Započnite karijeru HR menadžera od nule

Platite deo školovanja kada se zaposlite

Deo školovanja plaćamo mi, dok se Vi ne zaposlite.

Prethodne generacije polaznika su plaćale punu cenu školarine. Ipak, Vi možete platiti manje, sve dok se ne zaposlite.

Naime, svi prethodni polaznici koji su dobili Cambridge sertifikate pronašli su kvalitetno zaposlenje ili su napredovali u svojim preduzećima i po statusu i po plati. Konkretno - neki su postali uspešni preduzetnici, a neki su preuzeli liderske pozicije u firmama samo 3 meseca posle završetka. Neki su se zaposlili u stranim firmama, po stranim zemljama i danas rade okruženi ljudima sa različitih strana sveta. I uživaju u toj raznolikosti.

Razmišljali smo o tome.

Za mnoge naše polaznike, školovanje po Cambridge programu i sticanje sertifikata Cambridge univerziteta spada u najbolju životnu odluku. Istovremeno, odluku koju je bilo toliko lako doneti.

 

Kako platiti samo deo studija

Zato smo odlučili da Vašoj generaciji polaznika olakšamo još više. Vrednost Cambridge školovanja i sertifikata koji stičete na kraju godine dokazaćemo na najsmeliji način - preuzimanjem plaćanja dela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Sasvim smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći godinu dana od danas, da sa lakoćom možemo ponuditi školovanje koje ćete isplatiti tek kada se zaposlite. Ako se sada registrujete, plaćate samo 80% iznosa školarine. Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mesečnim ratama. Na taj način želimo da Vas nagradimo za sav trud i pažnju koju ste posvetili tokom školovanja.

 

3 uslova koje treba da ispunite da biste obezbedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem

  • da posedujete III ili viši stepen stručne spreme,
  • da ste nezaposleni,
  • da potpišete Ugovor o plaćanju dela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas).

 

12 meseci posle završetka BusinessAcademy ste i dalje nezaposleni? NEMOGUĆE!

Sigurni smo u znanje koje Vam nudimo i mogućnosti koje ono pruža.

Zato smo spremni da Vam poklonimo gratis školovanje ukoliko 12 meseci po završetku edukacije na BusinessAcademy niste uspeli da pronađete posao. Omogućili smo Vam da potpuno besplatno možete upisati bilo koji od preostalih kurseva i nastaviti svoje usavršavanje iz oblasti za koju smatrate da će Vam pomoći prilikom pronalaska radnog angažmana.

Veštine preuzete na BusinessAcademy su hiljadama zadovoljnih polaznika obezbedile uspešnu karijeru ili započinjanje profitabilnog biznisa, sigurni smo da će tako biti i sa Vama.

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se