Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Šta je dobro da znate o BusinessAcademy ako želite visoku poslovnu stručnost i zaradu

BusinessAcademy je međunarodna škola za poslovnu edukaciju, sa sedištem u mirnom delu Beograda.

Organizacioni je deo kompanije LINK group Professional Education, osnovane 1998. godine. Radi po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite. Osnovana je pod šifrom delatnosti: 8559 (stara šifra delatnosti: 120190.02, 80420.01), naziv delatnosti: Ostalo obrazovanje.

Naša želja za Vas je prilično jednostavna: da Vam pomognemo da savladate poslovne veštine kojima ćete lakše ispuniti lične ambicije. Odlično zarađivati, takođe.

Centralni prostor BusinessAcademy se prostire na 1200 kvadratnih metara u Zemunu, a u Kaliforniji održavamo konstantno uključene servere za 24-satnu podršku polaznicima i profesorima.

Okruženje BusinessAcademy se sastoji od sala i učionica, opremljenih poslovnih laboratorija sa računarima, digitalnih servisa, stalno aktivne Distance Learning platforme za polaznike koji uče na daljinu, administrativnih kancelarija, biblioteke i spoljašnjih prostora sa bazenom, za odmor i druženje.

Pošto školovanje na BusinessAcademy ima naglasak na savlađivanju praktičnih poslovnih veština, redovno investiramo u resurse i znanja koja našim polaznicima omogućavaju da postanu visoko plaćeni poslovni stručnjaci. Bez obzira da li se školuju tradicionalno, u učionici, ili učenjem na daljinu.

Kakvo je iskustvo profesora

Školovanje na BusinessAcademy je visoko stručno: tim profesora na BusinessAcademy se sastoji od direktora preduzeća, eksperata u svojim oblastima, specijalista koji iza sebe imaju postignute poslovne uspehe, zarađene profite. Jedna grupa stručnjaka iz BusinessAcademy ima desetine hiljada konsultantskih sati rada na povećanju profitabilnosti poznatih kompanija.

Među profesorima se nalaze doktori nauka i magistri. 

Veliki broj preduzeća i institucija, uključujući fakultete, ministarstva i institute su iskoristila usluge naših ljudi. Od Siemensa, Pepsija, L’Oreala, Porsche-a, Telenora, preko Ekonomskog, Arhitektonskog, Medicinskog, Pravnog, Poljoprivrednog fakulteta, pa sve do mnogih poznatih regionalnih preduzeća kao što su Komercijalna banka, Volksbanka, Beocity, DDOR Novi Sad, Dunav osiguranje, Europrojekt, Fidelinka, Knjaz Miloš, Futuraplus i mnogih drugih. Saznajte više o profesorima na BusinessAcademy.

Kakva je metodologija predavanja

Za savlađivanje poslovnih veština koristimo proces „Arhitekturu saznanja“, koji na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja. Rezultat je brže preuzimanje informacija.

Ova nova metodologija omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja, tako da je moguće da u roku od 12 meseci preuzmete poslovne veštine za koje je ranije bilo potrebno dve do četiri godine. Bez obzira da li se školujete tradicionalno ili učenjem na daljinu.

Predavanja su bogata sadržajem, primerima, informacijama. Školovanje traje godinu dana, u učionicama i salama BusinessAcademy za tradicionalno pohađanje nastave, ili korišćenjem Distance Learning platforme za učenje na daljinu.

Kako garantujemo kvalitet nastave i školovanja

Cambridge partneri

Visok kvalitet školovanja je garantovan članstvima i partnerstvima sa međunarodnim organizacijama i institucijama, uključujući Cambridge Univerzitet.

U avgustu 2005. godine postali smo Cambridge International School što polaznicima BusinessAcademy omogućava sticanje jednog od najcenjenijih međunarodnih poslovnih sertifikata.

Cambridge International A&AS level sertifikacija Vam otvara vrata za uspešnu karijeru, omogućava lični i profesionalni razvoj. Istovremeno, pruža zvanično priznanje i sertifikaciju stečenih znanja i veština.

Kompanija LINK group Professional Education je članica European Council for Business Education (ECBE), međunarodne organizacije za akreditaciju i vrednovanje kvaliteta programa poslovnih studija širom Evrope.

Misija organizacije ECBE je da prepozna, podstakne i akredituje one obrazovne institucije koje kontinuirano uvode inovacije u nastavni proces i koje su postigle izvrsnost u svome radu.

Kao član ovog uglednog saveta sa sedištem u Belgiji, našim studentima i polaznicima obezbeđujemo najviši nivo kvaliteta nastave, uz dužnost i odgovornost da konstantno usavršavamo program i usaglašavamo ga sa realnim potrebama na globalnom tržištu rada.

