Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Kako se obogatiti počevši od nule?


Postoji u suštini pet načina kako se obogatiti počevši od nule, zasnovanih na osnovu 25 godina istraživanja američkih milionera.

Nasledstvo

Kao prvo, bogatstvo možete naslediti. Manje od 10% imućnih Amerikanaca je nasledilo svoj novac a svake godine ih je sve manje i manje.

Radite za sebe

Drugi način na koji možete da se obogatite je da ga steknete profesionalno. Možete da postanete doktor, advokat, arhitekta ili računovođa. Možete da postanete izuzetno dobri u tome šta radite, da budete dobro plaćeni i da zadržavate novac.

Postanite direktor velike korporacije

Treći način da se obogatite je da postanete izvršni rukovodilac velike korporacije. Možete biti izuzetno dobro plaćeni; možete imati akcije i bonuse. A ukoliko dovoljno dugo ostanete u kompaniji, nekoliko godina, možete biti dovoljno plaćeni da postanete bogati.

 kako se obogatiti i zaraditi novac

Dobitak na nagradnoj igri

Ako imate sreće bogatstvo možete osvojiti. Ali samo mali deo imućnih Amerikanaca se obogatilo dobijajući svoj novac na ovaj ili sličan način. U stvari, šanse da dobijete na lutriji jednake su šansama da munja dvaput udari u isto mesto. U pitanju su milioni i milioni naspram jedan.

Najbolji način - pokrenite sopstveni biznis

Ako se pitate kako steći bogatstvo i kako postati bogat, jedan od načina na koji možete da se obogatite je da zasnujete sopstveni biznis i sami zaradite bogatstvo. Pokretanje sopstvenog biznisa je bilo i uvek će biti put bogaćenja za većinu milionera koji su se sami obogatili. Preduzetništvo u Americi nudi više prilika i otvara više vrata nego sve druge mogućnosti zajedno. Ukoliko imate mogućnosti da zasnujete svoj biznis, a to ne uradite, možda ste upravo propustili šansu koja vam je mogla promeniti život, i možda je nećete imati ponovo.

 

Pogledaj sve tekstove u Bazi znanja » Pogledaj tekstove u ovoj kategoriji »
Možda bi Vas ovi članci interesovali
Zašto vaša kompanija mora da se aktivira na društvenim mrežama + infografik Motivacija, učinak i nagrađivanje zaposlenih
3 najčešća vida poslovne komunikacije Uloge u timu
Interesuje vas ova oblast? Postanite i vi stručnjak pohađanjem BusinessAcademy programa: PreduzetništvoStrategijski i operativni menadžment i Finansijski menadžment.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.