Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Seminar - Razvoj harizme i ličnog imidža

 

Kako nekim osobama sve polazi za rukom? Zbog čega svi žele da provode vreme u njihovom društvu i sarađuju sanjma? Za njih se kaže da su harizmatične osobe, a harizma je direktno provezana sa uspehom. Ipak, nemanju svi taj “dar”.

 

Predavač Jovan Ničić objašnjava kako lideri i menadžeri, prilikom obavljanja svojih poslova, koriste harizmu. Na seminaru Razvoj harizme i ličnog imidža upoznaćete se sa pojmom harizme, saznaćete da li je ona urođena ili je možete razvijati, koje su to harizmatične osobe i kako vam harizma može pomoći prilikom dostizanja uspeha.


Predavač na ovom seminaru je dr Jovan Ničić, psiholog koji se bavi odnosom čoveka, rada i organizacije.
 
Diplomirao je i magistrirao psihologiju, a doktorirao je u oblasti upravljanja ljudskim resursima. Nastavnik je na predmetima psihologija rada i poslovna komunikacija u Visokoj strukovnoj školi za preduzetništvo u Beogradu.

Ima višegodišnje iskustvo u oblastima upravljanja ljudskim resursima, zapošljavanja, karijernog vođenja i razvoja, obrazovanja odraslih i psihologije rada. Radno iskustvo sticao je u vladinim, nevladinim, profitnim i neprofitnim organizacijama.

Tokom dugogodišnje saradnje na međunarodnim projektima radio je kao HRM ekspert za Adam Smith Int, UNDP, GOPA, IMG, GIZ, Aarhus Tech, HD ECG i IPS. Takođe, ima i višegodišnje iskustvo kontinuiranog trenerskog rada u kreiranju i održavanju seminara i obuka sa moderiranjem aktivnog učešća polaznika. 

Pogledaj sve tekstove u Bazi znanja » Pogledaj tekstove u ovoj kategoriji »
Možda bi Vas ovi članci interesovali
Enquiry Letter 1 Najbolje tehnike internet marketinga
Karakteristike uspešnog tima i značaj timskog rada Kako se formiraju različite vrste timova?
Interesuje vas ova oblast? Postanite i vi stručnjak pohađanjem BusinessAcademy programa: Prodaja i menadžment prodajeMenadžment projekata i Odnosi s javnošću.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se