karijeru

"Na Biznis Akademiju sam došla da bih stekla dodatna znanja iz oblasti ljudskih resursa jer se u firmi u kojoj radim, pored finasija, bavim i tom oblašću. Zvršila sam Ekonomski fakultet tako da nisam posedovala neko posebno znanje o ljudskim resursima. Ovde sam došla to da naučim. Umesto postdiplomskih studija na Ekonomskom, izabrala sam Biznis Akademiju.

Radim u stranoj kompaniji na poziciji finansijskog direktora, ali uz pomoć znanja koje sam stekla ovde, baviću se i ljudskim resursima, dakle, radiću na dve pozicije.

Što se tiče programa Biznis Akademije i ostalih škola, definitivno mogu da kažem da je jako drugačiji. Ali drugačija je bila i moja lična motivacija, ne samo da prođem kroz celu obuku i da završim kurs, već da što više naučim, da steknem što više praktičnog znanja koje će mi koristiti u poslu kojim ću se baviti.

S te strane sam zadovoljna jer sam upravo iz predmeta koji su bili u mom fokusu dobila najviše konkretnih podataka, korisnih informacija, objašnjeni su mi načini na koje nešto mogu da uradim, kako da dođem do cilja.

Diploma mi nije bila osnovni motivator za upis, već znanje koje mi je potrebno da posao koji budem preuzela radim ispravno i da znam šta radim. Primenjivaću stečena znanja u praksi, recimo analiza posla ili, konkretno, analiza radnih mesta koja će meni puno značiti jer ću se njome i baviti.

Biznis Akademiju bih preporučila svima koji znaju šta hoće od sebe i svog znanja. Ko smatra da to može ovde da dostigne, u svakom slučaju ima moju preporuku.“

Snežana Filipović, Beograd

BusinessAcademy bih preporučila svakome ko želi da pokrene svoju karijeru

"BusinessAcademy bih preporučila svakome ko želi da unapredi svoja znanja i pokrene svoju karijeru. Osim što sam stekla praktična i odmah primenjiva znanja iz oblasti menadžmenta, upravljanja ljudskim resursima, marketinga, prodaje, upravljanja projektima, stekla sam i brojne lične veštine neophodne za uspeh u današnjem biznisu. 


Na programu Preduzetništvo usvojila sam kako praktična znanja za započinjanje sopstvenog biznisa, tako i za uspešan rad i unapređenje poslovanja u svim tipovima organizacija, od malih firmi do najvećih svetskih kompanija.

Upisala sam BusinessAcademy zato što smatram da je znanje najvažniji kapital koji je potreban kompaniji. Takođe sam izuzetno zahvalna LINK groupu što su uvideli moj potencijal i primili me kao praktikanta u ljudskim resursima, poslu u kojem uživam sve više svakog dana."

Tatjana Orlov, Beograd

Upisao sam Akademiju po preporuci prijatelja iz Londona

"Biznis Akademiju sam upisao prošle godine, smer Marketing i prodaja. Osnovni motiv upisivanja Biznis Akademije je napredovanje u firmi. Već sam to postigao: sa mesta komercijaliste napredovao sam na mesto šefa prodaje, a iskreno se nadam da ću uskoro, po završteku Akademije i dobijanju Cambridge diplome, dobiti i mesto direktora prodaje.

Za Biznis Akademiju sam saznao preko prijatelja iz Londona koji su mi toplo preporučili da se upšem ovde. Dosta sam doprineo firmi, koja se inače bavi uvozom i prodajom cveća iz Holandije, tako što sam insistirao na promeni našeg sajta. Bio je neozbiljan. Sada ćemo, po uzoru na sajtove iz Amerike, Francuske, Engleske, napraviti svoj sajt jer mislim da je to veoma bitno za prodaju cveća, bar kod nas, u Srbiji.

Znanje koje sam sticao ranije, od starijih klolega, bilo je površno. Ovde sam mogao i sam da se edukujem zahvaljujući biblioteci i ostalim izvorima koje sam bio u prilici da koristim van predavanja.

