Upisni rok je počeo

Uspostavljanje interne komunikacije u organizaciji

Opis kursa

Interni odnosi s javnošću, odnosno dobra unutrašnja informaciono-komunikacijska veza u organizaciji, imaju presudan uticaj na uspešne aktivnosti odnosa s javnošću u celini. Interna komunikacija predstavlja mehanizam uzajamnih veza kojima se uspostavljaju kontakti unutar organizacije, kao i sva sredstva i metode kojima se prenose informacije radi vršenja određenog uticaja na ponašanje ljudi.

Cilj kursa

Na ovom kursu ćete naučiti da kroz interne odnose s javnošću obezbedite što potpunije izvršenje poslova i zadataka od kojih zavisi ispunjenje ciljeva organizacije. Naučićete kako se najefikasnije prenose informacije unutar orgranizacije i kako se postiže visok stepen korporativne kulture. Razumećete kako interni odnosi s javnošđu, i korporativna kultura i korporativni identitet koji oni izgrađuju, utiču na nivo usklađenosti odnosa različitih grupa u organizaciji ali i na efikasnost u poslovanju.

Zanima vas ovaj kurs? Neki od BusinessAcademy programa na kojima ga možete pohađati su: Marketing i marketing menadžment.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.