Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Razvoj karijere i stručnih veština

Koraci ka uspešnoj karijeri

Završeno školovanje za razvoj stručnih veština je vaš prvi, ali i najvažniji korak. Međutim, mi ne želimo da vam predamo samo veštine. Naš cilj je da pomognemo da nova znanja dobro naplatite. To je jedini način da uživate u njihovoj upotrebi. Da bismo vam u tome pomogli, školovanjem na BusinessAcademy dodatno besplatno dobijate pristup našim profesionalnim resursima za razvoj karijere.

Od kontinuirane obuke u veštinama predstavljanja, pregovaranja i liderstva, preko rada na realnim projektima radi sticanja referenci, pa sve do korišćenja naših privrednih kanala za dolazak do kompanija u kojima biste uživali da radite, bićete kompletno opremljeni za nastavak karijere.

U stvari, to je jedan od ključnih razloga zašto je školovanje na BusinessAcademy toliko praktično.

Ne dobijate samo veštine i zvanja, već i alate za ubedljivo predstavljanje onoga šta umete i možete. Šteta je da bude drugačije i da neko sa manje znanja i sposobnosti prođe bolje od vas, samo zato što je „glasniji“.

Takođe, preko Centra za razvoj karijere, od stručnjaka različitih profila i preko informacija sa našeg sajta, dobijate uvid u dešavanja i stanje na tržištu rada. Dodatno, spojićemo vas sa najkvalitetnijim poslodavcima.

Postoji pet osnovnih razloga zbog kojih školovanjem na BusinessAcademy ne stičete samo znanja i veštine za uspešnu karijeru, već obezbeđujete i resurse za razvoj dugogodišnje uspešne karijere:

Napredujete na poslovnom, ali i na ličnom planu

Svake godine pažljivo biramo seriju od procečno 17 stručnih seminara koji su značajni i korisni za lični i profesionalni razvoj. Dodatno organizujemo niz događaja za razvoj konkurentnosti naših polaznika kao što su AdIT, TEDx, prisustvo na sajmovima zapošljavanja, radionice koje Vas čine idealnim kandidatom za posao, i sl.

Smatramo da je to, zajedno sa kursevima koje pohađate na osnovnom programu, kompletan program za dugu i uspešnu karijeru.

Znanja koja ovde budete usvojili koristiće vam ma koju oblast da odaberete na BusinessAcademy. Ove seminare organizujemo subotom kako biste mogli da im prusustvujete bez obzira na raspored ostalih predavanja ili poslovne obaveze. Dodatno, ako ne možete da dođete na seminare u amfiteatar u Zemunu, svaki možete pratiti uživo sa računara, mobilnog telefona ili tableta.

Zajedno biramo zanimanje koje odgovara Vašim interesovanjima

Pravilan odabir posla kojim ćete se baviti podjednako je bitan kao i rad koji uložite u učenje. Pogrešan izbor vas može koštati. Zato smo oformili tim i metodologiju koja će vam omogućiti da donesete dobre karijerne odluke i odaberete odgovarajuće zanimanje. Na raspolaganju su vam resursi i podrška u samostalnom donošenju ispravnih poslovnih odluka, stručna procena ličnosti, sposobnosti, interesovanja, očekivanja i motiva.

CV po standardima Instituta za sertifikaciju HR menadžera

Kada kompanije raspišu oglas za posao, prosečno dobiju 250 radnih biografija, a u vreme krize, kakva je danas, često i mnogo više. Na oko 50% ovih biografija stručnjaci iz sektora ljudskih resursa ne potroše više od 60 sekundi, pojedinačno. Znamo koje su to ključne tačke u CV-u koje će obezbediti da on ostane zapažen od strane HR menadžera. To je zato što radimo po metodologiji Instituta za sertifikaciju HR menadžera iz Virdžinije u USA. Centar za razvoj karijere pruža pomoć u izradi radnih biografija i omogućava da baš Vaš CV privuče pažnju poslodavca i učini da pređete u naredni selekcioni krug.

Dobijate pristup HR sektorima preko 100 vodećih kompanija

Kroz partnerstvo sa domaćim i stranim kompanijama, obezbeđujemo lakše zaposlenje ili napredovanje u poslu. Neke od kompanija sa kojima sarađujemo su i: Delta Generali, Societe General banka, McCann Erickson, ComTrade, Orion Telekom, Zepter, Nestle... Proces je jednostavan, bićete prioritetno obavešteni o novim konkursima u velikim kompanijama i time obezbediti dobru startnu poziciju u odnosu na druge kandidate. I još nešto, broj kompanija sa kojima radimo, zahvaljujući našem ambicioznom timu, neprekidno raste. Kako biste se pripremili za razgovor za posao, sledeći testovi za zapošljavanje Vam mogu biti od pomoći.

Resursi za stabilnu karijeru dostupni godinama i nakon završetka školovanja

Mi zastupamo ideju o doživotnom učenju. Tu ideju zastupa ceo razvijeni svet. Naš cilj je da vam pružimo resurse za stalno napredovanje koje prati neprekidno uzlaznu karijeru. Zato smo svakom našem polazniku omogućili da besplatno koristi usluge Centra za razvoj karijere i nakon završetka školovanja.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se