Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Zlato pustinjskih kraljeva - Kako dobrom organizacijom i timskim radom do krajnjeg cilja

Zlato pustinjskih kraljeva predstavlja simulaciju u kojoj, dok se sa svojim timom borite za zlato i život u pustinji, dolazite do ključnih saznanja koja ćete nakon završetka simulacije znati da iskoristite u svom poslovnom okruženju. Zabavom do iskustva koje će vam pomoći da pospešite dosadašnje poslovanje.

Ekipe žure da se takmiče jedna protiv druge u izazovnoj trci preko pustinje.

Koja je njihova misija? Da obezbede sve neophodne elemente kako bi došli do planina, iskopaju što je više moguće zlata i živi se vrate kući.

Ekipe su primorane da budu što produktivnije, sa ograničenim vremenom i resursima. Učesnici će iskusiti dobrobiti i prednosti timskog rada, planiranja, postavljanja ciljeva, kao i preuzimanja neophodnih rizika.


Kako sa postojećim resursima maksimizirati produktivnost?

Zlato pustinjskih kraljeva upućuje na ishod uloženog napora naspram produktivnosti. Učesnici se nalaze u uslovima sa ograničenim vremenom i resursima i moraju da se oslone na svoju ekipu kako bi dostigli svoje ciljeve. Pritisci, izazovi i uznemirenost koje doživljavaju u Zlatu pustinjskih kraljeva slični su onima koje svakodnevno doživljavaju na svom radnom mestu. Učesnici se sukobljavaju sa rokovima, osetnim nedostatkom resursa, drugačijim tačkama gledišta i pritiskom da urade nešto dok pokušavaju da ispune svoje timske ciljeve.


Šta ćete naučiti?

  • Na simulaciji ćete otkriti kako ponašanje vođeno produktivnošću uvek počinje mentalnim stavom.
  • Spoznaćete vrednost dobijanja, procenjivanja i primenjivanja informacija.
  • Naučićete da prepoznate moć efektivnog planiranja i stvorite spremnost za njegovo izvršenje.
  • Otkrićete kako da radite pametnije, a ne napornije.
  • Kontrolisaćete dejstvo spoljnih pritisaka i naučiti da pravite razliku između rezultata i aktivnosti. Rezultati će biti vidljivi već nakon završetka simulacije.
  • Znaćete kako da povećate produktivnost svoje kompanije, kreirate i realizujete viziju i poboljšate procese donošenja odluka.
  • Snalaženje u nepoznatom okruženju i pravilna raspodela uloga u timu omogućiće vam uspešno upravljanje promenama i ostvarenje izuzetnih timskih rezultata.

Koliki je značaj pravilno raspoređenih uloga u timu, u kojoj meri dobra komunikacija utiče na ishod isplaniranih akcija, kako najproduktivnije raspolagati vremenom i postojećim resursima, koje su osnove uspešnog planiranja... Saznajte sve na simulaciji Zlato pustinjskih kraljeva.

U saradnji sa kompanijom Eagle's Flight, BusinessAcademy vam pruža mogućnost da prisustvujete seminaru i preuzmete značajne veštine koje će vam biti od koristi u početku, kao i tokom vaše poslovne karijere.

Pridružite nam se i krenimo zajedno u sjajnu avanturu!

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se