Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Savremeno opremljene računarske laboratorije

 

Računari i video bimovi za polaznike

Računarske laboratorije su opremljene laptop računarima i video bimovima, a pojedine su opremljene i Apple računarima najnovije generacije za polaznike i MacBook Pro računarom za predavača. Uređene su tako da predavač uvek ima pregled nad radom svih polaznika i svakome može da na vreme pomogne u radu. Konfiguracije računara na kojima se izvodi nastava su moderne i odgovarajućeg kvaliteta za visok nivo zahteva i složenost izvođenja nastave.

Internet veza je brzine 20Mbit/sec i na raspolaganju je na svim računarima koji su međusobno umreženi u 1Gbit/s lokalnu mrežu.

Polaznicima su na raspolaganju računari za pregled ličnih mailova i surfovanje na internetu. Osim toga imaju pristup rezačima, DVD plejerima, skenerima i laserskom štampaču, što im umnogome pomaže da jednostavnije i kvalitetnije izvršavaju svoje obaveze tokom školovanja.

 

Zanimljiva nastava uz interaktivne table

Pojedine sale za predavanja, uključujući i amfiteatar, opremljene su interaktivnim tablama, zahvaljujući kojima se predavanja na BusinessAcademy ne zasnivaju na pukom izlaganju predavača koje polaznici prate bez uključivanja, već omogućavaju da aktivno učestvuju u nastavi. Ove table prilagođavaju radno okruženje potrebama i interesovanjima savremnenog čoveka i čine ga mestom gde ćete zaista želeti da provodite vreme.

Na interaktivnim tablama se može zaokruživati, pisati ili crtati uz pomoć posebnih olovaka ili u nekim slučajevima prsta. Jednostavnim pokretima elementi se mogu raspoređivati po površini.

Istovremeno, upotreba interaktivne table pri kreiranju materijala za nastavu omogućava predavaču korišćenje dokumenata iz različitih programa na radnoj površini, markiranje, uvećanje i naglašavanje teksta. Prilikom prezentacije na interaktivnoj tabli, moguće je i povezivanje sa drugim stranama i dokumentima na radnoj površini, drugim programima na računaru i različitim internet stranama. Osim toga, moguće je snimiti sve što je prikazano na ekranu tokom predavanja i na taj način, materijalu možete pristupiti i nakon predavanja.

 

Najsavremenije opremljene sale za nastavu

Sale u kojima se održava nastava na BusinessAcademy su moderno opremljene, klimatizovanje, udobne i dizajnirane po standardu Cambridge Univerziteta, kako bi polaznici boravili u prijatnoj atmosferi koja će im olakšati praćenje nastave i usvajanje novih znanja.

Na predavanjima se koriste projektori, video bimovi i moderni multimedijalni alati za izvođenje nastave. Predavanja na BusinessAcademy najčešće se održavaju u amfiteatru koji broji više od 100 mesta i opremljen je sa čak 3 projektora i interaktivnom tablom.

Ovako opremljen prostor omogućava kreativniji pristup u izvođenju nastave, predavanja čini znatno praktičnijim i dozvoljava da se gradivo na jednostavan i zanimljiv način približi polazniku.

 

Učite i odmarajte se u modernom okruženju

Polaznici BusinessAcademy koji tradicionalno pohađaju nastavu, provode vreme, uče, rade i druže se u moderno opremljenom okruženju našeg sedišta u Zemunu koje, između ostalog, ima brojne pogodnosti, kao što su Apple sale, tehnički izuzetno dobro opremljene učionice i amfiteatar velikih kapaciteta.

Ali, to nije sve. Za vreme pauza između predavanja i po završetku nastave, možete da se relaksirate, uživate i družite u prostranom, ozelenjenom i lepo uređenom dvorištu sa bazenom i staklenom baštom. Znamo da je teško održati koncentraciju bez odmora i zato smo se potrudili da vam vreme i prostor za odmor učinimo što prijatnijim.

Ukoliko vam je potreban predah između časova, možete da sa kolegama popijete kafu i razmenite utiske sa predavanja u staklenoj bašti ili pored bazena u dvorištu vaše BusinessAcademy.

 

Unapredite svoje veštine na subotnjim seminarima

BusinessAcademy svoje polaznike u svakom pogledu oprema za uspešan nastavak karijere. Ne učimo vas samo veštinama iz oblasti biznisa, menadžmenta, marketinga ili odnosa s javnošću, već želimo da vas potpuno osposobimo da budete konkurentni na internacionalnom tržištu rada i spremni da samostalno realizujete i vodite realne poslovne projekte.

Upravo zbog toga, Centar za ravoj karijere nekoliko puta mesečno organizuje subotnje seminare, koji obuhvataju oblasti nadogradnje ličnih i profesionalnih znanja i veština. Kažu da, bez obzira na to kojom se oblašću bavite, važno je da uvek imate na umu da imamo samo jednu šansu da ostavimo dobar utisak, ali bezbroj prilika da ostavimo loš.

