Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!
Najbolji poslovni kursevi i programi

Biznis kursevi u Sarajevu

Želite da unaprijedite svoju karijeru i pronađete dobro plaćeni posao? Napravite najbolju odluku i upišite BusinessAcademy u Sarajevu.

Iskoristite mogućnost da školovanjem steknete međunarodno priznate certifikate koji će vam olakšati put ka poslovima u zemlji i inostranstvu.


Nakon školovanja na BusinessAcademy imate mogućnost da polažete za certifikate koje izdaju Odjeljenje za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu, HR Certification Institute (HRCI), International Qualifications Network (IQN) i International Project Management Association (IPMA).

BusinessAcademy radi po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odjeljenja za međunarodne ispite. Obuka koju prolazite usklađena je sa standardima učenja na daljinu pet vodećih svjetskih univerziteta.

Odaberite svoj put do znanja – učite tradicionalno ili online

Da biste stekli potrebna znanja, nije neophodno da putujete na predavanja. Školovanjem putem e-Learning platforme u mogućnosti ste da dobijete stručna zvanja i prestižne međunarodne certifikate. Vrijeme učenja možete u potpunosti podrediti svojim obavezama, učeći od kuće, u nekom od brojnih kafića u ulici Ferhadija ili uživajući u atmosferi Baščaršije. Sve što vam je potrebno jesu laptop i internet konekcija.

Distance learning platforma ne podrazumijeva samo da predavanja pratite online, već su vam sve vrijeme školovanja na raspolaganju video i audio snimci predavanja, materijali za učenje, razni testovi za provjeru znanja. Profesori su tu da odmah otklone sve vaše nedoumice.

Ako želite da tradicionalno pohađate nastavu jer želite lično da prisustvujete predavanjima, poželjećemo vam dobrodošlicu u naše moderno opremljene prostorije, u kojima imate sve uslove za neometano učenje. Pogledajte na ovoj strani gdje nas možete pronaći.

Biznis kursevi u Sarajevu koji donose najveću zaradu

Ako želite da unaprijedite svoja znanja iz oblasti marketinga i da osavremenite svoje poslovanje, morate biti u toku sa najnovijim trendovima u svijetu modernog biznisa a u tome vam mogu pomoći biznis kursevi u Sarajevu.  Online marketing je u današnje vrijeme postao neophodnost, pa je internet marketing kurs u Sarajevu pravi izbor za one koji žele da se usavrše u oblasti oglašavanja na webu.

Želite svoj posao da proširite na međunarodno tržište ili kompanija za koju radite svoje proizvode plasira u inostranstvo? Kurs međunarodnog marketinga u Sarajevu obučiće vas da postanete stručnjak u ovoj oblasti i, samim tim, povećate svoju zaradu.

Većina današnjeg poslovanja obavlja se u elektronskom obliku. Ako želite da steknete znanja iz oblasti e-trgovine, e-uprave, e-bankarstva, kurs elektronskog poslovanja pomoći će vam na tom putu. Savladaćete sve izazove koji vas čekaju u ovom vidu poslovanja i naučiti kako da iskoristite sve pružene prilike.

Biznis akademija Sarajevo – vaš izbor da unaprijedite svoju karijeru

Za sve one koji žele da napreduju u poslu, da promjene poslovnu sredinu ili da započnu sopstveni posao, pohađanje nekog od biznis kurseva u Sarajevu predstavlja najbolju odluku. Uložite u svoje znanje i spremite se za naredne poslovne izazove.

Projektovanje biznis plana jedan je od najvažnijih zadataka kada se započinje poslovni projekat. SWOT analiza je jedan od najboljih metoda da stručno uradite procjenu svih fakora koji mogu da utiču na vaše poslovanje. Nakon završenih programa na Biznis akademiji biće vam jasno i kako da dobro analizirate situaciju i šta je to preduzetništvo. Najprije treba da odaberete koja oblast poslovanja vas najviše zanima.

