Stekni najcenjeniji poslovni sertifikat!

Operacioni menadžment

Opis kursa

Kurs operacioni menadžment obrađuje aktivnosti koje se povezuju sa upravljanjem procesima i resursima koje organizacije koriste kako bi svojim kupcima isporučile vrednosti koje će zadovoljiti njihova očekivanja. Kod operacionog menadžmenta se poseban akcenat stavlja na obezbeđivanje efikasnosti i efektivnosti svih procesa koji se odvijaju u okviru organizacije.

Cilj kursa

Cilj kursa operacioni menadžment je da polaznici steknu znanja o integrisanju i upravljanju svim proizvodnim i uslužnim operacijama u organizaciji, počev od planiranja i projektovanja, nabavke i organizovanja, proizvodnje i razvoja proizvoda/usluge pa sve do njihove distribucije i isporuke krajnjim korisnicima.

Zanima vas ovaj kurs? Neki od BusinessAcademy programa na kojima ga možete pohađati su: Cambridge poslovni program i Strategijski i operativni menadžment.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.