Ultimativni vodič za preduzetnike: Kako započeti sopstveni biznis sa malo novca?

Kako pokrenuti biznis, a da pritom ne uživate svesrdnu podršku tetke, teče i ostale familije iz Švajcarske koji će vam za 18. rođendan kupiti baš taj kafić u kome ste vi do sada pili kafu svako „jutro”, razmišljajući o tome šta ćete biti kad porastete?

kako zapoceti sopstveni biznis

Pročitaj više »
  • 19.08.2015 15:07
  • 3 Komentara

Kako povećati marketinški uspeh na društvenim mrežama za 300 procenata uz pomoć burita, belog hleba i plavog okeana?

Da li vam se dešavalo da se izgubite u moru marketinških saveta? Iskreno, meni jeste. Kako god da okrenete, oglašavanje se na kraju nekako svede na analize, statistike i pregovore oko budžeta.

A marketing uopšte ne mora biti dosadan!

Ukoliko želite da se istaknete i steknete autoritet u ovoj industriji, mi vam donosimo 4 fantastične marketing strategije sa najinteresantnijim nazivima, koje će vam pomoći da steknete nemerljivu prednost na svim društvenim mrežama, a pritom ćete ogladneti u momentu.

marketing strategije 

 

Pročitaj više »
  • 11.08.2015 11:45
  • Nema komentara

Pokrenite uspešan biznis – šta možete naučiti iz ove 3 priče?

Pitate se kako pokrenuti sopstveni posao i niste sigurni da li posedujete sve neophodne veštine. Pri pokretanju privatnog biznisa, dobro je biti predostrožan. Mnogo što šta treba proveriti i znati unapred. Svi mi skloni smo nesigurnosti i strahovima, pogotovo kada rizikujemo sopstveno vreme i novac. Međutim, ponekad je ipak potrebno pretpostaviti pozitivan ishod, pa ćemo se zato osvrnuti na tri uspešne poslovne priče iz različitih delova sveta.

 

uspesne poslovne price

Pročitaj više »
  • 03.07.2015 09:01
  • Nema komentara

Kako izbeći 8 najčešćih grešaka pri pokretanju sopstvenog biznisa?

Osnivači novih biznisa često prave slične greške, koje mogu uticati na neuspeh poslovne ideje i njenog budućeg puta. Ukoliko sanjate o preduzetništvu ili verujete da ste novi Zuckerberg, čuvajte ovih nekoliko saveta na svom radnom stolu.

 

 greske prilikom pokretanja biznisa

Pročitaj više »
  • 26.06.2015 15:15
  • 2 Komentara

Kako do veće produktivnosti? 4 korisna saveta za bolje rezultate čime god da se bavite

Čime god da se bavite verovatno poznajete osećaj da ste zaposleni čitavog dana, a da ne uspevate da jasno definišete svoje rezultate. Štaviše, dešava se to svima nama i u privatnom životu, a pravi razlog za takvu situaciju leži u činjenici da ne uspevamo da se organizujemo tako da iz svojih aktivnosti izvučemo maksimalnu produktivnost.

kako povecati produktivnost

Pročitaj više »
  • 04.03.2015 09:45
  • Nema komentara

Nove kvalifikacije na BA: Chartered Institute of Marketing (CIM) sertifikati

CIM sertifikati na BusinessAcademy

Osnivač BusinessAcademy, kompanija LINK group, svrstala se među 20 akreditacionih centara čuvenog Chartered Institute of Marketing (CIM) iz Velike Britanije, prestižnog međunarodnog instituta za profesionalnu sertifikaciju stručnjaka iz oblasti marketinga i biznisa.

Pročitaj više »
  • 25.02.2015 16:45
  • Nema komentara

Učenje na daljinu − sve prednosti DL platforme iz vašeg ugla

Dlistrazivanjekorisnika.png

BusinessAcademy od svog osnivanja omogućava svojim polaznicima uživanje u mogućnosti učenja na daljinu. Da bismo vam to pružili razvili smo Distance Learning platformu, potpuno domaći proizvod nastao u softverskim sektorima LINK group. Trudili smo se da ona pokupi najbolje elemente vodećih svetskih platformi za eLearning i da se uvek osavremenjuje u skladu sa novim tehničkim dostignućima.

Pročitaj više »
  • 03.02.2015 16:00
  • Nema komentara

Zašto vas poslodavci ne primećuju? 6 zlatnih pravila za skretanje pažnje poslodavca na sebe

Nekada davno, priča se, bilo je dovoljno naporno učiti i posvećeno raditi da bismo dobili sve što smo tim učenjem i radom zaslužili. Ali razmišljanje o tome „kako je nekada bilo” neće nas nigde odvesti. Istina je da danas nije dovoljno biti dobar u svom poslu i marljiv u svom školovanju. Jednostavan razlog za to je činjenica da ima još mnogo dobrih i marljivih. Ako ljudima ne stavite do znanja da postojite, niko se neće truditi da vas sam pronađe i pruži vam „šansu iz snova”. 

 

skretanje pažnje poslodavca na sebe

Pročitaj više »
  • 28.01.2015 11:58
  • Nema komentara

Kako da svoj hobi pretvorite u biznis?

kako pretvoriti hobi u biznis

Hobi je ono u čemu uživate u svoje slobodno vreme i što vam donosi zadovoljstvo. Ipak, pojedini hobiji vremenom mogu da se pretvore i u priliku za mali biznis. Ukoliko se takva priika stvori, zgrabite je, jer ne postoji ništa lepše od toga da vam ono u čemu uživate postane i profesija (verovatno je da će i testiranje profesionalne orijentacije potvrditi isto). Pogledajte kako da prepoznate i iskoristite hobi kao poslovnu priliku.

 

Pročitaj više »
  • 16.01.2015 16:00
  • Nema komentara

5 trendova u biznisu koji vas očekuju u 2015. godini

trendovi u biznisu

Naredna godina će biti godina velikih izazova kada je reč o preduzetništvu, ali i godina novih prilika. Poslovanje malih preduzetnika je oduvek bilo vrlo dinamično, ali danas su prilagođavanja potrošačima i tržištu potrebnija više nego ikada. Predstavljamo vam neke od trendova koji će obeležiti godinu pred nama.

Pročitaj više »
  • 25.12.2014 17:04
  • Nema komentara