Upisni rok je počeo

Tržišni odnosi s javnošću

Opis kursa

Tržišni odnosi s javnošću podrazumevaju proces planiranja, izvođenja i ocene programa odnosa s javnošću kojima se podstiče povećana potražnja i zadovoljstvo kupaca. Kako su kupci jedna od osnovnih ciljnih grupa odnosa s javnošću krajnji cilj odnosa s javnošću može da se značajno podudari sa ciljevima ostalih marketinških aktivnosti. Tržišni odnosi s javnošću su deo i marketinga i odnosa s javnošću, odnosno pripadaju i marketing funkciji i predstavljaju instrument promocije, odnosno marketinške komunikacije. Na ovom kursu polaznici će naučiti kako se formiraju odnosi kojima će se zadovoljiti potrebe kupaca i stvoriti lojalni, doživotni potrošači.

Cilj kursa

Cilj kursa je da polaznici nauče da primenjuju, uz ostale instrumente integrisane marketinške komunikacije, znanja o tržišnim odnosima s javnošću a u cilju informisanja potencijalnih i sadašnjih potrošača o proizvodima, uslugama i uslovima prodaje. Polaznici će naučiti kako da utiču na svest i ponašanje sadašnjih i potencijalnih potrošaca i korisnika, a u pravcu njihove motivacije za kupovinu i za stupanje u dugoročne odnose sa njihovom organizacijom, bazirane na međusobnom poverenju i lojalnosti.

Zanima vas ovaj kurs? Neki od BusinessAcademy programa na kojima ga možete pohađati su: Odnosi s javnošću i Marketing i marketing menadžment.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.