Stekni najcenjeniji poslovni sertifikat!

Započeti biznis

Opis kursa

Kurs Započeti biznis govori o započinjanju sopstvenog biznisa. Sadržaj kursa polazi od same inicijative i ideje za pokretanjem sopstvenog biznisa, a ukratko se obrađuju svi neophodni elementi, počevši od identifikovanja poslovne prilike do izrade biznis plana.

Cilj kursa

Cilj kursa Započeti biznis je da polaznicima približi samu proceduru i neophodne elemente za otpočinjanje sopstvenog biznisa. Nakon odslušanog kursa, polaznici će umeti da objasne sve faze u pokretanju biznisa, počev od same identifikacije poslovne ideje, preko neophodnih sredstva finansiranja, do realizacije zamisli.

Znaće gde mogu da potraže savete npotrebne za početak sopstvenog biznisa i umeće da procene koju analizu je neophodno izvršiti u cilju procene konkurencije na tržištu i tržišnih niša. Takođe, znaće da osmisle i kreiraju svoj biznis plan i da objasne šta on predstavlja.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.