Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Seminar - Prezentacione veštine

 

Kako da ono što prezentujete vašoj publici bude zanimljivo? Imate jednu šansu da ostavite utisak na slušaoce (i gledaoce) i ne smete je propustiti. Ipak, ne dozvolite da vas savlada strah. Na seminaru Prezentacione veštine predavač Ljiljana Varga govori o tome šta je potrebno da bi se održala dobra, ubedljiva i efektna prezentacija, kao i kako da postignemo da nam publika ne napusti salu usred izlaganja.

 

Uvidećete i zašto je važno da obratite pažnju na način na koji pričate, koliko ste zanimljivi, kakav vam je tonalitet, kako stojite, u kom su vam položaju ruke, kakvu poruku šaljete verbalnom, a kakvu neverbalnom komunikacijom, kao i šta da uradite ukoliko vam neko ometa predavanje.

 

Pogledaj sve tekstove u Bazi znanja » Pogledaj tekstove u ovoj kategoriji »
Možda bi Vas ovi članci interesovali
Četiri načina da pokrenete svoju kreativnost Plate direktora - zarade od kojih zastaje dah
9 metoda koje se mogu koristiti za planiranje marketinga Ideje za kreativnost - 14 načina da budete kreativni
Interesuje vas ova oblast? Postanite i vi stručnjak pohađanjem BusinessAcademy programa: Prodaja i menadžment prodaje i Menadžment projekata.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.