Inače, profesori Biznis Akademije su izvrsni, dolaze sa Beogradskog univerziteta: sa FON-a, Pravnog fakulteta, Menadžmenta. Mogu samo još jednom da im se zahvalim i da poželim da ova škola još dugo traje i da se otvori još mnogo drugih smerova.

Svi koji me poznaju, znaju da sam u ovoj školi. Prvo su bili skeptični, ali sada su se, posebno kolege sa posla, kada sam im pričao o kursu organizacija vremena i „kradljivcima vremena“, zamislili i počeli da razmišljaju o upisu.“

Pero Mihaljica, Beograd 

Praktično znanje i primeri iz realnog poslovnog života

„Za BusinessAcademy sam saznala preko interneta, tražeći neku instituciju koja mi može pružiti stručno usavršavanje u oblasti Odnosa s javnošću ili novinarstva. Nakon konsultovanja sa vama i upoznavanja sa utiscima prethodnih polaznika, nije mi mnogo vremena trebalo da odlučim da se upišem.

Sistem predavanja je veoma moderan i praktičan, što mi se najviše svidelo. Praktično znaje i primeri iz poslovnog života je ono što čoveka zaista priprema za rad u pravoj firmi, a ne mehaničko učenje definicija i teorija. Predavači su fantastični i dobri sagovornici. Objašnjavaju na realnim primerima koji se lako pamte.

BusinessAcademy sam već preporučila nekim prijateljicama i nadam se da će postati polaznice ove godine”.

Aleksandra Vidić

Stečena znanja na BusinessAcademy prenosim radnim kolegama

„Menadžment ljudskih resursa je moj posao nešto više od 7 godina, i prošao sam mnogo obuka i drugih seminara vezanih za unapređenje vještina. Međutim, ukazana prilika da pohađam BusinessAcademy i da unaprijedim svoje znanje u ovoj oblasti, a posebno prilika da istu pohođam kroz platformu za učenje na daljinu, tako da mogu planirati svoje vrijeme, mi se zaista učinila odlična.

I naravno, bilo je sve odlično tokom trajanja nastave, ali i polaganja ispita. Veoma dobro pripremljen materijal od strane predavača je za svaku pohvalu, a posebno mi se svidjela činjenica da smo imali umrežavanje studenata sa ovog smjera iz Srbije i BiH, te smo razmjenivali ideje i prakse.

Posebno bih istakao da mi je pohađanje pomoglo da unaprijedim vještine iz upravljanja kvalitetom i upravljanja projektima, ali i to da menadžment ljudskih resursa, generalno, posmatram iz jednog do sada zaista drugačijeg ugla.

Kako imam priliku da kolegama često držim predavanja na temu upravljanja kvalitetom u javnoj upravi, potrudit ću se da neka stečena znanja probam prenijeti i njima. Moja poruka budućim kolegama je veoma jednostovna, konstantno učenje i unapređenje je samo vaš plus, nikako minus.

Kenan Avdagić, Živinice

Dobila sam novu poslovnu priliku

„Završila sam studij Žurnalistike u Tuzli, i imam radno iskustvo u elektronskim medijima kao voditeljica i urednica.

Izrazito zanimanje za oblast komunikacija a posebno PR-a, odnosa s javnošću, te pozitivne preporuke prijatelja motivisali su me da upišem BusinessAcademy. S obzirom da sam u tom periodu zbog nepovoljne situacije na tržištu ostala bez posla, nisam padala u depresiju već sam tražila način kako da iskoristim svoje slobodno vrijeme.

Akademija mi je pomogla da unaprijedim svoje znanje i da prebrodim taj period, jer sam sve vrijeme bila fokusirana na stvari koje su me zanimale, a o kojima nisam mnogo znala.

Na akademiji nećete naučiti samo stvari iz poslovnog svijeta već ćete naučiti i svakodnevne životne stvari npr. da organizujete sebe tj. svoje vrijeme, kako da budete efikasni i efektivni, kako da spoznate sebe, a tek onda druge što se sve u konačnici odražava na Vaš posao.

