Započnite karijeru HR menadžera od nule

LINK2job – Najsigurniji put to posla!

LINK2job je nastao kao društveno odgovoran projekat, čiji je organizator Centar za razvoj karijere (Center for Career Development, CCD), institucija sa dugim stažom u posredovanju između osoba koje traže posao i poslodavaca.

Osnovni cilj Sajma je da na najefikasniji način doprinese stvaranju kvalitetnih veza između posetilaca i kompanija, na obostranu korist. U okviru ovog događaja, svi imaju priliku da se predstave: kako oni koji žele da svoje znanje što pre pokažu tako i oni koji tragaju upravo za takvim stručnim kadrom. Osim toga, želimo da doprinesemo rešavanju gorućih problema – nezaposlenosti i nedostatku kvalitetnog radnog kadra u kompanijama.

Mogućnost zaposlenja za vas

LINK2job nudi mnoštvo mogućnosti svima. Sajam zapošljavanja vam omogućava da pronađete sve kompanije u kojima biste želeli da radite i kojima odmah možete da predstavite svoje veštine i ostavite CV. Možete dobiti tačan podatak šta se tačno trenutno nudi na tržištu i koliko su vaše profesije aktuelne.

Osim prilike da se predstavite poslodavcima i dobijete sve informacije o aktuelnostima na tržištu, kao posetioci LINK2job dobićete savete koji vam mogu pomoći pri zapošljavanju.

Savetovanje obuhvata uputstva za pisanje kvalitetne radne biografije, saznanje kako najlakše privući pažnju poslodavcima, kako da se pripremite za razgovor za posao, šta se od vas sve očekuje na intervjuu, kako da na najbrži način steknete potrebno radno iskustvo.

Ali uz sve to, LINK2job obezbeđuje vam i:

1. besplatan kurs engleskog jezika – veoma je važno imati odlično znanje poslovnog engleskog jezika, jer je svet modernog zaposlenja nezamisliv bez upotrebe ovog jezika;
2. profesionalnu sliku za CV – svim posetiocima ITA Design Studio pruža besplatnu uslugu kreiranja profesionalne fotografije, koju će pre svega koristiti za svoj CV;
3. Social Network Corner – za vreme Sajma svi će imati uvid u ponude poslodavaca na Tweet Wallu, ispod kojih će posetioci moći da ostave svoje komentare;
4. Laptop Corner – na Sajmu će svi posetioci moći odmah da se prijave za željene pozicije;
5. besplatne kurseve veština – pošto se potreba za novim veštinama stalno povećava, Sajam obezbeđuje kurseve iz oblasti dizajna, programiranja, elektronskog poslovanja.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se