Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Seminar - Kako su brendovi postali ikone savremenog društva

 

U vremenu kada su se pojmovi brend i brending odomaćili u rečniku i poslovanju, predavač Slađana Starčević se osvrće na nastanak, istoriju i razvoj brendinga u Egiptu, antičkoj Grčkoj, Rimu, feudalizmu, sve do današnjeg oblika brendiranja. Na seminaru Kako su brendovi postali ikone savremenog društva saznaćete i kako se promenio koncept o brendu i brendiranju tako da je danas u marketingu postalo sve dozvoljeno.

 

Predavač objašnjava i analizira ključne momente u razvoju brendiranja: kada je uvedena pozicija brend managera, kako je otpočela era naučnog oglašavanja, kako je evoluirao prodajni proces iz hard sell pristupa u soft sell pristup, šta je to društveno odgovorni marketing, a šta korporativno oglašavanje, šta predstavlja JA generacija marketinga, i još mnogo toga.

 

Pogledaj sve tekstove u Bazi znanja » Pogledaj tekstove u ovoj kategoriji »
Možda bi Vas ovi članci interesovali
6 mitova o komunikaciji 10 saveta za delegiranje
Kako plasirati proizvod na tržište Prilagodljivost - zašto je važna i kako da je razvijete
Interesuje vas ova oblast? Postanite i vi stručnjak pohađanjem BusinessAcademy programa: Marketing i marketing menadžment.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.