Steknite najcenjeniji poslovni sertifikat

Najbolji biznis kursevi u Beogradu

Želite da ostvarite uspešnu karijeru u svetu modernog poslovanja? Biznis kursevi u Beogradu su pravi izbor za školovanje koja će vam omogućiti dobijanje dobro plaćenog posla.

Nakon školovanja na BusinessAcademy imate mogućnost da steknete međunarodno priznate sertifikate koji će vam olakšati put ka karijeri kakvu ste oduvek želeli.

Biznis kursevi u Beogradu pomoćiće Vam da steknete prestižne sertifikate koje izdaju odeljenje za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu, HR Certification Institute (HRCI), International Qualifications Network (IQN) i International Project Management Association (IPMA).

BusinessAcademy radi po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite. Obuka se održava po standardima učenja na daljinu pet vodećih svetskih univerziteta. Učenjem na daljinu dobijate isti kvalitet veština i diploma kao da ste učili iz klupe - znanje je visoko stručno, a zvanja su priznata širom sveta.

Biznis edukacija na tradicionalni ili online način - izbor je na Vama

Da biste uspešno savladali sva znanja nije neophodno da putujete na predavanja. Školovanjem preko jedinog pravog online sistema za e-Learning u našoj zemlji, koji se koristi na BusinessAcademy, dobićete stručna zvanja i svetski priznate sertifikate. Učenju se možete posvetiti onda kada to Vama najviše odgovara, od kuće, sa posla ili nekog od brojnih kafića na Obilićevom vencu. Sve što vam je potrebno je laptop i internet konekcija.

Tokom školovanja na raspolaganju imate audio i video snimke, interaktivna predavanja i materijale za učenje dostupne 24 sata dnevno putem e-Learning platforme za učenje na daljinu. Ukoliko tokom učenja naiđete na bilo kakve poteškoće profesori koje kontaktirate za pomoć će se potruditi da reše sve neodumice.

Ako ste pak pristalica tradicionalnog pristupa učenju, na raspolaganju su vam BusinessAcademy prostorije u Zemunu (Cara Dušana 34). Tradicionalno školovanje na BusinessAcademy organizovano je u salama i učionicama koje su opremljene po najvišim standardima. Prostor još obuhvata i biblioteke i jedinstveni LINK Leaders Park – mesto gde ćete moći da se družite sa kolegama i razmenjujete inovativne ideje – sve što vam je potrebno da se posvetite učenju.

Biznis kursevi u Beogradu koji donose vrhunska znanja

Ako ste odlučni da promenite svoju karijeru i postignete poslovni uspeh potrebno je da budete u toku sa najnovijim trendovima u svetu savremenog biznisa. Internet marketing je veoma tražena oblast poslovanja sa izuzetnom perspektivom daljeg razvijanja. Digitalni marketing kurs u Beogradu je iz tog razloga izuzetno popularan.

Međunarodno tržište je pravo mesto za dokazivanje ukoliko posedujet adekvatna znanja. Da biste se u potpunosti upustili u ovu biznis utakmicu potreban vam je pravi trening. Kurs međunarodnog marketinga je pravi izbor ukoliko želite da budete stručnjak za strategije i taktike koje bi odgovarale poslovnim sredinama zemalja gde budete poslovali.

U skladu sa modernim standardima, većina poslovanja se odvija u elektronskom obliku. To je savršena prilika ukoliko vas interesuje karijera iz oblasti e-trgovine, e-bankarstva ili e-uprave. Kroz kurs elektronskog poslovanja upoznaćete se bolje sa promenama, izazovima, šansama i opasnostima sa kojima se suočavaju oni koji posluju na ovaj način.

Unapredite svoju karijeru uz programe koje nudi Biznis Akademija Beograd

Ukoliko želite da ostvarite veliki poslovni uspeh, pohađanje biznis kurseva predstavlja najbolju odluku za vašu karijeru. Pred vama je važan projekat edukacije i ličnog usavršavanja na BusinessAcademy u Beogradu kako bi bili spremni za sve poslovne izazove. 

Nakon savladavanja nekog od programa na BusinessAcademy biće vam jasnije kako izgleda upravljanje projektima pa će Vam biti jasnije i kakav posao pokretnuti. Prvi korak je svakako odabir oblasti biznisa u kojoj ćete se usavršavati.

Izaberite oblast koja Vas najviše privlači i za godinu dana postanite stručni u najprofitabilnijim profesijama. Pred Vama je 13 odseka: Cambridge poslovni programmenadžment ljudskih resursa i menadžmenta, marketingprodaja i međunarodni biznis, finansijski menadžment, menadžment projekata, poslovna administracija, preduzetništvo, odnosi sa javnošćuinvesticioni menadžment i berzansko poslovanje i menadžment prometa nepokretnosti.

Kako upisati biznis kurseve u Beogradu?

Prvo, popunite i pošaljite Vašu prijavu odlaskom na ovaj link ili kontaktirajte sa nama telefonom: +381 11 7856 110 (Beograd). Posle prijave imaćete razgovor sa našim savetnikom za upis. U tom razgovoru, osim činjenica o Vama, pomozite nam da razumemo Vašu profesionalnu poziciju i ambiciju za napredovanjem.

Ako savetnik da odobrenje za Vaš upis, poslaćemo Vam svu dokumentaciju za zvaničan upis i poželeti dobrodošlicu. Mnogi polaznici iz Beograda već su završili svoje školovanje na BusinessAcademy putem interneta. Budite i Vi jedan od njih!

Jesenji upisni rok je u toku, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Upisni rok je u toku, a broj mesta je ograničen. Upišite se što pre i iskoristite niže cene školovanja koje Vam nudimo. Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Upišite se već danas!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 31.10.2021.**    
Smer Cena* 12 rata Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 1798 158 2500 Popunjeno 95% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1429 125 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1559 137 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1599 140 2200 Najtraženiji smer ovog meseca.
Marketing i marketing menadžment 1489 131 2000 Do kraja dana:
Popust + BONUS paket***

Prodaja i menadžment prodaje 1429 125 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 1098 96 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1559 137 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1458 128 2000 Popunjeno 90% mesta!
Odnosi s javnošću 1559 137 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1599 140 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 1728 152 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1429 125 1950 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u eurima. Specijalni popusti za dvoje ili više zaposlenih iz iste kompanije, kao i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/4011-210.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se navedeni iznosi školarina za tradicionalne polaznike uvećavaju za 50 eura.
***Ako se upišete danas dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate.

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

 

Prijava za klasu 2021/22. počinje ovde!

Biznis kursevi u Beogradu  Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»