Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Seminar - Prevencija profesionalnog stresa

Seminar “Prevencija profesionalnog stresa” održaće Milana Dželetović. Seminar je posvećen stresu, stanju kojem je sve veći broj zaposlenih u savremenom društvu podložan. Ukoliko prisustvujete seminaru dobićete odgovor na pitanje šta uzrokuje stres na radnom mestu i kako on utiče na nas. Saznaćete da na radnom mestu postoji nivo stresa čiji intezitet i pojava mogu da deluju motivaciono i da podignu nivo radnih aktivnosti i rezultata, ali i stres koji uzrokuje promene u ponašanju, konflikte, smanjenje performansi, a kada se sve svede i poslovanje firmi sa gubitkom. Ono što je najvažnije kada je stres na radnom mestu u pitanju jeste njegova prevencija i znati kako se boriti sa stresom. Prisutni na seminaru će imati priliku i da urade test samoprocene i vežbu opuštanja, koja im može pomoći da se izbore sa stresnom situacijom na radnom mestu.

 
Milana Dželetović, stručnjak na polju ljudskih resursa i treninga, ima 10 godina primenjenog iskustva u razvoju lokalne zajednice, neprofitnom i privatnom sektoru.  Svoje iskustvo u oblasti izvođenja treninga, konsultantskih usluga u oblasti ljudskih resursa, obuke i razvoja sticala je u organizacijama kao što je Triple S Learning, IRDP Austrian Development Cooperation, NVO Hajde da…, ali i firmama kao što su ProCredit banka, IT Jobs d.o.o. Milena ima i međunarodno konsultantsko iskustvo u organizaciji Forum Syd iz Švedske, gde je i stekla svoju specijalizaciju nakon diplomiranja psihologije, na School of Education and Communication, Jonkoping University u Švedskoj.
Pogledaj sve tekstove u Bazi znanja » Pogledaj tekstove u ovoj kategoriji »
Možda bi Vas ovi članci interesovali
Osobine dobrog radnika Marketing miks
Notification Letter Email marketing kao marketing budućnosti
Interesuje vas ova oblast? Postanite i vi stručnjak pohađanjem BusinessAcademy programa: Marketing i marketing menadžment i Menadžment ljudskih resursa.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se