Stekni najcenjeniji poslovni sertifikat!

Upravljanje promenama

Opis kursa

"Odlična definicija gluposti je raditi iste, stare stvari na isti, stari način i očekivati drugačije rezultate" Rita Mej Braun

Ne tako davno promena se smatrala nenormalnim stanjem koje se mora nekako prebroditi pre nego što se sve vrati na staro. Dolaskom informatičke revolucije promene su postale neminovne. No kada se dogode, mnogim zaposlenima nedostaje šire znanje o razlozima zbog kojih su novi sistemi ili nove strukture neophodne.

Na kursu se obrađuju ciljevi, faze i uslovi upravljanje promenama, kao i metode i tehnike uvođenja promena. Akcenat se stavlja na otpore promenama i načine redukovanje otpora, kao i strategije savladavanja otpora promenama.

Cilj kursa

Cilj kursa je da polaznici upoznaju osnovne pojmove uvođenja promena i njihovo iniciranje i da identifikuju glavne pokretače koji se obično nalaze u osnovi potreba za promenom. Naučiće kako da sarađuju sa osobama uključenim u proces promene kako bi pridobili njihovu podršku i osigurali pozitivan ishod za poslovanje. Takođe, naučiće kako da prevaziđu čuvenu rečenicu: „Oduvek smo tako radili".

Zanima vas ovaj kurs? Neki od BusinessAcademy programa na kojima ga možete pohađati su: Strategijski i operativni menadžment.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.