Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Seminar - Veštine javnog istupanja

)

 

Trema je najveći neprijatelj javnog nastupa. Na seminaru dr Jovana Ničića otkrićete kako da savladate tremu i savladaćete veštine zahvaljujući kojima će svaki vaš javni nastup biti uspešan. Zapanjiće vas rezultati istraživanja Alberta Mehrabiana o tome koliku ulogu zapravo igra ono šta pričate, a koliku neverbalna komunikacija i pokruka koju njome šaljete.

 

Neke od najvećih grešaka pri javnom izlaganju su arogancija, zanemarivanje očekivanja slušalaca, jednosmerna komunikacija, neorganizovanost i nezanimljivost, a pomoću seminara Veštine javnog nastupa naučićete kako da ih izbegnete. Sa druge strane, predavač će vam prezentovati najbolje načine da “probijete led”, vodite svoje izlaganje i zaokružite ga zaključkom.

 

Predavač na seminaru je dr Jovan Ničić, psiholog koji se bavi odnosom čoveka, rada i organizacije.
 
Diplomirao je i magistrirao psihologiju, a doktorirao je u oblasti upravljanja ljudskim resursima. Nastavnik je na predmetima psihologija rada i poslovna komunikacija u Visokoj strukovnoj školi za preduzetništvo u Beogradu.

Ima višegodišnje iskustvo u oblastima upravljanja ljudskim resursima, zapošljavanja, karijernog vođenja i razvoja, obrazovanja odraslih i psihologije rada. Radno iskustvo sticao je u vladinim, nevladinim, profitnim i neprofitnim organizacijama.

Tokom dugogodišnje saradnje na međunarodnim projektima radio je kao HRM ekspert za Adam Smith Int, UNDP, GOPA, IMG, GIZ, Aarhus Tech, HD ECG i IPS. Takođe, ima i višegodišnje iskustvo kontinuiranog trenerskog rada u kreiranju i održavanju seminara i obuka sa moderiranjem aktivnog učešća polaznika. 

Pogledaj sve tekstove u Bazi znanja » Pogledaj tekstove u ovoj kategoriji »
Možda bi Vas ovi članci interesovali
7 strategija koje će vam pomoći da se napravi dobra prezentacija Seminar - Razvoj harizme i ličnog imidža
Reminder Prilagodljivost - zašto je važna i kako da je razvijete
Interesuje vas ova oblast? Postanite i vi stručnjak pohađanjem BusinessAcademy programa: Odnosi s javnošću.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.