Zato redovno organizujemo obuke u veštinama predstavljanja, pregovaranja i liderstva, koje će vas potpuno pripremiti za traženje posla, odlazak na intervjue i rad u realnim uslovima poslovanja. Zahvaljujući svim znanjima i veštinama kojima ćemo vas opremiti na BusinessAcademy, bićete potpuno spremi da samostalno zakoračite u poslovni svet.

 

Predavanja prilagođena polaznicima

Svesni smo koliko je teško paralelno raditi i učiti. Zato nastojimo da vam proces učenja učinimo što jednostavnijim.

Mnogi polaznici BusinessAcademy istovremeno rade i pohađaju nastavu i zato se trudimo da im uvek izlazimo u susret kako bi mogli da usklade sve svoje profesionalne i privatne obaveze i ne propuste nijedno predavanje. Zbog toga se predavanja održavaju dva puta dnevno, prepodne i poslepodne, i polaznici se mogu prijaviti za jednu od ove dve grupe spram svojih želja i obaveza.

Ukoliko rade, veoma lako mogu da usklade svoje profesionalne obaveze sa pohađanjem predavanja na BusinessAcademy, budući da je njima posebno prilagođen popodnevni termin predavanja koji počinje od 17:30 časova.

 

Stalna komunikacija sa predavačima

Konsultacije sa predavačima, kao sastavni deo edukacije na BusinessAcademy, pomažu našim polaznicima da na temeljan i efikasan način pristupe procesu usvajanja znanja i veština. Dolazak na konsultacije nije obavezan, ali je preporučljivo da iskoristite ovu mogućnost, naročito ukoliko naiđete na poteškoće u učenju ili vam neki deo gradiva ne bude jasan.

Konsultacije su sjajna prilika da razgovarate sa predavačima o gradivu, rešite nedoumice, ukoliko postoje, i dobijete odgovore na sva pitanja. Možete se obratiti predavaču iz bilo kog predmeta i od njega zatražiti pomoć oko rešavanja problema ili nejasnoća.

Takođe, predavači i koordinatori nastave na BusinessAcademy, stalno su vam na raspolaganju putem mejla ili chat konsultacija. Pošaljite svoje pitanje i on i će vam odgovoriti u roku od 24 časa.

 

Biblioteka sa više od 500 novih naslova

Svi polaznici BusinessAcademy dobijaju besplatnu literaturu za izabrani program školovanja.

Svesni da je za zanimanja iz oblasti savremenog poslovanja i biznisa neophodno neprestano biti u dodiru sa najnovijom stručnom literaturom, našim obezbedili smo vam i biblioteku bogatu savremenim naslovima - udžbenicima, knjigama, stručnim časopisima i materijalima u elektronskoj formi.

Ona se neprestano dopunjava novim naslovima u skladu sa novim saznanjima i mogućnostima njihove primene u sferi biznisa, te trenudno broji preko 500 novih izdanja.

Pomoću biblioteka softvera možete pretraživati literaturu, proveriti ima li slobodnih primeraka izdanja koje vam je potrebno i koliko vam je primeraka na raspolaganju, rezervisati i iznajmiti knjigu.

Pored online pristupa, našim polaznicima biblioteka je dostupna i tradicionalno, odnosno, knjigu mogu prethodno rezervisati, preuzeti na prijemu BusinessAcademy i koristiti je u našim u prostorijama.

 

Upoznajte potencijalne poslovne partnere

Koliko ste puta čuli da je za uspeh u poslu među najznačajnijim stavkama networking, odnosno povezivanje sa ljudima koji se nalaze na potencijalno ključnim pozicijama za vas?

Reč je o povezivanju za pravim ljudima, sa onima koji mogu imati uticaja na vašu karijeru.

Zato na BusinessAcademy ne ohrabrujemo polaznike samo da se druže i sklapaju nova poznanstva, već i da ostvaruju trajne profesionalne kontakte koji mogu voditi poslovnim partnerstvima, realizaciji zajedničkih projekata i pokretanju novih poslovnih poduhvata.

Mnogo je primera da su se iz prijateljstava među polaznicima BusinessAcademy rodili novi projekti i poslovi. Naši polaznici tokom školovanja ostvaruju značajne kontakte koji će im pomoći u građenju i vođenju uspešne karijere.

 

Svečani prijem i dodela sertifikata najboljim polaznicima

Na početku svake školske godine BusinessAcademy organizuje svečani prijem za novu generaciju polaznika koji će nastavu pohađati tradicionalnio. Tom prilikom dodeljujemo i sertifikate Cambridge International A&AS level Business polaznicima prethodne generacije i nagrađujemo najboljeg polaznika prethodne generacije.

Ovaj svečani događaj predstavlja simboličan način da obeležimo početak, ali i kraj školske godine i otvaranje novih mogućnosti nastavak zajedničke saradnje u drugim oblicima, kao i priliku da se naši polaznici sa različitih smerova bolje upoznaju i druže.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se