Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Chartered Institute of Marketing (CIM) sertifikacijaChartered Institute of Marketing (CIM)
 je prestižna institucija osnovana u Velikoj Britaniji, koja preko 100 godina okuplja profesionalce iz oblasti marketinga. Institut je osnovan sa idejom da marketinški stručnjaci zajedno rade na unapređenju struke kroz organizovanje radionica, seminara i kongresa.

Tako je počelo 1911. godine, a danas je CIM jedan od najznačajnijih instituta u oblasti biznisa i marketinga na svetu.

Chartered Institute of Marketing (CIM) danas ima vodeću ulogu u stručnoj edukaciji i sertifikaciji marketinških stručnjaka. CIM sertifikati su priznati u celom svetu i najbolja su potvrda znanja i stručnosti u oblasti marketinga.

Osnivač BusinessAcademy, kompanija LINK group Professional Education, jedan je od preko 200 akreditacionih centara u celom svetu, preko kojih se može doći do najcenjenijeg međunarodnog sertifikata u oblasti marketinga. Zahvaljujući tome, polaznici BusinessAcademy po završetku školovanja mogu steći jedan od najznačajnijih sertifikata na svetu u oblasti marketinga – Foundation Certificate in Marketing.

Foundation Certificate in Marketing – Put do vaše profesionalne karijere u marketingu

Marketing se stalno razvija i veoma je važno pokazati da idete u korak sa aktuelnim saznanjima i dostignućima u ovoj obasti. Jedan od najboljih i najcenjenijih dokaza za to je CIM sertifikat Foundation Certificate in Marketing.

Ovaj prestižni sertifikat možete steći nakon školovanja na BusinessAcademy, čiji je osnivač LINK group Professional Education akreditovani Chartered Institute of Marketing (CIM) centar.

Ove kvalifikacije su idealne za sve koji žele da nauče više o marketingu, bez obzira da li rade u marketingu ili se bave poslom koji nije direktno povezan sa marketingom. Razlog je u tome što se on implicitno nalazi u svim oblastima poslovanja i bolje poznavanje njegovih principa doprineće ne samo vašem ličnom uspehu, u čijoj je osnovi značajan self-marketing, već i većem uspehu vaših ideja, projekata i strategija, jer ćete umeti bolje da ih „prodate”.

Foundation Certificate in Marketing kvalifikacije namenjene su:

  • osobama koje žele da započnu i grade karijeru u marketingu,
  • profesionalcima koji već rade u marketingu, ali žele da pokrenu svoju karijeru.

Za početnike koji žele da postanu marketing profesionalci

Ukoliko nemate prethodnog iskustva i kvalifikacija u marketingu, Foundation Certificate in Marketing je pravi izbor za vas – predstavlja potvrdu da ste tokom školovanja na BusinessAcademy usvojili sva potrebna znanja iz oblasti marketinga i da ste osposobljeni za napredovanje i građenje uspešne karijere u ovoj sferi.

Nije neophodno da imate napredno predznanje o marketingu da biste se opredelili za sticanje Foundation Certificate in Marketing kvalifikacija – steći ćete ga tokom školovanja na BusinessAcademy, a krunu naprednog znanja koje ste usvojili predstavljaće upravo sertifikat koji ćete dobiti po završetku školovanja.

Za profesionalce koji žele veći uspeh i bolju zaradu

Već radite u marketingu i želite da vaša karijera krene uzlaznom putanjom? Sertifikacija Foundation Certificate in Marketing je naročito pogodna za osobe čija je profesija direktno povezana sa marketingom i žele da se usavršavaju i saznaju nešto više o ovoj temi.

On je odličan izbor i za sve one koji su već započeli profesionalno da se bave marketingom, ali žele da što pre steknu sva potrebna znanja i veštine za veći uspeh i priznanja.

Opremićemo vas svim potrebnim veštinama, znanjima i pristupima u radu da profesionalno i na najvišem nivou obavljate zadatke i igrate značajnu ulogu u marketing timu.

Šta ćete naučiti i koliku prednost će vam to doneti?

  • Razumećete funkciju marketinga i njegovu ulogu u organizaciji.
  • Savladaćete takozvani 7P (product, price, place, promotion, people, process, physical evidence) marketinški miks i znaćete kako da ga primenite u praksi.
  • Bolje ćete razumeti svoje klijente i potrošače, kao i značaj dobrog odnosa sa njima.
  • Uspešnije ćete komunicirati sa klijentima interno i eksteno, i to koristeći širok dijapazon različitih kanala, sredstava i tehnika komunikacije.

Cilj ovih kvalifikacija je da odgovorite na pitanje šta je marketing, ali i da razvijete veštine za rad u timu na različitim zadacima i projektima koji zahtevaju marketinško znanje.

Ove kvalifikacije predstavljaju potvrdu da ste tokom školovanja na BusinessAcademy stekli sve potrebne veštine da odgovorite na zahteve savremenog poslovanja, kao i da ste razvili temeljno znanje o ključnim principima i idejama u marketingu. To je potvrda da ste potpuno ušli u materiju, shvatili širu sliku i da možete da primenite svoja praktična znanja u cilju napretka vaše karijere.

Sve ove kvalifikacije ujedno zahtevaju i kompanije čija je specijalnost marketing, ali i sve one koje žele lidersku poziciju na tržištu. Ova sertifikacija će zato i vama doneti značajne prednosti i lidersku poziciju prilikom konkurisanja za posao u nekoj od ovih kompanija, prilikom predlaganja ideja i projekata, ili rada u njihovim marketing timovima.

Saznajte više o CIM Foundation Certificate in Marketing sertifikaciji >>

Zašto je važna CIM sertifikacija?

Sertifikat prestižnog CIM instituta je internacionalna potvrda vaše stručnosti. Sticanjem ovog sertifikata, obezbedićete:

1. Veću zaradu – iskustvo je pokazalo da sertifikovani stručnjaci iz oblasti digitalnog marketinga ostvaruju veće zarade od svojih kolega koji nemaju priznate međunarodne sertifikate;

2. Kredibilitet kod potencijalnih poslodavaca – značaj CIM sertifikata je prepoznat kod poslodavaca širom sveta;

3. Spoj teorije i prakse – školovanje na BusinessAcademy je najbolji spoj teorije i prakse u edukaciji, što je i preduslov za sticanje međunarodnog CIM sertifikata.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se