DL platforma je odlično rješenje za one koji nisu u mogućnosti fizički prisustvovati nastavi, jer pomoću DL pratite uživo sva predavanja gdje god da se nalazite a ako nemate vremena ista predavanja imate u arhivi; komunicirate sa predavačima i studentima; imate dostupnu svu literaturu; polažete ispite i još mnogo toga. Predavači su prije svega profesionalne osobe koje imaju direktno iskustvo u oblasti koje predaju i koji na najbolji mogući način, a to je primjerima iz prakse, na nas prenose svoje znanje.

Budućim kolegama i kolegicama bih poručila da se uopšte ne dvoume oko upisa na BusinessAcademy. Bitno je da izaberu smjer koji ih najviše zanima, da budu uporni, aktivni i da iskoriste velike mogućnosti u sticanju znanja koje im ovaj program pruža. Ja sam dobila novu poslovnu šansu i vjerujem da ću svoje stečeno znanje prenijeti sadašnjem poslodavcu na obostrano zadovoljstvo.

Elvisa Suljkanović, Lukavac

Preporučila bih ovaj program svakome ko želi napredovati u poslovnom svijetu

„Profesorica sam engleskog jezika i književnosti i bosnist, kroatist, serbist te magistrica lingvističkih nauka.

BusinessAcademy upisala sam stoga što sam željela proširiti svoja znanja iz oblasti biznisa. DL platforma koju BusinessAcademy nudi je jednostavna i pristupačna. Cambridge poslovni program, koji sam ja pohađala, vrlo je obiman i podrazumijeva usavršavanje iz različitih oblasti (ekonomije, finansija, upravljanja projektima, upravljanja ljudskim resursima, odnosa s javnošću itd). Predavanja i nastavni materijal vrlo su sistematično uređeni i osim teorije, nude praktične primjere. Zadaci i testovi omogućuju polaznicima da provjere svoja znanja i vrlo su važni savjeti koje sam dobila od predavača u komentarima na urađene zadatke.

Platforma nudi različite opcije komunikacije kako s kolegama tako i s predavačima iz pojedinih oblasti. Zahvaljujući ovom smjeru unaprijedila sam svoja znanja iz oblasti koje su mi neophodne za moje buduće poslovne poduhvate.

Preporučila bih ovaj program svakome ko želi napredovati u poslovnom svijetu.

Senka Ahmetović-Palić, Sarajevo

Odlična prilika za sve one koji žele raditi na stručnom usavršavanju

BusinessAcademy preporučujem svima koji žele usavršiti svoja znanja, te razmijeniti postojeća iskustva sa kolegama iz regiona.

Zahvaljujući mojoj odluci za pohađanje akademije usavršila sam postojeća znanja iz oblasti Odnosa s javnošću, ali i stekla neka nova iz različitih oblasti djelovanja.

Ovo je odlična prilika za sve one koji žele raditi na stručnom usavršavanju, te olakšati sebi pri zaposlenju ili promjeni posla.

Sve pohvale za predavače i tehničku ekipu, koji su u svakom momentu dostupni za podršku i savjete.

Muamera Šehić

Sa sigurnošću mogu reći „Slobodno upišite“

BusinessAcademy upisala sam zahvaljujući dodeljenoj stipendiji za koju sam aplicirala motvacionim pismom nakon Sajma za zapošljavanje 2016. godine.

U toku mog studija na BusinessAcademy, sve što se tiče DL platforme i programa mi se izrazito sviđa, jer s obzirom na to da trenutno stažiram, ne bih imala vremena da idem na klasična predavanja, a platforma mi omogućava da sva predavanja odslušam kada za to imam vremena.

Uspješno završavam program BusinessAcademy, bez da sam osjećala tjeskobu i da sam bila pod stresom. Zahvaljujući iskustvu u pisanju projekata i pisanju biznis plana na BusinessAcademy i u Centru za promociju civilnog društva, dobila sam poticaje od ministarstava za moju inovaciju kako bi mogla da pokrenem svoje buduće preduzeće.

