Za naš rođendan mi poklanjamo vama!

Pripremili smo vam specijalnu rođendansku poklon-akciju:
Do 30% popusta na cenu upisa za svaki smer + BONUS paket za doživotno školovanje i 6-mesečni kurs web dizajna za sve koji se prijave do 15. septembra.

AKCIJA SE ZAVRŠAVA ZA:

 • 00

  dana

 • 00

  sati

 • 00

  min

 • 00

  sek

Ne propustite priliku!

Upišite se na BusinessAcademy tokom rođendanske nedelje i ostvarite do 30% popusta na školovanje i mogućnost da nakon završetka jednogodišnjeg programa nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.

Svaki put u budućnosti, kada se u vašoj profesionalnoj oblasti pojave novi trendovi, na BusinessAcademy moći ćete da ažurirate svoje znanje i uvek budete za korak ispred drugih, potpuno besplatno.


Nastava u učionicama

BusinessAcademy program možete pratiti u najmodernije opremljenim salama za nastavu. Učionice su dizajnirane po standardu Cambridge univerziteta, sa ciljem da omoguće atmosferu za lakše učenje. Ukoliko zbog obaveza niste u mogućnosti da prisustvujete nekom od predavanja, obezbeđeno vam je Live stream praćenje nastave.


Online
nastava

Sve profitabilne veštine i sertifikate obezbeđene na BusinessAcademy možete steći učenjem na daljinu, preko interneta. Iz bilo kog grada, bilo koje zemlje. Ako vam nije praktično da fizički dolazite na nastavu ili želite veću slobodu u učenju, ovaj vid školovanja je za vas. Nastava se održava na nivou učenja na daljinu pet vodećih svetskih univerziteta.

Vrhunsko školovanje kakvo nećete naći ni na jednom drugom mestu

Ono što školovanje na BusinessAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu karijeru.

PRAKSA ISPRED TEORIJE

Osim teorijskih znanja o strategijama, metodama i tehnikama koje se primenjuju u biznisu, na BusinessAcademy, pre svega, stičete praktične veštine koje su vam neophodne da se zaposlite, dobro zarađujete i pokrenete biznis.

RAZVOJ BIZNIS PLANA

Radićete na razvoju svog biznis plana sa kojim možete da započnete sopstveni posao i aplicirate za različita sredstva kojima ćete potpomoći realizaciju svoje ideje, ali i da kreirate biznis planove za druge preduzetnike i kompanije.

ŠKOLOVANJE + RADNO ISKUSTVO

Imate mogućnost da nakon školovanja učestvujete u jedinstvenom LINK Apprentice Programu, u okviru kog 3 meseca radite u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije LINK group, osnivača BusinessAcademy.

PAKET TRANSVERZALNIH VEŠTINA

Proći ćete i kroz Personal Development Program (PDP), u okviru koga ćete raditi na razvoju dodatnih veština potrebnih za uspeh u svakom poslu: motivacija, samopouzdanje, fokus, timski rad, selekcija prioriteta i dr.

RESURSI ZA USPEŠNU KARIJERU

U okviru BusinessAcademy postoji Centar za razvoj karijere (CCD). Usluge Centra uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savetovanja, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

KURSEVI ENGLESKOG I NEMAČKOG

Kako bismo vam omogućili da dobijete priliku da radite na svetskim tržištima, na BusinessAcademy obezbedili smo vam priliku da u sklopu redovnog školovanja fakultativno pohađate kurseve engleskog i nemačkog jezika.

Steknite priznati sertifikat koji će vas izdvojiti od konkurencije

Cambridge, Chartered Management Institute, International Qualifications Network, Chartered Institute of Marketing i London Chamber of Commerce and Industry sertifikati samo su neki od brojnih koje možete dobiti besplatno nakon školovanja na BusinessAcademy, a oni će biti siguran dokaz vaše stručnosti i velika prednost pri zapošljavanju i napredovanju.

img
img
img
img
img
img


Koja poslovna oblast Vas interesuje?

Bilo koju oblast da odaberete, pruža vam se jednako dobra mogućnost da za samo 12 meseci školovanja ostvarite uspešnu karijeru.

Samo tokom rođendanske nedelje

Do 30% popusta na cenu upisa za svaki smer + BONUS paket za doživotno školovanje i 6-mesečni kurs web dizajna.

VAŽNO: Broj ljudi koji će moći da se upiše po povlašćenim uslovima je strogo ograničen. Prijavite se odmah i iskoristite popust koji važi samo do 15. septembra.

Otvori pop-up