Stekni najcenjeniji poslovni sertifikat!

Šta je baza znanja i zašto vam je potrebna?

Preduzetništvo

Ideje za kreativnost - 14 načina da budete kreativni

https://www.biznis-akademija.com/kako-da-budete-kreativni-14-nacina Potrebne su vam ideje za kreativnost? Pročitajte više ukoliko vas zanima na koje sve načine možete da probudite kreativnost.

Kako se obogatiti počevši od nule?

https://www.biznis-akademija.com/od-nule-do-milionera Da li je moguće doći od nule do milionera? Pročitajte više ako vas zanima kako se obogatiti počevši od nule.

Životni ciklus proizvoda

https://www.biznis-akademija.com/zivotni-ciklus-proizvoda Pročitajte više ukoliko vas zanima koje faze obuhvata životni ciklus proizvoda i šta je karakteristično za uslove poslovanja svake faze.

Koje osobine preduzetnika treba da posedujete?

https://www.biznis-akademija.com/12-najvaznijih-osobina-preduzetnika Pročitajte koje su to najvažnije osobine preduzetnika koje je potrebno posedovati kako bi se uspešno realizovali preduzetnički poduhvati.

Pokretanje novog projekta i rad na projektu

https://www.biznis-akademija.com/kako-pokrenuti-novi-projekat Imate dobru ideju i želite da pokrenete novi projekat? Pročitajte više ukoliko vas zanima šta sve obuhvata rad na projektu.

Zašto je franšiza pravi izbor za vas?

https://www.biznis-akademija.com/sa-fransizom-u-preduzetnistvo Ukoliko razmišljate o pokretanju vlastitog biznisa, saznajte šta je to franšiza i zašto je takav oblik poslovanja pravi izbor za vas.

9 faza pripreme za preduzetništvo i otvaranje firme

https://www.biznis-akademija.com/9-faza-pripreme-za-preduzetnistvo Ako želite da se samostalno bavite preduzetništvom pročitajte šta je sve potrebno obaviti kada je u pitanju otvaranje firme.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.