Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Seminar - kreiranje brenda

Vlasnici robnih marki neprestano moraju da brinu o održavanju kvaliteta i vrednosti svojih marki. One uvek moraju uvažavati ukus potrošača, ali se moraju i razvijati tako da ostanu privlačne čak i u okruženju koje se neprekidno menja. Ukoliko želite da saznate više o tome šta čini jedan brend i kako kreirati uspešan brend danas, pogledajte seminar i otkrijte iskustva nekih od najjačih brendova u svetu, njihove tehnike i način kreiranja svog uspeha.

  • Uloga i koncept brenda. – Koji su osnovni elementi brenda? Koja je uloga brenda danas? Koliko brend može da vredi? Koja je razlika između imidža i identiteta?
  • Upravljanje brendom i njegovo pozicioniranje. – Brend menadžment obuhvata skup aktivnosti koje se odnose na kreiranje i pozicioniranje brenda, upravljanje brendom kroz sve faze njegovog životnog ciklusa i merenje realne vrednosti brenda. Uspešno sprovedene aktivnosti strateškog brend menadžmenta mogu značajno uticati na: stvaranje željenog korporativnog imidža i reputacije, osvajanje novih i zadržavanje postojećih tržišta, uspostavljanje dobrih odnosa sa poslovnim saradnicima, lojalnost kupaca/potrošača/korisnika i njihovu zaštitu, olakšanje donošenja odluka kupaca o kupovini itd.  
  • Brend na Internetu. – Kako kreirati uspešan brend na Internetu? Kako održati uspešan brend na Internetu? Koje su to najčešće greške u kreiranju brenda na Internetu?
Pogledaj sve tekstove u Bazi znanja » Pogledaj tekstove u ovoj kategoriji »
Možda bi Vas ovi članci interesovali
Seminar - Prezentacione veštine Sales Letter to Client
7 strategija za formiranje cene proizvoda Seminar - Vođenje brige o kupcima
Interesuje vas ova oblast? Postanite i vi stručnjak pohađanjem BusinessAcademy programa: Marketing i marketing menadžment.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.