Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Poslovne simulacije - Uz zabavne igre bez rizika do profitabilnijeg i uspešnijeg poslovanja

BusinessAcademy je za vas pripremila nešto sasvim novo. Bićete u mogućnosti da prisustvujete poslovnim simulacijama koje će vam pomoći da bolje razumete i lakše se snalazite u savremenom poslovnom okruženju. Kroz igru, preuzećete znanja i postati vrhunski u svom poslu.

Poslovne simulacije predstavljaju zanimljive i poučne igre koje vas uče kako da se uspešno snalazite u svetu biznisa, na zabavan i inovativan način. One obuhvataju mnoštvo svakodnevnih aktivnosti koje je potrebno da uradite kako biste uspešno vodili ili završili posao.

Učite kroz iskustvo. Eksperimentišite sa novim strategijama bez rizika po vaš biznis. Učite iz svojih, ali i tuđih grešaka. Naučite da radite u timu. Razvijajte veštine rešavanja problema. Naučite kritički da mislite. Budite kreativni. Igrajte se.

Omogućite sebi bolje, lepše i lakše učenje i usvajanje novih veština i alata potrebnih za uspešno poslovanje.

Pogledajte koje poslovne simulacije smo za vas pripremili i izaberite jednu ili više, u zavisnosti od sopstvenih potreba ili potreba vašeg tima.


Izaberite simulaciju koja otvara vrata karijeri o kakvoj sanjate

✓ Postanite vrhunski menadžer i povedite kompaniju putem uspeha

Capstone je kompjuterska simulacija upravljanja kompanijom koja je dizajnirana tako da, kroz igru, učesnik nauči veštine top menadžmenta, koje se ogledaju u analizi konkurencije, formiranju strategije, usaglašavanju delovanja između različitih funkcionalnih celina, kao i izboru odgovarajućih taktičkih rešenja sa ciljem unapređenja poslovanja. Učesnici simulacije će biti u situaciji da se snalaze u veoma kompleksnom i promenljivom okruženju, sa ciljem uspešnijeg poslovanja u odnosu na konkurenciju tokom osam ciklusa, pri čemu svaki ciklus simulira jednu godinu u poslovanju kompanije.

Capstone učesnicima omogućava retku priliku da se stave u poziciju generalnog direktora i iskuse upravljanje kompletnom kompanijom uz pristup brojnim izveštajima, koji pokazuju jasnu korelaciju između poslovnih odluka koje su učesnici doneli i rezultata poslovanja. Na ovaj način, pored usvajanja brojnih znanja iz oblasti menadžmenta, učesnici simulacije će graditi timski duh sa svojim saradnicima u timu, kao i duh konkurencije sa učesnicima u ostalim timovima.

Saznajte više o "Capstone" simulaciji »»»


✓ Kroz pustinju do zlata - sa manje resursa do boljih rezultata

Za samo četiri sata do znanja koja će vam pomoći da povećate produktivnost svoje kompanije, razumete i bolje raspodelite uloge u timovima, planirate svoje aktivnosti na dnevnom, ali i na mesečnom i godišnjem nivou... I još mnogo toga. Podeljeni u timove, sa ograničenim resursima, prelazićete pustinju sa ciljem da iskopate što više zlata i pritom se živi vratite kući.

Koliki je značaj pravilno raspoređenih uloga u timu, u kojoj meri dobra komunikacija utiče na ishod isplaniranih akcija, kako najproduktivnije raspolagati vremenom i postojećim resursima, koje su osnove uspešnog planiranja....

Nezaboravna avantura omogućiće vam da naučite kako da prepoznate prave informacije, koliko vas može koštati određeni rizik i kako da odredite prioritete. Simulacija na kojoj ćete, uz igru, naučiti da sa istim sredstvima sa kojima ste do sada raspolagali postignete više.

Saznajte više o "Zlato pustinjskih kraljeva" simulaciji »»»


✓ Kako da sa manje truda uz pravu komunikaciju ostvarite veće ciljeve

Šta je sve potrebno kako biste održali predizborna obećanja, ma kako ona delovala nemoguća, preambiciozna ili iracionalna? Budite u ulozi novoizabranog političara i radite u okruženju punom skandala, intriga, zabave i politike.

Na simulaciji "Obećanja, obećanja" igraćete između dve vatre; sa jedne strane su potrebe vaših birača, a sa druge potrebe susednih država. Dok budete usaglašavali ciljeve i rešavali probleme svoje države, učićete kako Vaša uloga utiče na rezultate rada kompanije u realnom okruženju.

Učite o poverenju među timovima, efektivnoj komunikaciji, timskom radu, maksimiziranju resursa i razvijanju zajedničke vizije. Fokusiranjem na korporativne ciljeve, tim može efektivnije zadovoljiti sopstvene potrebe i potrebe svojih klijenata. Zajednička vizija pomaže timu da razvije osećaj pripadnosti ("u ovome smo svi zajedno") i da podigne moral. Simulacija "Obećanja, obećanja" demonstrira postojanje snažne veze između kvalitetne komunikacije i kvalitetnih rezultata.

Saznajte više o "Obećanja, obećanja" simulaciji »»»

Bez rizika, uz igru, zabavite se i naučite. Iskustvo koje steknete proširiće vam poglede na dosadašnje poslovanje, ukazaće vam na greške koje ste činili ili se spremali da načinite i, što je najvažnije, opremiti vas znanjem koje će poboljšati rezultate vašeg rada.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se