Stekni najcenjeniji poslovni sertifikat!

Šta je baza znanja i zašto vam je potrebna?

Marketing

Marketing miks

https://www.biznis-akademija.com/marketing-miks Marketing miks obuhvata instrumente (4P) koje jedno preduzeće koristi da bi postigao očekivani nivo prodaje na ciljnom tržištu.

Šta je marketing plan?

https://www.biznis-akademija.com/imate-li-marketing-plan Marketing plan služi kao instrument za preduzimanje marketing akcija za realizaciju poslovanja u planskom periodu. Saznajte kako da ga napišete.

Pisanje oglasa - kako se piše oglas koji će privući više mušterija

https://www.biznis-akademija.com/23-saveta-kako-da-privucete-vise-musterija-malim-oglasima Pisanje oglasa nije uvek jednostavno ali postoje određena pravila koja vam mogu pomoći. Pročitajte kako se piše oglas koji privlači pažnju.

10 poznatih marketing strategija

https://www.biznis-akademija.com/10-poznatih-marketinskih-strategija Dobro definisana marketing strategija će vam pomoći da privučete nove kupce. Pročitajte savete koji vam mogu pomoći da se čuje za vašu firmu.

9 metoda koje se mogu koristiti za planiranje marketinga

https://www.biznis-akademija.com/9-metoda-planiranja-marketinga Planiranje marketinga vam pomaže da uspešno sprovedete potrebne marketing aktivnosti. Pročitajte koje su to najznačajnije metode planiranja marketinga.

Marketing trikovi za dobro reklamiranje

https://www.biznis-akademija.com/5-dobrih-marketinskih-trikova Dobri marketing trikovi će vam pomoći da utisnete svoj brend u svest javnosti. Pročitajte neke od najboljih načina za reklamiranje vaše firme.

Šta je copywriting?

https://www.biznis-akademija.com/sta-je-copywriting Copywriting je pisanje komunikacijskih poruka. Cilj copywritinga je stvoriti sadržaj koji mami, potstiče, uverava i prodaje vaše usluge i proizvode.

Kako plasirati proizvod na tržište

https://www.biznis-akademija.com/segmenti-marketing-plana Pročitajte više o tome koji su segmenti marketing plana i kako plasirati proizvod na tržište.

SWOT analiza

https://www.biznis-akademija.com/swot-analiza-1 SWOT analiza jedno je od marketinških pomagala koja preduzeća imaju na raspolaganju, a omogućava im da se pripreme za buduće izazove.

Najčešće korišćene promotivne aktivnosti

https://www.biznis-akademija.com/5-osnovnih-promotivnih-aktivnosti Pročitajte koje su to najčešće korišćene promotivne aktivnosti koje kompanija može koristiti u procesu promocije proizvoda ili usluge.

Kultura usluge prema kupcima - customer service

https://www.biznis-akademija.com/kultura-usluge-prema-kupcima-customer-service Customer service je pružanje usluga kupcu pre, za vreme i nakon prodaje. Dobar customer service je srž uspešnog poslovanja.

Upravljanje odnosima sa kupcima – CRM sistem

https://www.biznis-akademija.com/upravljanje-odnosima-sa-kupcima-crm CRM sistem omogućava kompanijama da upravljaju odnosima sa kupcima kako bi se oni dugoročno opredelili da koriste proizvode i usluge kompanije.

Zašto je važno izgraditi lojalnost kupaca?

https://www.biznis-akademija.com/zasto-je-vazno-izgraditi-lojalnost-kupca Saznajte kako da izgradite lojalnost kupaca i kako da im obezbedite superiorniju vrednost u odnosu na konkurenciju.

Kako privući kupce - 8 načina za pridobijanje kupaca

https://www.biznis-akademija.com/8-nacina-za-pridobijanje-kupaca Interesuje vas kako privući kupce? Pročitajte više i saznajte koji su to najznačajniji metodi za privlačenje kupaca.

Šta je to dobar Web sajt i šta on mora sadržati?

https://www.biznis-akademija.com/sta-je-to-dobar-web-sajt-i-sta-on-mora-sadrzati Pročitajte više ukoliko vas zanima koji su to najvažniji kriterijumi koje jedan web sajt mora da zadovolji da bi bio uspešan.

Direct response tehnika kao način da se pridobiju novi kupci

https://www.biznis-akademija.com/direct-response-tehnika-kao-nacin-da-se-pridobiju-novi-kupci Da li ste čuli za direct response? Upoznajte se sa tehnikom koja ima za cilj da se pomoću pisane reči ostvari prodaja proizvoda ili servisa.

Kako iskoristiti CPA model za širenje mreže partnera

https://www.biznis-akademija.com/cpa-model-sirenje-mreze-partnera Saznajte kako CPA model omogućava da se predstavite potencijalnom tržištu i proširite svoju partnersku mrežu.

Kako preporuka pomaže da dobijete nove klijente

https://www.biznis-akademija.com/preporuka-za-nove-klijente Preporuka spada u najmoćnije alate za dobijanje novih klijenata. Saznajte kako da je iskoristite za rast broja klijenata.

Najbolje tehnike internet marketinga

https://www.biznis-akademija.com/tehnike-internet-marketinga Pročitajte koje su to najbolje tehnike internet marketinga koje možete koristiti za promociju Vašeg poslovanja.

Internet marketing strategije

https://www.biznis-akademija.com/6-strategija-internet-marketinga Pročitajte više ukoliko vas zanima koje internet marketing strategije možete da koristite u svom poslovanju.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.