Upisni rok je počeo

Ekonomija EU

Opis kursa

Ekonomija Evropske unije je vrlo bitna sfera života svih žitelja Evrope. Usko je povezana između svojih članica, a vrlo utiče na ekonomiju ostalih zemalja Evrope i susedstva, iako nisu članice EU. U kursu Ekonomija EU polaznici se upoznaju sa Evropskim integracijama kako političkim, tako i ekonomskim, upoznaju institucionalna tela EU, njene zvanične članice, kao i uslove za pristupanje EU, EMU i Evrozoni. U kursu su takođe navedeni i opisani makroekonomski pokazatelji privrede EU.

Cilj kursa

Osnovni cilj kursa je da polaznici steknu osnovna znanja o nastanku Evropske unije, njenim članicama i institucijama. Takođe je predviđeno osnovno upoznavanje sa ekonomskim terminima koji su bitni kako za održavanje ekonomske stabilnosti i rasta, tako i za doprinos integracijama. Takođe, cilj je da se iz priloženog sadržaja polaznici mogu upoznati sa temema iz sveta eknomije, politike, privrede, koje su svakodnvno prisutne u medijima.

Zanima vas ovaj kurs? Neki od BusinessAcademy programa na kojima ga možete pohađati su: Međunarodno poslovanjeFinansijski menadžment i Investicioni menadžment i berzansko poslovanje.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.