Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!
Kursevi i seminari onda kada su vam potrebni

Vaš siguran alat za razvoj karijere neograničeni broj godina!

Do sada ste sigurno već promenili najmanje 2 zanimanja i iznova morali da učite dobar deo posla. Do kraja svoje karijere promenićete bar još 4 poziva i verovatno ćete na kraju raditi posao koji nema mnogo veze sa profesijom za koju ste se školovali i u kojoj ste započeli svoj radni vek.

Upisom BusinessAcademy značajno ćete olakšati sebi svaku od ovih promena zato što se ovde, po ceni jednog programa, možete usavršavati čitavog života i usvajati nova znanja i veštine kada god se za time javi potreba.

Svaki put kada budete menjali zanimanje i imali potrebu da nadogradite svoje kompetencije, na BusinessAcademy možete da završite kurs iz oblasti u koju prelazite, steknete konkretna znanja koja su vam potrebna i osposobite se da uspešno obavljate novi posao. I sve to potpuno besplatno, neograničeni broj puta, do kraja života.

Do stabilne karijere samo uz sveža znanja

Radni vek se mnogo promenio u odnosu na vreme naših roditelja koji su započinjali i završavali karijeru u istoj profesiji. Danas je to prava retkost. Složićete se da je profesionalni razvitak u današnje vreme daleko dinamičniji i zanimljiviji. Ne sviđa nam se pomisao na to da bismo jedan isti posao morali raditi celog života – na isti način, u istom okruženju, punih 40 i kusur godina (koju godinu gore-dole). Ne brinite, istraživanja pokazuju da ste vi generacija zaposlenih koja će tokom radnog veka morati da promeni bar 6 zanimanja.

Ali ta turbulentnost je donela i neizvesnost. Potpuno je iščezao pojam sigurnog posla. Niko nije zaštićen i ukoliko vaša znanja nisu sveža, a veštine u toku sa najnovijim trendovima (koji se suštinski menjaju na svake 2 do 4 godine), vrlo lako ćete biti zamenjeni. Ostaćete bez posla, bolje pozicije ili povišice. Bez obzira koliko ste juče bili stručni, to već danas ne mora da bude dovoljno.

To što ste se školovali npr. u oblasti marketinga ne znači da vam okolnosti jednoga dana neće nametnuti da upotpunite svoja znanja i prekvalifikujete za upravljanje projektima ili međunarodni menadžment. Možda ćete sami poželeti da proširite sferu svoje stručnosti, napredujete u bolju poziciju, odete u drugu kompaniju, možda čak potpuno promenite profesiju ili razvijete sopstveni biznis.

Ali, jasno je da to ne možete bez dodatnog obrazovanja iz oblasti koja vas je zainteresovala. Upravo to vam obezbeđuje BusinessAcademy. Nikada više nećete morati da brinete oko edukacije.

Nakon što završite školovanje, možete kada god poželite da se vratite i preuzmete koji god kurs želite. I to besplatno. Neograničeni broj puta. Neograničeni broj godina.

Uglavnom se ljudi tokom karijere školuju sami, pretražujući internet, čitajući knjige ili pitajući okolo za savet. Taj metod je oko 4 puta sporiji i čak 40% manje efikasan nego kada se znanje usvaja na struktuiran i planiran način. Zapitajte se da li zaista želite da u prelomnom trenutku u svojoj karijeri trošite vreme na prikupljanje informacija iz različitih, ne tako pouzdanih izvora? Ili želite da brzo, efkasno i jednostavno dođete do tačnih i konkretnih podataka koji su vam potrebni?

Nove veštine kad god vam zatrebaju, potpuno besplatno

Kada god se tokom vaše karijere pojavi potreba za novim znanjima moći ćete potpuno besplatno da ih steknete. Na raspolaganju vam je baza od nekoliko hiljada kurseva iz svih oblasti biznisa, informacionih tehnologija i savremenog poslovanja.

Zvuči neverovatno, zar ne?

Dobijate doživotno školovanje vredno više desetina hiljada evra po ceni jednogodišnjeg programa.

Zamislite, na primer, da ste završili Cambridge poslovni program na BusinessAcademy i ubrzo dobili odličnu poslovnu ponudu da napredujete. Za novo radno mesto neophodno je da svoja znanja upotpunite i svoju karijeru usmerite u pravcu međunarodnog poslovanja. Nema problema, javite nam se i besplatno ćete moći da završite kurseve kao što su Međunarodni menadžment, Multinacionalne kompanije ili Interkulturne komunikacije. Na taj način ćete se potpuno besplatno edukovati i specijalizovati za konkretnu oblast koja će vam doneti unapređeje i povišicu, a da pri tom ne morate ponovo da prolazite ceo proces školovanja od godinu dana. Brzo, jednostavno i praktično.

Ili ste završili odsek Prodaja na BusinessAcademy i u jednom trenutku rešili da potpuno promenite profesiju i svoju karijeru usmerite u pravcu finansijskog menadžmenta? Jednostavno, dobićete kurs iz oblasti finansijskog menadžmenta i po ceni školovanja koju ste već odavno platili steći nove stručne veštine.

Garantovano najisplativije školovanje koje ćete imati

Ovu mogućnost možete iskoristiti neograničeni broj puta, neograničeni broj godina i važi za bilo koji program za koji se odlučite – Cambridge, međunarodno poslovanje, HR, menadžment, marketing, prodaja, finansije, upravljanje projektima, poslovnu administraciju, preduzetništvo, PR ili investicioni menadžment.

I što je najbolje – za svaki dodatani kurs koji završite možete dobiti sertifikat kao dokaz o novim znanjima i veštinama koje ste stekli.

Na ovaj način vam ustupamo alat za razvoj karijere na neograničeni broj godina i sa njim mogućnost da neprestano napredujete, dobijate povišice, promenite posao kojim ste nezadovoljni, čak promenite zanimanje i život kada to poželite. Mogućnosti su neograničene.

Najbolje i najisplativije školovanje koje ćete imati. Jedino dovoljno za dugogodišnju uspešnu karijeru.

Šta dalje?

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se