Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Društveni marketing

Opis kursa

Društveni marketing je primena marketinga u procesu realizacije društvenih ciljeva koji kao rezultat nemaju prvenstveno dobit nego zadovoljenje potreba koje imaju opštedruštveni/socijalni karakter, odnosno, primenjivanje marketinga uz druge koncepte i tehnike da bi se postigli specifični ciljevi ponašanja orijentisanog na opšte dobro. Polaznici će učiti osnovne termine, razloge primene i svrhu društvenog marketinga. Takođe, biće upoznati i sa procesom društvenog marketinga i specifičnim vrstama.

Cilj kursa

Cilj kursa je da upozna polaznike sa pojmom društvenog marketinga kao i razlici od poslovnog marketinga. Cilj kursa je da polaznici nauče da prepoznaju želje, potrebe i interese ciljnog tržišta i da pruže željeno zadovoljstvo delotvornije od konkurencije poboljšavajući dobrobit potrošača i društva. Takođe, polaznici bi trebalo da nauče da usklade tri motiva pri određivanju svoje marketinške politike: dobit firme, želje potrošača i interes društva

Zanima vas ovaj kurs? Neki od BusinessAcademy programa na kojima ga možete pohađati su: Menadžment prometa nepokretnosti i Marketing i marketing menadžment.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.