Steknite najcenjeniji poslovni sertifikat

Kako se obogatiti počevši od nule?


Postoji u suštini pet načina kako se obogatiti počevši od nule, zasnovanih na osnovu 25 godina istraživanja američkih milionera.

Nasledstvo

Kao prvo, bogatstvo možete naslediti. Manje od 10% imućnih Amerikanaca je nasledilo svoj novac a svake godine ih je sve manje i manje.

Radite za sebe

Drugi način na koji možete da se obogatite je da ga steknete profesionalno. Možete da postanete doktor, advokat, arhitekta ili računovođa. Možete da postanete izuzetno dobri u tome šta radite, da budete dobro plaćeni i da zadržavate novac.

Postanite direktor velike korporacije

Treći način da se obogatite je da postanete izvršni rukovodilac velike korporacije. Možete biti izuzetno dobro plaćeni; možete imati akcije i bonuse. A ukoliko dovoljno dugo ostanete u kompaniji, nekoliko godina, možete biti dovoljno plaćeni da postanete bogati.

 kako se obogatiti i zaraditi novac

Dobitak na nagradnoj igri

Ako imate sreće bogatstvo možete osvojiti. Ali samo mali deo imućnih Amerikanaca se obogatilo dobijajući svoj novac na ovaj ili sličan način. U stvari, šanse da dobijete na lutriji jednake su šansama da munja dvaput udari u isto mesto. U pitanju su milioni i milioni naspram jedan.

Najbolji način - pokrenite sopstveni biznis

Ako se pitate kako steći bogatstvo i kako postati bogat, jedan od načina na koji možete da se obogatite je da zasnujete sopstveni biznis i sami zaradite bogatstvo. Pokretanje sopstvenog biznisa je bilo i uvek će biti put bogaćenja za većinu milionera koji su se sami obogatili. Preduzetništvo u Americi nudi više prilika i otvara više vrata nego sve druge mogućnosti zajedno. Zato se kaže da ukoliko imate mogućnosti da zasnujete svoj biznis, a to ne uradite, vi ste budala. Ponoviću to. Ukoliko imate mogućnosti da zasnujete svoj biznis a to ne uradite, vi ste budala.

 

Pogledaj sve tekstove u Bazi znanja » Pogledaj tekstove u ovoj kategoriji »
Možda bi Vas ovi članci interesovali
Fanki biznis postavlja menadžment i rukovođenje u središte zbivanja 7 najvećih grešaka koje treba izbeći u procesu prodaje
Seminar - Portfolio menadžment kućnog budžeta Seminar - Vođenje sastanaka

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.