Za buduće kolege koji imaju neku sumnju i nedoumicu da li da upišu BusinessAcademy ili ITAcademy, sa sigurnošću mogu reći „Slobodno upišite“. Zahvaljujući BusinessAcademy već sam dobila priliku da radim na nekoliko projekata koji se tiču preduzetništva, a vjerujem da je ovo tek početak onoga što me čeka u budućnosti.

Zubčević Nađa

Preporuka svim ljudima koji žele da izađu iz mase prosječnosti

Moj put je krenuo slučajnim upoznavanjem sa BusinessAcademy, a zatim i saznanjem kako ista ima plan kojim me je „za ruku“ odvela do mog cilja, a to je bio sticanje certifikata za zvanje Menadžera ljudskih resursa.

Biznis Akademija mi je isplanirala fond predmeta i predložila najbolju terminologiju za polaganje predviđenih ispita. Na svako moje pitanje i zahtjev za pomoć, moji mentori su ekspeditivno i iscrpno odgovarali.

Za siguran uspjeh mi je bilo potrebno ozbiljno, ali ne i pretjerano zalaganje zbog kojeg niti jednog momenta nije trpio moj poslovni, a ni privatni život.

Stoga je preporuka svim ljudima koji žele da izađu iz mase prosječnosti da se obrate ljubaznom osoblju Biznis Akademije koji će, siguran sam, predložiti ono školovanje koje najviše odgovara vašoj osobnosti i sklonosti.

Sedin Zolj

Primeri iz prakse, primenljivost, znanje, to je ono što mi znači za posao

"Biznis Akademiju sam upisao jer sam tražio školu, odnosno neki vid ili formalnog ili neformalnog obrazovanja u trajanju od najduže dve godine. Bilo mi je važno da je znanje koje se stekne realno primenljivo. Bitan kriterijum je bila i cena.

Ono što je jako korisno ovde je živa reč, interakcija između profesora i studenata, načini predavanja, teme predavanja koje su trenutno primenljive, puno primera iz prakse - ono što će meni mnogo značiti za posao.

Jako sam zadovoljan napretkom svog znanja u smislu da sam stekao uvid u nova znanja, stekao sam neke nove veštine i nove metode koje koristim u svom poslu.

Sviđa mi se što je sve jako profesionalno, jako kratko, jako sažeto.

Ono o čemu stalno razmišljam jeste da ću moći bolje da upravljam svojim timom kada budem završio školu. Imaću veštine i metode kojima do sada nisam raspolagao i mislim da ću biti uspešniji u poslovanju, u celokupnom menadžerskom poslu.

Sve ono što sam naučio, već polako implementiram, koristim sa svojim timom, usavršavam i pratim rezultate.

Već sam razgovarao sa svojim prijateljima i svima bih, naravno, preporučio Biznis Akademiiju.“

Vladimir Ljubić, Beograd

Želela sam da napredujem u stranoj kompaniji za koju radim

"Na Biznis Akademiji sam na smeru Marketing i prodaja. Inače sam zaposlena u međunarodnoj kompaniji Dufry na aerodromu u Beogradu.

Htela sam da napredujem na poslu i da steknem znanja iz marketinga jer se moja firma prvenstveno time bavi. Ja sam sada u odseku za finansije, ali u našoj firmi su marketing i finansije usko povezani.

Osnovna prednost Biznis Akademije u odnosu na fakultet na kome sam ja studirala je u tome što su grupe manje. Meni to stvarno znači. Dalje, predavanja su savremenija, a naročito je bitna komunikacija na predavanjima. Znanja, naročito ona koja nisu usko stručna, koja nisu u vezi sa marketingom, već sam uspela da praktično primenim. Recimo iz Human Resource-a ili upravljanja vremenom. U toku rada nastojim da uvidim i ispravim svoje greške i da primenim ono što sam naučila.