Pored toga, 2003. godine postali smo akreditovani međunarodni centar za obuku i testiranje, ovlašćen od strane ECDL fondacije (European Computer Driving Licence). To garantuje da smo u organizacionom, tehničkom, kadrovskom i svakom drugom smislu ispunili standarde koji važe u Evropskoj uniji.

ECDL predstavlja sistem sertifikacije znanja iz oblasti poslovne upotrebe računara, priznat u više od 160 zemalja sveta.

BusinessAcademy LINK group Professional Education je početkom 2013. godine postala prvi i jedini Exam Preparation Partner za International Qualifications Network (IQN) u Srbiji.

Osnivač BusinessAcademy, kompanija LINK group Professional Education, jedan je od 200 akreditovanih centara čuvenog Chartered Institute of Marketing (CIM) iz Velike Britanije, prestižnog međunarodnog instituta za profesionalnu sertifikaciju i edukaciju stručnjaka iz oblasti marketinga i biznisa.

CIM je ugledna institucija koja više od 100 godina okuplja profesionalce iz oblasti marketinga i danas ima vodeću ulogu u sertifikaciji marketinških stručnjaka.

Polaznici BusinessAcademy imaju prilike da znanje stečeno tokom školovanja sertifikuju po CIM programu i steknu jedan od najcenjenijih profesionalnih sertifikata iz marketinga, Foundation Certificate in Marketing. CIM sertifikati su priznati u celom svetu, najbolja su potvrda znanja i stručnosti iz oblasti marketinga i onome ko ih poseduje donose značajnu konkurentsku prednost. 

LINK group Professional Education BusinessAcademy

 je Chartered Management Institute Approved Provider.

Chartered Management Institute je prestižna međunarodna institucija za profesionalnu edukaciju i sertifikaciju menadžera, koja je, tokom svog dugogodišnjeg rada, aktivno učestvovala u promociji i razvoju teorije i prakse menadžmenta i liderstva, i uspostavila visoke standarde u edukaciji u ovim naučnim oblastima.

Zahvaljujući partnerstvu sa ovom prestižnom edukativnom ustanovom, polaznici BusinessAcademy mogu steći više različitih CMI sertifikata tokom školovanja.

U 2009. godini, od strane Human Resource Certification Institute, Instituta za sertifikaciju menadžera ljudskih resursa iz Sjedinjenih Američkih Država dobili smo status HRCI Approved Provider, čime smo ovlašćeni za obuku, testiranje i izdavanje Proffesional in Human Resources i Senior Proffesional in Human Resources sertifikata.

HRCI sertifikacija je cenjena u krugu direktora i profesionalaca u sektorima za ljudske resurse širom sveta.

Više od 250.000 HR profesionalaca ima ova zvanja. Preuzimanjem ovih zvanja dobijate dokaz o realnoj stručnosti u oblasti rukovođenja ljudskim resursima u preduzećima i ispunjene uslove za bolju naplatu Vašeg profesionalnog znanja.

BusinessAcademy – Program jednogodišnjeg usavršavanja iz oblasti projektnog menadžmenta koji se izvodi na odseku Menadžment projekata poseduje status IPMA Registered Training Program.

IPMA REG status potvrđuje da su proces nastave i nastavni plan i program koji se realizuje na ovom odseku usklađeni sa zahtevima, kriterijumima i standardima International Project Management Association – IPMA, prve i jedne od vodećih asocijacija iz projektnog menadžmenta na globalnom nivou.

The Institute of Commercial Management (ICM) vodeća je obrazovna organizacija iz Velike Britanije za stručnu i profesionalnu sertifikaciju iz oblasti biznisa, administracije, finansija, prava i informaciono-komunikacionih tehnologija. ICM programi kvalifikacija su međunarodno priznati, a regulisani su po principima i standardima Kancelarije za regulaciju kvalifikacija i ispita Velike Britanije (Ofqual).

Pearson Education Ltd, najveća je organizacija u Ujedinjenom Kraljevstvu za verifikaciju kvalifikacija (UK awarding organization), sa tradicijom dugom gotovo dva veka, koja u okviru svog portfolija ima globalno priznate akademske i stručne kvalifikacije, kao što su Edexcel, BTEC, EDI i druge.

Sertifikati za visoko plaćene poslove - Pearson VUE

Pearson VUE jedan je od najvećih svetskih test-centara i ekskluzivni provajder zvaničnih ispita mnogih kompanija i organizacija, čije su diplome, sertifikati i licence, kao dokaz kompetencije najvišeg nivoa, postali standard i uslov za zaposlenje širom sveta. Mogućnost polaganja ispita u Pearson VUE test-centru na BusinessAcademy je ekskluzivno pravo samo polaznika BusinessAcademy programa.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se