Steknite najcenjeniji poslovni sertifikat

Metodologija istraživanja, Research Methodology

Opis kursa

Istraživanje, prikupljanje i analiza podataka zauzimaju značajno mesto u sferi poslovanja. Tačne i pouzdane informacije i podaci su od velikog značaja za savremeno poslovanje. Podaci predstavljaju činjenice koje su predočene u formalizovanom obliku i predstavljaju ključ ka uspešnom obavljanju poslova, tako da ljudi sve više teže relevatnim i visoko kvalitetnim informacijama. Kako bi podaci bili pouzdani, potrebno je da se definiše cilj istraživanja, sprovede istraživanje, prikupe podaci, da se navedeni podaci analiziraju i na kraju se donosi celovit zaključak.

Praćenje video-materijala, vežbanje, zadaci za individualno i aktivno učenje služiće vam kao vodič u celokupnom procesu primene istraživanja, prikupljanja i analize podataka.

Cilj kursa

Osnovni cilj kursa je da se polaznici detaljno upoznaju s metodologijom i osposobe da primenjuju metode i tehnike za istraživanje, prikupljanje i analizu podataka. Takođe, cilj kursa je da polaznici nauče da prikupe, organizuju veliki broj podataka i analiziraju podatke kako bi na efikasan i efektivan način interpretirali dobijene rezultate istraživanja.

Zanima vas ovaj kurs? Neki od BusinessAcademy programa na kojima ga možete pohađati su: Prodaja i menadžment prodajeStrategijski i operativni menadžment i Menadžment ljudskih resursa.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.