Pred vama je 13 odsjeka: Cambridge poslovni program, menadžment ljudskih resursa, marketing, prodaja, međunarodni biznis, finansijski menadžment, menadžment projekata, poslovna administracija, preduzetništvo, odnosi sa javnošćuinvesticioni menadžment i berzansko poslovanje i menadžment prometa nepokretnostistrategijski i operativni menadžment.

Kako upisati biznis kurseve u Sarajevu?

Sve što je potrebno jeste da popunite online prijavu. Sve nejasnoće možete razjasniti pozivom na broj telefona: +387 (0)33 788 526. Poslije prijave, sa vama će kontaktirati naš savjetnik za upis koji će vam pomoći da bez ikakvih poteškoća prođete kroz proceduru upisa, ali i otkloniti sve eventualne dileme i pomoći oko izbora smjera.

Mnogo polaznika iz Sarajeva već je završilo BusinessAcademy putem interneta i može da se pohvali uspješnim poslovnim karijerama. Budite i vi jedan od njih.

Prolećni upisni rok se zatvara, a cijene upisa se uskoro povećavaju!

Upisni rok je u toku, a broj mjesta je ograničen. Upišite se što prije i iskoristite niže cijene školovanja koje Vam nudimo. Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Upišite se već danas!

 BusinessAcademy Cijena za prijave do 31.5.2024.**    
Smjer Cijena* 12
rata
17
rata
Puna cijena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 1994 175 136 2500 Popunjeno 50% mjesta!
Strategijski i operativni menadžment 1709 150 116 2200 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1709 150 116 2200 Upis u toku
Preduzetništvo 1709 150 116 2200 Upis u toku
Marketing i marketing menadžment 1709 150 116 2200 Najtraženiji smjer ovog mjeseca.
Prodaja i menadžment prodaje 1709 150 116 2200 Upis u toku
Poslovna administracija 1234 108 84 1750 Upis u toku
Finansijski menadžment 1709 150 116 2200 Upis u toku
Menadžment projekata 1709 150 116 2200 Popunjeno 45% mjesta!
Odnosi s javnošću 1709 150 116 2200 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1709 150 116 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 1994 175 136 2500 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1709 150 116 2200 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cijena je dodatno umanjena. Sve cijene navedene su u eurima.
**Obezbjeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije, te za članove njihovih porodica. Ako se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omjesečne obuke za web dizajn vrijedan 475 eura, bez doplate. Za više informacija pozovite 033/788-526.

 

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite!

Ako trenutno niste zaposleni, obezbijedićemo vam finansiranje 20% cijene školovanja. Saznajte uslove ovdje.

Vrijednost Cambridge školovanja i sertifikata koju stičete na kraju godine spremni smo da dokažemo na najsmjeliji način – preuzimanjem plaćanja dijela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Toliko smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći za godinu dana da sa lakoćom možemo ponuditi plaćanje 80% iznosa školarine na veliki broj rata. Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mjesečnim ratama. Na taj način želimo da vas nagradimo za sav trud i vrijeme koje ste posvetili školovanju.

4 uslova koje treba da ispunite da biste obezbijedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem su:

 • da ste nezaposleni,
 • da posjedujete III ili viši stepen stručne spreme,
 • da imate minimum početni nivo znanja rada na računaru,
 • da potpišete Ugovor o plaćanju dijela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas).

 

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cijenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovdje.

U cijenu školovanja BusinessAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama BusinessAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • polaganje ispita po programu međunarodnih kvalifikacija u zavisnosti od upisanog odseka/smjera;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • online servis, dostupan polaznicima 24h/7 dana u nedjelji;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 mjeseci;
 • jedinstven paket profesionalnih vještina u okviru Personal Development Programa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group;
 • sertifikat BusinessAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK certifikata za engleski i njemački jezik po povlaštenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji BusinessAcademy;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podrška LINK Business Incubatora u realizaciji inovatinih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savjetnika za pomoć u učenju tokom školovanja.

 

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovdje

Upis na BusinessAcademy Kliknite ovdje da se prijavite na BusinessAcademy.