Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Najbolji biznis kursevi u Beogradu

Želite da ostvarite uspešnu karijeru u svetu modernog poslovanja? Biznis kursevi u Beogradu su pravi izbor za školovanje koja će vam omogućiti dobijanje dobro plaćenog posla.

Nakon školovanja na BusinessAcademy imate mogućnost da steknete međunarodno priznate sertifikate koji će vam olakšati put ka karijeri kakvu ste oduvek želeli.

Biznis kursevi u Beogradu pomoćiće Vam da steknete prestižne sertifikate koje izdaju odeljenje za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu, HR Certification Institute (HRCI), International Qualifications Network (IQN) i International Project Management Association (IPMA).

BusinessAcademy radi po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite. Obuka se održava po standardima učenja na daljinu pet vodećih svetskih univerziteta. Učenjem na daljinu dobijate isti kvalitet veština i diploma kao da ste učili iz klupe - znanje je visoko stručno, a zvanja su priznata širom sveta.

Biznis edukacija na tradicionalni ili online način - izbor je na Vama

Da biste uspešno savladali sva znanja nije neophodno da putujete na predavanja. Školovanjem preko jedinog pravog online sistema za e-Learning u našoj zemlji, koji se koristi na BusinessAcademy, dobićete stručna zvanja i svetski priznate sertifikate. Učenju se možete posvetiti onda kada to Vama najviše odgovara, od kuće, sa posla ili nekog od brojnih kafića na Obilićevom vencu. Sve što vam je potrebno je laptop i internet konekcija.

Tokom školovanja na raspolaganju imate audio i video snimke, interaktivna predavanja i materijale za učenje dostupne 24 sata dnevno putem e-Learning platforme za učenje na daljinu. Ukoliko tokom učenja naiđete na bilo kakve poteškoće profesori koje kontaktirate za pomoć će se potruditi da reše sve neodumice.

Ako ste pak pristalica tradicionalnog pristupa učenju, na raspolaganju su vam BusinessAcademy prostorije (Beograđanka, ulaz iz Kralja Milana). Tradicionalno školovanje na BusinessAcademy organizovano je u salama i učionicama koje su opremljene po najvišim standardima. 

Biznis kursevi u Beogradu koji donose vrhunska znanja

Ako ste odlučni da promenite svoju karijeru i postignete poslovni uspeh potrebno je da budete u toku sa najnovijim trendovima u svetu savremenog biznisa. Internet marketing je veoma tražena oblast poslovanja sa izuzetnom perspektivom daljeg razvijanja. Digitalni marketing kurs u Beogradu je iz tog razloga izuzetno popularan.

Međunarodno tržište je pravo mesto za dokazivanje ukoliko posedujet adekvatna znanja. Da biste se u potpunosti upustili u ovu biznis utakmicu potreban vam je pravi trening. Kurs međunarodnog marketinga je pravi izbor ukoliko želite da budete stručnjak za strategije i taktike koje bi odgovarale poslovnim sredinama zemalja gde budete poslovali.

U skladu sa modernim standardima, većina poslovanja se odvija u elektronskom obliku. To je savršena prilika ukoliko vas interesuje karijera iz oblasti e-trgovine, e-bankarstva ili e-uprave. Kroz kurs elektronskog poslovanja upoznaćete se bolje sa promenama, izazovima, šansama i opasnostima sa kojima se suočavaju oni koji posluju na ovaj način.

Unapredite svoju karijeru uz programe koje nudi Biznis Akademija Beograd

Ukoliko želite da ostvarite veliki poslovni uspeh, pohađanje biznis kurseva predstavlja najbolju odluku za vašu karijeru. Pred vama je važan projekat edukacije i ličnog usavršavanja na BusinessAcademy u Beogradu kako bi bili spremni za sve poslovne izazove. 

Nakon savladavanja nekog od programa na BusinessAcademy biće vam jasnije kako izgleda upravljanje projektima pa će Vam biti jasnije i kakav posao pokretnuti. Prvi korak je svakako odabir oblasti biznisa u kojoj ćete se usavršavati.

Izaberite oblast koja Vas najviše privlači i za godinu dana postanite stručni u najprofitabilnijim profesijama. Pred Vama je 13 odseka: Cambridge poslovni programmenadžment ljudskih resursa i menadžmenta, marketingprodaja i međunarodni biznis, finansijski menadžment, menadžment projekata, poslovna administracija, preduzetništvo, odnosi sa javnošćuinvesticioni menadžment i berzansko poslovanje i menadžment prometa nepokretnosti.

Kako upisati biznis kurseve u Beogradu?

Prvo, popunite i pošaljite Vašu prijavu odlaskom na ovaj link ili kontaktirajte sa nama telefonom: +381 11 7856 110 (Beograd). Posle prijave imaćete razgovor sa našim savetnikom za upis. U tom razgovoru, osim činjenica o Vama, pomozite nam da razumemo Vašu profesionalnu poziciju i ambiciju za napredovanjem.

Ako savetnik da odobrenje za Vaš upis, poslaćemo Vam svu dokumentaciju za zvaničan upis i poželeti dobrodošlicu. Mnogi polaznici iz Beograda već su završili svoje školovanje na BusinessAcademy putem interneta. Budite i Vi jedan od njih!

Letnji upisni rok je otvoren, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Upisni rok je u toku, a broj mesta je ograničen. Upišite se što pre i iskoristite niže cene školovanja koje Vam nudimo. Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Upišite se već danas!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 30.6.2024.**    
Smer Cena* 12
rata
16
rata
Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 2049 179 145 2500 Popunjeno 55% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1749 154 125 2200 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1749 154 125 2200 Upis u toku
Preduzetništvo 1749 154 125 2200 Upis u toku
Marketing i marketing menadžment 1749 154 125 2200 Najtraženiji smer ovog meseca.
Prodaja i menadžment prodaje 1749 154 125 2200 Upis u toku
Poslovna administracija 1249 112 91 1750 Upis u toku
Finansijski menadžment 1749 154 125 2200 Upis u toku
Menadžment projekata 1749 154 125 2200 Popunjeno 50% mesta!
Odnosi s javnošću 1749 154 125 2200 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1749 154 125 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 2049 179 145 2500 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1749 154 125 2200 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene navedene su u evrima.
**Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodicaAko se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Za više informacija pozovite 011/4011-210.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite!

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Vrednost Cambridge školovanja i sertifikata koju stičete na kraju godine spremni smo da dokažemo na najsmeliji način – preuzimanjem plaćanja dela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Toliko smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći za godinu dana da sa lakoćom možemo ponuditi plaćanje 80% iznosa školarine na veliki broj rata. Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mesečnim ratama. Na taj način želimo da vas nagradimo za sav trud i vreme koje ste posvetili školovanju.

4 uslova koje treba da ispunite da biste obezbedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem su:

 • da ste nezaposleni,
 • da posedujete III ili viši stepen stručne spreme,
 • da imate minimum početni nivo znanja rada na računaru,
 • da potpišete Ugovor o plaćanju dela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas).

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

U cenu školovanja BusinessAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama BusinessAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • polaganje ispita po programu međunarodnih kvalifikacija u zavisnosti od upisanog odseka/smera;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • online servis, dostupan polaznicima 24h/7 dana u nedelji;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group;
 • sertifikat BusinessAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji BusinessAcademy;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podrška LINK Business Incubatora u realizaciji inovatinih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju tokom školovanja.

 

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde!

Upis na BusinessAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»