Stekni najcenjeniji poslovni sertifikat!

Timski rad

Opis programa:

 

Timski rad, snalaženje u timu i formiranje svoje pozicije u njemu predstavlja važnu veštinu u našem profesionalnom razvoju. Timove ne formiramo, bar je najčešće tako, već ih zatičemo i u njih se uklapamo ili ne, pozicioniramo ili ne, u okviru njih smo uspešni ili ne. Razlog našeg nezadovoljstva poslom, može biti okruženje odnosno tim u kome radimo, pa je zbog toga veoma važno da razvijemo veštinu koja će nam omogućiti da se uklopimo i uspešno radimo u okviru različitih timova.

Kroz praktičnu demonstraciju rada u timu, imaćete prilike da primenite različite tehnike i alate koji ste stekli ne samo kroz svoje formalno obrazovanje, već i kroz sticanje veština koje su predmet ovog programa.

 

Cilj programa:

 

Usvajanje različitih tehnika i načina kako da dostignete zadovoljavajuću adptaciju u okviru tima, formiranje pozicije unutar njega i stvaranja timske atmosfere koja će doprineti da se zajednički dostignu odlični rezultati.

 

Trening:

 

Realne situacije u kojima se primenjuju veštine timskog rada, kroz praktične primere kako da postignete sopstveni i timski profesionalni cilj.

 

Radionica:

 

Rešavanje problemskih zadataka koje podižu i učvršćuju timski duh i stvaraju dodatnu vrednost za tim i vas lično.

 

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.