Steknite najcenjeniji poslovni sertifikat

Najkvalitetniji biznis kursevi u Leskovcu za uspešnu karijeru

Ukoliko želite da se uspešno bavite poslovanjem, potrebno je da steknete znanja koja prave razliku na tržištu.

Biznis kursevi u Leskovcu odličan su izbor kako za one na početku karijere, tako i za one koji žele da se usavrše.

Školovanjem na BusinessAcademy dobijate mogućnost da steknete izuzetno cenjene sertifikate koji su priznati u celom svetu. Na ovaj način vam se otvaraju vrata uspešne karijere i u zemlji i u inostranstvu. Međunarodno priznate sertifikate kao što su Cambridge poslovni sertifikat, HRCI, CIM, LCCI i druge međunarodne institucije i organizacije.

BusinessAcademy program je urađen po standardima učenja na daljinu pet vodećih svetskih univerziteta i radi po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite.

Moderan način učenja – kada i gde vam to odgovara

Da biste stekli primenjiva znanja iz sveta modernog biznisa, više nema potrebe da putujete u drugi grad. Sada možete da učite iz svog doma, dok uživate u pogledu na Kuću Šop Đokića ili se opuštate u parku Hisar. To je sve moguće zahvaljujući modernim metodama učenja gde vam je jedino potreban laptop i internet konekcija.

Ukoliko vam odgovara da sami određujete kada ćete učiti, za vas je najbolji izbor upravo online edukacija. Na ovaj način imate na jednom mestu sve materijale sa predavanja, testove, snimke i još mnogo toga.

Sve je to dostupno putem Distance Learning platforme, pomoću koje dobijate sve što je potrebno za sticanje znanja uz sjajnu mogućnost učenja od kuće. Školovanjem na ovaj način niste uskraćeni za kontakt sa predavačima, koji su uvek spremni da vam reše sve nedoumice.

Ukoliko više volite tradicionalni način školovanja, uvek možete da se usavršavate u moderno opremljenim prostorijama škole. Tradicionalno školovanje na BusinessAcademy organizovano je u salama i učionicama koje su opremljene po najvišim standardima.

Biznis kursevi u Leskovcu donose primenjiva poslovna znanja

Moderno poslovanje nezamislivo je bez oslanjanja na online marketing. Saznajte kako da na najbolji način iskoristite sve prednosti internet promocije kroz Digitalni marketing kurs u Leskovcu.

Ukoliko ste fokusirani na biznis u inostranstvu, Kurs međunarodnog marketinga će vam pomoći da bolje razumete međunarodno poslovanje. Naučite više o strategijama i tehnikama koje ćete uspešno primenjivati u svakodnevnom radu.

Elektronsko poslovanje je postalo svakodnevica kako u celom svetu, tako i u Srbiji. Moderan biznis je nezamisliv bez ulaganja u prisustvo na internetu. Na ovaj način se organizuje ne samo kupovina i prodaja već se i direktno stupa u kontakt sa klijentima. Zbog toga je Kurs elektronskog poslovanja mudra poslovna odluka.

Biznis akademija Leskovac otvara vrata uspešne karijere

Da biste izgradili uspešnu poslovnu karijeru neophodno je da steknete korisna i, pre svega, primenjiva znanja i veštine koja prave razliku na tržištu rada. Iz tog razloga biznis kursevi u Leskovcu odličan su izbor jer nude stručno usavršavanje, i to na način koji vama najviše odgovara.

Naučite šta je preduzetništvo i usmerite svoju karijeru ka samostalnom poslovanju koristeći znanja naučena na BusinessAcademy. Ukoliko ste se odlučili za privatan biznis, biće vam potrebno da znate, između ostalog, i šta je segmentacija tržišta.

Izaberite oblast koja vas najviše privlači i za godinu dana postanite stručni u najprofitabilnijim profesijama. Na raspolaganju vam je 13 odseka: Cambridge poslovni program, Menadžment ljudskih resursa, Strategijski i operativni menadžment, Marketing, Prodaja, Međunarodni biznis, Finansijski menadžment, Menadžment projekata, Poslovna administracija, Preduzetništvo, Odnosi sa javnošćuInvesticioni menadžment i berzansko poslovanje i Menadžment prometa nepokretnosti.

Kako upisati poslovne kurseve u Leskovcu?

Sve što je potrebno jeste da popunite online prijavu na ovom linku. Odmah potom javiće vam se Savetnik za upis, koji je zadužen za to da kroz proceduru upisa prođete što brže i da vam pomogne i otkloni sve eventualne nedoumice. Sa nama možete kontaktirati i telefonom na broj: +381 (0)11 4011 210.

Mnogi ostvareni poslovni ljudi iz Leskovca završili su neki od programa na BusinessAcademy, pa sada imaju bogate poslovne karijere. Budite i vi jedan od njih!

Jesenji upisni rok je u toku, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Upisni rok je u toku, a broj mesta je ograničen. Upišite se što pre i iskoristite niže cene školovanja koje Vam nudimo. Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Upišite se već danas!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 31.10.2021.**    
Smer Cena* 12 rata Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 1798 158 2500 Popunjeno 95% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1429 125 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1559 137 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1599 140 2200 Najtraženiji smer ovog meseca.
Marketing i marketing menadžment 1489 131 2000 Do kraja dana:
Popust + BONUS paket***

Prodaja i menadžment prodaje 1429 125 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 1098 96 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1559 137 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1458 128 2000 Popunjeno 90% mesta!
Odnosi s javnošću 1559 137 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1599 140 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 1728 152 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1429 125 1950 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u eurima. Specijalni popusti za dvoje ili više zaposlenih iz iste kompanije, kao i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/4011-210.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se navedeni iznosi školarina za tradicionalne polaznike uvećavaju za 50 eura.
***Ako se upišete danas dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate.

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

 

Prijava za klasu 2021/22. počinje ovde!

Biznis kursevi u Leskovcu  Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»