Predmeti koji se ovde uče su mi posebno učinili lakšim za razumevanje komunikacije sa pretpostavljenima i ostalim ljudima u kompaniji, organizaciju vremena i funkcionisanje marketinga.

Očekujem da po završetku Biznis Akademije i dobijanju Cambridge diplome prvenstveno primenim stečena znanja, a onda i da napredujem u sferi marketinga i prodaje u svom preduzeću. Prijateljima sam već preporučila Biznis Akademiju i neki od njih su se već uključili u ceo program.“

Tijana Konjević, Beograd

Znanje sa BusinessAcademy pomaže mi svakodnevno

„Bilo mi je veliko zadovoljstvo družiti se i učiti sa Vama u protekloj godini. Meni lično su najbolji deo školovanja bile pripreme za polaganje Cambridge ispita. Trenutno radim u firmi Gabela transport, a znanje koje sam stekla na ITAcademy mi puno pomaže u poslovima koje obavljam u ovoj kompaniji.” 

Mirela Gabela, Blažuj

Bitno mi je da sebe izgradim kao osobu, da naučim nešto. Ovde to mogu

"Za Biznis Akademiju sam saznala preko vašeg sajta i dopalo mi se sve to što sam tamo videla: način na koji ste se predstavili, način na koji ste predstavili odnos sa polaznicima, ono što se radi na kursevima. Sertifikacija nije bila presudna za moju odluku. Diploma je bitna kao potvrda da sam završila taj kurs i dalje, za posao, ali meni je bitno da sebe izgradim kao osobu, da naučim nešto.

Sve na Biznis Akademiji je prilagođeno studentima, opušteno. Najinteresantnji su mi predmeti koji se tiču marketinga i prodaje, ali mislim da je sve što se ovde uči potrebno i poučno.

Posle završene Akademije očekujem da ću naći posao, ali mi je bitnije da naučim nešto što do sada nisam znala.

Preporučila bih svima školovanje ovde, naročito ljudima koji rade.“

Aleksandra Tanić, Beograd

Polaznici su uvek na prvom mestu

"Kvalitet nastave i ozbiljnost jesu nešto što odlikuje akademiju. Posebno bih pohvalila kordinatore nastave koji svojom ljubaznošću motivišu polaznike da u toku svog školovanja ostvare sjajne rezultate. Oni svojim savetima jasno stavljaju do znanja da su polaznici škole na prvom mestu." 


Rada Kostić

Zahvaljujući konkretnim primjerima iz prakse, naučio sam mnogo o prodaji

„„Po završetku Medicinskog fakulteta, smjer Farmacija, zaposlio sam se u farmaceutskoj kompaniji Krka, u januaru 2011, na poziciji stručnog saradnika za teritoriju Republike Srpske. U novembru 2012. godine počinjem sa radom u farmaceutskoj kompaniji Takeda, gdje sam zaposlen i danas, na poziciji stručnog saradnika. Tokom rada na terenu kao stručni saradnik shvatio sam da je potrebno da se usavršavam u svakodnevnom radu i da je potrebno da naučim nešto novo u području prodaje i prodajnih vještina. Odlučio sam se na upis BusinessAcademy, praktične i sadržajne akademije za usvajanje novih znanja i vještina.

Upisao sam smjer Prodaja i menadžment prodaje, jednogodišnji program, koji je intenzivan, dinamičan, sa izvanrednim predavačima koji na predavanju iznose primjere iz prakse, tako da su lakše razumljivi. Predavanja su bila odlična i interesantna, tako da je period trajanja bio u drugom planu, a što se tiče DL platforme sve je bilo jednostavno za primjenu.

Najinteresantniji su bili zadaci neophodni za polaganje svakog predmeta. Mogao sam da naučim o realnim situacijama koje mogu primjeniti u svakodnevnom radu. Dostupnost profesora je uvijek bila izvanredna. Tokom školovanja sam usvojio dosta novih znanja i vještina u oblasti prodaje i svakako da su mi pomogli u svakodnevnom radu. U suštini, svrha školovanja je da usvajamo nova znanja i vještine i da bolje poznajemo oblasti koje radimo, gdje činimo svakodnevni rad produktivnijim, a napredovanje je splet internih i eksternih faktora i tu nam je presudna SWOT analiza.

