Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Upravljanje lancem nabavke

Opis kursa

Planiranje distribucije proizvoda je u tesnoj i permanentnoj vezi sa planiranjem proizvodnje i planiranjem potražnje pojedinih proizvoda. Sve informacije koje "kruže" između ova dva procesa pomažu pri donošenju boljih operativnih odluka na svim nivoima odlučivanja, uključujući i top menadžment. Jedinstven pristup na kursu uključuje i najnovija područja logistike, kao što je, na primer, logistika povraćaja.

Cilj kursa

Cilj kursa je da se upoznate sa pojmovima skladištenja, transporta, zaliha i rukovanja materijalima što značajno može unaprediti lanac, odnosno procese koji se kreću od nabavke repromaterijala za izradu nekog proizvoda do isporuke tog proizvoda krajnjem korisniku - kupcu, odnosno potrošaču.

Zanima vas ovaj kurs? Neki od BusinessAcademy programa na kojima ga možete pohađati su: Međunarodno poslovanjeStrategijski i operativni menadžment i Preduzetništvo.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.