Stekni najcenjeniji poslovni sertifikat!
Najbolji poslovni kursevi i programi

Biznis kursevi u Sarajevu

Želite da unaprijedite svoju karijeru i pronađete dobro plaćeni posao? Napravite najbolju odluku i upišite BusinessAcademy u Sarajevu.

Iskoristite mogućnost da školovanjem steknete međunarodno priznate certifikate koji će vam olakšati put ka poslovima u zemlji i inostranstvu.


Nakon školovanja na BusinessAcademy imate mogućnost da polažete za certifikate koje izdaju Odjeljenje za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu, HR Certification Institute (HRCI), International Qualifications Network (IQN) i International Project Management Association (IPMA).

BusinessAcademy radi po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odjeljenja za međunarodne ispite. Obuka koju prolazite usklađena je sa standardima učenja na daljinu pet vodećih svjetskih univerziteta.

Odaberite svoj put do znanja – učite tradicionalno ili online

Da biste stekli potrebna znanja, nije neophodno da putujete na predavanja. Školovanjem putem e-Learning platforme u mogućnosti ste da dobijete stručna zvanja i prestižne međunarodne certifikate. Vrijeme učenja možete u potpunosti podrediti svojim obavezama, učeći od kuće, u nekom od brojnih kafića u ulici Ferhadija ili uživajući u atmosferi Baščaršije. Sve što vam je potrebno jesu laptop i internet konekcija.

Distance learning platforma ne podrazumijeva samo da predavanja pratite online, već su vam sve vrijeme školovanja na raspolaganju video i audio snimci predavanja, materijali za učenje, razni testovi za provjeru znanja. Profesori su tu da odmah otklone sve vaše nedoumice.

Ako želite da tradicionalno pohađate nastavu jer želite lično da prisustvujete predavanjima, poželjećemo vam dobrodošlicu u naše moderno opremljene prostorije, u kojima imate sve uslove za neometano učenje. Pogledajte na ovoj strani gdje nas možete pronaći.

Biznis kursevi u Sarajevu koji donose najveću zaradu

Ako želite da unaprijedite svoja znanja iz oblasti marketinga i da osavremenite svoje poslovanje, morate biti u toku sa najnovijim trendovima u svijetu modernog biznisa a u tome vam mogu pomoći biznis kursevi u Sarajevu.  Online marketing je u današnje vrijeme postao neophodnost, pa je internet marketing kurs u Sarajevu pravi izbor za one koji žele da se usavrše u oblasti oglašavanja na webu.

Želite svoj posao da proširite na međunarodno tržište ili kompanija za koju radite svoje proizvode plasira u inostranstvo? Kurs međunarodnog marketinga u Sarajevu obučiće vas da postanete stručnjak u ovoj oblasti i, samim tim, povećate svoju zaradu.

Većina današnjeg poslovanja obavlja se u elektronskom obliku. Ako želite da steknete znanja iz oblasti e-trgovine, e-uprave, e-bankarstva, kurs elektronskog poslovanja pomoći će vam na tom putu. Savladaćete sve izazove koji vas čekaju u ovom vidu poslovanja i naučiti kako da iskoristite sve pružene prilike.

Biznis akademija Sarajevo – vaš izbor da unaprijedite svoju karijeru

Za sve one koji žele da napreduju u poslu, da promjene poslovnu sredinu ili da započnu sopstveni posao, pohađanje nekog od biznis kurseva u Sarajevu predstavlja najbolju odluku. Uložite u svoje znanje i spremite se za naredne poslovne izazove.

Projektovanje biznis plana jedan je od najvažnijih zadataka kada se započinje poslovni projekat. SWOT analiza je jedan od najboljih metoda da stručno uradite procjenu svih fakora koji mogu da utiču na vaše poslovanje. Nakon završenih programa na Biznis akademiji biće vam jasno i kako da dobro analizirate situaciju i šta je to preduzetništvo. Najprije treba da odaberete koja oblast poslovanja vas najviše zanima.

Pred vama je 13 odsjeka: Cambridge poslovni program, menadžment ljudskih resursa, marketing, prodaja, međunarodni biznis, finansijski menadžment, menadžment projekata, poslovna administracija, preduzetništvo, odnosi sa javnošćuinvesticioni menadžment i berzansko poslovanje i menadžment prometa nepokretnostistrategijski i operativni menadžment.

Kako upisati biznis kurseve u Sarajevu?

Sve što je potrebno jeste da popunite online prijavu. Sve nejasnoće možete razjasniti pozivom na broj telefona: +387 (0)33 788 526. Poslije prijave, sa vama će kontaktirati naš savjetnik za upis koji će vam pomoći da bez ikakvih poteškoća prođete kroz proceduru upisa, ali i otkloniti sve eventualne dileme i pomoći oko izbora smjera.

Mnogo polaznika iz Sarajeva već je završilo BusinessAcademy putem interneta i može da se pohvali uspješnim poslovnim karijerama. Budite i vi jedan od njih.

Jesenji upisni rok je otvoren, a cijene upisa se uskoro povećavaju!

Upisni rok je u toku, a broj mjesta je ograničen. Upišite se što prije i iskoristite niže cijene školovanja koje Vam nudimo. Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Upišite se već danas!

 BusinessAcademy Cijena za prijave do 30.9.2020.**    
Smjer Cijena* 12
rata
Puna cijena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 1765 155 2500 Popunjeno 85% mjesta!
Strategijski i operativni menadžment 1396 122 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1526 134 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1566 137 2200 Najtraženiji smjer ovog mjeseca.
Marketing i marketing menadžment 1455 128 2000 Do kraja dana:
Popust + BONUS paket***

Prodaja i menadžment prodaje 1396 122 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 1065 93 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1526 134 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1425 125 2000 Popunjeno 80% mjesta!
Odnosi s javnošću 1526 134 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1566 137 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 1695 149 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1396 122 1950 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cijena je dodatno umanjena. Sve cijene su navedene u eurima.
**Promotivne cijene u tabeli važe za online polaznike, dok se navedeni iznosi školarina za tradicionalne polaznike uvećavaju za 50 eura.
***Ako se upišete danas dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vrijedan 475 eura, bez naplate.
**** Specijalni popusti za dvoje ili više zaposlenih iz iste kompanije, kao i za članove njihovih porodica. Za više informacija obratite se na: office@company-academy.rs.

 

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovdje.

 

Prijava za klasu 2020/21. počinje ovdje!

Biznis kursevi u Beogradu  Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»