Započnite karijeru HR menadžera od nule

Kreativnost i inovativnost

Opis kursa

Današnje vreme je vreme brzih i čestih promena. Ukoliko organizacija, ali i svi zaposleni u njoj, nisu toga svesni, ne samo da se organizacija neće dalje razvijati, nego je „osuđena“ na gubitak i svoje trenutne tržišne pozicije.

Otpori inovativnosti su mnogobrojni, od onih ličnih, preko socioloških, kulturnih do ekonomskih. U okviru ovog kursa, upoznaćete se sa novim načinima prevazilaženja ovih problema, kao i načinima i tehnikama da stimulišete svoje kreativne potencijale i potencijale svog tima. Kurs će vas podstaći na kreativno razmišljanje i timski rad i naučiti da identifikujete prilike za unapređenje i pretvaranje postojećih problema u mogućnosti za dalji razvoj.

Cilj kursa

Kreativno razmišljanje je osnova svakog biznisa. Osnovni cilj kursa je da vas upozna sa praktičnim alatima i tehnikama koje mogu da podstaknu kreativno razmišljanje i inovacije. Cilj kursa je da naučite kako da rešavanjem problema i procenom trenutne situacije dođete do ideja za unapređenje.

Zanima vas ovaj kurs? Neki od BusinessAcademy programa na kojima ga možete pohađati su: Prodaja i menadžment prodajeInvesticioni menadžment i berzansko poslovanje i Menadžment prometa nepokretnosti.

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se