Postani deo generacije 2020/21

Kurs Digital marketing

Opis kursa

Kurs obuhvata oblasti: digital marketing, strateški internet marketing i istraživanje na internetu. Posebno se naznačava razlika između offline i online marketinga, značaj imidža i identiteta na internetu, demografskih karakteristika, profila, kategorije i aktivnosti korisnika na internetu.

Osim toga, na ovom kursu se izučavaju domaći sajber prostor i provajding, odnos između obrazovanja i interneta, direktni marketing i prodaja na internetu, kao i proizvodi i usluge pogodni za prodaju na internetu, uz poseban osvrt na principe gradnje web sajta koji se bavi prodajom i aktivnosti nakon prodaje.

Cilj kursa

Cilj kursa je savladavanje osnovne teorije internet marketinga, zatim, obuka polaznika u direktnom marketingu i prodaji na internetu, kao i prikaz karakteristika korisnika interneta. Kurs treba da omogući razumevanje problematike internet marketinga kroz sagledavanje reprezentativnih tehnika i strategija koje se primenjuju u savremenim uslovima, i da stvori dobar konceptualni okvir za njegovo dalje izučavanje.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.