Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

eduTV – Obrazovna televizija

Koliki je značaj doživotnog obrazovanja i usavršavanja nije potrebno dodatno objašnjavati.

eduTV, prva neprofitna obrazovna TV stanica u regionu, ima upravo taj zadatak – da kroz širenje znanja podstakne želju za neprekidnom edukacijom.

eduTV

Program eduTV-a je takav da je pre svega namenjen i blizak mladima, ali i svima onima koji žele da svoje veštine i znanja nadograde. eduTV želi da edukuje i motiviše na učenje i lično usavršavanje, ali tako da zabava ne bude zapostavljena. Ova obrazovna televizija želi da se približi savremenom gledaocu, koji bira šta i kada želi da gleda, ali koji želi i da uči čak i dok se opušta uz TV program.

Vreme je danas nenadoknadiv resurs. Zbog toga je eduTV koncipirana tako da poštuje svaki trenutak vašeg slobodnog vremena. Teme koje obrađuje eduTV i način na koji to radi uvešće vas u novu eru televizije.

eduTV je projekat kompanije LINK group, osnivača BusinessAcademy, pa svi naši polaznici putem BusinessAcademy mobilne aplikacije za Android i iOS uređaje mogu da prate veliki broj interesantnih i korisnih sadržaja koji im pomažu da unaprede svoja znanja i veštine.

eduTV – edukujte se i zabavljajte u isto vreme

Edukativni sadržaj koncipiran je tako da vam nijednog trenutka nije dosadno. Emisije su osmišljene da obrađuju aktuelne teme iz različitih oblasti. Saznaćete mnogo novih stvari, dobićete dosta ideja i sve to će vam biti motivacija da istražujete dalje i da se usavršavate.

Fokus emisija na eduTV-u su aktuelne teme iz sveta nauke, obrazovanja, biznisa, kulture, tehnologije, umetnosti i mnogih drugih oblasti.

Odaberite svoju eduTV emisiju

Ako započinjete karijeru, želite da se otisnete u preduzetništvo ili da napredujete na poslu, eduTV je vaš savetnik kroz emisije „eduKARIJERA” i „How To”.
Za interesantne teme iz polja nauke i obrazovanja tu su emisije „Super nauka”, „Space Show”, „Edukacija” i „Veliki umovi”.

Inspirativne priče o najperspektivnijim mladim ljudima iz naše zemlje očekuju vas u „Talentima”, dok su psihološke teme rezervisane za „Mape uma” i „Psihološki ugao”. Emisija „Tema nedelje” bavi se aktuelnim društvenim temama kao što su dualno obrazovanje, privatno školstvo, usvajanje dece i mnoge druge, a gosti su stručnjaci iz različitih oblasti. Praktične savete koji se tiču zdravlja, ishrane i nege duha i tela moći ćete da čujete u emisijama „Gastro bukvar”, „Saveti za vas” i „Body&Soul”.

Sve ovo i još mnogo toga očekuje vas na eduTV-u, zato iskoristite priliku da pratite program ove edukativne televizije – očekuju vas brojna iznenađenja!

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde