Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Seminar - Interni odnosi s javnošću

Ukoliko vas interesuju odgovori na pitanja: Kako da poboljšam prodaju u kompaniji? Kako da zadobijem poverenje potencijalnih kupaca? Na koji način da izgradite dobre odnose sa klijentima? I ukoliko želite da unapredite prodajni proces unutar svoje organizacije, poslušajte savete zasnovane na iskustvu i nađite odgovor na svoje pitanje.

  • Interni PR kao dvosmerna komunikacija. – Definisanje internog PR-a. Viđenje službe odnosa s javnošću sa stanovišta rukovodstva i sa stanovišta zaposlenih. Različiti oblici komunikacije (otvoreni i prikriveni) stalno su u opticaju, ali je motivacija rukovodstva da čuje, vidi i dešifruje signale zaposlenih od presudnog značaja za uvođenje strateškog PR-a.
  • Korporativna kultura. – Predstavljanje koorporativne kulture. Šta sve čini koorporativnu kulturu? Korporativna kultura podrazumeva vizuelne konstante radnog prostora, stil komuniciranja, etičke norme unutar firme, imidž lidera, protokol, interne međuljudske odnose i komunikacione simbole i kvalitet odnosa prema ciljnim javnostima.
  • Specijalni događaji u službi internog PR-a. – Koji su to specijalni događaji koji nam mogu učiniti interni PR jakim? Kako organizovati specijalne događaje?
  • Kreiranje internog PR plana. - Kako da sve konce držite u svojim rukama? Kreirajte interni PR plan.
  • Uticaj tehnologija na interni PR. – Kako upotrebiti nove tehnologije u službi internog PR-a. Primer B2E portala.
Pogledaj sve tekstove u Bazi znanja » Pogledaj tekstove u ovoj kategoriji »
Možda bi Vas ovi članci interesovali
Zašto je važno izgraditi lojalnost kupaca? Seminar - Priprema za prodaju
Seminar - Upravljanje projektima Seminar - Adaptivno liderstvo
Interesuje vas ova oblast? Postanite i vi stručnjak pohađanjem BusinessAcademy programa: Marketing i marketing menadžment.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.