Svakako da bih Biznis akademiju preporučio svima koji su u svakodnevnoj komunikaciji sa ljudima, jer im ovaj jednogodišnji program može značajno doprinijeti u usvajanju novih znanja i vještina; po meni je dodatna prednost što je na lokalnom jeziku, jer olakšava praćenje i bolje razumijevanje svih predavanja”.

Boris Kasapović, Banja Luka. 

Preporučujem Biznis akademiju svima koji žele savremen pristup učenju i savladavanje znanja kroz konkretne situacije

„„„Diplomirani sam psiholog. Univerzitet u Sarajevu, odjel za psihologiju završila sam 2003. godine. Nažalost, do sada nisam imala priliku raditi kao psiholog, nego sam radno iskustvo stekla u implementaciji raznih projekata, i to u oblasti volonterskog rada, razvoja resursnog centra, zakonodavstva i pravosuđa. Akademiju, Menadžment ljudskih resursa, upisala sam iz želje da se dodatno obrazujem u oblasti koja me interesuje. Naime, zahvaljujući radnom iskustvu, dobila uvid u to čime se želim baviti i u kojoj oblasti lično usavršiti.

Moje iskustvo sa Akademijom je za svaku pohvalu. Platforma je izvrsno prilagođena učenju na daljinu i osobama koje nisu u mogućnosti lično prisustvovati predavanjima. Predavanja i materijali prilagođeni su modernom načinu poslovanja – nakon teoretskog dijela, koji su polaznici dužni položiti, putem eseja i radova koji se baziraju na praktičnom iskustvu polaznici su u mogućnosti ispitati svoje znanje, te isto to znanje kasnije primijeniti u konkretnim svakodnevnim situacijama.

Akademija se prvenstveno orijentiše na praktične primjere i situacije sa kojima se suočavamo na radnom mjestu i na taj način polaznike priprema na radne zadatke. Na isti način olakšava i poslodavcima, koji će uštedjeti puno vremena pripremajući novouposlenog koji je završio ovu Akademiju naspram ostalih novouposlenih. Nažalost, ja nemam mogućnost napredovanja u karijeri na trenutnom radnom mjestu, ali svakako se veselim novim prilikama i situacijama na kojima ću moći pokazati usvojeno znanje.

Preporučujem upis na Akademiju svim osobama koje žele savremen pristup učenju, radu i ličnom usavršavanju. Ujedno, Akademija vam pruža priliku za networking, razmjenu iskustava sa kolegama i nova poznanstva”.

Biljana Miladinović, Sarajevo. 

Prezadovoljna sam DL platformom i ažurnošću predavača

"„Završila sam Ekonomski fakultet Univerziteta u Banja Luci. Imam 15 godina radnog iskustva u domaćim i multinacionalnim kompanijama na različitim pozicijama. Motiv upisa je bio potreba za stalnim usavršavanjem i sticanjem novih znanja i vještina.
U suštini, moje impresije su veoma pozitivne kada je u pitanju DL platforma, jer sam po prvi put koristila ovaj način učenja i svakako ga preporučujem svim budućim polaznicima koji nisu u mogućnosti da prisustvuju predavanjima. Takođe, željela bih pohvaliti pravovremene odgovore predavača, bilo da se radilo o određenim nedoumicama ili odgovorima na urađene zadatke.

Budućim kolegama svakako bih preporučila usavršavanje na BusinessAcademy jer sam sigurna da svaki program omogućava polaznicima da nauče suštinu područja koja ih interesuju bez suvišnih i nepotrebnih informacija”.

Nikolina Vukajlović, Banja Luka.

Koji je najpraktičniji način za Vas da savladate napredne poslovne veštine na BusinessAcademy?

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.