Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Seminar - Poslovna komunikacija

Click to play.
 
 
Poslovna komunikacija između zaposlenih je ono što naši klijenti prvo primete. Atmosfera koja vlada među zaposlenima unutar firme je ono što klijenti prvo osete kada uđu u naše objekte. Ukoliko to nije na odgovarajućem nivou, sva ulaganja u popravljanje imidža putem marketinga su beskorisna. Ovaj seminar treba da vam omogući pregled i razumevanje savremenih načina poslovne komunikacije kako biste razumeli ulogu koju ima komuniciranje.

Očekuju vas sledeće teme:

  • Poslovna komunikacija. – Zašto komuniciramo? Koja je funkcija jezika komunikacije? Koje su najčešće greške koje pravimo u komunikaciji? Kolika je važnost upravljanja komunikacijskim tokovima? Kako sami da izaberete adekvatan metod komunikacije?
  • Feedback. – Šta je ustvari povratna informacija? Na koji način dati povratnu informaciju? Koje tehnike da upotrebite kada je potrebno da pošaljete povratnu informaciju o nečijem radu ili postignutim rezultatima
  • Komunikacija u grupama i timovima. – U čemu je razlika između grupe i tima? Na koji način se komunicira unutar grupe i tima? Kako da učinite da timovi unutar organizacije bolje funkcionišu?
  • Verbalna i neverbalna komunikacija. – Preko 70% komunikacije je neverbalno. Naučite kako da uskladite ono šta govorite i kako govorite. Ovladajte glavnim kanalima neverbalne komunikacije: vizualna komunikacija (gledanje, kontakt očima i viđenje), izrazi lica, govor tela (dodir, držanje tela, gestikulacija), lični prostor i prikazivanje sebe.
 
Pogledaj sve tekstove u Bazi znanja » Pogledaj tekstove u ovoj kategoriji »
Možda bi Vas ovi članci interesovali
Memo 1 Menadžment u obrazovanju
Kako rešiti žalbe kupaca? Seminar - Efikasno delegiranje
Interesuje vas ova oblast? Postanite i vi stručnjak pohađanjem BusinessAcademy programa: Marketing i marketing menadžment i Poslovna administracija.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.