Stekni najcenjeniji poslovni sertifikat!

Preduzetništvo, Entrepreneurship

Opis kursa

Na kursu stičete znanja o tome šta čini jednog preduzetnika, koje domninantne osobine odlikuju taj tip ličnosti i kako razmišljaju preduzetnici. Na kursu saznajete da li ste preduzetni, da li se Vaše trenutne osobine i obrazovanje podudaraju sa utvrđenim osobinama uspešnih preduzetnika. Upoznajete tok celokupnog procesa - od poslovne ideje do osnivanja i vođenja preduzeća. Bavite se ulogom preduzetnika u različitim fazama razvoja biznisa, što je od ključnog značaja za uspešno prilagođavanje kompanije novim potrebama.

Cilj kursa

Cilj kursa je da razumete osobine i poziciju preduzetnika i preduzetnika-menadžera kao i zahteve koje pred njih može postaviti vođenje jednog preduzeća. Cilj kursa je da usvojite znanja potrebna za uspešno upravljanje preduzećem u svim njegovim životnim fazama, od osnivanja do nestanka preduzeća, bez obzira na njegovu veličinu.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.