Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

VAŠE ZADOVOLJSTVO NAM JE NA PRVOM MESTU

Sigurnost u superiornu uslugu koju pružamo svojim korisnicima nam omogućava da damo maksimalne garancije za Vaš novac.

Zvanična garancija

Ukoliko niste zadovoljni znanjem koje ste usvojili tokom školovanja, a bili ste na nastavi najmanje 75% predviđenog broja časova ili ste završili 75% obaveza predviđenih pravilima školovanja (u slučaju da se školujete u e-learning varijanti) imate pravo da ponovo online pohađate bilo koji od kurseva iz programa školovanja koji ste upisali sa narednom generacijom polaznika.

Cenimo da Vaš novac uložen u profesionalno obrazovanje, poput onog koje mi realizujemo na BusinessAcademy, mora da ima samo jedan rezultat - PROFESIONALNO ZNANJE KOJE VAS VODI U USPEŠNU KARIJERU.

 

Garancija za nezaposlene

12 meseci posle završetka BusinessAcademy ste i dalje nezaposleni? NEMOGUĆE!

Sigurni smo u znanje koje Vam nudimo i mogućnosti koje ono pruža.

Ukoliko 12 meseci po završetku edukacije na BusinessAcademy niste uspeli da pronađete posao, spremni smo da Vam poklonimo bilo koji od preostalih online kurseva. Tako možete nastaviti svoje usavršavanje iz oblasti za koju smatrate da će Vam pomoći prilikom pronalaska radnog angažmana.

Veštine preuzete na BusinessAcademy su hiljadama zadovoljnih polaznika obezbedile uspešnu karijeru ili započinjanje profitabilnog biznisa, sigurni smo da će tako biti i sa Vama.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se